• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliliğin sonuna geldik

cnmm benim yaaaaaaaaaaaaaa ay üzülme kıyamam sanaaaaaa..çok etkilendim yazından yeminle...biraz sık dişinii..allah büyüktürrr..hiç bi yere gitme bakalım bi ay boyuncaa...hafta sonları falan eşinee söylee çok bunaldım evde biras hava alalımmı dışarıda,akşamda dvd isleris falan deee...küfür konusuna gelincee söyleyip dursun hiç cvp vermeeeee..sen onaa saygılı ol falan dedikçe o iyicene küfrederrr..öğleye kdr uyuman konusunaa çözüm bulamıycam çünkü senin elindeki bşy deilki ilaçları almak zorundasınnn..gece alacagın ilça varsa onu akşam al cnmm...

şiddet var, küfrü var, saygısızlık var, düzelirmi bilmiyorum :uhm:
çok üzüldüm çookk :delphin:
öyle zor ki iki ayrı kafanın aynı noktada karar kılması, evlenmeden önce de böylemiydi? :uhm:

ibo ablam yanlış anlama kurban olim okuyorum hepiniz yazdıklarını tek tek ve cavap vermeye çalışıyorum yazdıklarını okudum haklıda olabilirsin evet bunları ben yaşıyorum ve içimde açılan yaraları tahmin edemezsin hayatda yapaz dediğim şeyleri yapıyor artık bambaşka bir insan oldu sevgi gercekden tek taraflı olmuyor saygı yoksa zaten bazı şeyler bitmiş demekdir ben şuan dediğiniz gibi sağlıklı düşünemiyor olabilirim ben tek sorunum kendi evliliğimde değil...

sağlık sorunlarım ağrılarım var annem ve babam 2 senedir aynı evin için 2 yabancı yatak ayrı sofra ayrı 3 kız kardeşimin pisikolojisi bozuldu annem ayrılıcam diyor babam seviyorum 25 sene sonra nasıl ayrılırım diyor yani benim sorunlarım çok hangisini halledeyim hangisini düşüneyim bende şaşırdım inansenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sultan ablacığım gidicekdim havaalanından döndüm pasaportumun günü geçmişdi onlarla uğraşdım gidemedim keşke gitseymişim ama göreceğim şeyler varmış işde şimdi pasaportumu hallettim cumartesi ALLAH kısmet ederse gidiyorum ama nasıl gidiyorum sen birde bana sor burda sorun orda sorun ALLAH yardımcım olsun yani bir yerde yığılıp kalmakdan korkuyorum inan üşütmüşüm biraz galiba dahada kötüye gidiyor verem olmakdan korkuyorum bir öksürük sanki kan fışkıracak ağzımdan ah sultan ablacığım sen bazı şeyleri daha ayrıntılı biliyorsun inan denedim ama ben savaşdıkca çabaladıkca dahada kötüye gitmeye başladı yollar kapandı kapılar kapandı ümutlar tükendi inancımı yitirdim herkese dair aşka sevgiye saygıya dair hayata dair yaşamaya dair ne bir umudum kaldı nede bir amacım bari diyorum ALLAH tarafından ecelim gelse ben beceremiyorum vaade dolsade göçüp gitsem şu dünyadansenağlamasenağlama

canım yanlış anlamıyorum sen çok yıkılmışsın yorulmuşsun o yüzden ne söylense sana şu anda idrak edemiyosun, ben sana diorum ki önce bi toparlan, psikolojini düzeltmeye çalış, anladım ki şu anda çok yorgun düşmüşsün bu sorunlardan, diyorum ki şimdilik herşeyi olduğu gibi bırak, azcık kendini güçlendir, ondan sonra sorunlarını teker teker çözmeye başla, bence şu anda bunları konuşmak sana dah açok acı veriyo, ben senin yerinde olsam ılık bi duşun altına girer olabildiğince orada kalırdım, kendimi orada biraz sakinleştirdikten sonra da biraz uyurdum, kalktığında biraz daha rahatlamış olcaksın, işte o zaman yeniden hayatını düzeltmek için neler yapabileceğini düşünmek için biraz daha güçlenmiş olacaksın

canım benim ya, okuyunca şok oldum. hayatımda en nefret ettiğim şey küfür. Rabbim karşıma böyle birini çıkarmasın inşallah. senin içinde ne diyeceğimi bilemedim. siz ne kadar sevgili kaldınız yada nişanlı? o zamanlarda nasıldı ki eşin? ikinizde birlikte bi psikoloğa gitseniz acaba, belki bi çare olur?
ama hakkında hayırlısı neyse o canım, yaşadıklarını sen bilirsin. inş. yanlış bi karar vermezsin.

canım baban arkandaysa 1 dakika bile düşünme..
daha 7 ayda şiddet başladıysa 7. yılda neler olabileceğini düşünmek istemiyorum..
evet evlilik zor ve yürütülmesi istenen bir kurum fakat bu her durumda geçerli değil..
bazen bitmesi inan daha hayırlı olur..
allah hakkında hayırlısını versin ...a.s.

sultan ablacığım gidicekdim havaalanından döndüm pasaportumun günü geçmişdi onlarla uğraşdım gidemedim keşke gitseymişim ama göreceğim şeyler varmış işde şimdi pasaportumu hallettim cumartesi ALLAH kısmet ederse gidiyorum ama nasıl gidiyorum sen birde bana sor burda sorun orda sorun ALLAH yardımcım olsun yani bir yerde yığılıp kalmakdan korkuyorum inan üşütmüşüm biraz galiba dahada kötüye gidiyor verem olmakdan korkuyorum bir öksürük sanki kan fışkıracak ağzımdan ah sultan ablacığım sen bazı şeyleri daha ayrıntılı biliyorsun inan denedim ama ben savaşdıkca çabaladıkca dahada kötüye gitmeye başladı yollar kapandı kapılar kapandı ümutlar tükendi inancımı yitirdim herkese dair aşka sevgiye saygıya dair hayata dair yaşamaya dair ne bir umudum kaldı nede bir amacım bari diyorum ALLAH tarafından ecelim gelse ben beceremiyorum vaade dolsade göçüp gitsem şu dünyadansenağlamasenağlama

Öyle karamsar düsünme seval....yinede sükür edecegin o kadar cok seyler varki!:delphin:

En büyük sanssin cocuk yok henüz...bu senin icin suan cok büyük bir avantaj...baban sana kucak acmis...elin tutuyor ayagin gidiyor...hic olmazsa gidecek bir kapin var..daha ne olsun???

Bu günlerde gececek insallah üzme kendini...hepimiz zaman zaman surda bir cukur acilsada geberip gitsem diye düsünüyoruz...hayat yoruyor seval usandiriyor biktiriyor lakin yinede hergün yeni bir sans yeni bir umut ve yeni bir baslangictir....:1hug:

Insallah hakkinda hayirlisi olur canim benim...7 ay sonra degil 7 sene sonra bile biten talihsiz bir evlilik ömür boyu mutsuz olacagin bir evlilikten daha iyidir....zararin neresinden dönersen kardir güzelim...:teselli:

allah yardımcın olsun.
berline git biraz kendini toparla öyle kararlar al.
canınla ugraşırken birde cananla ugraşma...
saglıkgına kavuş bi an önce:1hug:a.s.

öncelikle size Allahtan sabır ve şifa dilerim.
bence evliliğinizi bitirmeyin. 7 aylık evlisiniz daha.. eşiniz işten yorgun geliyor ve sizi üstüste arkadaşlarınızın evinden alıyorsa buda çok haklı bi sebep sayılmaz.
benm gördüğüm kadarıyla kocamla yıllardır çok mutluyum diyen kadınlar ya kocalarına çocukları gibi bakıyorlar, ilgi gösteriyorlar yada birbirini hiç umrusamıyorlar..
erkekler kendisine gösterdiğiniz ilgiden daha fazlasını annenize bile göstermenizi çekemeyecek kadar bencil olabiliyorlar..
bence dengeyi siz sağlamalısınız.
boşuna dememişler yuvayı dişi kuş kurar diye..
şimdi sabır ve emek gösterin bu evlilik için..
duyduklarınız tabi ki kabul edilir değil. umarım hatasını kendi farkeder eşiniz. sizinde aynı tavırı sergilememeniz önemli tabi. yeri geliyor bekarken kendi ailemizle tartışıyoruz. yaşadığınız durumda küfür ve saygısızlık yaşanması talihsizlik! eşinize hatasını anlaması için bir şans verin ve ona daha fazla ilgi gösterin. eşinizde arkadşlarından kapıda kendisini karşılayan eşleri hakında yorumları duyunca sizin hissettiklerinizi yaşıyor olabilir..
evlilik zor bir sorumluluk.. sonsuz sabır diliyorum size..

umarım gönlünüzce olur herşey.. sevgiler

Son düzenleme:
Canım allah yardımcın olsun unutma bu bir imtihan olabilir ailenin yanına git toparla kendini düşün ailen war arkanda unutma rabbim yardım eder demekki bunları görücekmişsin şükür et canım ewliliğin başında gördün çocuğun yok allah şifa wersin kendini düşün yıpratma kendini allah yar we yardımcın olsun

ilk önce çok ama çok geçmiş olsun bence bu aralar hastalığınıza yönelmeniz lazım şu anda eşinizin size tam gaz destek olması gerekirken nende böle yaptığını anlamadım he haklı taraflarıda var ama bence ileri gittiği yönleride var bence kavga çıkarmadan çok düzgün bi akşam yemeğinde konuş onu suçluyarak değil kendi hatalarınıda kabul ederek konuş belki bi çare olur bize anlattığın gibi onada konuş seni ailem yaptım d ben dikkat edicem sende et bide böle deneyelim de belki faydası olur ya nebilim ama bencede boşanmak en son çare olsun...

canom yangina korukle gitmek olacak ama o zigon sehpa kiriyorsa bend e bardak canak comlek indiririm asagiya. oyle kirilmaz boyle kirilir. ha sonra kavga buyur ama o gunluk buyur. bu bir gozdagidir. sen oindirirsen ben de indiririm erkeklik zigon sehpa kirmakla kazanilmaz diye.

o an icin gercekten sinirleniyor daha cok ama sok da oluyor. ucu diokunsun ona birazcik. ya da git parcala dosemeleri. tekrar yapsin. emegini verip kumaslarini alip. senin evinse evin. evini dusunmeyen adamin evini ben mi dusunecegim?

bu arad madem o kimseye gitmenden hoslanmiyor, sen de gidis gelis saatlerini sinirlandir. yani biryere gidecekseniz, abla su saatte ayrilmam lazim vs diye. esin eve gelmeden evde ol.

öyle bir konuki düsünmeden yazmiyim diyorum,
sakin kafayla bütün yorumlari bi okuyum hele...

seval cok tatli cok seker birisin masallah, albümüne baktim.
sana bol sabir ve kolayliklar dilerim.

bana diyorki sana diyor seni aldatan girip çıkıp döven kazandığını kumarda harcayan alkolik biri lazım diyor bak nasıl o zaman kul köle olurdun yollarıma,bundan bir 1-2 ay önce gırtlamada sarılmışdı seni öldürürüm insan olucaksın diye ya ben seni insan edicem yada bu evlilik bitecek diye üstüme yürümeler bir defasında laptopu aldı fatoş ve kızları önünde ( biri 12 biri 7 ) yerden yere fırlattı kırdı tv ses sistemini parcaladı.. böyle evlilikmi olur bitanem yaa şoka girdim okuyuncaa.. sizin şu aylar cicim aylarınız olması lazım yaaaa daha 7.ayınızdasınız ve bu adamsenin hasta olduğunu biliyor rahatsızlığının bilincinde olanir adam ve yanında olup destek vermesi gerekirsen dahadaha mahvediyor senii yazıklar olsun bee vallahi yazıklar olsun bu adama...
Arkanda dağ gibi BABACIĞIN VAR bak nede güzel demiş"babam her telefonda ağlıyor 50 yaşındaki adam kızım diyor ben seni yolda bulmadım hastalık sahibi olursan ben ne yaparım bu başımı nerelere vururum mutsuzsan çık gel diyor arkanda ben varım diyor sonuna kadar sen benim evladımsın diyor " helal olsun eli öpülecek bir insana.s babacığın nasıl annen gibi bir insanla hayat sürdürüyor anlamış değilim annen çok katı kurallı, sanrıım annende şöle düşünenlerden " bu evde çıktın kefenin girer yerin kocanın yanı," iyide kocada koca değilki saygısının küfürbazın önde gideni 7. ayında kızına yaptıklarını nasılda görrmezden gelir annen nasıl elin oğluna bukadar çabuk inanıp kendi kanı canı olan kızını görmezden gelebiliyorki heleki sağlık sorunu yaşayan bir kızı varken... :kızgın:
kusura bakma ama o nasıl bir anne o yuva kurmamışmı oda insan evledı değilmi onun evliliğinde sorun olsaydı annesi babasına sığınmicakmıydıı nasıl böyle konuşabilir sana nasıl
"gelme buralara diyor sen istedin diyor kaderinse çekeceksin diyor beni buraya gelip elaleme güldüreceksin diyor ben kızı 7 ay evli kalmış ana kapısına gelmiş dedirtmem diyor beni evlat katili yapma diyor o... olucan başıma diyor " diyebilir senin onun kanısın canısın ondan bir parçasısınn yazık yaaa vallahi billahi yazık kanım dondu yaaaa :mymeka:

RABBİM SEN TÜM HERKESİ TÜM YENİ EVLENİCEK ARKADAŞLARIMI TÜM KIZI OLAN ANALARI İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIR İNSAN EVLADIYLA KARŞILAŞTIR İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRIP YUVA KURMAYI NASİP EYLE RABBİMM.:Saruboceq:

Arkadaşım yazının tümünü okudum Bence uzatmamalı alttan almalısın.Arkadaşına çok takılmamalısın Tamam size çok destek olmuşlar sizin dualarınızı almışlar ama onlar bekarlık dönemiydi geçti bitti Artık evlisiniz ve eşine zaman ayırman gerekiyor Eşin seni almaya gelmiş sen ona ben çağırdımmıki diyosun.Canım bence bu kalp kırıcı.BAK ŞÖYLE YAP KENDİNİ EŞİNİN YERİNE KOY VE DÜŞÜN EŞİNİ ÇOK SEVİYOSUN KIZIP BAĞIRIRKEN BİLE SEVDİĞİNİ DİLE GETİRİYOSUN KIZGIN OLMANA RAĞMEN TARTIŞTIĞIN KİŞİNİN EVİNDEN ONU ALMAYA GİDİYOSUN VE EŞİN SANA KIZIYOR BEN ARADIMMI GELİYOSUN. Büyütülecek bir olay yok 7 ay olmuş henüz evleneli evliliğniz oturmamış bile.İlk bir sene zaten aynı evde yaşamak için mücadele ev düzeni ve karşılıklı birbirinizi tanıma dönemi.

canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ben olsam ne yaparım diye düşündüm ve öyle yorum yapıyorum sen çok şanslısın çocuk yok babanda senin arkanda hala nediye çekiyorsun öyle bir adamı ben ortada kurtarılıcak bir evlilik göremiyorum küfür var tehdit var 7 aylık bir evilikte nasıl olur şaştım kaldım en güzel zamanlarınız olması lazım zaten sende sevgi saygı kalmamış o zaman nasıl devam etmeyi düşünüyorsunki birde merak ettim eşin neden fatoş ablana bu kadar tepkili ne geçtiki aralarında? eskiden okadar samimiymiş yanlış anlama bunu sormamdaki sebep belki eşin haklıdır onu istememekte cvp yazmak zorunda değilsin sen önce bir kendine gel biraz sakinleş kafanı topla en önemlisi sağlığınla ilgilen eşinden daha önemli çünkü her şey gönlünce olur inş.:Saruboceq:

benimde eşim bu gelip gitme konularında cok huysuz hatta o kadar huysuzki ben nerdee senin gibi msj atıp gidecem gezmeye eger gitsem eve almaz daha, bosanma sebebimiz olur cok abartılı yasıyoruz evliliğimizi bende ona hiç izin vermem sonuclarıda kötü olur ama eşin haklı demiyorum yanlıs anlama tabiki sizin ilşkiniz farklıdır ama bu sebeplerden dolayı yuvanızı yıkmayın ayrıca sen hastalıgından dolayı üzüntülüsün belki istemeden eşine ilgi göstermiyorsundur
bak canım cok üzüldüm hastalıgına ama maalesef biz kadınlar erkekler kadar sanslı değiliz onlar hep ilgi ister ben cok hastayken sabah 7 bucukta zoraki kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu yolcu edip işe gittiğimi hatta eve gelip sofra kurup bide çay hazırladıgımı biliyorum eşini seviyorsan bence konusun ve birbirinize yardım edin birbirinize destek verin kuvvet olun
bak eşin ailesiyle görüsmüormus sen sonuna kadar haklı olabilirsin ama coğu erkek bunu yapmaz iyi düşün sonra daha cok üzülürsün ve hastalığını etkiler hırpalama kendini..yerimseniben

ah sevalcim pek de güzelmişsin ya.. belki biraz uzaklaşınca kıymetini anlar.. hele baban da senin arkanda olunca ondan da çekinir sanırım biraz.. belk ibi yere gidebileceğine ihitmal vermiyordu, şimdi görünce anlar el mi yaman bey mi yaman..
sen bi süre kendine odaklan, kendi dertlerine bak bi sürü zatn; hele ki en önemlisi sağlık.. biraz toparlanmaya başla da sonra karar verirsin ölçüp biçimp..

her evlılıkde başlarda kıskançlık normaldir.
her nekadar tanıyorum densede, ınsan bırbırını ancak aynı evı paylaşmaya başlayınca tanıyor.
acaba eşiniz aılesıyle arası acık oldugu ıcın bunu kendıne sorun edıyor olabılırmı dıye aklıma gelıyor.
tabı buda küfür etmesını haklı cıkarmaz.anlamadıgım bır dıger nokta annenız neden size karşı bır tavır içinde....
oysa sizin en mutlu günleriniz olmalıydı bu aylar.
size kolaylıklar dilerim....

Back