- Konu Sahibi sahte_ruya
Yemege aldi kadin simdi yemicem demek olmuyo kiiii
ben yesilcayimi bile yanimda tasiyorum valla bazen musafirlikte yesil cay herkeste bulmuyor ondan yani cantamdan cikariyorum sallama yesilcayimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemege aldi kadin simdi yemicem demek olmuyo kiiii
Itiraf ediyorum yediiiimmm of bastan basla ison yoksa simdibiz burda yeşil çayla yemyeşil beslenirken sen orda yemek yedin dimi elena duydun dimi
ben yesilcayimi bile yanimda tasiyorum valla bazen musafirlikte yesil cay herkeste bulmuyor ondan yani cantamdan cikariyorum sallama yesilcayimi
Itiraf ediyorum yediiiimmm of bastan basla ison yoksa simdi
yerken aklına düşmedikmi hiç başla yeniden yarında yersin sen şimdi misafirim vardı dersinItiraf ediyorum yediiiimmm of bastan basla ison yoksa simdi
ceza verelim buna sütlü yeşil çay detoksu yapsın bir günde 2 kilo kaybetsin ne dersin kankaduydum duydummmmmm :)
Bu detoks ta baska bisi yemiyomusun yapmayin kiymayin bana yaaaa hem adet oldum ben yazik banaceza verelim buna sütlü yeşil çay detoksu yapsın bir günde 2 kilo kaybetsin ne dersin kanka
valla seni görenler var kuzu yutmuş gibi duruyormuşsun:))) götürmüş yemekleri şişkinliğim var diyor :) şaka bir yana en az 2-3 kg farkediyor reglde bittiği an yok olacak takma güzel gözlüSimdi sisliklerimde var fark ettim bugun sinirlerim bozuldu kilo vermemisim gibi duruyodu karnim valla ya
ceza verelim buna sütlü yeşil çay detoksu yapsın bir günde 2 kilo kaybetsin ne dersin kanka
ben geçen pazar yaptım ama reglde yapma zaten neyse affedildin ptesi kontrol altındasın ona göreBu detoks ta baska bisi yemiyomusun yapmayin kiymayin bana yaaaa hem adet oldum ben yazik bana
Bu detoks ta baska bisi yemiyomusun yapmayin kiymayin bana yaaaa hem adet oldum ben yazik bana
yok kız günah bu seferlik affedelim hataydan gelmiş bu of hatay yemekleri yerken napsın kız kendimi onun yerine koydumda künefede yemiştir bu kesindetoksuuu evet evet ceza olarak detoksu
:)))))))))aslinda vucudun icinde iyi olur ya sislik mislik kalmaz :))
ben geçen pazar yaptım ama reglde yapma zaten neyse affedildin ptesi kontrol altındasın ona göre
yok kız günah bu seferlik affedelim hataydan gelmiş bu of hatay yemekleri yerken napsın kız kendimi onun yerine koydumda künefede yemiştir bu kesin
ay ona bayılırım ben acıya sen gel istanbula ben seni kebapçının kralına götüreyim acı acı yeriz ruyada gelsin yeşil çay içsin masada ne dersin :)ben cok tuhafim valla kunefe sevmem hatta tatli sevmem aciciyim ben
Kizlar yarin gorusuruz ben yatiyorum malum yarin misafir var supersini bu arada gestapo gibi bizim oranin yemeklerini yemekten bu hale geldim ben zaten