- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
inceleyeyim canımevet canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elma-diyeti-deneyimlerimiz.300677
bak bu topiği incele çok ciddi kilo verenler var inan ben hiç kalıyorum 8 günde 11 kilo veren var
1.5 yıllıkne kadarlık evlisin
daha yenisiniz olur inşallah en kısa zamanda regl bittikten sonra gün say 13. 14. 15 o günler yumurtlamaya uygun günler o zaman dene şansını yüksek ihtimal tutar bilgin olsun:)1.5 yıllık
ay canım onu da deneyeyim bakalım sorun çıkmadı ama doktor klomen verdi hap yumurta çoğaltan stresten olmuyor kafama çok takıyorum kilom da var kafam karışıyor bir yandan kpss çalışıyorum hepsi karışıyrdaha yenisiniz olur inşallah en kısa zamanda regl bittikten sonra gün say 13. 14. 15 o günler yumurtlamaya uygun günler o zaman dene şansını yüksek ihtimal tutar bilgin olsun:)
regl bittikten sonra 1-2 diye mi regli tarihiyle olduğum günden itibarn mi 1 2 diye midaha yenisiniz olur inşallah en kısa zamanda regl bittikten sonra gün say 13. 14. 15 o günler yumurtlamaya uygun günler o zaman dene şansını yüksek ihtimal tutar bilgin olsun:)
bitecek ya canım son gün abdes alırız işte o son günün ertesi günü 1.gün sonra 2 3 4 o şekilde ben öle yaptım dr tavsiyesiydiregl bittikten sonra 1-2 diye mi regli tarihiyle olduğum günden itibarn mi 1 2 diye mi
13-14-15. günler önemli yani öyle mi? canım senin bebiş varmıbitecek ya canım son gün abdes alırız işte o son günün ertesi günü 1.gün sonra 2 3 4 o şekilde ben öle yaptım dr tavsiyesiydi
regl bittikten sonra 1-2 diye mi regli tarihiyle olduğum günden itibarn mi 1 2 diye mi
ya neden takıyorsun serbest bırak kendini tamam mı kilonu ver sorun yok ama bırak hormonların normal çalışsın regl bitince say bazen ateşinin yükseldiğini hissettiğin geceler yap kusura bakma açık konuşuyorum da ablam sen gibiydi neden olmuyor neden olmuyor sonra vazgeçti tamam ya yapmicam dedi umursamadığı o ay hamile kaldı şimdi kızı kucağında buldumcuk oldu:) rahat ol emin ol o geleceği zamanı iyi bilir stres yapma sakın
valla 14 yaşında bir fıstık var bebiş de denebilir çok güzel13-14-15. günler önemli yani öyle mi? canım senin bebiş varmı
:))))))bu konuda coook haklisin stresss yaparsan takarsan hic olmaz takmiyacaksin salla gitsin olur elbet de gec
:))))))
ya bak kiloda öle kafana tak veremiyorsun stres berbat bşy kanser gibi yok ediyor insanı:))))))
ay kuzum ben de aynıyım inan sabah akşam aklımda bebekya neden takıyorsun serbest bırak kendini tamam mı kilonu ver sorun yok ama bırak hormonların normal çalışsın regl bitince say bazen ateşinin yükseldiğini hissettiğin geceler yap kusura bakma açık konuşuyorum da ablam sen gibiydi neden olmuyor neden olmuyor sonra vazgeçti tamam ya yapmicam dedi umursamadığı o ay hamile kaldı şimdi kızı kucağında buldumcuk oldu:) rahat ol emin ol o geleceği zamanı iyi bilir stres yapma sakın
ya bak kiloda öle kafana tak veremiyorsun stres berbat bşy kanser gibi yok ediyor insanı
çok haklısın takmamam lazım olur elbet demeliyim kendime bunu sürekli söylemeliyim stresli bir yapım var elimde değilbu konuda coook haklisin stresss yaparsan takarsan hic olmaz takmiyacaksin salla gitsin olur elbet de gec
takma valla inan değmiyor bak kendini rahat bırak emin ol en kısa zamanda hamile kalacaksın zaten yeni evlisin hiç düşünme bile valla güven bana benim etrafımda çok öle örnek var geç gelsin güç gelmesinay kuzum ben de aynıyım inan sabah akşam aklımda bebekdoktor da takma kafana dedi
AY ne güzel genç kız olmasına az kalmış ALLAH bahtını güzel etsin fıstığın darısı hayırlısıyla banavalla 14 yaşında bir fıstık var bebiş de denebilir çok güzel
ay inş ben de takmamaya çalışacağım hamiş kaldığımda tüm konulara yazacağım hamişim diyetakma valla inan değmiyor bak kendini rahat bırak emin ol en kısa zamanda hamile kalacaksın zaten yeni evlisin hiç düşünme bile valla güven bana benim etrafımda çok öle örnek var geç gelsin güç gelmesin
oldu ablası 3 yıl önce ergenliğe girdi amin canım allah sanada nasip etsin inşallah ben kız çocuğu delisiyim istiyorum her kadının bir kızı olsunAY ne güzel genç kız olmasına az kalmış ALLAH bahtını güzel etsin fıstığın darısı hayırlısıyla bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?