- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 13
- 43
- Konu Sahibi sahte_ruya
aman allahım ruya görüyorum geldi ruya geldi hoşgeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ondan emin olabilirsin kızımın arkadaşları her defasında ablan çok güzel diyormuş kızımda isyanda herkese benim onun annesi olduğumu anlatmaya çalışıyor ailecek küçük gösteriyoruz ama benim yaş takıntım yok zaten sanırım aslada olmayacak şarap gibi kadınım :))))
Canim ben peynir domatesle tost yapiyorum sen sandvic olarakda tuketebilirsin
ruyacım az karıştı burası ama inan bizde anlamadık okudukça anlarsın sanırım her konu işlenir oldu:)hosgeldin ruyaacim nerelerdesin ya ozlettin kendini :)
henüz bırakmadık ki ama bırakanlar almamış zaten dikkatli beslenilirse alınmaz diye düşünüyorum en fazla 2 kg falan alınır sanırımhanımlar hoş sohbetinizi bölüyorum ama bu diyet listesini bırakınca verdiğiniz kiloları geri aldınız mı??
iyi geceler canımhepinize ii geceler hanımlar görüşürüz
hmmm... anladım bu tip hızlı diyetlerde sadece su gidiyormuş diye duymuştum ama çevrede o kadar çokkk konuşan var ki hangisine inanıcamı şaşırdım doğrusuhenüz bırakmadık ki ama bırakanlar almamış zaten dikkatli beslenilirse alınmaz diye düşünüyorum en fazla 2 kg falan alınır sanırım
ya bana saçma geliyor ben 7 kilo verdim şuana kadar 7 kilo su mu olur hadi olsun bir arkadaş 36 kg vermş 36 kg su mu olur yani su yatağı değilizki biz :) inan daha öncede verdim kilolar su falan değil hepsihmmm... anladım bu tip hızlı diyetlerde sadece su gidiyormuş diye duymuştum ama çevrede o kadar çokkk konuşan var ki hangisine inanıcamı şaşırdım doğrusu
hmmm... anladım bu tip hızlı diyetlerde sadece su gidiyormuş diye duymuştum ama çevrede o kadar çokkk konuşan var ki hangisine inanıcamı şaşırdım doğrusu
tıopik karıştı ama birçok diyet konuşuldu gebelik sorunlarına değindik alkolden uzak duralım mesajı verdik kocalara dikkat falan okudukca anlarsın hepsi birbirine karıştı kusurumuza bakmayacaksın artık :)Oku oku bitmedi yarida biraktim valla ya eaimin teyzesine yemege davetliydik maaleaef katilamadim araniza yarin aksam da misafirim var ama paZartesi szinleyim9
caanım katılanlar var sen gelince dahada çok katılırlar bu arada diyet ne alemde sen ondan haber ver :) teyzelere gidilmiş yedinmi orda bşy doğruyu söleOlabilir canim sevindim aramiza yeni kisiler de katildi galiba
bahnemde hazır diyorsun:))) neyse bak ptesi yapta bitir şu diyeli elena ile bizde deneyeceğiz sonra neler yedin ben elma kemirdim durdumda hani hayali beslensem az anlatsan börek varmıydıBu arada bende adet oldum valla sinir oluyodum az az geliyodu misafirlikte 1 saat icinde batmis ortalik ya iyi oldu bu iyi iyi pazartesi tekrar baslicam diyete yaaa offff
biz burda yeşil çayla yemyeşil beslenirken sen orda yemek yedin dimi elena duydun dimiYemege aldi kadin simdi yemicem demek olmuyo kiiii