- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
Yardimci oldugun icin sagol canm anlattiklarin benim icin cok önemli evet calismalara baslamak lazim sizlerle konusmak beni rahatlatıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardimci oldugun icin sagol canm anlattiklarin benim icin cok önemli evet calismalara baslamak lazim sizlerle konusmak beni rahatlatıyor.
Ne demek kızlar. İstiyorumki hepiniz hemen hamiş kalasınız canlarım. Gerçekten yürekten istiyorum hepinizin güzel haberini almayı .
Onu bilmiyordum. İzmirden annemler gelmişti. Onu 4 gün üst üste doktora götürdüm sabahtan akşama oralardaydık sonra çarşı pazar derken üşüttüm herhalde hastalandım. Bebiş tutunmaya çalışırken ben akşama kadar ayakta ordan oraya koşturup durdum. Bünye dayanmadı tabii
inşallah ablacım dualarınla inşallah
hamilelik başlangcnda çok olurmuş
sen C vitamini al bol bol, rabbim nasip edip yazdımı tutunuyor işte dimi
Allah rahmet eylesin... aynen öyle...Evet cnm yaa. Yüce Mevlam Ol derse kimin neye gücü yeter. Benim kayınvalidemin annesi bundan 55 yıl önce bakamam diye bebeği düşürmek için neler neler yapmış. Karnında ölsün diye o çocuk doğmuş ama kendi vefat etmiş ((.. yani yüce Mevlam C.C. OL deyince kimse tersine döndüremez.
slm kızlar nasılsınız
aynen hayırlısı ile sağlıcakla bebiş olsun inşallah kuzumçalışmaya devam benimde dün bitti bakalım hayırlısı sonuç ne olcak bu ayın
İNŞALLAH BUGÜN EVET KİMSECİK YOK SENLE BENDEN BAŞKA GALİBA KUZUMMaynen hayırlısı ile sağlıcakla bebiş olsun inşallah kuzum
evet ya bugün çok sessiz topiğim benim halim yok topiğimnde hali yaok galiba herkesler beklemede yada çalışmadaİNŞALLAH BUGÜN EVET KİMSECİK YOK SENLE BENDEN BAŞKA GALİBA KUZUMM
bende burdayım hanımlarrr
hasta halimle yinede sizinleyim kızlar :) bi yatıyorum bi kalkıyorum . raporluyum evdeyim.
geçmiş olsun ama bol bol dinlen yat uyu sen bebeiş için ama oda üsmesin senii hımmmmhasta halimle yinede sizinleyim kızlar :) bi yatıyorum bi kalkıyorum . raporluyum evdeyim.
sen busun işte
geçmiş olsun Allah şifa versin annelik daha ilk haftalardan başlıyor
sussam tanesi sıpacık sana sesleniyorum üzme anniciğini sağlıcakla hayırla gel inşallah
cok komikçürüktür o yumurta
iyi akşamlar hatunlar Eki Görüntüle 1694395
gunaaydiiiinnnnnn