• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliliğin sonuna geldik

arkadaşım senin rahatsızlığına çok üzüldüm öncelikle allah şifalar versin senden tek ricam önce likle
eşinin istediği şeyleri bir yapmayı dene bakalım gitmedediği yere gitme,onun istediği gibi olmaya çalış
bakalım eğer buda olmuyosa bir müddet görüşmeyin annene git birbirinize zaman tanıyın bakalım ne olucak
yine tartışmalar olucaksa o zaman zaten hastasın ne evliliğini nede onu düşün ve tek celsede boşan sağlığın ve sen herşeyden daha önemlisin inan çok sinirlendim şuan ve çok üzüldüm yaaaasenağlama

canm bende 7 yıllık evliyim hani cicimayları derlerya ben onları daha şimdi yaşıyorumm..taşlar yeni oturdu yerinee..bunlar geçiyoo izi kalıyo ama karşındaki tabi bu izleri yokedebilirde yanii..birbirimizi şimdi çözdük ve çok mutluyuzz.bizde bunlardan daha fazlasını yaşadık inan..zaman birazz..

bakın benim evim zaten bal dök yala denilenecek kadar temiz biraz fazla titizimdir hatda haklı olduğu tek yönde yemek yapmamak ya ben evlene kadar hayatımda yemek yapmadım ee aylarca hergün öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapmakdan sıkıldım yapmıyorum ya öğlen yemeğine gelirdi yok kızarmalar bilmem neler akşam tekrar başka yemek tek çeşitde değil yanında mutlaka çorba ve makarnası yada pilavı bulunurdur ama artık bıkdım sıkıldım yapmıyorum yemek falan...

çoğunuz yok fatoşa gitme yanlış bu demişsiniz, bunu annemde dedi fatoşa dedi alma bu kızı evine bakalım napıcak kime gidicek dedi bende öylemi dedim susdum 1 hafta kimseyle konuşmadım evden dışarı adım atmadım yaklaşık 10 gün kadar hep evdeydim bu sefer ne oldu bu kıza diye deli oldular eşim olucak adam kendi başladı fatoşu arayımmı konuşmak istermisin diye hadi kalk seni fatoşa götüreyim kafan dağılır yok bilmem ne bu ne peki neden çünki bana 7 aydır tek destek fatoş ve ayrıca birisi yazmış fatoş yuvanı yıkıcak diye işde buna çok kızdım ve üzüldüm..

fatoş gece gündüz bizim kavgalarımızda yapmayın etmeyin daha yeni evlisiniz olur böyle şeyler diye bizi hep barışdırdı belkide fatoş olmazsaydı çok açık söylüyorum ben 3 ay önce bu evliliği bitirmişdim hem ben fatoşdayken bey efendi annesine gidiyor birisi yazmış o fatoşla küsse sende gitme saygısızlıkdır demiş eee bende onun ailesinden nefret ediyorum hepsinin tek tek gebermesini istiyorum o zaman ben sevmiyorum istemiyorum diye oda görüşmesin ailesiyle o kadar basit değil işte yaşayan bilir kendimi burda acındırma gibi bir amacım yok sadece birşeyleri paylaşmak istedim bir akıl istedim ama bir kaç yorum çok kırıcı üzüldüm..

ben çok takıntılı bir insanım ne yapılan iyiliği nede kötülüğü asla unutmam şuan güzel olan hiç birşey görmüyorum bu evlilikde şuan boşanmaya karar vermiyorum ama gidip kafamı dinledikden sonra asıl kararı vericem annem istediği kadar yırtınsın...

annen neden seni istemiyor demişsiniz çünki babamla 2 senedir yabancılar aynı evin içinde yataklar sofralar ayrı bende babamı haklı buluyorum ve onu destekliyorum tabii annemde bunu biliyor ve bu yüzden beni uzak tutmak istiyor ben biraz fazla doğrucuyum patavatsızımdır lom sözlüyüm haksızlığa iftiraya nankörlüğe yalana gelemiyorum ve tabii hiçbirzaman insanların duymak istediklerini söylemiyorum doğruları savunuyorum ve buda annemin hiç işine gelmiyor o herkesin hayatına müdahele etmek isteyen yönlendirmek isteyen katı kurallı kinci diktatör kılıklı bir insandır yani öyle sevgi dolu sözler saç okşama yavrum evladım lafları olmazdı bizde..

sormak istediklerinizi yazın hepsini cevaplamaya çalışıcam.. yorumlar için tşkler devamını bekliyorum...

sevgiler saygılar..

Bende hep bunu savunurum sevalcim...o dört duvar ardinda cektigni bir sen bilirsin bir allah...herkes yasadigni bilir...o yüzden bu evliligi bitirip bitirmeme kararinida yanlizca sen vermelisin...herseyi düsünerek..!!

Bende gitmen taraftariyim...orda oldugun sürece mantikli kararlar vermen mümkün degil....hem diyelimki en kötü ihtimal bosandin...illede ailenle beraber yasamak zorundada degilsin....kendine onlarin yakininda bir ev tutup isine gücüne bakarsin olur biter...:delphin:

Hic kimse bosu bosuna bu raddeye gelmez...yasadiklarimiz bizi bu durumlara getriyor...sen esinin kuklasi degilsin...o ne diyorsa ne istiyorsa yapmak zorundada degilsin...madem hayat müsterek oda fedakarlik yapsin...:kahve:

Ayrica cok samimi söylüyorum benim babamin gönderdigi parayla bana bakacak kocalik yapacak adama benim zerre kadar saygim olmaz...esin zaten en basta burda kaybediyor güzelim...:delphin:

Sen güclü bir kadinsin sevalcim üstesinden geleceksin insallah:teselli:

Tam anlayamadım eşin neden bukadar nefret ediyor? Fatoş arkadaşından ?

okuyorum okuyorum ve sizde de eşiniz kadar hata buluyorum ben...
eşinizin yaptığı çok ayıp, hiçkimsenin kimseye küfretmek gibi bir hakkı yok, bu çok yanlış...
ama bence siz de burnunuzun dikine çok gidiyorsunuz...evlilik fedakarlıktır hanımefendi, hiçkimse sadece kendi isteklerini yaparak bir evliliği sürdüremez...herkes fedakarlık yapar, kimi az kimi çok...ve hepimiz biliriz ki evlilikte fedakarlığın büyüğünü kadın yapar...
bahsettiğiniz kişi kim olursa olsun size ne kadar yakın olursa olsun onunnla gidip sabaha karşı eve gitmenizi doğru bulmam ben...tabiki eşinizin sözyledikleri çok çirkin ama daha yeni evli biri olarak eşinizin yanında olmanız daha uygun değil mi...
eve daha makul saatlerde gelmeniz gerektiğini düşünüyorum...bıktım yemek yapmaktan yapmayacağım nasıl bir cümledir...evlisiniz hanımefendi...yemek yapmak kadının işidir gibi bir cümlşe kurmam ama eşinizle birlikte girin mutfağa yapın yemeklerinizi...birlikte vakit geçirmeyi unutmuşsunuz bence siz...ben 10a kadar fatoştaysam o da annesinde diyorsunuz...daha yeni evlisiniz ya...ne işiniz var o saatlere kadar ayrı ayrı...
ayrıca üslubunuz da buraya yazdığınız gibi ise bence yanlış, sinirleriniz yıpranmış olabilir anlarım, herkesin bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir, ama bir kadına da eşiyle bu şekilde konuşmak yakışmaz...kadın zerafetine yakışmaz...
yanlış anlamayın lütfen, ben sadece okurken dikkatimi çeken ayrıntıları yazdım...eşiniz tabiki çok hatalı, ama siz de geri kalmıyorsunuz...
anneciğimin bir lafı vardır, sen zot ben zot ata kim verecek ot der...böyle yapmaya devam ederseniz sizin at gidicidir...
biraz daha uyum, biraz daha hoşgörü, biraz daha fazla zaman...bence evliliğinizi kurtaracak olan sizsiniz..istiyorsanız tabi...

fatoşla eşin neden anlaşamıyor demişsiniz anlatayım..
2 hafta önce fatoşdaydım eşimde iş çıkışı oraya gelicekdi yemek yicekdik sonra o annesine gidicekdi neyse işden çıkdı geldi yemek yiyoruz eşimin ayakları kokuyor bu arada belirteyim eşim fatoşun yanında büyüdü çıraklıkdan kalfalığa 8 sene onun yanında eğitildi yani onların tanışmışlığı benden çoook çok önce neyse fatoş dediki burda bir koku var dedi sizde alıyormusunuz bende dedim evet ayak kokusu ordan eşim dediki evet benim ayaklarım bööö benim bile miğdem kalkdı dedi eşim fatoşda dediki geç banyoya yıka iki dakika rahat otur ben sana abinin çorablarından veririm...

benim ki yok gerek yok falan dedi ben kalkıyorum zaten cafeye gidicem dedi ( evlerinin altında arkadaşının internet cafesi var oraya) fatoşda elini sallayarak hadi hadi o zaman dedi güldü buraya kadar herşey normal sonra benim ki kapıyı çarpttı bende peşinden ohaaaaaaa dedim babanın kapısımı oda zile basdı çarpdı dedi ceyran yaptı dedi falan biz tartışıyoruz ( fatoşa komşulardan hep şikayet geliyor bizim yüzümüzden orda kavga etmişdik düğün gecesi fatoşun evini basmışdı kayınlarım falan filan) fatoşda dedi kapı ağzında barışmayın girin içerde konuşun ne derdiniz varsa eşimde rahatsız ettik herhalde istemiyorsan birdaha gelmem fatma abla dedi çarptı kapıyı gitti..

ertesi günü ben gine fatoşdayım oturuyoz eşim işden çıkdı oraya geldi ailesine gidicekdi geldi o günde benim annem kredi kartı için kalan borclar için para yollamışdı 2milyar bende o gün koşuşturdum ordan oraya bporc ödemeye geldim fatoşa neyse bu geldi fatoş hoşgeldin dedi cevap bile vermedi bende dedimki fatoş bu xx sana kırılmış oda aaa neden ben naptım dedi aşk olsun hadfi bırakın bunların kalkın sofraya yemekler soğmasın dedi benimki yok ben yemicem dedi gelmiyorum ya dedim kalk fatoşun 70 yaşındaki kaynanası kaç kere sofradan kalkdı onun ayağına gitti oğlum gel ye günah sofra beklemez acıkmışsındır hadi gel boğazımdan geçmiyor dedi ama nuh dedi peygamber demedi gelmedi sofraya fatoşda dedi mağdem soframa oturmican bana küsmüşsün niye geldin o zaman buraya gelmeseydin ne selam aldın ne hal hatırn soruma cevap verdin ben çocukmuyum senin büyünüm ayıp senin yaptığın dedi senin karşında karın yok dedi saygılı ol biraz bak 70 yaşında kadın kaç kere sofradan kalkdı ayağına geldi hadi gel diye ayıp ayıp dedi sana o sırada xx bey bana hesap soruyor parayı naptın diye nerelere verdin ne kadar arttı falan diye sonra çarptı kapıyı gitti o gündür küsler eşimle fatoş...

ve 8 sene emekleri var üzerinde düğünde o koşdurdular eşimin abisi düğün gecesi adam topladı geldi kavga çıkdı fatoşların evini mahallesini bastılar kavga gürültü gece yarısı kadın bizim yüzümüzden mahalleye rezil oldu eşimin anası dedikodusunu yaptı bana destek oluyor yardım ediyor diye neymiş fatoş olmasaymış eşimin ailesi ile görüşürmüşüm kuzu olurmuşum falan filan eşim bana kalkmış hala diyebiliyorki onlar ifatoş ve eşi için onlar insan değil adam değil seni kullanıyor bilmem ne yapma diyorum nankör olma üzerimizde hakları çok benden fazla senin üzerinde hayır diyor asıl ben 8 sene onlara çalışdım benim hakkım var onlarda halbuki bedava değil fazla fazla almış maaşını.. işde bu şimdi anladınmı tanyeli canım işde sebeb bu...

eşinin hataları kadar seninde hatan çok bence
ne demek başkalarının yanında ohaa diye bağırmakyasakkelime
sürekli fatoşlara gitmeniz,yemeği orda yemeniz hiç doğru gelmedi bana
samimi olabilirsiniz emekleri çok olabilir ama bu kadar sık gitmeniz mantıksız
eşinizi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
sizede geçmiş olsun inş.kısa sürede iyleşirsiniz

Evet anladım canım. sen biraz kafanı topla, bence bir sürede böyle gidip gelme fatoşlara. İlişkini kes demiyorum. Daha doğrusu ne diycemi bilemiyorum. Bir ara 10 gün gitmedim fatoşlara dedin .Eşin hadi fatoşla görüş bunaldın demiş..görüşüncede bunlar oluyor. Ne yapıcaksınız bende artık yorum getiremiyorum.

Evlilikler günden güne böyle kötüye gidiyor çoğu arkadaşımızdamirmirmirmir hata nerde, kimde bizde şaşırdık burda...:uhm:

cancağızım ben sana şu kadarını söyleyeyim ama lütfen kusura bakma ve kırılmada ama senin eşinin içinde var nankörlük. Ben şunu anladım eşin sadece sana karşı değil bu nankörlük duygusu demekki:1shok:
yani bilemiyorum ama bu kadar eften püften bir sebeptende böyle kin bağlanmazkiii ve birde naladığım kadarı ile eşinin aileside çok dolduruyor eşini senin ve fatoş hakkında. Bu konuda katılıyorum sana evet insan yarar gördüğü kişiyi bu kadar kolay silip atmamalı. Ha namusuna, ekmeğine el atar orası başka. ama bu ne yaww ortada bişeycik yok
Sen eniyisi git almanyaya güzel güzel kontrollerinide yaptır ve tekrar söylüyorum ailenin gönderdiği parayıda eşine falan verme. Madem bu kadar erkek baksın evine. Birde utanmadan parayı nereye harcadın, neyi yatırdın, ne kadar arttı diye soruyor bakseennn!!!!:1shok:

sende yeri geldimi lafını esirgemiyorsun anladığım kadarı ile ama böyle bişeye nasıl müsade ettin ben onu anlamadım valla:sm_confused::sm_confused:

para hesabı sormasında suç annemde çünki arayıp ona oğlum şukadar şukadar gönderdim şunu şunu kapatırsınız diye haber veriyor bende ödemeleri yaptıkdan sonra mesaj yazdım eşime ayrıntılı neyi nereye ödediğime dahil artan para 300milyondu onuda kendime ayırdım en doğal hakkım olduğunu düşündüm tüm borcu harcı kapatmışdım zaten ama kredi kartı 800milyon açıkdı bana para artıysa ver dedi bankaya krediyi tamamlayım birde kredi kartı var dedi anlamadığım şey bu adam 1150 maaş alıyor 500 kira ee geri kalan 650 nerde soruyorum ee hafta içi hep para çekdim diyor içerden harclık için bilmem ne için bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası acaba diyorum benim annem bizim borclarımızı kapatıyor para yolluyor diye oda maaşından artan parayı ailesinemi veriyor nabal günahı boynuna gözümle görmedim ama şüheleniyorum açıkcası yada başka bir haltlar karışdırıyor bilmiyorum ama artık güvenim kalmadı içkisi var her kavgada en ufak birşeyde gider 1 2 bira içer gelir bundan vazgeçmiyor bırak diyor neden içiyorsun yapma ama dinlemiyor..

sonra annem aradı naptınız dedi anne dedi kredi kartına para kalmadı geri kalan parayı naptı bilmiyorum diyor annemle papaz oluyorum ve annem 4 gün içinde yine para yolladı 800milyon kredi kartına tabii evde bir lokma birşy yokdu kredi kartından gitti tansaşdan 166 milyona alışveriş yaptı hadi bu tamam eve temizlik malezemesi yemeklik falan filan almış listeyi ben yazmışdım sonra bir kaç gün sonra bakdım internete yine bisiklet bakıyor iş yerinden eve yürüyerek 15 dakika neymiş zor geliyormuş paşaya gitmiş kredi kartı ile bisiklet almış gitti gidiyordan ALLAHdan bir sorun oldu da satış iptal oldu ama bu kadar rahat olamaz bir insan yaa nasıl olsa var bir eşşek gönderir para diye mi düşünüyor anlamadım sonra bana karı değilsin yemek yapmıyon temizlik yapmıyon diyo ee benim görevim buysa sen neden görevini yapmıyorsun erkek kazanıp evine bakmazmı karısını ele güne muhtaç etmeden geçindirmezmi ee diyorum sen o zaman neden görevini yapmıyorsun bana kalkıp sen nankörsün diyor anlamadım gitti yaaa ALLAH aşkına birde siz birşey diyin benmi abartıyorum çok kötü düşünüyorum birde siz söyleyin 7 aydır bir kere tam maaş ile gelmedi eve ben bu işin içinden çıkamadım açıkcası...

şimdi kredi kartı yine olmuş 400milyon borc 30milyon dsl gelmiş birde doğalgaz 109milyon bakalım ne olucak ben cumartesi gidicem bakalım ALLAH bilir bu seferde evden birşeyler satar öder tövbe tövbe aklıma böyle kötü şeyler getirtiyor yaa..

bu evlilikten hayır gelmez
ama bence eşinin sana saygısı olmadığı gibi seninde ona karşı saygın kalmamış
saygısız bir evlilkte hiç bişeye yaramaz
maddi sıkıntılarmız yok diyorsun ama ailen para yolamasa nasıl geçineceksiniz?
bence maddi sorunlarınız var hemde çok
devamlı benim ailem şukadar yoluyor şukadar ödüyoruz diyorsun eşine karşıda böyle yapiyorsan bence asabiyeti bundanda kaynaklaniyor olabilir
eşinin ailesi ile görüşmüyormusun bunu ilk zamanlar kabul etmiş ama gel görki artık etmiyor artık dolduraşada gelmiş olabilir bişey diyemem
ama benim tuhafima gidende akşam hata gece denecek bir saate eşine mesaj çekip şuraya gidiyorum demen, buna kızmayacak çok az erkek vardır bence
gıttığın yer ne bi akraba ne bir arkadaş, dıdısının dıdısı dediğim gibi çok az erkek bunu kabul eder
ondan sonrada şalterler atmışda olabilir
yani eşini savunduğumu düşünme sakın asla öyle bişey yapmıyorum, sana yaptıklarını tasvipte etmiyorum ama devamlı bana bunu dedi şunu yaptı diye şikayet ediyorsun ama ben seninde çok masum olduğunu açıkca düşünmüyorum
hakkınızda hayırlısı olsun belkide bisüre ayrı kalmak en doğrusu gerçekten

evet annemler para yollamasa gercekden geçinmemiz çok zor çünki zaten eşim tam maaş getirmiyor yani getirse bile yetmez bunu ikimizde biliyoruz..

sanırım biraz da bunları yapma cesaretini kendinde bulmasının sebebi benim burda kimsemin olması hani bir baba amca yada dayım olsa ona hoooop orda dur sen kızımıza nasıl davranıyorsun diyen olsa belkide bu durumlara gelmezdik diye düşünüyorum belki doğru belki yanlış gerçi yapacak adam içinde varsa isterse yed göbek sülalem yanımda olsa yine yapar yapacağınıda diyorum çünki bir akşam fatoşda konu açıldı ve ben ona dedim bunları yapmanın sebebi benim yanlız olmam burda dimi dedim ailem olsaydı yapamazdın ve bana verdiği cevap şuydu senin değil ailen trillahın olsa ben yine yapıcağımı yapar dicemide derim olmuşdu..

bilmiyorum neden bu durumlara geldik neden 7 ayda birbirimizi tüketik ikimizinde bunları haketmediğine inanıyorum onun olduğu kadar benimde hatalarım var yok demiyorum ama ben küfür ve ciddet uyugulayamam kimseye öyle bir insan değilim ama küfür ve ciddet haketmediğimide düşünüyorum hiç bir kadın bunu haketmez..

annemin ona inanması ona destek olmasıda canımı çok acıtıyor sonucda benim onun evladı o değil hatalarımla yanlışlarımla arkamda olması gerekirdi bunu beklerdim böyle olmayınca insan daha bir boşluğa karamsarlığa kapılıyor sanırım kendi yanlız hissetmek çok kötü bir duygu ama ALLAHdan babam var arkamda ALLAHım ona uzun ömürler versin ya rabbim işin tuaf yönü ne biliyormusunuz evlenirken babam düğünden iki gün önce içine doğmuş gibi beni yatak odama çekdi ve kızım daha düğün olmadı dedi eğer şimdi baba istemiyorum dersen şu dakika alır giderim seni burdan daha dedi birşeyler için geç kalınmış değil sanki birşeyleri hissetmişdi görmüşdü mübarek babam ama ben yok baba dedim ben istiyorum dilim tutlsaydıda o an o kararı vermeseydim...

he onu diyorum işin tuaf yanı evlenirken babam dediki bak kızım bu evden çıkıyorsun kendi aileni kuruyorsun artık bunun geriye dönüşü yok bizden çıkıyorsun dedi iyi günü de kötü günüde babam var ailem var deme yuvanı iyi ve kötü günde yürüt bizden çıkdın bizimle alakan bitti red etme değil sadece kocana aitsin dedin onunla paylaşın hayatı dedi ama annem sen ne biçim babasın olmaz öyle şey dedi o benim kızım ne olursa olsun arkasındayım ilk geliceği yer benim kapım demişdi ama şimdi bugüne bakınca... babam bana sahip çıkıyor ama annem dışlıyor çok kötü bir durum ALLAHım kimseye yaşatmasın ya rabbim eşim annemle konuşurken dedi ki anne dedi buna nasıl bir koca lazım biliyormusun gir çık dayak gece yarısına kadar yolunu beklicek alkolik birini hakediyor bu dedi beni değil ve ne acıdır ki annem haklısın oğlum dedim benim kızım öylesini hakediyor...

biz 4 kız kardeşiz oğlan yok annem hep bir oğlan çocuğu hasreti ile yaşadı hep bir oğlu olsun istedi ama rabbimin bir bildiği vardiki vermedi ona erkek evlat ve annem ne zaman eşimle tanışdı onu oğlu benimsedi eşimde ona hep saygılıydı bu annemin daha da hoşuna gitti ve ne oldu damadı canı ciğeri oldu bense bir hiç bu bana çok acı veriyor çok canımı yakıyor geceleri yatakda yatarken biran önce gidimde babamın dizinde şöyle bir huzurla yatayım saçımı okşasın yavrum desin diyorum ve o anı canlandırıyorum gözlerimin önünde aklımda ve göz yaşlarıma boğuluyorum...

bunları sadece duygulandım ve paylaşmak istedim bazen insan birşeyleri içinde tutamıyor buda onlardan birşey işte okuduğunuz için tşk ederim..

gelen yorumlar için tşk ederim devamını bekliyorum başka gözlerle yorumlanması bazen benim göremediklerimi bana gösteriyor hatamda olsa bunu bilmek iyi geliyor..

ALLAH benim yaşadıklarımı hiç birinizin başına vermesin yaşarken ana sevgisinden şevkatinden uzak olmak aynı evdeyken bile bu duygulara ac kalmak çok acı birşey ALLAH kimseye yaşatmasın ya rabbim..

sevgiler saygılar..

canım önceliklee evlilikde ilk 5 sene herşey rayına oturmazmış ufak tefek kusurlar olurmuşşş bunun için 7 aydır kavga ediyoruz kısmına pek takılma derimm
eşin eğerr fatoş abla dediğin kişiyle görüştüğün içinnn galiaba çıldırıyorrr seni üzüyorrr ben ce o bayana izah ett
ve onlarla görüşme bakalım bi süreeee
eşindee anlasınnn ona değer verdiğinii düşüncelerine saygı gösterdiğiniii
eşinin sanırım ağzıı bozuk birazz bu iyi değil Aslındaa saygıı denen kavramı yitirmişş benceee eşinn
bunu güzel bi dille izah ettt
bak hayatım böyle birbirimizee ağır konuşmayalımm falann gibiii
sende canım kendini toparla biraz o ilaçlarıda kullanma gereği duyma derimmm
onlar seni iyice uyuşturuooo
biraz hareketli canlı ol evi derle topla değişiklik yapp eşya yerleriniii değiştirmek gibi
eşinin sevdiğii tatlıı pasta e varsaa yemeğin yanına ek olarak yappp
bidee böleee dene bakalımmm
değişiklik olcak mııı
bebekden konuşunnn bebek istemiyormusunuzzz mesalaaa
eşinn ailesiyle görüşmüyormusunuz canım aranızda sorun muu varrr eğerrr varsa büyü falan yaptırmış olmasınlarrr birdee.

bence berline ailenin yanına git birsüre kal bakalım ne yapacak arayıp soracakmı seni..
ve o insanlarla görüşmeyi kes eşin rahatsız oluyorsa.yada gunduzleri goruş bayanla...ama bi sure ayrı olmanız biraz duzeltir belki aranızı daha çok yenisiniz.hala bizde neler yaşıyoruz boşanmaya kalksak sebep çokda işte.....off....

gerçekten yuvayı dişi kuş yapar sözü çok önemli

benim eşimde sinirli bi yapıya sahip huzurumuz bozulmasın diye onu sinirlendirecek şeyler yapmam

yazının tümünü okudum hatanın büyük payı bence sende
senin ne işin var taa uzaklarda
senin ne işin var gecelere kadar başka evlerde
ana baban değil gözünün çırası olsa senin evin var vakitlice evde olmalısın

haaa eşin haklı demiyorum o da ağır hakaretlerde bulunmuş ama bu raddeye sen taşımışsın

umarım aranız düzelir
bunu için sende çaba göster

canim birsey sorucam neden devamli size para yolluyor ailen anlamadim ben
tamam demissin onlar gondermezse biz gecinemeyiz
ama bu yillarca boyle mi surecek senin pasa ilerki yillar icin bir cozumu varmi hic konustunuz mu bu konulari
benim annemde yapiyor bunu ablama,en ufak birseye ihtiyaci olsa hop goturuyor kiskanmam asla ablam o benim sukur benim ihtiyacim yok ama
boyle olunca deger bilmiyorlar yani ilerleyemiyorlarda hep biryere guvenerek olmaz ki

enteresan eşinin ruhunda nankörlük var sanırım..
bu para olayını bende anlamadım açıkcası..
erkek dediğin eş dediğin çalışır çabalar kazanır eve ekmek parası getirir...
benim eşim ailemden gelen parayı asla kabul etmez anne baba siz ihtiyaçlarınıza harcayın ben sorumluluğumu bilirim elim ekmek tutuyor çok şükür der daha çok aileme o yardım etmeye çalışır..
senin eşine hazır para tatlı gelmiş anlaşılan..
ama kötü alıştırmışınız be güzelim....
bu evlilikte ard arda hatalar çok gördüm ben..
en başta saygı yok ki..
üzgünüm...

canım senın adına cok üzüldüm eşin gercekten o lafları dıyerek saygısızlık etmıs ama bu bır kez sans vermeyecegın anlamına gelmez bence aılenın yanına gıt ve orda saglıgınla ılgılen o sırada hem bırbırınızı özlersınız sorunlar hafıfler hem annenlede yuzyuze konus guzelce söyle gerceklerı senı anlar anne sonucta damadına herseye söylemesın bunları konus annenle bence annen esıne cok yuz verdıgı ıcın esın sana böyle davranıyo annen bıraz esinede kızsa belkı böyle yapamaz evıne döndüğün zamanda bıraz alttan alırsın guzel davranırsın öncekı askı sevgıyı tekrar bulabılırsınız bu ımkansız degılkı sen yeterkı bırseylerı duzeltmeyı ıste baktın öyledemi olmuyor saygısızlıklar devam edıyo ozaman babanı devreye sok herseyı anlat anladıgım kadarıyla babanda arkanda gelır alır senı ama 1sans daha ver evlılıgınıze canım hakkında hayırlısı olsun bu arada cok gecmıs olsun ıns hersey duzelır

Back