• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliliğin sonuna geldik

Ben eşini de haklı bulmuyorum ama kadın bence bazı durumlarda bir adım geri durmalı ilk olarak eşin gitme diyosa gitme bakalım durum nasıl olacak bir de eşine çok sert çıkıyorsun sanırım hiç bir erkek bu tepki karşısında çıldırmadan duramaz alttan almalısın bazı durumlardayasakkelimeyasakkelime

Canım eşini daha önce tanıyodun değilmi yani bu tarz bir insanmıydı değilse nasıl 7 ayda bu hale geldi ilk önce bunu düşün bu adamı bu hale getiren ne..Yaşadıklarında çok ağır laflar küfürler şiddet var bunlar normal değil ne yapıcağın konusunda kesin bişey söyleyemem çünkü kafamda hala soru işaretleri var kocan hakkında.

Ama şunu bil erkeklerin çoğu şu şekilde düşünür "bi kadın akşam 10 larda 12 lerde gece yarısında her ne sebeple olursa olsun dışarda olamaz ne kadar yakın olursanız olun onlar senin annen baban kocan değil unutma" bi erkek devamlı ilgi ister hele ki yeni evlisin sen ona eve geldiğinde süprizler yaparak karşılaman lazım haftaiçi hafta sonu olayı değil herşeyden önce eşini mutlu etmen lazım eşin bilgisayar başına gittiğinde git ona sırnaş bakalım karşılıksız kalırmı ? kalmaz... Sen evlendin ondan sorumlusun senin başına bişey gelse allah korusun sabaha karşı gelmişsiniz elalam ne der,eve o saatte evli kadın giriyo insanlar ne der diye düşünür adam.

Açıkçası eşinin ağır konuşmalarını kesinlikle savunamam ama diğer konularda eşinin söyledikleri doğru mirmirmirmir

valla canım sana ilk 2 yılımız yok ilk 5 ayımız şöle güzeldi böyle bilmem neydi dediyse yalan söylemiş ilk zamalar çok sancılı geçyo herkez problem yaşıyo hemen karar verme zaman ver biraz uzaklaş berline git bak bakalım annenin evimi rahat yoksa kendi evinimi özleyecksin ona göre karar verirsin zaten kendinide hiçbişey için hiçkimse için üzme hem naaaptın sen tümör çıkaracak kadar salmışsın kendini güçlü ol hayatta neler var daha neler yaşıycaz kimbilir bol bol dua et allaha sığın bu dünyanın öbür dünyasıda var meraketme.....

bayanlar sizler eslerinizin size (sebep ne olursa olsun) küfür etmesini kaldirabilirmisiniz?
veya calismasina ragmen para yok diyen adama maasini ne yapiyorsun diye sorma geregi duymazmisiniz oda buna cevap vermek zorunda degilmi? sonucta ayni evi, hayati paylasiyorsunuz dimi?
yurt disinda yasamis bayanlar türkiyedekilere bakilarak daha özgürdür evlenen erkekte bunun bilincinde olup evlenir. kadinda abartmadigi sürece özgürlügüne devam eder.

tatlimseval: arkadasim bence fatosla olan problemi önce bi masaya yatir yani esine döndügünde fatosu kocasini esini al ve konustur problemlerini cözsunler. eger esinin fatosla olan sorunu gercekten dedigin gibiyse esin haksiz bence. bence esinde bakti annenden para yardimi geliyor ki annende tam destek damadina o yuzden bu adam bosamazda seni. ama ne olursa olsun kalbini dinle eger esini seviyorsan devam etmenin bi yolunu bulun. ama sevmiyorsan uzatmaninda bi anlami yok. almanyadaki hayatta isvicredeki gibi biliyorum nasil oldugunu ve sen oraya layiksin diye dusunuyorum. turkiyede yasamak, heleki türkiyede yetismis bi erkegin esi olmak fedakarlik ister kendinden aliskanliklarindan ödün vermen gerek. zaman cok gecmeden iyice düsün. umarim hakkinda herseyin hayirlisi olur. ve unutmadan sagliginada cok dikkat et.

Allah yardımcın olsun canım..geçmiş olsun canım..
Annenin sana karşı böyle neden davrandıgını anlayamadım..
ikinizdede suç var arkadaşım..
gerekirse saatlerce evde tek kaldıgı oluyor bir bayanın..
ben apartmandaki kimseyi gitmem mesela canım sıkılsada evimde otururum..
eşler evlenikten sonra ne olursa olsun eşler tarafından sözlerinin dinlenilmesini istiyor ve senin hasta olmanı malesef anlamıyor ve senden iş bekliyor..evililkte bunlar var..
erkeklerin mutlu olduug birşey daha gündüz evi temizleyen eşin aksamada sevdigi yemegi yapıp işten gelincede kapıda onu karşılaması aksam dırdır yapmaması..tamamdır onlar ıcın..kadınlar bunu bekleyen çok erkek var..seninkide böyle sanırım.

Bu ilaçlar beni gerçekten korkutuyor. İlaç kullanana bi arkadaşım, hayati boyunca dovseler yapmayacağı şeyleri yaptı. Gereksiz bir cesaret, vurdumduymazlık oldu. Neyse sizin konunuza gelirsek,

Adam şu konuda haklı, o saatte dışarda ne işiniz var? Kendinizi mi gezdiriyorsunuz vefa borcu mu ödüyorsunuz ? anlamadım.

Paranızla adama hakaret edip sonra gerçek bir beyfendi bekliyorsunuz buda garip. Anneniz hakkinda diyecegim bişey yok benim annemde öyle Maalesef. Uzaktan akraba gibi hatta daha zak görüyorum ben annemi. Sizde böyle yapsanz mesela? Bence en önemli olan yetişkin olabilmek. Ben iki çocuk görüyorum bu evlilikte. Psk Fatih reşit civelekoglu va onu takip edin. Bu evlilik değil evcilik

Bu ilaçlar beni gerçekten korkutuyor. İlaç kullanana bi arkadaşım, hayati boyunca dovseler yapmayacağı şeyleri yaptı. Gereksiz bir cesaret, vurdumduymazlık oldu. Neyse sizin konunuza gelirsek,

Adam şu konuda haklı, o saatte dışarda ne işiniz var? Kendinizi mi gezdiriyorsunuz vefa borcu mu ödüyorsunuz ? anlamadım.

Paranızla adama hakaret edip sonra gerçek bir beyfendi bekliyorsunuz buda garip. Anneniz hakkinda diyecegim bişey yok benim annemde öyle Maalesef. Uzaktan akraba gibi hatta daha zak görüyorum ben annemi. Sizde böyle yapsanz mesela? Bence en önemli olan yetişkin olabilmek. Ben iki çocuk görüyorum bu evlilikte. Psk Fatih reşit civelekoglu va onu takip edin. Bu evlilik değil evcilik
Konu 2009 😂

13 sene sonra gelen tavsiyeler konu sahibinin çok işine yarayacak kesin.

Yalnız 2009 da kadınlar kulübü tam bir çöplükmüş. Herkes konu sahibine demiş ki biraz alttan al, kocanı hoş tut, sen de hatalısın bilmem ne :KK57:
Az önce başka bi konuya denk geldim 10 senelik. Orada da çocuğun zorluğundan bahseden yorulmuş bir anneye annesin çekeceksin şükret çocuğun var kim kolay dedi tabi zor olacak falan yazmışlar.

AA farketmedim. Hadi ve farketmedim yazdım, önemli diye . Ben olsam umurumda olmaz, ama tarihi farkedip "zaman ayırıp"sırf konu eski avcılığı yapanlar var ben Ona çok şaşırıyorum. Yazdın konu eski diye eline ne geçti?

Az önce başka bi konuya denk geldim 10 senelik. Orada da çocuğun zorluğundan bahseden yorulmuş bir anneye annesin çekeceksin şükret çocuğun var kim kolay dedi tabi zor olacak falan yazmışlar.

Çok şaşkınım.

En azından 13 senede türkiyede kadınlara bakış açısı, kadınların birbirini ezdirmemesi desteklemesi tutumu epey gelişmiş. Bir nebze içime umut doğdu, belki bir 13 sene sonra da erkeklerde de aynı tutum gelişir.

Çok şaşkınım.

En azından 13 senede türkiyede kadınlara bakış açısı, kadınların birbirini ezdirmemesi desteklemesi tutumu epey gelişmiş. Bir nebze içime umut doğdu, belki bir 13 sene sonra da erkeklerde de aynı tutum gelişir.
Bende okuyunca çok şaşırdım genelde herkes adamı haklı bulmuş noluyo la dedim. Sonra baktım 2009 konusu. Bakış açımızın değişmesine bende sevindim ama 🙃

Back