• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 10 kilo

oldu ablası 3 yıl önce ergenliğe girdi amin canım allah sanada nasip etsin inşallah ben kız çocuğu delisiyim istiyorum her kadının bir kızı olsun

benim este kiz cocugu delisi kiz cocuklarini cok seviyor bu arada yesil cayimi tukketim su icmekteyim :)

benim este kiz cocugu delisi kiz cocuklarini cok seviyor bu arada yesil cayimi tukketim su icmekteyim :)
oooo bakıyorum 12 yi geçti moda girdin seni taktir ettim bravo doğru yoldasın kız senin kızın olsa acayip bşey olur olsun valla inşallah ilki kız olur çokda tatlı olur

oooo bakıyorum 12 yi geçti moda girdin seni taktir ettim bravo doğru yoldasın kız senin kızın olsa acayip bşey olur olsun valla inşallah ilki kız olur çokda tatlı olur

insallah canim ya bende isterim ilk bebisim kiz olsun ama saglikli olsunda kiz erkek fark etmez tabiki :) ayni esim gibi konustun valla oda diyor kizimiz olursa senin gibi acayip bisey olur diye ha bide cok suslu olurmus

bir yanim dusunuyor bir yanim dusunmuyor daha canim benim hayirlisi ise olsun olmuyorsa suanda vardir allahin bir bildigi zamanla olur insallah seninde bebisin :)
hayırlısı canım 7 eylülde evlendik biz sizinki kaç eylül senin de inş olur sende istersin canım

yasini gostermedigini dusunuyorum :)
evet ondan emin olabilirsin kızımın arkadaşları her defasında ablan çok güzel diyormuş kızımda isyanda herkese benim onun annesi olduğumu anlatmaya çalışıyor ailecek küçük gösteriyoruz ama benim yaş takıntım yok zaten sanırım aslada olmayacak şarap gibi kadınım :))))

Back
X