7 aylık evliyim eşimle aram kötü ama bebek istiyorum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin annelik hakkın var ama o bebeğin iyi bir ailede iyi şartlarda doğma hakkı yok mu? dünyaya insan getirmek kadar ciddi bir sorumluluğu alırken neden bu kadar az düşünülür? Oh ne güzel bebek yap kafana göre büyüt. Dünyaya getirdiğin insan ilerde varoluşsal sancılar, bunalımlar, yalnızlıklar vb çekmeyecek, beni neden doğurdun keşke seçme şansım olsaydı demeyecekmiş gibi hemen üre. Geç kalma.

Cehalet din , dil, ırk, meslek tanımıyor maalesef, tedavi olun ...
Siz kafayı mı yediniz anne olmak istemenin cehaletle ne ilgisi var!??? Amerikada evlenmeden çocuk yapan sonra ayrılan çocuğunu tekbaşına büyüten birsuru kadın var siz bu yobazlikla zor ilerlersiniz tutturmuşsun aile ortamı... Görüyoruz ailede büyüyen çocukları milletin kafasını kesip surlardan atıyor...

Örnek aldığı yere bak hahxhshxhshxhshx Amerikadaki kadınlar. Oyyy hayatı dizilerden filmlerden takip etmeye devam et çocuğum aynen. Krismısta ağaç da süslersiniz bebenle babasız aynen

Şartları zaten iyi bir ortamdayım maddi olarak sıkıntım yok manevi olarak da zaten öyle bir adamdan baba olmaz ben ona hem anne hem baba olurum...

Psikoloji den bi haber takıl böyle, yazık...

Bu arada kafayı yiyen sensin , tedavi ol acil ...

Burası Amerika mı? O Amerika'daki kadınlar da boşanması gerekince ama çok zor falan demiyor yalnız.
Size anne olmak istemeyin diyen mi var ama seçme şansı olmayan günahsız sabiyi böyle bir aileye getirmek bile bile lades.
Yaşın genç, mecbur musun? Anne olmak için geç mi kaldın? Son şansın mı?
Boşan, sana değer veren, sevdiğin, sevildiğin düzgün bir ilişkin olsun sonra istersen 3 tane doğur

Boşanmak o kadar kolay değil ama koca olamayacak birini baba yapmak sonra da çekip çıkıp gitmek kolay? Rabbim korusun gerçekten

maşallah

Ay bu o üye mi? Yine ben ve balık hafızam...

Kız aklı varsa boşanıp kurtulur adam , ben şok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…