7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Yahu escinsellik guzellemesi yapmayi biraksak mi?
Konu adamin escinselligi degil bu kdr buyuk bir durumu gizleyip anne babayi dahil edip bir kadin ve bir cocugun hayatini mahvetmek
Yok duygusalmis yok kotu insan olmazmis saglikli iliskiymis sacmalamayin ya baslatmayin saglikli iliskisine
Mahkemeye bunu bildirmeniz ve bosanma sebebini net bildirmeniz gerekiyordu, bu isi polis ile almaya gelene kdr yuruten insanlar ile sakinlik ile cozemezsiniz haftaya o cocuk yine gider. Acile gidin kan verin elinizde rapor olsun fotograflarini cekin ve en önemlisi avukatinizi degistirin
Bu is kolay cozulecek noktada degil besbelli

Böyle bir adama çocuk bırakılmaz yazıktır hemen kanıtlanırını mahkemeye sun ve çocuğunla irtibatını kes

Eşim pedofili dememiş
Eşim eşcinsel demş hanımlar
Normal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamaz
Yarın bir gün çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşarsa ne olacak?
Ayrıca adam eşcinselliğini saklayıp çocuk yapmış bir kadınla beraber olmuş yani başka sapkınlıkları da olabilir gözünüzü açın

Hayır hayır tehdit falan olayına girmeyin. Hem suçlu olursun hem de daha da klnlendirirsin. Her ne olursa olsun babası sonuçta. Bir şekilde çözümcü olmaya bak. Mesela benim çocuklarımın babasını ailesi ensest. Kesinlikle görüşmelerini istemiyorum çocuklarımın. Mahkemede söyledim. Hakim umursamadı. Onun davası başka. Görüşülecek kişilere karışamayız dedi. Ve bizdeki sözde baba bu dediğim aile bireylerine aşık. Onlardan çıkmaz. Kavga gürültü ancak seni ve çocuğunu yorar
Ne demek ensest 🤮

Normal karşılanmayacak başka bir hastalık ! Eğer tedavi olmak istemiyorsa böyle biri çocukça başbaşa kalamaz
Ayrıca adam eşcinselliğini saklayıp çocuk yapmış bir kadınla beraber olmuş yani başka sapkınlıkları da olabilir gözünüzü açın
Neden çocuğun önünde yaşasın yahu?
Siz çocuğun önünde seks yapıyor musunuz?
Saçmalamayın.

Siz de bir erkekle çocuğunuzun önünde sex yapıyor musunuz o zaman? Biraz araştırın bakalım eşcinsellik tıpta hastalık olarak mı geçiyor. Cahil cahil laflar….

Siz escinsel oldugunu soylemediginiz icin belki ilerde sorun yasayacaksiniz boyle birseyi nasil mahkemeye sunmazsiniz bakin yatili vermisler cocugu yani akil tutulmasimi bu ne anlamadim. Babayla konusun emen cocuk durmaz cocuk cok yipranir diye anlatin yani salak degilse zaten zorlanistemez

Siz çocuğunuzun önünde seks mi yapıyosunuz? Ne alakası var. Cahil cahil cümleler kurmayın hastalıkmış da tedaviymiş de.kaldı ki adam eşcinsel değil kuvvetli muhtemel karısını aldatmış bir biseksüel ama ne demek olduğundan haberiniz olduğunu da sanmıyorum. Klişe ama yıl olmuş 2024 önce biraz kendinizi geliştirin, dünya sizin bakış açınız etrafında dönmüyor, saygısızlaşmayın

Siz çocuğunuzun önünde seks mi yapıyosunuz? Ne alakası var. Cahil cahil cümleler kurmayın hastalıkmış da tedaviymiş de.kaldı ki adam eşcinsel değil kuvvetli muhtemel karısını aldatmış bir biseksüel ama ne demek olduğundan haberiniz olduğunu da sanmıyorum. Klişe ama yıl olmuş 2024 önce biraz kendinizi geliştirin, dünya sizin bakış açınız etrafında dönmüyor, saygısızlaşmayın
Adam dini değerleri olan gencecik bir kadına biseksüel olduğunu söylemeyip bebek yapacak kadar şerefsiz ayrıca çocuğuylada hiç ilgilenmiyordu güzelleme yapmayın zaten başka bir planı olduğunu emziren karısına bilerek yakalandığını düşünüyorum bunu da kesin kvsi yaptı bu kızcağızı daha çok üzmek için adam olsaydı küçücük bebe emmek için ağlarken kıyamaz annesine getirirdi bebek çok umrunda olsaydı küçücük bir nafaka verip başından beri çocuğu hiç görmeden duramazdı

Son düzenleme:
Çok üzücü bir durum ya Allah sabır versin. Hem böyle bir sebepten boşanmış olmak hem bebeğinizden ayrı kalmak, yıkıcı bir durum destek alın bu konuda.
Anlamış olmanız da bir artı sizin için yoksa yıllarca farkında olmazdınız😔 Allah kolaylık versin

olabilemez
cesedimi çiğnemeleri lazım
ama bunun eşcinsel olmasıyla alakası yok
anlattığınız gibi bir adam büyük ihtimalle çocuğa iyi bakacaktır ama yedi aylık bebek anneden ayrılmaz
ama anlamadığım şu mahkeme dedi diye bu uygulanmak zorunda mıydı
iki taraf konuşup çocuğun iyiliği için sabah alıp akşam bırakamaz mıydı
böylesine bir iletişimsizlikle nasıl ortak çocuk büyüteceksiniz

konuyla çok alakasız ama merak ettim
neden evlenmiş
açıkça paravan olarak dedi mi başka sebep sundu mu

Adam dini değerleri olan gencecik bir kadına biseksüel olduğunu söylemeyip bebek yapacak kadar şerefsiz ayrıca çocuğuylada hiç ilgilenmiyordu güzelleme yapmayın zaten başka bir planı olduğunu emziren karısına bilerek yakalandığını düşünüyorum bunu da kesin kvsi yaptı bu kızcağızı daha çok üzmek için adam olsaydı küçücük bebe emmek için ağlarken kıyamaz annesine getirirdi bebek çok umrunda olsaydı küçücük bir nafaka verip başından beri çocuğu hiç görmeden duramazdı
Evet bebeğim resmen süs bebeği gibi giydirmisler bebeğimi foto çekip profil yapmış birde. Yani elaleme gostermelik tamamen. Madem öyle çok iyi babasin getirsene çocuğu neden annesinden ayiriyorsun. Bunlar yüzünden sütüm azaldı 2 gündür bebek emmiyor sağsan bile bebegin emmesi gibi olmuyor işte. Anne sütü almak bu bebeğin en büyük hakkı. Çocuğu ayakta sallamislar🙄 Her zaman yastığa koyunca kalkan çocuk yatmaya devam etti ki bu benim en nefret ettiğim şey. Biz desteksiz uyutmaya çalışıyoruz ve 2 gün babada kalacak diye çocuğun sütü, uyku düzeni, psikolojisi mahvoluyor.

Adam eşcinsel de olsa cocuguna bence iyi bakar.Sapik bir babayla ayni katagoride degerlendirmemek lazim.Ama tabi emen anneye muhtac bir cocugun yatili alinmasi cok sacma bur karar olmuş

Burda ne adamlar ne babalar ne yiğidolar linç edildi tırnağını uzatan adam linç edildi yahu böyle adamı baba yapmışsın diye. 7 aylık emen bebeyi almış gitmiş böyle bir karar çıktı ama daha bu bebe süt bebesi almayım seveyim annesiyle kalsın dememiş almış gitmiş 1 gün boyunca ama eşcinseller çok duygusal oluyorlar çok iyi anne baba oluyorlar. Kadın hem mutlu yuva hayalini başına yıkmış hem çocuğunu perişan etmiş ama çok duygusal oluyorlar kimseye zararları olmuyor çok ponçikler

Bebeğin yaşı gözden kaçmış büyük ihtimal, 7 yaş olarak düşünülmüş. Emen 7 aylık gece yatılı anneden ayrılıp babaya verilmez katiyyen. Bunlarda nasıl vicdansizlarki yatılı olarak almışlar

X