- 15 Şubat 2015
- 13.302
- 46.792
-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Ben de öyle düşünüyorum, kızgınlığı yumuşatmak için ehe ehe hakim gözden kaçırmış mıduna girmiş
Ya hadi iyi niyetle diyelim ki hakim hata yaptı? Olabilir insanlık hali , ama onaylanmış geri dönüşü yok anca itiraz.Tabi canım. Hakim.orada kendisine sunulan protokolu okuyor, kabul ediliyorsa matbu bir word dosyasi var. Katip orayı protokole gore dolduruyor. Maddeleri tek tek ele alip incelemiyor. Ne veriyosan o onaylaniyor ozetle
Ya hadi iyi niyetle diyelim ki hakim hata yaptı? Olabilir insanlık hali , ama onaylanmış geri dönüşü yok anca itiraz.
Ben şunu sorarım olmayan madde nasıl girmiş oraya da değişmiş? Hakim ben bunu sevmedim bu böyle mi olsun demiş bir anda ansızın . İnsan bir bunu sorgular düşünür ne bileyim
Ben konu sahibinin yerinde olsam koşa koşa başka avukata giderim.
Aynen öyleBunla ilgili sunu soyleyeyim. Anlasmali bosanmada bazi maddeler kopyala-yapistir seklinde. Gorus gunleride ayni. 2 farkli versiyonu var. Birisi bebekler icin, digeri cocuklar icin. Bebekler icin pazat gunu 10-18 arasi, cocuklar icin cumartrsi gunu 10-pazar 18 seklinde basliyor.
bu maddelerde dini bayramlar, babalar gunu vs düzenleniyor. Baya uzun bir paragraf. O yuzden protokole direkt kopyalanip yapıştırlıyor.
Nafaka kismida copy paste, tutari degistirip gecerler mesela.
Muhtemelen yanlis gorus gunu kopyalanip yapistirildi ve avukat surecin hicbir kisminda bunu farketmedi. Yukarıda yazdim belki gormussunuzdur. Hakim bizim gorus gunlerimizi yeniden duzenlemek istedigini mahkeme esnasinda beyan etti ve iki tarafında onayini aldi. Birimiz hayir boyle kalsin desek, madde degismeyecekti. Sonradan degismez. Tamamen avukat hatasi. Konu sahibi avukata gitmeyip kendisi dava acsa sonucu lehine olurdu. Avukatin su an ilgisiz bir vatandastan farki yok
Çocuğun üstün yararı için hakim taraflar anlaşsa dahi değiştirebilir. Genelde kurulurken bir hafta sonu annede bir hafta sonu babada olacak şekilde kuruluyor çünkü çalışan annenin de haftasonu çocuğuyla kaliteli vakit geçirme hakkı var.Ya hadi iyi niyetle diyelim ki hakim hata yaptı? Olabilir insanlık hali , ama onaylanmış geri dönüşü yok anca itiraz.
Ben şunu sorarım olmayan madde nasıl girmiş oraya da değişmiş? Hakim ben bunu sevmedim bu böyle mi olsun demiş bir anda ansızın . İnsan bir bunu sorgular düşünür ne bileyim
Ben konu sahibinin yerinde olsam koşa koşa başka avukata giderim.
Valla 7 aylık bebeğin hiç de lehine bir karar değil. Çok küçük anneye ihtiyacı var. Ben avukatın sorumsuzluğu olduğunu düşünüyorum. Bence de avukatı değiştirip yeni bir dava açılması gerekiyor. Zira avukat da itibarım zedelenmesin diye bazı şeyleri geçiştirebilir kendi hatası belli olmasın diyrÇocuğun üstün yararı için hakim taraflar anlaşsa dahi değiştirebilir. Genelde kurulurken bir hafta sonu annede bir hafta sonu babada olacak şekilde kuruluyor çünkü çalışan annenin de haftasonu çocuğuyla kaliteli vakit geçirme hakkı var.
Yukarıda da arkadaşlar değinmiş hakim kişisel ilişki kısmını kopyala yapıştır yaparken düzeltmeyi unutmuş bence.
Kötü senaryo geliyor aklıma büyük ihtimal boşanma da velayet-kişisel ilişki kararı da kesinleşti. Sizin kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açmanız gerekecek. Ha şöyle bişey var en azından geçici kişisel ilişki tesis ederse yeni davada mağdur olmazsınız dava bitene kadar.
Maalesef ben de öyle düşünüyorum. 4 yaşa kadar genelde yatılı olmuyor. Bir sıkıntı var dosya da inşallah çözülür. Ama avukatın hatası varsa onun da sorumluluğuna gidilir.Valla 7 aylık bebeğin hiç de lehine bir karar değil. Çok küçük anneye ihtiyacı var. Ben avukatın sorumsuzluğu olduğunu düşünüyorum. Bence de avukatı değiştirip yeni bir dava açılması gerekiyor. Zira avukat da itibarım zedelenmesin diye bazı şeyleri geçiştirebilir kendi hatası belli olmasın diyr
Ya da belki diğer aileyle anlaşıp bilerek bunu ekledi gibi senaryolar üretilebilir zaman kötü yani neticedeDilekçe sunmuş olabilir, anlaşmalı boşanıyor iseniz sizin rızanız da istenir. Avukatınız sizin vekaletiniz ile onaylamış işte dünyadan haberi yok, sizin de yok.
Hakim niye yanlış yapsın. Açık konuşayım o sizin sinirinizi yatıştırmak için hakim karıştırmıştır diye gidip hakimin önüne dikilemeyeceğinize göre üfürmüş sokak ağzı ile söyleyim.
Sizi de ikna etmiş. Heralde ben hata yaptım benim yüzümden oldu demeyecek avukat.
Bu olsaydı bence bı şekilde bı yerde fark ederdik bence tamamen avukatın sorumsuzluğundan oldu. Birkac tane avukata dosyayı atıp danıştım muhtemelen yanlışlık oldu hakimle görüşülmesini bekleyin önce dediler. Eğer bu yanlışlık düzelmezse dava açacağım tekrar. Bugün bebeğim geldi ve göz altları resmen mosmor uykusuzluktan ve ağlamaktan diye düşünüyorum. Mama vermişler bariz belli kakasindaki değişiklikten beni görünce çok fena ağladı memeden ayrılmadı resmenYa da belki diğer aileyle anlaşıp bilerek bunu ekledi gibi senaryolar üretilebilir zaman kötü yani neticede
Doktorundan rapor alabilir misiniz götürüp? Kararın değişmesinde etkili olur belkiBu olsaydı bence bı şekilde bı yerde fark ederdik bence tamamen avukatın sorumsuzluğundan oldu. Birkac tane avukata dosyayı atıp danıştım muhtemelen yanlışlık oldu hakimle görüşülmesini bekleyin önce dediler. Eğer bu yanlışlık düzelmezse dava açacağım tekrar. Bugün bebeğim geldi ve göz altları resmen mosmor uykusuzluktan ve ağlamaktan diye düşünüyorum. Mama vermişler bariz belli kakasindaki değişiklikten beni görünce çok fena ağladı memeden ayrılmadı resmen
Düzelmezse avukata da dava açacağım. Karşı tarafla anlaştığını düşünmüyorum zaten en az 10 tane avukatı olan bir yerde çalışıyor patronlarını aradık söyledik ben ona gerekeni söyledim pazartesi bir şekilde halledecek dedi. Bebeğim resmen mahvolmuş halde geldi. Uyutamamislar belli memeye gelir gelmez uyudu. Bu şekilde bu gitmez 7 aylık bebek psikolojisi için mecburen birileri bir şeyler yapmalı. Dün birini gönderdik dinledi sesleri bı tane bebek deli gibi ağlıyordu dediler. Kafayı yiyecegimMaalesef ben de öyle düşünüyorum. 4 yaşa kadar genelde yatılı olmuyor. Bir sıkıntı var dosya da inşallah çözülür. Ama avukatın hatası varsa onun da sorumluluğuna gidilir.
Rapor verirler mi hemen? Aslında zaten hastaneye götürmek istiyordum kan tahlili yaptırmak için, uyku ilacı vermiş olabileceklerinden de şüphelendimDoktorundan rapor alabilir misiniz götürüp? Kararın değişmesinde etkili olur belki
Yok artık ciddi misin :O Ya ben olsam bir avukatı arar durumu anlatır götürürdüm. Adını bilmiyorum ama Elbet bir belge vardır bulguların yazıldığı. Sen fotoğraf da çek, bezini göz altlarını vs resimle sakla onları da.Rapor verirler mi hemen? Aslında zaten hastaneye götürmek istiyordum kan tahlili yaptırmak için, uyku ilacı vermiş olabileceklerinden de şüphelendim