- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Mesajımı düzenledim bir iki cümle daha ekledim tekrar oku onları da.Ben 5, 6 kez sustum surekli durduk yere yapinca dayanamadim. Benim hatam belki de ama surekli boyle yapmasini anlayamiyorum. Bu sefer kapandi. Ben hicbir sey yazmiyordum ki kiza. Haklisiniz valla iki saattir sinirden ve tuhafliktan kipkirmizi kaldim
Ben o cocugu zerre sevmiyorum sadece kadin kadina dusurdu bizi resmen. Kiza hep sessiz kaldim. Ayrilmasinlar zaten kiz ss oldugunu dusunmuyorum deyince attim. Gercekten atacak olssm ilk gun atardim. 7 ay sonra banane iliskilerinden. Benim icin artik kapandi. Beynim catladi resmen ya.Cidden bu saatdan sonra engelle her yerden ve stalklamayi birak. Zaten muhatap olunacak kişi o değil ki. Bakalim exs düdüğü hakkında neler atıp durdu. Sen hiç yüz verme bunlara
Engelledim kizi zaten. Ben her yerden her seyi yoluna koyuylrum bilerek de yapiyor olabilir. Mutlu oldugum anlasiliyordu cunku. Hicbir sey yapmadim hala laf atma cabalarindaydi. Dersime calisiyorum ablacim akillandim artik zaten.Mesajımı düzenledim bir iki cümle daha ekledim tekrar oku onları da.
Ya isterlerse hakkında destan yazsınlar sen kendini bildikten sonra kime ne. Durduk yere de naparlarsa yapsınlar. Gerçekten mutlu olan insan ona buna laf sokmazdı. Eğer sessiz kalsaydın moraran kızaran öfkelenen onlar olacaktı. Bir daha isterlerse hakkında manas destanı yazsınlar cevap bile verme konuşup dursunlar günahını alıyorlar işte. Stalklama da artık totolarini kaldirma şunların. Ders çalış
neyin iknası kız bana sürekli sen kafanda kuruyorsun her şey yanlış ikili yürütme olayı yok dedi ben o herifi sevmiyorum ki ayrılıp ayrılmaması umrumda değil. Kız bana sen uyduruyorsun kafasına girdi. Afedersiniz de beni manyak yerine koyan bir insana görüntüleri mecburen attım.kızı ikna içine girmişsin hala söyle böyle dıyıp ekran göruntusu atıyorsun.
kızın aklı karısmıs olsa zaten şimdiye ayrılırlardı. demek kı gercekten guenıyor.ne kadar sana guvensız gelen bırısı olsa bıle.
burası komık bence..
zaman gecınce sen bıle kendıne guleceksın emın ol .nıye boyle seyler ysptım dıyerek
Kusura bakmayın da sadece yarısına kadar okuyabildim cidden soruyorum yaş kaç yaa? Bide sizin gibiler yüzünden totosu kaf dağına değen tipler çoğaldıBiliyorum bunu yazdığım için bana kızacaksınız ama şu an yanaklarım kıpkırmızı çok tuhaf hissediyorum. Beni aldatan bir sevgilim vardı. Benden 4 yaş büyük. Şirkete gelen stajyerle beni aldattığını öğrenmiştim kasımda. Sonra beni her yerden bir gecede engellemişti. Ben o gün durumu kıza medenice anlatmama rağmen iyi akşamlar deyip o da engellemişti. Sadece beni aldattığını söyledim. Her neyse ama doğal olarak ayrıldıktan sonra kızı stalklamıştım. Kız da bunu anlamıştı ve bana bilerek laf sokuyordu tanımadan ruh hastası falan demişti. Ben hep sineye çektim birebir bulaşmadım. Ara ara göndermeli tweet attım ama son 1, 2 aydır hiçbir şey yapmadım. Kız benden büyük bu arada her neyse. Ben ara ara yine stalklıyordum kızı sadece bakıp çıkıyordum uzaktan twitter'ına. Sonra şöyle bugün kız bir tweet alıntılamış. Alıntıladığı tweette şöyle yazıyor: 6 çocukla çıkıp gelse yine de affedecek tipler var. Kız da demiş ki böyle bir midesizi tanıyorumdur.
Ben haliyle ilk çok sinirlendim ama hiçbir şekilde bir şey yazmadım onu stalkladığımı anlasın istemedim. Arkadaşı altına şey yazmış stalker anladı bile hahaha demiş. O an anladım tweetin bana olduğunu ilk yarım saat sessiz kaldım sonra kız tweeti kaldırdı aynı şeyleri arkadaşıyla bi daha yaptılar. Ben sadece şöyle bir tweet attım.
Aynı şeyi silip bir daha niye atıyorsunuz, bir şeyi de eksiksiz yapın.
Tabi onu etiketlemedim, yazmadım. Arkadaşı hemen benim tweetimin altına sen hayırdır? yazdı. Yani attıkları ilk tweet banaymış. Sen hayırdır falan dedim gayet kibarca. Bu tweet kime açıkca konuş dedi. Ben de dedim ben gayet açık konuşuyorum. Anlamışsındır dedim. Kızı engellemiştim. Engeli kaldır konuşun dedi. Kaldırmama gerek yok dedim. O zaman dm'ye bekliyorum dedi. Ben de konuşmak istiyorsan sen yazarsın dedim. Biliyorum çok komik ama lütfen okuyun
Sonra kız bana direkt mesajdan yazdı. Ben X, senin problemin nedir? Niye her şeyi alınıyorsun? İlk gün de mesaj attın dedi. Ben de asıl senin problemin nedir ruh hastası diyen sensin, midesiz diyen sensin. Ben sana ilk gün insanlıktan mesaj attım dedim.
Kız bana senin insanlığına ihtiyacım yok. Erkek arkadaşıma güvenim tam dedi. Ben de dedim ki erkek arkadaşına güveniyorsan bana niye bulaşıyorsun sağlıklı bir ilişki için doğru değil dedim. Sana bulaştığımı nerden çıkardın ayaklarına yattı. Farkındaysan sen beni stalklıyorsun, kardeşlerin, arkadaşların dedi ben de dedim ki kusura bakma olayı manipüle etmeye çalışıyorsun dedim. Ben stalkladığımı kabul ediyorum ama sana o gün anlatmasam erkek arkadaşın ikimizi de yürütecekti dedim. İkili yürütme olayı falan yok sen rahat ol dedi bana. Bir şeyler düşünüyorsun ama yanlış dedi. Öyle mi peki o zaman erkek arkadaşına güveniyorsan niye yakaladığımda ben onu arkadaşıma ayarlayacaktım dedi, sana ss de atarım ama kör olduğun için inanmazsın dedim. Kör falan ne demek seni uyarıyorum benimle böyle konuşamazsın dedi. SS olduğunu filan düşünmüyorum dedi. Ben de attım hamdiye ayarlayacağım dediği ss'si. Hanımefendi dedi ki ben olduğum ne malum şirketteki tek stajyer ben değildim ki ayaklarına yattı. Sonra devamında onunla ilgili bir şey geçiyordu. O kısmı da attım ve dedim ki benim niyetim kimseyi ayırmak değil ama sen inanmadığın için atıyorum size mutluluklar dedim. bu sefer dedi ki:
Erkek arkadaşımın bende şifreleri var. SS atmanı istemedim ki senden niye attın, tatlı dileklerin için teşekkürler deyip engelledi arkadaşından da.
Ben kızın şoka girdiğini düşünüyorum. Elimde kanıt olmadığını düşünüyordu. İstemese atmazdım dayanamadım attım. Amacım kimseyi üzmek değildi ama kızın bana attığı tavırları görseniz isteyene konuşmaları ss de atarım ama şu an kötü hissediyorum. Sizce kız niye ilk ss falan olduğunu düşünmüyorum deyip sonra da gerçekleri görünce ss atmanı istemedim ki dedi. Ben şoka girdiğini düşünüyorum. Lütfen beni kötü biri gibi görmeyin. Çok sineye çektim ama ruh hastası, midesiz lafları canıma tak etti. Kıza da yalanlar söylemiş ki kız bana sürekli artistçe konuştu. Özet geçtim. Sizce yanlış mı yaptım? Bana midesiz demese atmazdım ama ne yapayım?
Ben 19 kız 24.Kusura bakmayın da sadece yarısına kadar okuyabildim cidden soruyorum yaş kaç yaa? Bide sizin gibiler yüzünden totosu kaf dağına değen tipler çoğaldı
It ürür kervan yürür. Böyle böyle hayatı öğreniyorsun işteEngelledim kizi zaten. Ben her yerden her seyi yoluna koyuylrum bilerek de yapiyor olabilir. Mutlu oldugum anlasiliyordu cunku. Hicbir sey yapmadim hala laf atma cabalarindaydi. Dersime calisiyorum ablacim akillandim artik zaten.
Iste ben stalkliyormusum guya suc bende ama o midesiz ruh hastasi deyince normal olan o. Ben bayagidir kimseyi stalklamiyorum zaten instagramdan. Ta ilk zamanlardan bahsediyor.Siz stalklıyorsunuz da o ne yapıyormuş pardon ?
Adamın oturgacını arşa kaldırmışsınız maşallah.
Bilmiyorum. Ama sürekli sineye çekmekten yoruldum. Hak etmediğim lafları yedim. Ben bunları hak edecek biri değilim. Bir erkek yüzünden 7 aydır uğraşıyor. Güveniyorsa ne işi var benimleHayatta boşu boşuna kendine gerilim çıkartmaya ne gerek var ki
Salliyor da iliskisinde mutluysa benimle niye ugrasiyor? Rahat mi batti anlamiyorumKiz sana surekli salliyor cunku onu gece gunduz takip ettigini biliyor. Artik onu stalki biraksan bir sure sonra vazgecer. Cok mu onemli insanlar bunlar? Ne b.k yerlerse yesinler. Dunyadaki tek erkegi kapmis gibi sanki
İşte sorun burda birbirinizi görmezden gelin. Adam kim bilir ne menem bir şey ama hint kumaşı olmuş aranızda.Bana demiyorsa benim tweetimin altina yazmazdi herhalde. O zaman o da surekli beni mi stalkliyor? Ben kiza direkt demedim bir sey
Tamam da o sizin attığınız tweeti gördüğüne göre o da demek ki sizle epey ilgili.Iste ben stalkliyormusum guya suc bende ama o midesiz ruh hastasi deyince normal olan o. Ben bayagidir kimseyi stalklamiyorum zaten instagramdan. Ta ilk zamanlardan bahsediyor.
Yahu ben ugrasmadim ki bir sey yazmadim. Siz ne diyorsunuz Allah askina ne midesizlik yapmisim gercekten ne diyorsunuz ya? Ben bulasmadim ki kiza hicBana gore cok bos isler. Bu kadar ugrasmasan kimse midesz demezdi sana. Yoluna bkcaksin bu insanlar da kendi pisliklerinde bogulcak. Yaptiklarin onlarini kicini kaldirmaktan baska bise yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?