E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tatlimseval
ben anlamadımki bu nasıl bi anne sen nasıl bir anne bu nasıl bir eş bu nasıl bir evlikik ve sen nasıl bir ev kadını yani evli barklı insansın?? anne seni istemiyor, koca seni istemiyor ama anneyede bişi demiyor etrafına kötülüyor sen desen tuturmuşssun bi fatoş abla onu evliliğine hayatına herşekilde odaklamışssın yahu sen bu adamla neden evlendin madem sen 3. kişilerin ağzına bakıcaktın neden evlilik yoluna girdin?? kusura bakma seval ama bence sende biraz abartıyorsun artık.. sen hep baban ve fatoş ablan doğrultusunda ilerliyorsun onlara sırtını yaslıyorsun kusura bakma ama seninde bir aklın bir beynin var dimi?? evlilik senin evliliğin koca senin kocan MıLLET KAYNANADAN DERT YANAR sense burda fatoş ablandan ona gidememenden bahsediyorsun.. canım almanyada doğmuş büyümüşsün fakat türk erkeğiyle evlendiğin için türk erkekleri eve geldiğinde eşini evde görmek karşılanmak ister , eğer eşi bi yere gittiyse saaatli dönmesini evinde olmasını ister hani sen demişssin ya ben istediğimi istediğim an yaparım geceleri çıkar bara giderim diye işte bu türkiyede yok canım heleki türk erkeğiyle evli olupta bunu yapan yok.. ne yani sen sanaa karışımasın evli olim ama istediğimide yapim gittiğim yere kocam karışmasın saatime kocam karışmasınmı istiyorsun?? tamam ozaman bir yün iplik al eşinin eline ve onu başlasın sen gelen kadar onu örsün sevalcim.. yok yani hayır ben anlamadımki senin aile ilişkini ev ilişkini.. fatoş ablamda fatoş ablam yahu evlisin barklısın bir evin var ne zırp pırt fatoş ablana gidip duruyorsun neden onunla istanbul dışına çıkıp gecenin bi vakti evine dönüyorsun.. tamam hastasın rahatsızsın söyle eşine dolaşın beraber çıkın gezin, ailen para gönderiyormuş onunla doktoruna git gerçi aileninde size para gönderme mecburuiyetide yok ben bunuda anlaamdım.. neyse yaa cidden bol ekşinli bir film gibi senin hayatın sonunu merak ediyorum hemde çok. bakkalım nasıl sonuçlanıcak.. HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....