• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliliğin sonuna geldik

canım yazdılarını en başından okudum ben de 7aylık evliyim.hastalığına sonra yazdıklarına çok üzüldüm.ama sonraki yazdıklarında sanki ondan düşmanın gibi bahsetmişsin.siz anladığım kadarıyla görücü usuluyle evlenmemişsiniz.yani onu sen seçtin.yeni bi evlilikte yemek yapıp yapmamak bu kadar problem olmsa gerek ki insan sevdiğine severek yemek yapıyor bilmesende internet olayı var dimi.Siz öncelikle birbirinize olan saygınızı yitirmişsiniz.bir evlilikte bitmesi düşünülen en son şeyi yani sevgi biterse geri gelir ama saygı bitipte kalp kırılırsa asla unutulmaz.eminimki oda seninle severek evlendi ama neden bukadar hırçın oldu sana karşı ben seni zorla ailesine de götürmüyor...belki biçok yurt dışından gelen gurbetçi gibi senden burda çok zorlandın özgürlük kısıtlandı biraz ortam çok değişti sen orda bi süre kafa dinle ama bu süre içinde orada kalmayı düşünmek yerine onunla bu evliliğin başlamasını ve ona olan sevgini gözden geçir.....

evet sonunda cumartesi geldi çattı hem içim kıpır kıpır çünki ilk işim gidip babamın dizine uzanıp huzur bulmak olucak sanırım o anı sabırsızlıkla bekliyorum aileme kavuşucam 5 aydır yüzlerini göremediğim gönlümce sarılamadığım aileme bunu düşünmek beni çok sevindiriyor içime bir huzur doğuyor adeta diyebilirim...

ama bir yandanda içim buruk birşeyler geride kalıyor dün gece şöyle bir yastığa başımı koydum gençliğimden bu yana yaptıklarımı yaşadıklarımı hatalarımı doğrularımı herşeyi şöyle bir film gibi gözümün önünden geçirdim ve kendimle yüzleşdim saatler sürdü ağladım çok ağladım benimde hatalarım var yok demiyorum hiç inkarda etmedim ama yaşadıklarıma üzüldüm kendime acıdım, güldüm hatda bir kaç dakika nefret bile ettiğimi itiraf etmeliyim...

ama bir karara varamadım sanırım şuan sağlıklı düşünemiyorum çok bunaldım sıkıldım birşeyler zor gelmeye başladı ve bu evliliğe hazır değilmişim bunuda anladım bu arada şimdi alabildiğim tek karar biraz kendime gelmek kafamı toparlamak sağlımı düşünmek olucak herşeyden önemlisi sağlığım o olmadıkdan sonra napim ben kocayı aileyi hee çok ailem bana bakar bakımı üstlenir ama bu duruma düşmek istemiyorum ve bunun için önce sağlığım...

ALLAH kazasız belasız beni aileme kavuşdurmayı nasip etsin sağlıma kavuşdurmayı nasip etsin başka birşey istemiyorum düşünemiyorum şuan zaten...

yorumlarınız için çok tşk ederim hepinizden ALLAH rağzı olsun ilk fırsatda foruma gelip sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim söz veriyorum.. hepiniz kendinize iyi bakın sevdiklerinizle beraber ALLAHa emanet olun hakkınızı helal edin ölümlü dünya nerde ne zaman ecelle buluşuruz belli olmaz herşey için sağol..

sevgi ve saygılarımla firuze seval ...

Allah yolun acik etsin firuze, seval kardesim, sag selim var anangillerin yanina insallah, Allah hakkinda ne hayirli ise onu versin insallah sagligin da tez yerne varsin sifa versin rabbim insallah

ya adamın huyu ortada sinirlerine hakim olamayan .. konuştugu zaman bu lafı böyle dersem ne olur karşımdaki benden sogurmu diye düşünmicek bi insan ... her ewlilikte her şey olur ama sen bence berline git bir dahada gelme onun yanına

merhaba hanımlar bir kaç kere evliliğimle alakalı sorunlardan sizlere bahsetmiş akıl fikir birde dışardan bir bakış açısı bir gözlem bir yönlendirme arayışında bunlunmuşdum:kahve:

size son bir hafta içinde ki gelişmelerden bahsetmek istiyorum ve yine yorumlarınızı akıl ve önerilerinizi bekliyorum objektiv bakışlara ihtiyacım var sanırım:kahve:

ben fatma abla diye canımdan çok sevdiğim beni kendi annemden bile iyi anlayan bana her sorunumda iki eli kanda olsa yardımıma koşan 2 çocuk annesi 16 yıllık evli aklı başında dünya tatlısı biri var eşim evlenmeden önce bekarlığında 8 sene onların döşeme dükkanında çalışmış ve benide tanışdırmışdı o günden sonra çok güzel bir arkadaşlık kurduk onun evinden gelin çıkdım istanbulda kimsem olmadığından evimim her eşyasını gelinliğime kadar onunla gidip aldım seçdim beyendim ne kendi ailem nede eşimin ailesi yanımızda yokdu onun ailesi istemediğinden benimde ailem yurtdışından iş yüzünden izin alamayıp gelemediğinden dolayı oldu bunlar :kahve:

velhasıl geçen hafta fatoşun annesi samsundan istanbula fatoşun ablasına çerkezköye geldi fatoşda eşi ve çocukları ile onu almaya gidicekdi bende 7aylık evliyim bir yere gitmedim çok bunladım ve dedim bende gidim barı bir değişiklik bir hava değişimi olur kafamı dağıtırım ailemi 5 aydır görmedim bu cumartesi gidicem berline çok bunaldım sağlık sorunlarım var beynimde bir iyi huylu tümör dizlerimin ikisindede çatlak bir miniskus var yani çok sıkıldım ve bunalmışdım neyse bende eşime mesaj yazdım bende gidiyorum haberin olsun diye günü birlik gidip 1 saatde alıp gelicekdik eşimde fatoşla ondan önce tartışdığı için gelmeye yüzü yokdu herkes ona kırgın ve kızgındı:kahve:

biz akşam saat 22.30 fatoşun eşi geldi 2 kız eşi kendisi ve ben yola çıkdık çerkezköye gittik 1 saat yol sürüyor zaten istanbulun dışında bir yer uzakda neyse gittik ama bakdık ki fatoşun ablası yemekler börekler pastalar hazırlamış 40 yılda bir gidiyorlar diye bir jest yapmış neyse tabii yok olmaz biz hemen gitmeliyiz diyip kalkamadık oturduk tabii bu sırada benim eşim her 5 dakikada bir arıyor ne zaman geliceksiniz diye bende kalkıp benim eşim bekliyor hadi gidelim diyemiyorum saatler ilerlemeye başladı eşim köpürdü onlarla olduğum için ve bana hakaretler etmeye başladı:çok üzgünüm:

bana sen karı değilsin sen insan değilsin kitapsız ahlaksız bu saatde dışarda olan kadınlara o... derler bende seni evde bekleyen go.. pez... inim dedi duyan gören benim namusuma laf edicek dedi ben sacmalama dedim haddini aşma ben o insanlara anne baba yerine koydum evlerinden gelin çıkdım 7 aydır her sorunumuza onlar koşduruyor nankörlük etme dedim ama beni dinlemedi hakaretlere devam etti neyse saat baya geç olmuşdu o gece ayaz vardı ve biz mecbur yavaş yavaş kaya geldik arabayla kaza bela olmasın diye ama tabii o gece herkesin burnundan fitil fitil gelmişdi:a015:

cuma günü dedim fatoşa annei al bana gel bir evimde namaz kılsın hayır duasını alim hizmet edim rahat etirim onu tamam dedi ben bir akşam önceden evin altını üstüne getirdim perdelere kadar yıkadım yemekler yaptım çok mutluydum bu sırada eşimle gerekmediği sürece konuşmadım geldiler annesi sağolsun bana dualar etti kurşun döktü kızım dedi sen nasıl ayakda duruyorsun ALLAH seni korumuş bu kadar nazar göz hastalık ben görmedim dedi senin yüreyin kabarmış çatlama durumuna gelmiş dedi neyse 3 kere dökmem lazım dedi yarın birde öbür gün yine gel dedi tamam dedim:kahve:

cumartesi yine gittim kurşun döktü oturduk yedin içdik sohbet ettik onlardan başka kimsem yok görüşdüğüm kimse yok çok yanlızım onlar olmasa kafayı yerim ailem bile artık o sizin kızınış olmuş size emanet dediler eşimin ailesi ilede görüşmediğim için bir tek onlar var neyse cumartesi kurşun döktük oturuyoruz saat 22de annem aradı konuşuyoruz normalde ben eşimi ararım beni gelir alır bu akşam kendi çıkıp gelmiş aradı aşadayım dedi geliyormusun yoksa eve mi geçim evlerimizin araadı 300 400metre var yok ben dedim yok gitme annem telefonda az bekle geliyorum tamam dedi aradan 2 3 dakika geçdi aramaya başladı hadi hadi diye fatoş dedi kızım in huzursuzluk olmasın iyi anlaşın bir yuva kolay kurulmuyor git huyuna suyuna git sakın kavga çıkarma zaten hastasın kendini düşün diye beni gönderdi indim aşağa..

indim dedim ne o zırt bırt arıyon annem telefondaydı az bekle dedimişdim sana patladınmı hem kendi kafana göre geldin ben sana gel demedimki neyse bu açdı sokakda ağzını yumdu gözünü işde sen kitapsızsın sen insan değilsin onlar senin beynini yıkıyor sen onlara gidip gelince değişiyorsun onlar insan değil onlar adam değil onlar yuvamızı yıkmak istiyor seni kullanıyor git onlarla yaşa onlarla yat kalk onlara hizmet et falan diye bağrınıyor geldik eve ben mutfakdayım kahve alıcam bana hala bağrıyor ben sadece dinliyorum bana diyorki seni seven kalbimi s... sana bu kadar taviz veren aklımı s... seni çeken beynimi s... bende dedim haddini bil laflarına dikkat banada ve onlara nankörlük ediyorsun yediğin kaba pisliyorsun unuttun paramız olmadığı günler karnımızı fatoşda doyurduğumuz günleri unuttun dedim benimle kavga ettiğinde gece 2lerde fatoşu arayıpda ben çaresizim diye saatlerce ağladığın günleri unutma dedim mutfağa geldi kolum sıkdı yüzümü tuttu ceneni kapat dedi beni kötü şeyler yapmaya zorlama dedi kolumu sıkdı senağlama

içeri geçdik salona bıkdım be dedi ne temizlik yapıyorsun dedi ne yemek öğlenlere kadar uyuyorsun dedi ( sakinleşdiricilerle ayakda durduğum için ağrı kesiciler falan hepsi uyutuyor ve uyuşukluk yapıyor halsizlik yapıyor oda bunu biliyor) senden karı olamz dedi seni karı değilsin dedi ve tutu zigon cam sehbayı kırdı bizim evin tüm eşyalarını benim ailen ailem aldı o sadece 2 kanepe ve 1 köşe koltuk getirdi oda döşemeci olduğu için kendi yaptı iş yerinde bende dedim ki tabii dedim senin kıçın terlemedi onun için bu kadar kolay yıkıp döküyorsun kırıyorsun dedim kendin kazanıp alsaydın o zaman kıymetli olurdu dedim ara ananı dedim yollasın sana biletini s... git dedi bitti dedi bitiriyorum dedi yeter çekemiyorum seni dedi bende annemi aradım ama ne yazıkki annem hep damadına inanıyor sanki o oğlu ben geliniyim hem damadı haklı ama eşimde hep kendi görüşünden anlatıyor anneme annemde inanıyor arada yalanda söylüyor telefonu elimden aldı annemle konuşdu sonra iyi geceler deyip kapattılar annem ver birde kızıma sorucam nasıl oldu diye bile sormadı kapattılar telefonu bende iki sakinleşdirici daha içdim yüzüğümü çıkarttım bu son yaptıklarınla herşeyi bitirdin dedim içimdeki sevgiyi saygıyı yataklarıda ayırdım cumartesi günü berline gidicem hem muanne olmam lazım dayanamıyorum artık ağrılara bu olan bitenler yanlızlık hasret özlem ailem uzakda artık kaldıramıyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben artık dayanamıyorum gücüm kalmadı daha 7 aylık evliyiz 7 aydır böyle millet anlatıyor bizim ilk 2 senemiz ilk bilmem kaç ayımız şöyle muhteşemdi böyle mükemmel di diye içim acıyor artık dayanamıyorum katlanamıyorum ben bu lafları hakaretleri haketmedim ve son günlerde birde ailesini savunmaya başladı ailesi düğün gecesini mahfetti kavga oldu kanlar aktı ben kriz geçirdim komalık oldum şimdi bana abim sana ne yaptı ailem sana ne yaptı diye bana ailesini savunuyor ben artık kaldıramıyorum tükendim bıkdım usandım ben bunları haketmedim bunları hakedecek hiç birşey yapmadım bu dökülen göz yaşlarımın hesabını kim vericek bu pisikolojimin bozulmasının hastalıklarımın beynimdeki tümörün azmasının hesabını kim vericek bende bir ana evldıyım bende sadece bir insanım mutlu olmak huzurlu olmak benim hakkım değilmi size soruyorum şimdi napmalıyım nasıl karalar vermeliyim nasıl bir yol cizmeliyim ben açıkcası ayrılmayı düşünüyorum içimde sevgi saygı ona karşı hiç birşey kalmadı sizce ?? yorumlarınızı bekliyorum farzedinki sizin evladınız kardeşiniz bunları yaşıyor ALLAH göstermesin tabii..

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

yaşadıkların gerçekten zor Allah yardımcın olsun.bence bir evlilik terapistine gidin.O zaman belki düzelir.Düzelmezse de neden çekesin onu.sen mutsuz olmak için mi evlendin.kendinden taviz verme sakın.İnşaallah herşey yoluna girer.mutlu olursun.:1hug:

Eşin görüşme diyorsa görüşmemelisin...fatoş ablan ne kadar iyi olursa olsun eşin istemiyorsa onu dinlemelisin...Kızdığı halde inadına görüşmüşsün...Biraz berline git kafanı topla sonra yeniden devam edin sen burada bunalmışsın...

öncelikle gecmis olsun canim ....yasadiklari kolay seyler deil bence hemen bitirme zamana birak biraz ayri kalin ikinizde kafanizi dinleyin bir yuva kolayina kurulmuyor daha cok yeni evliliginiz birbirinize alismamissiniz bile bizde evliligimizin ilk zamanlarinda cok tartisirdik iki kisinin birbirine alismasi kolay deill ama zamanla hatalarimii görmeye basladik ...esin görüsmeni istemiyorsa bir müddet görüsme hem biliyormusun evliliklerin ilk yillarinda arkadasta olsa esler kiskanclik yapabiliyor esinin istedigi tarza görüs zamaninda git zamaninda gelbiraz daha esine ilgili ol hersey düzele bilir

Çok saygısız ve seviyesiz bir insanmış ki bu tür kelimeler kullanabilmiş eşine karşı..
Evliliğinizdeki başka sorunları bilmiyorum
Daha yolun başındasın gibi sözler de söyleyemeyeceğim;
Çünkü balık baştan kokar..
Ne sanıyor bu adam kendisini Allah aşkına?
Senden kadın olmazsa ağzından böyle kelimeler çıkan birindende adam olmaz..
Sana karşısını saygısını kazan falan da demiyeceğim
O kim oluyor ki..önce kendisine saygı duysun..
Defet gitsin..bu adam değişmez..değişmiyorlar..
Ömrünü tüketme böyle beş paralık insanlar için:delphin:

canim benim cok gecmis olsun oncelikle acil cifalar diliyorum
sonrada tipik turk erkegi diyorum
sen kendin karar vermelisin ya esinin her dedigini haksiz olsada yapacaksin yada bu yuvayi erkenden yikacaksin cunku degisecegini sanmiyorum

valla evlendğimiz ilk günler öyle cicim ayları filan yaşamadık biz hiç çok sık kavga ediyorduk ağza alınmayacak laflar sarfediyorduk birbirimize eşim 1 kere bile elini kaldırmadı ama dövmesi için çok zorladım onu.hata bendeydi aslında eşim çok anlayışlı biriydi ve hep alttan alırdı olayları büyüten hep bendim vajinimus olduğumu forumdaki arkadaşların çoğu bilir.bu nedenle herşeyibüyütüp sonucu bu sorunuma bağlardım.ilk zamanlar birbirinize alışma evresi ve kavgalar olur ama saat 10lara kadar ne işin var be güzelim başka insanların yanında eşin sabırlıymış valla.ben annemlere bile gitsem erkenden dönerdim eşim kal dese bile kalmazdım eşimden evvel evde olurdum.belki eşinin bildiği ve sana söyleyemediği şeyler vardır fatoş ablan hakında eşinle konuşun ve düzeltin ailen doğru olanı yapıyor birde onlar yangına körükle gitse evliliğin bitse daha mı iti olur.

arkadaslar geldim berlindeyim kendimi cok iyi hissediyorum suan zamanim kisitli ayrintili bilgileri daha sonra vericem ama suan hayat cok güzel ailemle olmak cok güzel ama yine sinirlerim bozuldu evelli aksam annemi telefonu konusurken duydum esimle konusuyordu dediki ona güzel mesajlar yaz biran önce gitsin burdan oraya gelsin agzimiz bir olsun diyordu resmen arkamdan is ceviriyorlardi plan yapiyorlardi daha annem bilmiyor bildigimi herhan kiyamet kopabilir bir anne neden istemez cocugu aklim almiyor kafam yine cok karisdi ve esime inanilmaz kizginim güvenim bitti benimle konusup halletmek varken annemle arkamdan is ceviriyor büyük bir hayal kirikligi daha yasamis oldum yazik aciyorum onlara....

sevgiler saygilar öpüyorum sizi ...

Hiç bir kimseye bu denli güvenip eşimi hiçe saymam...
Fatoş ablanızın size zamanında çok iyilikleri olmuş olabilir Allah razı olsun deyin...
Ama Fatoş ablanında bir kusuru var demekki eşinizin gördüğü ama sizin ısrarla görmek istemediğiniz....
Eşiniz ile oturup eni konu konuşun bakalım o neden istemiyor....
Ön yargılı davranmayın hemen...Erkeklerin bu konuda sezgileri kuvvetlidir....
Sonra kim olursa olsun gecenin o saatine kadar eşinin dışarı da olması istemez...Eşiniz bu konuda haklı....

siz fena halde yüzgöz olmuşsunuz bir evlilikte iki taraftan biri susmayı bilmezse o evlilik yürümez insanlar yeri gelir sinirlenebilir o zaman karşı taraf susmayı bilecek ve siniri geçince eşini karşısına alıp konuşacak eşinin fatoş ablanlarla konuşmanı görüşmeni istememesinin geçerli bir nedeni olacağını düşünüyorum
sende inat yapar gibi neden hemen ertesi günü görüşüyorsun be canım önce eşini buna ikna etmen gerekirdi ayrıca öğlene kadar uyuman evinin işlerini yapmana engel değilki akşam eşin gelene kadar dünya kadar vaktin var

sanırım senin hastalıklarından dolayı sinirlerin bozuk bence eşinle karşılıklı oturup etraflıca konuşun ondan sonra kararını ver

canısı ;
şimdi erkekler bazen bu kurşun döktürme vs. şeylere pek inanmazlar ... onun için sana beynini yıkıyorlar demiş olabilir...

evlilikte sen aldın ben aldın kavgası olmaz bebeğim... herşeyi sen de alsan onun yüzüne vurmamalaısın .. evet aldın aldın ama sevdiğin için beraber hayatı paylaşmak için aldın... onun ailesi seni istememiş o bunlra göğüs gererek seninle evlenmiş hiçbirşeylerini almadan.. zaten büyük bir fedakarlık yapmış senin için.. ya sana deseydi ben ailemin istediği kızla evlenseydim evimin bütün eşyaları benim ailemin parasıyla alınacaktı deseydi ... seninle evlendiğim için senden bu lafları yedim deseydi....

üzerine gitmişsin gitmemişsin değil... daha yeni evlisiniz şu zamanlarda senin eşine güzel yemek yapma denemelerinde bulunman, akşam onun için hazrılanman , yemekten sonra değişik meyve tabakları , koyun koyuna filmler izlemek vs. vs. bunları yaşamanız gerek çiçeğimm...

sen boşanmayı falan bırak da az evde otur eşine biraz ilgi göster hayatındaki en önemli kişinin O olduğunu ona hissettir bebeğimm... öfkeyle yalnış işlere kalkışmaa.... hadi üzülme artık git de toparlan

öptüm canımm kendine ii bak

Hangi anne baba bosanmasini ister ki evladinin kurdugu yuvasinin yikilmasini ister ki ?
Demek ki esinde annenle samimi, ona dokuyor içini
Bak...bekarlik gunlerin gibi olmaz evlilik...sanirim serbest buyudun ve kisitlama oluncada bunalima girdin
esinle yasamis oldugun sorunlar belki agir gelmistir ama daha yenisiniz
biraz daha zaman ver evliligine...esinle otur konus, onunla birseyler yap, çikin, gezin, birbirinizi tanima firsati verin.
Annen arkandan komplo kurmuyor, sadece yuvanin yikilmasini istemiyor.
Biraz daha dusun bence

eşin sen haksız olduğun halde çok üzgün bana kalırsa da eşinle tekrar başlayın ve onu bu kez biraz sahiplen fotoşu da unut.

Hiç bir kimseye bu denli güvenip eşimi hiçe saymam...
Fatoş ablanızın size zamanında çok iyilikleri olmuş olabilir Allah razı olsun deyin...
Ama Fatoş ablanında bir kusuru var demekki eşinizin gördüğü ama sizin ısrarla görmek istemediğiniz....
Eşiniz ile oturup eni konu konuşun bakalım o neden istemiyor....
Ön yargılı davranmayın hemen...Erkeklerin bu konuda sezgileri kuvvetlidir....
Sonra kim olursa olsun gecenin o saatine kadar eşinin dışarı da olması istemez...Eşiniz bu konuda haklı....

aynen arkadaşa katılıyorum evine dön kötüde olsa eşin sana ondan fayda var nereye kadar annenede durcan kocanın gönlünü almaya bak
arkadaş sen kendini tatsızlıga surukluyosun ohh ne güzel kaynana kaynata derdin yok ne anacıl kocalar var karısını hırpalayan sen halini şükret gitme diyosa gitme cok iyilerse allah mukafatını verir kocanın gönlünü almaya bak

neden herşeyde eşini sorumlu tutuyorsunki belki annen aramıştır onu evine dön diye eşin seni sevmese uğraşmaz bile bence fatoş ablanı dinlediğin kadar birazda eşini dinlemelisn

evet simdi biraz daha zamanim var ve daha ayrintili anlatabilirim...
cumartesi günü geldim berline babami kardeslerimi gördüm dünya benim oldu..
pazar günü annem bagirmaya basladi ya 3 hafta sonra gideceksin yada esini unutucaksin dedi varmi böyle birsey beni istemiyor..
sonra pazartesi annemi esimle telefonda konusurken duydum ve ne kadar ayip olsada dinledim..

annem aynen söyle diyordu : bak oglum ben bunu burda barindirmam burda kalamaz ya 3 hafta burda kalir döner istanbula yada koyarim onu kapinin önüne agzimiz bir olsun ne sen beni ele ver nede ben seni, sen ona ask mesajlari yaz dayanamasin dönsün oraya ben bunu burda kesinlikle istemiyorum beni evlat katili edicek ben sizi madur etmem parasiz birakmam dedi senin gibi bir damada sahib oldugum icin cok memnum oldum evladimdan ayrin yok falan ay kudurdum ya sinirimden..

bugün esim msnde konusuyoruz bana kalkmis mutlumusun falan diyor bende dedim evet ona dedim hic utanmadin dimi arkamdan is cevirmeye dimi dedim ben dedi is cevirmedim annen beni telde ikna etmeye calisiyordu dedi o kadar nankör iki yüzlü bir insan yalanci ben ikisininde dediklerini harfi harfine duydum herkes beni salak yerine koyuyor arkamdan is ceviriyor ama ALLAH büyük onlar birlik olsun benim önce ALLAHIm sonra dag gibi babam var arkamda heyyyy gidi heyyyyyyyyyyy...

neyse bu arada sultan ablacigim sana bu yazacaklarim pasaportumu nüfus cüzdanimi pazartesi yeniledim sali günü arbeitsamta bas vurumu yaptim sigortamida isleme sokdum bugünde almanvatandasligi icin formlari gittim aldim realabschlussum oldugu icin einbürgerungstesti yapmak zorunda degilmisim cok mutlu oldum cok iyi hissediyorum kendimi ALLAHima cok sükür ama yukarda okudugun gibi yine baska sorunlar cikdi isde ahhh ah...

bu yazida fatosdan uzak dur diyenlere ben esim olucak adam varyaaaaaa o fatosu begenmeyen isde o evveli aksam gitmis fatosa ve esine dert yanmis derman aramis hani onlar kötüydü insan degildi beni kullaniyordu neden kendi o zaman onlara gidiyor derdine derman aramak icin fatosdan yüz bulamayinca esinle meyhaneye gitmis dertlesmeye hee gitmis ama asil sorunlari yaptiklarini anlatmamis sadece eskilerden anlatmis isde yemek yapmiyor temizlik yapmiyor diye eee abimde tabii ona bir erkek olarak hak vermis o kendini egosunu aklamak icin böyle yapmis buyrun yorum sizin...

tekrar ilk firsatda gelip olaylardan bahsedecem insallah güzel haberlerle gelirim birdahaki sefere foruma simdilik sevgiler saygilar...

Back