• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliliğin sonuna geldik

ben anlamadımki bu nasıl bi anne sen nasıl bir anne bu nasıl bir eş bu nasıl bir evlikik ve sen nasıl bir ev kadını yani evli barklı insansın?? anne seni istemiyor, koca seni istemiyor ama anneyede bişi demiyor etrafına kötülüyor sen desen tuturmuşssun bi fatoş abla onu evliliğine hayatına herşekilde odaklamışssın yahu sen bu adamla neden evlendin madem sen 3. kişilerin ağzına bakıcaktın neden evlilik yoluna girdin?? kusura bakma seval ama bence sende biraz abartıyorsun artık.. sen hep baban ve fatoş ablan doğrultusunda ilerliyorsun onlara sırtını yaslıyorsun kusura bakma ama seninde bir aklın bir beynin var dimi?? evlilik senin evliliğin koca senin kocan MıLLET KAYNANADAN DERT YANAR sense burda fatoş ablandan ona gidememenden bahsediyorsun.. canım almanyada doğmuş büyümüşsün fakat türk erkeğiyle evlendiğin için türk erkekleri eve geldiğinde eşini evde görmek karşılanmak ister , eğer eşi bi yere gittiyse saaatli dönmesini evinde olmasını ister hani sen demişssin ya ben istediğimi istediğim an yaparım geceleri çıkar bara giderim diye işte bu türkiyede yok canım heleki türk erkeğiyle evli olupta bunu yapan yok.. ne yani sen sanaa karışımasın evli olim ama istediğimide yapim gittiğim yere kocam karışmasın saatime kocam karışmasınmı istiyorsun?? tamam ozaman bir yün iplik al eşinin eline ve onu başlasın sen gelen kadar onu örsün sevalcim.. yok yani hayır ben anlamadımki senin aile ilişkini ev ilişkini.. fatoş ablamda fatoş ablam yahu evlisin barklısın bir evin var ne zırp pırt fatoş ablana gidip duruyorsun neden onunla istanbul dışına çıkıp gecenin bi vakti evine dönüyorsun.. tamam hastasın rahatsızsın söyle eşine dolaşın beraber çıkın gezin, ailen para gönderiyormuş onunla doktoruna git gerçi aileninde size para gönderme mecburuiyetide yok ben bunuda anlaamdım.. neyse yaa cidden bol ekşinli bir film gibi senin hayatın sonunu merak ediyorum hemde çok. bakkalım nasıl sonuçlanıcak.. HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....

evet simdi biraz daha zamanim var ve daha ayrintili anlatabilirim...
cumartesi günü geldim berline babami kardeslerimi gördüm dünya benim oldu..
pazar günü annem bagirmaya basladi ya 3 hafta sonra gideceksin yada esini unutucaksin dedi varmi böyle birsey beni istemiyor..
sonra pazartesi annemi esimle telefonda konusurken duydum ve ne kadar ayip olsada dinledim..

annem aynen söyle diyordu : bak oglum ben bunu burda barindirmam burda kalamaz ya 3 hafta burda kalir döner istanbula yada koyarim onu kapinin önüne agzimiz bir olsun ne sen beni ele ver nede ben seni, sen ona ask mesajlari yaz dayanamasin dönsün oraya ben bunu burda kesinlikle istemiyorum beni evlat katili edicek ben sizi madur etmem parasiz birakmam dedi senin gibi bir damada sahib oldugum icin cok memnum oldum evladimdan ayrin yok falan ay kudurdum ya sinirimden..

bugün esim msnde konusuyoruz bana kalkmis mutlumusun falan diyor bende dedim evet ona dedim hic utanmadin dimi arkamdan is cevirmeye dimi dedim ben dedi is cevirmedim annen beni telde ikna etmeye calisiyordu dedi o kadar nankör iki yüzlü bir insan yalanci ben ikisininde dediklerini harfi harfine duydum herkes beni salak yerine koyuyor arkamdan is ceviriyor ama ALLAH büyük onlar birlik olsun benim önce ALLAHIm sonra dag gibi babam var arkamda heyyyy gidi heyyyyyyyyyyy...

neyse bu arada sultan ablacigim sana bu yazacaklarim pasaportumu nüfus cüzdanimi pazartesi yeniledim sali günü arbeitsamta bas vurumu yaptim sigortamida isleme sokdum bugünde almanvatandasligi icin formlari gittim aldim realabschlussum oldugu icin einbürgerungstesti yapmak zorunda degilmisim cok mutlu oldum cok iyi hissediyorum kendimi ALLAHima cok sükür ama yukarda okudugun gibi yine baska sorunlar cikdi isde ahhh ah...

bu yazida fatosdan uzak dur diyenlere ben esim olucak adam varyaaaaaa o fatosu begenmeyen isde o evveli aksam gitmis fatosa ve esine dert yanmis derman aramis hani onlar kötüydü insan degildi beni kullaniyordu neden kendi o zaman onlara gidiyor derdine derman aramak icin fatosdan yüz bulamayinca esinle meyhaneye gitmis dertlesmeye hee gitmis ama asil sorunlari yaptiklarini anlatmamis sadece eskilerden anlatmis isde yemek yapmiyor temizlik yapmiyor diye eee abimde tabii ona bir erkek olarak hak vermis o kendini egosunu aklamak icin böyle yapmis buyrun yorum sizin...

tekrar ilk firsatda gelip olaylardan bahsedecem insallah güzel haberlerle gelirim birdahaki sefere foruma simdilik sevgiler saygilar...

Canım bir erkek şi evde otursun onu beklesin evinin işini yemeğini yapsın ister sen gidip akşama kadar fatoşda oturursan ya da ev işini aksatırsan fatoş ağzıyla kuş tutsa eşin istemez yanına gitmeni
Otur evinde yaaaa sıkılınca gider azıcık oturu evine dönersin
Neden sen kendine laf edilmesine izin veriyorsun ki keşke evini eşini hiç ihmal etmeseydin o zaman derdik ki sen görevini yapmışsın arkadaşım eşin aranmış ama sen adamın diline laf vermişsin
Arkadaşla yanlış anlayıp da evlilik sadece adamın evini temizleyi önüne yemek koymasımıdır diye çıkmasınlar lütfen çünkü söylemek istediğim çooooookkk başka şeylerşutarafagitti

Annenin davranışlarına gelince hiiiiiiiiççççç aklım almadı
Şahsen ben erkek olsan kayınvalide bana böyle davranacak işbirliği yapmak isteyip şu şekilde konşacak kusura bakmasın hiç kimsede ben kızında bi kusur bi terslik ararım ne demektir yaaa kapının önüne koyarımkötükedihüsokötükedihüso
Kim evladına böle davranır ki mutsuz olduğunu bile bile evladını ateşe atar
Haa tabi ki hiçbir anne baba istmez yuvası yıkılsın ama bu durum böyle çözülmez ki alır karşına konuşursun gençsiniz toysunuz geçer bugünler bi şans daha verin birbirinize der....:bbo:
Senin üzerinde desteğini hissettirmeli ki sen gurbette kendini güçlü hissedebilesin

ya bence arkadaşın yazmadığı başka şeyler var şu ana kadar yazdıklarında ben eşini haklı buldum yorum yapanlar da benim düşüncemdeler.arkadaşa yapılan haksızlığı bir anlasam yorumumu ona göre düzelteceğim ama anlamadım.sanırım arkadaşın asıl sorunu eşini sevmiyor.sevse arada alttan alır adamla ilgilenir bir lafına beş cevap vermez kırar dizini dibine oturur kocasını bekler evinde ay çok sinirlendim ben yaaa...

Cnm zor bi durum. Allah yardımcın olsun ama bence mücadele etmek gerek. 7ay çok kısa bir süre.

eşiniz tamamen annenizden yüz buluyoor..

insanın ailesi ne kadar arkasındaysa eşide o okadar saygı duyuyor maalesef..

annenzin eşinizle göerüşme teli sizin duyduğunuz kadarı tabi..

si türkiyedeyken kim bilir neler çevirdiler arkanızdan..

eşinizde nede olsa benden başka çaresi yok diye iyice coşmuş..

allah yardımcınız olsun..

canım ya çok üzüldüm ama hata ikinizdede var.hemen ayrılmayı düşünme her ailede kavga olur ama bunu büyütmemek lazım.ağır laflar kullanmış çok haklısın ama bir yuva kolay kurulmuyor.sen dön evine.ama benim anlamadığım annen neden seni istemiyor.öz annen değilmi bu senin

Son düzenleme:
okurken beynim dondu yemin ederim..kalakaldım öyle..anlattıkların çok ama çok uç şeyler..hele annenin söyledikleri,hakkında düşündükleri akıl alır cinsten değil..eşin ve annen hastalığına rağmen sana bu kadar eziyet eden,hor gören,hakaretler yağdıran,şiddet uygulayan ,hayatını cehenneme çeviren insanlar haline nasıl dönüştüler anlamadım..annenler hem maddi destek veriyorlar,maaşa bağlamış gibi, hem annenin sana söylediği laflar,hem senin ,almanyaya gidince ,ailemin yanındayım çok güzel herşey,çok mutluyum demen ve arkasından annenin eşinle yaptığı tel görüşmesi..ya kafam allak bullak oldu inanki..sana bu kadar kin beslemeleri,eziyet etmeleri neden? hemde 7 ay gibi kısa bir sürede..annen böyle düşünürken baban ne diyo bu durumlara? Almanyanın tapusu annendemi? ne demek burda barındırmam,katil edicek beni? annen ne tip bi insan anlamadım ki güzelim...bide eşin tarafından dinlesek daha sağlıklı olurdu ama imkan yok tabi..bütün bu anlattıklarından sonra ,senin söylediklerini doğru varsayarak, evli kalmanda hiçbir neden yok..boşanıp yeni bi düzene geçmen gerekiyo..bunca yapılandan sonra,şiddet eğilimli ve sinir küpü ayrıcada küfürü diline emzik gibi yapıştırmış vasıfsız bi adamla ne diye evli kalıyosun..ama gerçekten çok enterasan şeyler yazdıkların..bide eşin tarafından olaya bakmak lazımdı tabi ama bilemiyoruz o tarafı..herşeyin hayırlısı olsun canım hakkında..

canım allah acil şifalar versin sana öncelikle herşeyin başı sağlık.tarafsız bir gözle okudum yazdıklarını bence eşininde haklı olduğu taraflar var.yani geç saatte biryerlere gitmen falan bence hoş değil.siz yeni evlisiniz bence çalışmayan biri olarak en azından güzel bir sofra hazırlayarak onu beklemelisin.zaman geçince zaten istediğin yere gideceksin ama bu süreçte birbirinize daha fazla vakit ayırmalısınız.sende haklı gördüğüm yanda eşin çok kaba ve küfürbaz birisi.mahalle ağzını bile geçmiş.bende böyle birine tahmmül edemezdim.hem bu kadar basit problemlerden dolayı evin eşyasını kırmak falan bence normal değil.bence o da senin gibi depresan ilaçlar kullanmalı.berlinde bence kendini ve evliliğini sorgula belki bir şans vermeğe değer birşeyler bulursun.evlilikleri bitirmek çok kolay ama devam ettirmek çok zor bunu unutma.

ya canim ben senin albumlerine girmistim ve cok guzel bir gelin oldugunuda yazmistim oraya. gercekten cok guzel bi bayansin. dilerim sorunlarin tez zamanda giderlir ve yerini neseye huzura sagliga birakir, uzme kendini daha fazla yipratma hersey olacagina varir. bide su var hani fatosun annesi namaz kiliyo yazmissin, namaz kiliyo ama cahil oldugu cok belli cunku dinimizde kursun doktorumenin yeri yok canim, tamamen batil inanctan ibaret, kursun doktorucegine sana namazdan sonra guzel bir dua etseydi inan Allah katinda daha makbule gecerdi... hersey gonlunce olsun

canım çok üzüldüm adına ama suç birazda sende canım yaa
o saatlere kadar bayan arkadaşının yanında kalman bilmiyorum ama
bu kadar yeni bir evliliğin bitmesi için sebep olmamalı bence
tamam eşinde çok kaba şeyler söylemiş ama hemen bitirme biraz
birbirinizi dinleyin bir aile kolay kurulmuyor

canım yaşananlar elbette güzel degil...
şimdi senin dedigin gibi gerçek düşüncelerimi yazacagım...ama öncelikle çok geçmiş olsun rahatsızlıgından dolayı çok üzüldüm inş iyileşirsin bir an önce canım...
bence sadece eşin hatalı degil...senin ona söyledigin lafların çogu da yenilir yutulur cinsten degil yani...senin anlattıklarına göre yorumluyoru yanlış anlama..
bir kere o ilk anlattıgın çerkezköye gitme olyı bence son derece yanlış...ben okurken eşimi ve kendimi yerinize koydum.ne kadar da çok sevdigim insanlar olsa alıp başımı taaa çerkezköye gitmezdim eşimi bırakıp...eşin o konuda sinirlenmekte çok haklı.telefonda da hem suçlu hem güçlü konusmussun patladın mı falan diye...o gün alttan alıp hayatım bak böyle böyle sakin ol söyleyemedim sabret gelecegim kusura bakma gibi yatıstırıcı sözler söylemen gerekirdi o akşamı atlatmak için...
amaaaa eşinin o küfürleri falan hiç mi hiç hoş degil...onunda daha sakin olması gerekirdi bence.tabii bak bilmedigimiz çooookkkkk seyler var tabii hemen şu haklı bu degil diyemeyiz..ama görünüşe göre benim fikrim ikiniz de hatalısınız...evli çiftlerin kavgada duracakları yeri bilmeleri gerekir...talihsiz kelimeler agızdan çıktı mı geri dönüşü olmuyor sonra...ve en önemlisi özür dilemeyi hayatınıza sokmanız gerekir.
çok gururlu bir insan olabilirsiniz,ama eşler arasında gurur ve yıkıcı sözler evlilikleri böyle etkiler işte...ne olursa olsun bir özür herşeyi degiştirebilir.eşinin de bunu yapması gerek tabii...ilk önce evliliginize bir şans daha verebileceginizi düşünmüştüm ama senin son dediklerinden sonra vazgeçtim.hakkınızda hayırlısı inşallah.

eşinin kabalığını tabiki desteklemiyorum ama seninde hatalı olduğun noktalar var bana kalırsa geç döneceğin yerlere eşinden ayrı gitme çünkü erkekler bu tarz şeyleri gurur meselesi yapıyor 7 ay çok karar vermek için çok erken aranızı düzetmeye çalış öğlenleri kendine ve arkadaşlarına ayır akşamları sadece ona bence hemen boşanmayı düşünme birbirinize destek olun bu rada çoook geçmiş olsun kib ve hiç üzme

bi iliskide, hic bi zaman cogu zaman yani, tek tarafli olmaz her zaman, iki taraf da eksileri artilari var, Allah hakkinizda hayirlisini versin

Seval...anneni hiç aklim ermedi hiç
ama nedense içimde bir his var, sanki esine, anenne sorsak onlar çok farkli seyler anlatacaklarmis gibi
Hani tek tarafli olmaz aslina sorunlar ama sunu biliyorum ki eger bosanirsan, ayri evde kalman gerecek
Ha baban arkanda biliyoruz ama...guçlu olman gerekicek.
Annen seni neden istemiyor ??

anlattığınız gibiyse eğer eşinize iki konuda hak verdim oda temizlik,yemek ve sizi hep dışarıdan alması evine geldiğinde evde olmanızı ister.hap kullanıyorum demişsiniz,çeken bilir tabiki ama iyi kötü elinizden geldiği kadar yapabilirsiniz.arkadaşınıza 5 gidiyorsanız 3 gider evinizle daha çok ilgilenebilirdiniz.diğer konularda kesinlikle haklısınız.fatma hanım daha çok iyi yönde akıl vermiş size ama anlamadığım şey anneniz neden sizi istemiyor?sorun ne?çok enteresan yaa...hayırlısı ıNŞALLAH mevladan.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bak yasadıklarına uzuldum ama suda yok mu sen artık bekar degılsın ewlı bır kadsınsın saat 22.30 da gıdersen gece kacta donecegını kucucuk cocuk bıle bılrı
esın asabı davranmıs haklı demıyorum ama sende buna zemın hazırlamıssın
bır kere esıne saat 22. 30 gıdecegını soyledın mi? veya gıderken bız gıdıyoruz dedın kı o zaman saatı soleseydın zaten ızın vermezdı
ew işi temızlık konusu tabı zor yuk ılk zmanalar be hıç ıs yapmayı bılmıyordum okudum unıversıte bıttı calıstım vakıt olmadı ama zamanla ogrenıyorsun sık kendını ogren

ewlılıgını bu raddeye getirme derim kolay kurulmuyor
bende yenı ewlıyken gecenın 22.30 da gezmeye gıdecem cerkezkoye varıs saatım 23.30 olacak orda oturup kalk00.30 eve varıs 01.30 benım kocamda çok kızar eger gezmeye gıdeceksenız beraber gıtmelısınız
ben 7 aylık ewlıyken kı hala daha beraber gezmek ten hoslanırım tabıkı benım arkadaslarımada gıderım ama gecenın 22.30 da ewımde oturup kocamı beklerım fatosda gunduz gezmesıne gıttıgınde onunla gıderım

bu arad kocamın konusmadıgı kırgın oldugu bırısı nekadar ıyı olursa olsun onunlada çok samımı olmam kusmemde mesafe koyarım
kocamı ezıp gecemem b
ırazda ewde huzur olması kadına baglı
kendınızı ezdırın demıyorum ama gecım ehlıolmaya calısın kadın ayrı hakımıyet erkek ayrı hakımıyet kurmaya calısırsa ewlılık bıter
sanırım sızde sız benım dedıgım olsun dıyorsunu esınız de benım dedıgım olsun dıyor
hata burada
ortak noktada bulusmayı bılmek lazım

canım sana tek tavsiyem eşine zaman ayırmalısın
eşinin konuşmadığı kişilerlede ne olursa olsun bu kadar içli dışlı olmamalısın

Back