- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 23
- 38
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
oldu ablası 3 yıl önce ergenliğe girdi amin canım allah sanada nasip etsin inşallah ben kız çocuğu delisiyim istiyorum her kadının bir kızı olsun
ay inş ben de takmamaya çalışacağım hamiş kaldığımda tüm konulara yazacağım hamişim diye
oooo bakıyorum 12 yi geçti moda girdin seni taktir ettim bravo doğru yoldasın kız senin kızın olsa acayip bşey olur olsun valla inşallah ilki kız olur çokda tatlı olurbenim este kiz cocugu delisi kiz cocuklarini cok seviyor bu arada yesil cayimi tukketim su icmekteyim :)
canım ya inşallah yazarsın inşallah kalırsın hayırlısı ileay inş ben de takmamaya çalışacağım hamiş kaldığımda tüm konulara yazacağım hamişim diye
evet canım öyle de olmuyoroluruna birakacaksin en guzelli
AMİN HAYIRLISIcanım ya inşallah yazarsın inşallah kalırsın hayırlısı ile
oooo bakıyorum 12 yi geçti moda girdin seni taktir ettim bravo doğru yoldasın kız senin kızın olsa acayip bşey olur olsun valla inşallah ilki kız olur çokda tatlı olur
Benim de eylülde 2 senelik evli olacağım..sen düşünmüyor musun canımtakma canim ya eylulde 3 senelik evliyim benimde bebis yok :)
Benim de eylülde 2 senelik evli olacağım..sen düşünmüyor musun canım
hayırlısı canım 7 eylülde evlendik biz sizinki kaç eylül senin de inş olur sende istersin canımbir yanim dusunuyor bir yanim dusunmuyor daha canim benim hayirlisi ise olsun olmuyorsa suanda vardir allahin bir bildigi zamanla olur insallah seninde bebisin :)
hayırlısı canım 7 eylülde evlendik biz sizinki kaç eylül senin de inş olur sende istersin canım
gerçi bizim düğün 7 eylülde başladı 9 eylül gelin almaydı aynı sayılır yanibizde 9 eylul evlendik canim aramizda birguncuk var :)
bencede:)insallah canim ya bende isterim ilk bebisim kiz olsun ama saglikli olsunda kiz erkek fark etmez tabiki :) ayni esim gibi konustun valla oda diyor kizimiz olursa senin gibi acayip bisey olur diye ha bide cok suslu olurmus
gerçi bizim düğün 7 eylülde başladı 9 eylül gelin almaydı aynı sayılır yani
30 senin canımevet ayni sayilir yasin kac senin bu arada :)
burdaki en büyük benim 34 olarak galiba30 senin canım
burdaki en büyük benim 34 olarak galiba
Canim ben peynir domatesle tost yapiyorum sen sandvic olarakda tuketebilirsinTam peki
evet ondan emin olabilirsin kızımın arkadaşları her defasında ablan çok güzel diyormuş kızımda isyanda herkese benim onun annesi olduğumu anlatmaya çalışıyor ailecek küçük gösteriyoruz ama benim yaş takıntım yok zaten sanırım aslada olmayacak şarap gibi kadınım :))))yasini gostermedigini dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?