cem belevinin şarkısı var ya sor orda 6 günde yaradan bilir halimi diyor hoş orası yani hadi sende test yap bakim bebeişmiioha kanlı test bi 10 tane çizgi çıkar heralde
test yapmaya heveslenym onu bile yapamıyom ya
neymiş o şarkı kuzum söyle bakim ama sesin güzelse söylebu iğrenç esprler sizden bulaştı bana S smnmrn @şımarık xruyax
yok be yavrum hadi üstüne adet gören varda ben adetin adetini görüyom şuan
üstün üstü gibi bişey
oha kanlı test bi 10 tane çizgi çıkar heralde
neymiş o şarkı kuzum söyle bakim ama sesin güzelse söylebu iğrenç esprler sizden bulaştı bana S smnmrn @şımarık xruyax
üstün üstü gibi bişey
pişşt sen hala telefonunu alamadın dimiayrıca biz çok güzel espri yapıyoruz dimi kızlarr kopma garantili hahah ayrıcaa bir testt yap yoksa hiçbişi çıkmıyor tecrübeli x arkadaşımız biliyorsunn
cem belevinin şarkısı var ya sor orda 6 günde yaradan bilir halimi diyor hoş orası yani hadi sende test yap bakim bebeişmii
aldım teli sabah ama kocamın teli bende
size yrın yazabilicemözledim yaffff
harbi bu durumda yapan olmuşmuydu oha yav anladım o kişiyiama kaçırmışım ben yaptığını
gözlerimiz yollarda kaldı beybisiiii
çoğu gitti azı kaldı hatunlar
valla bilemiyorum psikolojikte olabilir pazar günü test yapıcam cicimo zaman bugünde patlat bi test kanka
hadi hayırlısı inşallah rabbim oldursun tutundursun
malum sıadaki adayımız sensin ve senden çok umutluyum inşallah
Test yap üstüne gördün sen
pazar çok geç bevalla bilemiyorum psikolojikte olabilir pazar günü test yapıcam cicim
Test yap üstüne gördün sen
Mevsim değişikliğindendir sonbahar bitiyo kışa giriyoruz artık ondandır
ablam yav bana daha çokkk 7 aralıkhadi bakalım sıra sana geliyor en kısa zamanda seni tebrik edelim :) . dualarıda okumayı unutmayın yapmadan önce :))
kizim sen nerdesin ya sen yokken espriler yarım kaldıoha kanlı test bi 10 tane çizgi çıkar heralde
üstün üstü gibi bişey
benmiyim o leeyyn ben yapmadm hicbisyaldım teli sabah ama kocamın teli bende
size yrın yazabilicemözledim yaffff
harbi bu durumda yapan olmuşmuydu oha yav anladım o kişiyiama kaçırmışım ben yaptığını
beraber sayiOruz safagi benim 5 aralik kankeYtoablam yav bana daha çokkk 7 aralık
inşallah olmam abla dua et
ilkinde hatim ettiydik nerdeyse
nasip Allah kabul etsin inşallah
göbişler dolsun bebişler gelsin
sen nasılsın abla miğden ne durumda
itiraf et özledin dimi benikizim sen nerdesin ya sen yokken espriler yarım kaldı
sen testlere başladın bile belkideberaber sayiOruz safagi benim 5 aralik kankeYto
Normal atesini bilmiyoruzki. 1 günlük ölçümle yorum yapamam ama bu aksamı degerlendir istersen yumurtlama var gibiIyi aksamlar hatunlar ben bugun atesimi olcmeye basladim 36.8 cikti 10 kasimda adet olmustum bat 7 aralik takvime gore sizce durum nedir?
Yani planım o yönde ama daha erkende yapabilirimpazar çok geç be
evet üstüne gördümikiz galiba o yüzden ikinci kez üstüne görüyom şuan
değişik oldu bu sefer neyse hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?