- 24 Ağustos 2022
- 4.482
- 16.893
- 138
- Konu Sahibi Duygusuzkadinx
-
Konu silmek yasak. Doktorun diplomayı kasaptan almış galiba bağımlılıktan kurtulmak için genelde AMATEM’e yönlendirirler seninki bebek yap demiş yersen :)Suç böyle yobazların olduğu bir yere konu açmakta hepinizin aklı kendine zor yetiyor suç bende vallahi doktor bile hamilelik önerdi baginliliktan kurtulmak amaçlı çünkü ilk gebeligimde hamileyim diye alkol koymamıştım ağzıma sonra bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu inanın dedikleriniz umrumda değil bu konuyuda burda silicem.....
Sallama be hiçbir doktor alkole bağımlı olan senin gibi iradesiz yaşı da küçük insana bebek yap diye bir öneride bulunmaz.Suç böyle yobazların olduğu bir yere konu açmakta hepinizin aklı kendine zor yetiyor suç bende vallahi doktor bile hamilelik önerdi baginliliktan kurtulmak amaçlı çünkü ilk gebeligimde hamileyim diye alkol koymamıştım ağzıma sonra bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu inanın dedikleriniz umrumda değil bu konuyuda burda silicem.....
Amatemde tedavi gördüm canım işe yaramadı tek işe yarayan şey bebişim olmustu=))Konu silmek yasak. Doktorun diplomayı kasaptan almış galiba bağımlılıktan kurtulmak için genelde AMATEM’e yönlendirirler seninki bebek yap demiş yersen :)
Bebek doğunca geri dönersen alkole ne olacak? Yine bir tane daha mı yapacaksın?Amatemde tedavi gördüm canım işe yaramadı tek işe yarayan şey bebişim olmustu=))
Ne düşünelim Allah akıl fikir versin inşallah. Böyle bir aileyle ömür boyu kopmaz bir bağ olacak aranızda sen istediğin kadar mesafeli buyutucemde hep sıkıntı hep sorun çıkacak.Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...
İrademe. Güveniyorum. Herkes okadar gaddar ki sanki evlilik dışı çocuk yapcam diyorum öyle desem yap derler kesin suç eşimle aramın kötü olması cidden komiklerBebek doğunca geri dönersen alkole ne olacak? Yine bir tane daha mı yapacaksın?
Bu hangi doktormuş bağımlılık için sana çocuk öneren? Söyle de kendisine gitmeyelim, şikayet edelimSuç böyle yobazların olduğu bir yere konu açmakta hepinizin aklı kendine zor yetiyor suç bende vallahi doktor bile hamilelik önerdi baginliliktan kurtulmak amaçlı çünkü ilk gebeligimde hamileyim diye alkol koymamıştım ağzıma sonra bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu inanın dedikleriniz umrumda değil bu konuyuda burda silicem.....
İradene şu an güveniyor olsaydın alkolü bırakmak için bebek yaptığını kabul etmezdin 2 yorum önceİrademe. Güveniyorum. Herkes okadar gaddar ki sanki evlilik dışı çocuk yapcam diyorum öyle desem yap derler kesin suç eşimle aramın kötü olması cidden komikler
Valla en kötü doğurduktan sonra geri dönerim tutamıyorum kendimi ceyo konuya bak absürtlüğe bak
Bence konu fake olabilir ya. Geçenlerde açtığı konuyla çok çelişkili. Eğer gerçekse bu söyledikleri yok artık diyorum. Umarım çocuğu olmaz, Allah korusun masum çocukları. Alkol bağımlısı ve psikolojisi bozuk , ne yazdığının farkında değil gibi. Akli dengesi yerinde olan bir insan , kötü evlilikte korunmak ister ya da boşanırValla en kötü doğurduktan sonra geri dönerim tutamıyorum kendimi ceyo konuya bak absürtlüğe bak
Ne gibi zorunluluk bu?Eşimle aram kötü ailem boşanmam istiyor sakın ondan çocuk yapma diyorlar onun ailesi de beni istemiyor eşimle de çok mesafeliyiz cinsellik bile ayda yılda bir yanaşmıyor.. Bende artık çok bunaldım bebek istiyorum eşimi sevip sevmediğimden emin değilim çok yalancı ve samimi değil zorunluluktan evlendim.. Çocuk olursa da ben merkezli buyutucem eşime ve herkese karşı onuda mesafeli yetistiricem bana yoldaş olsun.. Yaşım 23 siz ne düşünüyorsunuz...
Hiçbir doktorun böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum ben de. Konu sahibi kendini haklı çıkarmaya çalışmak için bahaneler uyduruyorSallama be hiçbir doktor alkole bağımlı olan senin gibi iradesiz yaşı da küçük insana bebek yap diye bir öneride bulunmaz.
Allah aşkına bu konu nasıl kapanıyor? Bu saçmalığa daha fazla katlanmamMune
İnsan kendi anne babasına şükrediyor. Sizin gibi alkolik bir anneye ve babaya sahip olsaydım halim ne olurdu acaba. Alkolik annem sırf yalnız kalmamak için beni doğursa ve aynı zamanda o da alkolik olan babama düşman büyütse.. Hey yavrum hey.İrademe. Güveniyorum. Herkes okadar gaddar ki sanki evlilik dışı çocuk yapcam diyorum öyle desem yap derler kesin suç eşimle aramın kötü olması cidden komikler
Kızım senin ciddi bir tedaviye ihtiyacın var, şu kafa kafa değil. Keşke evlilikte sınavla, ehliyetle falan olsa şu ülkede artık.Siz kafayı mı yediniz anne olmak istemenin cehaletle ne ilgisi var!??? Amerikada evlenmeden çocuk yapan sonra ayrılan çocuğunu tekbaşına büyüten birsuru kadın var siz bu yobazlikla zor ilerlersiniz tutturmuşsun aile ortamı... Görüyoruz ailede büyüyen çocukları milletin kafasını kesip surlardan atıyor...
Neden yalan söylüyorsun? Bir başkasının alkol yüzünden boşanma konusunda şu yorumları yazmışsın. Amatem e gitmeyi kabul etmemişsin. Alıntı aşağıda:Amatemde tedavi gördüm canım işe yaramadı tek işe yarayan şey bebişim olmustu=))
Emin ol çocuk böyle bir annesi olmasını da istemez. O yüzden kimsenin günahına girme. Baba olmayı hak eden birini bulursan onunla denersin.Ne ilgisi var evliliğin kötü gitmesi benim. Suçum değil annelik hakkımı elimden almaz bu durum... Çocuğumu alırım büyütürüm çekip çıkar giderim zaten eminim ki çocuk da böyle bir babası olsun istemezdi ben ona hem. Anne hem. Baba olurum. Boşanmak da okadar kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?