- 5 Nisan 2019
- 199
- 123
- 18
- 25
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Valla salayim diyorum da kiz bana surekli salliyor. Beni de yipratti ama bitti cok sukur.yaş kaç ya... sal ipini gitsin ne gereksiz muhabbetler..
Ya ben ediyorum da kiz bana niye surekli salliyor dayanamadim artik.Canım eski konunu hatırlıyorum. Hayatına devam mı etsen artık...
Anlamiyorum ben de midesiz diyor cevap verince ben hayirdir oluyorumYa ben gerçekten anlamadım. Takipleşmediğiniz halde birbirinize giderli twit atıp sonra "Bana mı dedin sen?" minvalinde yazışıyor musunuz gerçekten?
Hey gidi... Stalk raconunu da bozdular.
Nerede eski stalkerler?
Of etmek istiyorum ama surekli beni tanimadan sallayip duruyordu kapandi artik. Valla ergen gibi...Canım eski konunu hatırlıyorum. Hayatına devam mı etsen artık...
Ben 5, 6 kez sustum surekli durduk yere yapinca dayanamadim. Benim hatam belki de ama surekli boyle yapmasini anlayamiyorum. Bu sefer kapandi. Ben hicbir sey yazmiyordum ki kiza. Haklisiniz valla iki saattir sinirden ve tuhafliktan kipkirmizi kaldimYaşın küçük ve bu yüzden ani hareketler yapıyorsun. Senden 3 yaş büyüğüm ve 3 yıl bana şunu öğretti: Karşıdakini çıldırtmak istiyorsan sessiz kal
Eğer twit olaylarında en başta sessiz kalsaydın görmezden gelseydin ve kaale almasaydın emin ol o kız grubu çıldırır debelenir dururdu. Ne diye seviyelerine iniyorsun twitterdan laf sokmak falan. Salla gitsin. Ayrıca stalklama da sınavın var senin. Esas midesinizin kim olduğu belli boşver naparlarsa yapsınlar. Sessiz kalmayı öğren. Sessizlik en büyük silahtır
Midesiz dediğinde isminizi yazmış mı mesela? Ya da sizi etiketlemiş mi? Yapmayın böyle kendinizi yıpratıp durursunuz. Eklentileri de okudum inanın sanki kızı ayrılığa ikna etmek için çabalıyorsunuz gibi duruyor.Anlamiyorum ben de midesiz diyor cevap verince ben hayirdir oluyorum
Ablacigim haklisiniz ama kiz surekli bana gondermeli seyler atiyordu en son dayanamadim ben gidip hicbir sey demedim kiz surekli ruh hastasi, midesiz deyinceAh gülüm niye kendini küçük düşürüyorsun böyle insanlar yüzünden. Deger mi?
Bana demiyorsa benim tweetimin altina yazmazdi herhalde. O zaman o da surekli beni mi stalkliyor? Ben kiza direkt demedim bir seyMidesiz dediğinde isminizi yazmış mı mesela? Ya da sizi etiketlemiş mi? Yapmayın böyle kendinizi yıpratıp durursunuz. Eklentileri de okudum inanın sanki kızı ayrılığa ikna etmek için çabalıyorsunuz gibi duruyor.
Ben kucuk dustugumu dusunmuyorum. Bence kendisi biraz komik duruma dustu. Arkamdan ruh hastasi diyordu tanimadan. Sevgilisine guvenip niye ahkam kesiyor?iyi de bakmazsan görmezsın .bana sallayıp duruyor dıyorsun da..bakma sende..
ne garip işler..
kız seni cıldırtıtıp küçük düşürmeyi basarmış..
ders olur belki sana.
Ablacigim haklisiniz ama kiz surekli bana gondermeli seyler atiyordu en son dayanamadim ben gidip hicbir sey demedim kiz surekli ruh hastasi, midesiz deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?