Günaydın kızlar. Bu sabah gebelik testinde yine hayalet çizgi çıktı bende erken gebelik testi yaptım resmi yüklüyor um :)ne diyorsunuz??bu arada bata 3 gün kaldı.
Saol canım kızıma kardes istiyorduk hatiDün yazdığında da geçmişti içimden çok çok sevindimmm hadi hayırlsıı inşallah Anne oluyorsun
heyyyyyyyy dostummm hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn
tebrik ederimmmmmmmmm
Dün yazdığında da geçmişti içimden çok çok sevindimmm hadi hayırlsıı inşallah Anne oluyorsun
heyyyyyyyy dostummm hamişsinnnnnnnnnnnnnnnn
tebrik ederimmmmmmmmm
İnşallah canım Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin:)biran önce bebislerinize kavusursunuz inşallah. Benim bir kızım var ama ilki gibi heyecanliyim:)evet bi kac gün daha sabret zaten cizgiyi gördün içini ferah tut
darısı bizlere insallah :)
Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin güzel haberleri sıra sıra yazarız burayainsallah hepmize ugur getirir ne güzel siralandık böyle benm bat 5aralık 7 aralıkda olan var sıra sıra alcıaz ins haberleri:)
yanii hepsinin yeri ayrıdır 10 tane de olsa o heycan farklıdır:)İnşallah canım Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin:)biran önce bebislerinize kavusursunuz inşallah. Benim bir kızım var ama ilki gibi heyecanliyim:)
Bugün itibari ile listemiz hatunlarMerhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burdagüzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralıkgelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah
@smnmrn
@bebegim seni bekliyorum
onlar artık çok şükür hamişilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah
simarik83 26-27 kasım Beyazmelek16 26 kasım - Y yagmur1978yagmur 27 kasım
Hnf sllms 29 kasım - @Esaskiz43 1 aralık
xruyax 5 aralık - @Zeroselo 5 aralık
- @darkgirl1906 6 aralık
Hijyenik 6 aralık - A aichazeyn 6 aralık
Forever07 7 aralık - @beren20 7 aralık
- @kimmimmm 9 aralık
- @yeniden09 9 aralık
- @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @bglm 21 Aralık
inş canm:)Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin güzel haberleri sıra sıra yazarız buraya
10 tane de çok olur yaaabize 2 yeter :))şaka bir yana doğru söylüyorsun hepsinin yeri ayrı tabikiyanii hepsinin yeri ayrıdır 10 tane de olsa o heycan farklıdır:)
Bence pozitif benim ovu testlerim bu kadar koyu bile cikmiyor. Gun bugundur arkadasimkızlar aranızda ovu testi kullanan varmı ?
bunlar sizce de negatif sonuclarmı?
bitanesi digerlerine göre daha az koyu ama iki tanesi bana görede baya koyu hani negatif de denilmicek bi koyuluk bence bilemiyorum :)Bence pozitif benim ovu testlerim bu kadar koyu bile cikmiyor. Gun bugundur arkadasim
kızlar çantamda 2 adet test bulunmakta gecen eşim eczaneye gtti gtmşken 2 tane alıver dedim 10 gündr cantamda bi 10 gün dha beklicekler :))))) ceza onlara bna pozitfi göstersnler artıkcantama hapsettim
inşallah son 12 gün bakalım kullanamadan çantaya hapseldmesinler inşallah bu ay olumluyum daha umutluyumhadi inşallah bakalımpozitifli testlere herbirimiz için
sen kesin hamişsinnnnnnAn itibariyle soldan batmalar başladı yine. Bi de karın bölgemde yanmalar ve bel ağrısı var. Testlere göre hamilelik yok. Bu belirtiler ya psikolojik ya üşüttüm ya da regl olcam
Seç beğen al
ya ama hastalancakmış gibiyim öyle hissediyorum diğer regllerimden tek farkı sol kasığımda bişeyler var ağrıyo. son 2 gün bakalım nooooolceeeksen kesin hamişsinnnnnn
dünkü testi yaptınmıya ama hastalancakmış gibiyim öyle hissediyorum diğer regllerimden tek farkı sol kasığımda bişeyler var ağrıyo. son 2 gün bakalım nooooolceeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?