• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 ay sonra beni aldattığı kızla tartıştım.

İşte sorun burda birbirinizi görmezden gelin. Adam kim bilir ne menem bir şey ama hint kumaşı olmuş aranızda.
Ben adami sevmiyorum bile. Kiz
Tamam da o sizin attığınız tweeti gördüğüne göre o da demek ki sizle epey ilgili.
Bak güzel kardeşim (aramızda 10yaş var) hayat böyle değersiz ve ucube varlıklar için çok kısa. Bak daha hayatın tam başındasın. Kendine güzel bir kariyer yap, güzel bir çevre edin , hobi edin yani kısacası BOŞ şeylere harcama. Yoksa 10 sene sonra ah keşke 19 olsam dersin...
Ya abla o kadar haklisin ki cok bunaldim oturup aglamak istiyorum. Derdim yokmus gibi sanaldan kocaman insanlarla laf dalasina girdim. Mutlu oldugumdan da buraya yazmadim. Ben gidip de kimseye ss atacak ara bozacak bir insan degildim. Oldugunu dusunmuyorum deyince attim. Yoksa ben su an yalniz basima derslerimle mutluyum. Sadece cok yoruldum. Artik bir son olsun istedim. Iyi geceler ve mutluluklar diledim. Konu kapansin dedim.

Ha aldatıp döndüğünde affeden , ha başkasının sevgilisiyken kabul eden kadın ; ikisinin de farkı yok ki , birinciyi gömmüş. Hatta bana göre ikincinin hiç karakteri yok.

Yapmayın ne olur, engelleyin , takip etmeyin . Olan size oluyor, yaralariniz kapanmıyor.
Ruhunuz daha çok yara alıyor.

Kadın bencede şoke olmuş, şimdi kavga ediyorlardır.
Engelledim artik su an zihnim o kadar kotu ki cok uzgun hissediyorum ben kimseyi yaralamak istemedim ama artik dayanamadim. Kiz bana surekli sen kuruyorsun, uyduruyorsun kafasindasin dedi biktim artik bu durumdan. Bunaldim.

sınavına 20 gün kaldı farkındasın dimi
Evet... Maalesef ben siz gibi mantikli bir insan olamadim hicbir zaman. Duygusalligima yenildim. Olmayacagini biliyorum, benim sucum biliyorum ama yeterince yara aldim. Yasamam gereken istemedigim hayati yasayacagim maalesef.

Evet... Maalesef ben siz gibi mantikli bir insan olamadim hicbir zaman. Duygusalligima yenildim. Olmayacagini biliyorum, benim sucum biliyorum ama yeterince yara aldim. Yasamam gereken istemedigim hayati yasayacagim maalesef.

yani şu yazdıklarını lütfen kaydet iki sene sonra aç oku. çok fazla dramatize ediyorsun her şeyi. sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama hiç kusura bakma okuyup hayatını kurtarmak isteyen insan gerekirse o telefonu kırıp koyar bir köşeye.

hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim.

Ben adami sevmiyorum bile. Kiz

Ya abla o kadar haklisin ki cok bunaldim oturup aglamak istiyorum. Derdim yokmus gibi sanaldan kocaman insanlarla laf dalasina girdim. Mutlu oldugumdan da buraya yazmadim. Ben gidip de kimseye ss atacak ara bozacak bir insan degildim. Oldugunu dusunmuyorum deyince attim. Yoksa ben su an yalniz basima derslerimle mutluyum. Sadece cok yoruldum. Artik bir son olsun istedim. Iyi geceler ve mutluluklar diledim. Konu kapansin dedim.
Sana kızmıyorum iyi yapmışsın. İçinde kalmamış boşver. Eminim şimdi çok daha rahatsındır :)
Ama şimdi dönüp o çapsız sana bulaşıp moralini bozabilir. Gerek var mı ? Engeli bas hepsine. Zaten kızda gurur ve arlanma olsa başkasının sevgilisine göz dikmez. İnan bana hepsini yaşadım. Hiç birine de keşke yapmasam demedim. Bunlar insanı olgunlaştırır.
Ama sen yapacağını yapmışsın bundan sonrasına bak. Sen böyle takılı kalırsan hayatına kimse de girmek istemez. İnsanlara zayıf yanlarını asla gösterme. Üzülebilirsin genç bir kadınsın. Ama üzülmeye değecek birisi olsun.
Seni kocaman bir hayat ve inşallah çok iyi bir insan bekliyor. Ama öncesinde sen hayatını düzene koyacaksın ki , kafan rahat olacak , kendine güveni olan bir kadın olacaksın ki güzel bir ilişkim olsun. Bu saaten sonra üzülmene , kendine kızmana hiiiç gerek yok. Engeli bas hepsine bir daha da stalklama yapma. Bırak pisliklerinde boğulsunlar:)

yani şu yazdıklarını lütfen kaydet iki sene sonra aç oku. çok fazla dramatize ediyorsun her şeyi. sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama hiç kusura bakma okuyup hayatını kurtarmak isteyen insan gerekirse o telefonu kırıp koyar bir köşeye.

karakterim böyle maalesef. keşke dediğiniz gibi insan olmayı başarabilseydim. bunu çoktan yapardım. ne diyebilirim. sağ olun.

Ah sassy şimdi bunlar ne kadar boş değil mi ?
İnsan okuyunca ne kadar basit bir şey diyor:)) 19yaşında olmak vardı şimdi. Neler yapardım neler.

Gerçekten anlamadım bir şey.
Ben kötü biri değilim diyorsun sürekli ama zaten yaptığın bir şey yok bence.
Kız neyine şokuna girdi ki sallamamış gibi görünüyor

Gerçekten anlamadım bir şey.
Ben kötü biri değilim diyorsun sürekli ama zaten yaptığın bir şey yok bence.
Kız neyine şokuna girdi ki sallamamış gibi görünüyor
sallamadıysa niye bulaşıyor bunu da açıklar mısınız? çok güveniyorsa bu kadar işssiz yani :d

Şu an ağlıyorum. Çok kötüyüm. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı. Keşke ölsem de kurtulsam. Kendimi düşürdüğüm bu halden nefret ediyorum. Belki o adamı hala sevdiğimi falan düşünüyorsunuz. Benim onu sevdiğim falan yok. Ayırmak istemedim. 7 aydır hiç gidip de bulaşmadım. Üzeyim, ssleri atayım demedim. Sürekli lafları sineye çektim. Kendi içime atmaktan yoruldum. Sürekli insanların sen çok iyi birisin, iyi niyetlisin laflarına maruz kalıp sırtıma darbe yedim. Artık çok yorgunum. Böyle biri olmaktan nefret ediyorum. Siz de bu yollardan geçtiniz. Dışarıdan tavsiye vermenizi çok iyi anlıyorum. 30 yaşımda, 25 yaşında ben de kendime bakıp kızacağım farkındayım ama ne yazık ki şu an acı çekiyorum. Kadın kadına bunu yapmamalı hep. 24 yaşındaki kızla aptalca bir erkek yüzünden uğraşıyorum. Kendisinin ettiği laf bile yok. Yöneticiden konuyu silmesini rica ediyorum. Bir de buradaki ağır lafları kaldıramaycağım.

Hayır ss attım şoka girdi falan yazmışsın ya, koz basmış engeli muhatap olmamış daha fazla, o yüzden sallamamış diye düşündüm.
ee kız ilk mesajı attı, ben ssten girdi demiyorum yalan söylediğimi düşünüyordu o yüzden girmiş olabilir dedim.

Hesap nasıl siliniyor bilen varsa yazsın lütfen artık bu hesabımı da sileceğim.

Yahu ben ugrasmadim ki bir sey yazmadim. Siz ne diyorsunuz Allah askina ne midesizlik yapmisim gercekten ne diyorsunuz ya? Ben bulasmadim ki kiza hic

Dikkatli oku sana midesiz demedim diyen ben degilim yukselmye gerilmeye cok musait birisin demekki bunu kullanmislar. Neden baska bir hesap ile stalkliyorsn ikimizi yurutmus diyorsun ki ne gerek var hicbiseyi ustune alinmayacaktin engellicktin birebir isim vermedi ise sallicaksin neyse diyemedin mi eski sevgiline alirmisin basimdan su sevgilini ugrasacak daha onemli islerim var diye. :D nasil da bozulurlardi magdem seninle oteki ugrasiyo.. ))
Iki kiz savasmissiniz resmen bos. He istemedigin yorumlara alis buda disardan bakan 3. Göz. Herkes ayni fikirde olcak degil hayatinda saglikli kararlar alman dilegiyle.

Şu an ağlıyorum. Çok kötüyüm. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı. Keşke ölsem de kurtulsam. Kendimi düşürdüğüm bu halden nefret ediyorum. Belki o adamı hala sevdiğimi falan düşünüyorsunuz. Benim onu sevdiğim falan yok. Ayırmak istemedim. 7 aydır hiç gidip de bulaşmadım. Üzeyim, ssleri atayım demedim. Sürekli lafları sineye çektim. Kendi içime atmaktan yoruldum. Sürekli insanların sen çok iyi birisin, iyi niyetlisin laflarına maruz kalıp sırtıma darbe yedim. Artık çok yorgunum. Böyle biri olmaktan nefret ediyorum. Siz de bu yollardan geçtiniz. Dışarıdan tavsiye vermenizi çok iyi anlıyorum. 30 yaşımda, 25 yaşında ben de kendime bakıp kızacağım farkındayım ama ne yazık ki şu an acı çekiyorum. Kadın kadına bunu yapmamalı hep. 24 yaşındaki kızla aptalca bir erkek yüzünden uğraşıyorum. Kendisinin ettiği laf bile yok. Yöneticiden konuyu silmesini rica ediyorum. Bir de buradaki ağır lafları kaldıramaycağım.

Canim benim bu kadar uzme kendini lutfen. Amaaan de gec hic dusunme bile onune bak.
Isteyen istedigini dusunsun, sen kendi duygularini biliyorsun onemli olan bu.
Gerisi hikaye salla.

Canim benim bu kadar uzme kendini lutfen. Amaaan de gec hic dusunme bile onune bak.
Isteyen istedigini dusunsun, sen kendi duygularini biliyorsun onemli olan bu.
Gerisi hikaye salla.
Sağ ol abla teşekkürler. Ben Mune'ye mesaj attım. İnşallah hesabım ve konularım silinir. Kendinize çok iyi bakın.

Back