-
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Normal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamazEşim pedofili dememiş
Eşim eşcinsel demş hanımlar
Ne demek ensestHayır hayır tehdit falan olayına girmeyin. Hem suçlu olursun hem de daha da klnlendirirsin. Her ne olursa olsun babası sonuçta. Bir şekilde çözümcü olmaya bak. Mesela benim çocuklarımın babasını ailesi ensest. Kesinlikle görüşmelerini istemiyorum çocuklarımın. Mahkemede söyledim. Hakim umursamadı. Onun davası başka. Görüşülecek kişilere karışamayız dedi. Ve bizdeki sözde baba bu dediğim aile bireylerine aşık. Onlardan çıkmaz. Kavga gürültü ancak seni ve çocuğunu yorar
Neden çocuğun önünde yaşasın yahu?Normal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamaz
Yarın bir gün çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşarsa ne olacak?
Ayrıca adam eşcinselliğini saklayıp çocuk yapmış bir kadınla beraber olmuş yani başka sapkınlıkları da olabilir gözünüzü açın
Siz de bir erkekle çocuğunuzun önünde sex yapıyor musunuz o zaman? Biraz araştırın bakalım eşcinsellik tıpta hastalık olarak mı geçiyor. Cahil cahil laflar….Normal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamaz
Ayrıca adam eşcinselliğini saklayıp çocuk yapmış bir kadınla beraber olmuş yani başka sapkınlıkları da olabilir gözünüzü açın
Siz çocuğunuzun önünde seks mi yapıyosunuz? Ne alakası var. Cahil cahil cümleler kurmayın hastalıkmış da tedaviymiş de.kaldı ki adam eşcinsel değil kuvvetli muhtemel karısını aldatmış bir biseksüel ama ne demek olduğundan haberiniz olduğunu da sanmıyorum. Klişe ama yıl olmuş 2024 önce biraz kendinizi geliştirin, dünya sizin bakış açınız etrafında dönmüyor, saygısızlaşmayınNormal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamaz
Adam dini değerleri olan gencecik bir kadına biseksüel olduğunu söylemeyip bebek yapacak kadar şerefsiz ayrıca çocuğuylada hiç ilgilenmiyordu güzelleme yapmayın zaten başka bir planı olduğunu emziren karısına bilerek yakalandığını düşünüyorum bunu da kesin kvsi yaptı bu kızcağızı daha çok üzmek için adam olsaydı küçücük bebe emmek için ağlarken kıyamaz annesine getirirdi bebek çok umrunda olsaydı küçücük bir nafaka verip başından beri çocuğu hiç görmeden duramazdıSiz çocuğunuzun önünde seks mi yapıyosunuz? Ne alakası var. Cahil cahil cümleler kurmayın hastalıkmış da tedaviymiş de.kaldı ki adam eşcinsel değil kuvvetli muhtemel karısını aldatmış bir biseksüel ama ne demek olduğundan haberiniz olduğunu da sanmıyorum. Klişe ama yıl olmuş 2024 önce biraz kendinizi geliştirin, dünya sizin bakış açınız etrafında dönmüyor, saygısızlaşmayın
Evet bebeğim resmen süs bebeği gibi giydirmisler bebeğimi foto çekip profil yapmış birde. Yani elaleme gostermelik tamamen. Madem öyle çok iyi babasin getirsene çocuğu neden annesinden ayiriyorsun. Bunlar yüzünden sütüm azaldı 2 gündür bebek emmiyor sağsan bile bebegin emmesi gibi olmuyor işte. Anne sütü almak bu bebeğin en büyük hakkı. Çocuğu ayakta sallamislarAdam dini değerleri olan gencecik bir kadına biseksüel olduğunu söylemeyip bebek yapacak kadar şerefsiz ayrıca çocuğuylada hiç ilgilenmiyordu güzelleme yapmayın zaten başka bir planı olduğunu emziren karısına bilerek yakalandığını düşünüyorum bunu da kesin kvsi yaptı bu kızcağızı daha çok üzmek için adam olsaydı küçücük bebe emmek için ağlarken kıyamaz annesine getirirdi bebek çok umrunda olsaydı küçücük bir nafaka verip başından beri çocuğu hiç görmeden duramazdı