- Konu Sahibi tatlimseval
-
canım senin psikolojin bozulmuş evliliğinde gördüğün rüyalardan bunu çıkarıyorum ben....yan zaten bu verdiğim kaçıncı şans ona son 4 aydır o hep ağlıyor yapıyor yapıyor sonra yalvarıyor özürdiliyor yemin ediyor birdaha yapmicana ama ilk kavgada veya ilk sinirlendiği şeyde yine aynı şey yine aynı şey eee ben salakmıyım ömrümü böyle geçireyim?? evlilik benim için hayat mayat meselesi kadar öenmli birşey değil iki insan evlendir ya geçinebilir ya geçinemez ben rahatlığa özgürlüğe alışkan bir insanım 24 yaşında evlendim ve ben 24 sene boyunca gece 5 de de sokağa çıksam kimseye hesap vermedim hiç kimseye veye hiç hata yapmadım aileme laf getirmedim özgür olmama rağmen !! ve eşim bunları biliyordu en başından biliyordu be ben ona en başından evlenmeden önce her defasında dedim bak ben giderim istediğim yere giderim istediğim saatde giderim ben kimseye hesap vermem bak bunları kaldırabileceksen benimle evlen dedim bak sorun olucaksa vazgec bu sevdadan dedim ama o hayır dedi tamam dedi malım eşyam olmicaksın tabii dedi bana sadece bir telefon yasda mesaj aşkım şurda şurdayım diye yeterlidir benim için dedi merakda kalmayım diye dedi biz öyle anlaşmışdık şimdi bana kakıpda sahibimiş muammelesi yapması beni çileden çıkarıyor..
ben bu şartlar altında bir insanla daha fazla evli kalabileceğime açıkcası inanmıyorum bana küfür ederek bana hakaret ederek itip kalkarak zaten birçok şeyi içimde bitirdi şimdi ağzıyla kuş tutsa ne tutmasa ne kimisi demiş dolduruşa gelmişdir gelmesin kardeşim niye küçük çocukmu eline ver şekeri kandır hersabı 27 yaşında eşşek kadar adam olmuş bu saatden sonra benmi eğiticem büyütücem onu ??
25 sene önce gümüşhaneden istanbula göç etmişler ama ne bir kendini gelişdirme ne birşey hem onda hem ailesine bu kadar kaba sapa kültürsüz ne bir ortamda konuşmayı bilir ne sohbet etmeyi nede hareket etmeyi eee bune yontulmamış odun benmi yontucam ben onun için bu saatden sonra annelik öğretmenlik falan yapamam evlenirken aklı nerdeydi evlenmeyi bilen kendinide gelişdirmeli diye düşünüyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama ben elalem için yaşayan bir insan değilim hiç olmadım birşeyde yürümüyorsa yürümez artık balık başdan kokar..
bir arkadaş demiş bebekden konuşun ALLAH aşkına ne bebeği ??
bir kere ben çocuk yapmam ondan ki annesine benzer diye ister paranoyak değin ister manyak ailesinden birine benzer korkusu yüzünden çocuk düşünmüyorum ondan bu şartlar altında zaten böyle birşey olamaz bende kendimi hazır hissetmiyorum ayrıca ben çocuk olursa onun ailesine göstermem eşimede dedim senin ailen zamanında beni istemdi ben hem o.. oldum hem rezil oldum elaleme yaydı beni dedikodumu yaptı anan olucak kadın beni istemeyen çocuğumuda istemesin göstermem dedim oda bana mağdem öyle doğurma yapma dedi benden senden çocuk istemiyorum madem ailem görmicek napim ben o çocuğu dedi yani bizim sorunumuz bir değil...
dün gece rüya gördüm eşim beni dövüyordu duvardan duvara vuruyordu oraya gitmicem buraya gitmicen diye bas bas bağararak emirler yağdırıyordu..
sonra ikinci rüyaya geçdim bu rüyada eşim beni bacağımdan silahla vuruyor ben kaçıp saklanıyor o ise hala peşimden kovalayıp gel buraya öbür bacağınada sıkıcam diye kabus olmuşdu.. bu rüyalarda yoruma açık buyrun...
gelen yorumlar için tşk ederim devamını bekliyorum..
sevgiler saygılar..
canım ilk anlattığın olayları okudum.bence biraz da yanlış yapan sensin.eşin görüşmeni istemiyosa görüşme o insanlarla ve nedeninin eşin olduğunu da belirt.hemen bitirme bence biraz sabret.ilaçlar yüzünden belki bu şekilde görüyosundur olayları.bence biraz dayan.her insan çok sinirlenince istemediği şeyler söyleyebilir.bunları sürekli kafana takma unut lütfen ve evliliğine sıkıca sarıl.eğer boşanırsan yanlış yaparsın
Şaşkınlıkla okudum senin adına üzüldüm, en güzel günleriniz böyle kavga gürültü
geciyor. Eşin seni neden fatoşlardan akşam saat 10 da alıyor. Sanırım çalışmıyosun evine vaktinde gitsen belki o kavga olmazdı.Bence kadın arkadaşında bazı durumlar hariç akşamlamamalı... eşinde gelir yemeğe kalırsınız vs.. o başka ama eşinin seni gezmelerden alması hiç uygun değil... Tamam onlar sizin her zor gününüzda yanınızda olmuşlar. Ama bu kadar üstlerine düşmeyin. Siz daha yeni evlisiniz eşinizle vakit gecirmeye bakın....
Bazı bayanlar sevdikleri arkadaşlarına aşık gibi bağlanırlar. Hiç ondan çıkmaz istemezler.. Size bunu söylemek istemiyorum ama burdan çıkaracağınız bir ders varsada çıkarın...
Eşinize zaman ayırın yeni evlisiniz..süprizler yapın mutlu edin ..mutlu olun karşılığnı almamanız için hiç bir neden göremedim ben.....
yan zaten bu verdiğim kaçıncı şans ona son 4 aydır o hep ağlıyor yapıyor yapıyor sonra yalvarıyor özürdiliyor yemin ediyor birdaha yapmicana ama ilk kavgada veya ilk sinirlendiği şeyde yine aynı şey yine aynı şey eee ben salakmıyım ömrümü böyle geçireyim?? evlilik benim için hayat mayat meselesi kadar öenmli birşey değil iki insan evlendir ya geçinebilir ya geçinemez ben rahatlığa özgürlüğe alışkan bir insanım 24 yaşında evlendim ve ben 24 sene boyunca gece 5 de de sokağa çıksam kimseye hesap vermedim hiç kimseye veye hiç hata yapmadım aileme laf getirmedim özgür olmama rağmen !! ve eşim bunları biliyordu en başından biliyordu be ben ona en başından evlenmeden önce her defasında dedim bak ben giderim istediğim yere giderim istediğim saatde giderim ben kimseye hesap vermem bak bunları kaldırabileceksen benimle evlen dedim bak sorun olucaksa vazgec bu sevdadan dedim ama o hayır dedi tamam dedi malım eşyam olmicaksın tabii dedi bana sadece bir telefon yasda mesaj aşkım şurda şurdayım diye yeterlidir benim için dedi merakda kalmayım diye dedi biz öyle anlaşmışdık şimdi bana kakıpda sahibimiş muammelesi yapması beni çileden çıkarıyor..
ben bu şartlar altında bir insanla daha fazla evli kalabileceğime açıkcası inanmıyorum bana küfür ederek bana hakaret ederek itip kalkarak zaten birçok şeyi içimde bitirdi şimdi ağzıyla kuş tutsa ne tutmasa ne kimisi demiş dolduruşa gelmişdir gelmesin kardeşim niye küçük çocukmu eline ver şekeri kandır hersabı 27 yaşında eşşek kadar adam olmuş bu saatden sonra benmi eğiticem büyütücem onu ??
25 sene önce gümüşhaneden istanbula göç etmişler ama ne bir kendini gelişdirme ne birşey hem onda hem ailesine bu kadar kaba sapa kültürsüz ne bir ortamda konuşmayı bilir ne sohbet etmeyi nede hareket etmeyi eee bune yontulmamış odun benmi yontucam ben onun için bu saatden sonra annelik öğretmenlik falan yapamam evlenirken aklı nerdeydi evlenmeyi bilen kendinide gelişdirmeli diye düşünüyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama ben elalem için yaşayan bir insan değilim hiç olmadım birşeyde yürümüyorsa yürümez artık balık başdan kokar..
bir arkadaş demiş bebekden konuşun ALLAH aşkına ne bebeği ??
bir kere ben çocuk yapmam ondan ki annesine benzer diye ister paranoyak değin ister manyak ailesinden birine benzer korkusu yüzünden çocuk düşünmüyorum ondan bu şartlar altında zaten böyle birşey olamaz bende kendimi hazır hissetmiyorum ayrıca ben çocuk olursa onun ailesine göstermem eşimede dedim senin ailen zamanında beni istemdi ben hem o.. oldum hem rezil oldum elaleme yaydı beni dedikodumu yaptı anan olucak kadın beni istemeyen çocuğumuda istemesin göstermem dedim oda bana mağdem öyle doğurma yapma dedi benden senden çocuk istemiyorum madem ailem görmicek napim ben o çocuğu dedi yani bizim sorunumuz bir değil...
dün gece rüya gördüm eşim beni dövüyordu duvardan duvara vuruyordu oraya gitmicem buraya gitmicen diye bas bas bağararak emirler yağdırıyordu..
sonra ikinci rüyaya geçdim bu rüyada eşim beni bacağımdan silahla vuruyor ben kaçıp saklanıyor o ise hala peşimden kovalayıp gel buraya öbür bacağınada sıkıcam diye kabus olmuşdu.. bu rüyalarda yoruma açık buyrun...
gelen yorumlar için tşk ederim devamını bekliyorum..
sevgiler saygılar..
sevgili pnr.cnr kadına daır son yazdıgı yazı, musevılerın kutsal kıtabı TALMUD'dan alıntıdır, bılgınız olsun...
Sevgili tatlimseval, öncelikle hastalığınız için geçmiş olsun diyiyorum, acil şifalar diliyorum. Siz eşinizle istemeyerek ya da zorla mı evlendiniz? Eşinize karşı şu hitabınızdan böyle anladım "25 sene önce gümüşhaneden istanbula göç etmişler ama ne bir kendini gelişdirme ne birşey hem onda hem ailesine bu kadar kaba sapa kültürsüz ne bir ortamda konuşmayı bilir ne sohbet etmeyi nede hareket etmeyi eee bune yontulmamış odun benmi yontucam ben onun için bu saatden sonra annelik öğretmenlik falan yapamam evlenirken aklı nerdeydi evlenmeyi bilen kendinide gelişdirmeli diye düşünüyorum"
haklısınız hep doğru-düzgün insanlar evlenmiyor..saygı sevgiyi geçiyorum, evlilik ciddi "sorumluluk" da ister bu iki taraf içinde geçerli! siz evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz, bunun yontulmamış odunlukla ilgisi yok, hemen hemen her bey eşinin itaat etmesini bekler, on üniversite okusada bu böyle..istisnalar kaideyi bozmaz.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, özgürlüğünüzü kısıtlamak istemiyorsanız çok yıpranmadan boşanın derim, çünkü evlilik iki özgür hayat değil, ortak bir hayattır..güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?