Gunluk menumm
Kahvalti:Valla tam bi bayram sabahi kahvaltisiydi,baya yedim zeytini,peyniri sosu,pidesi falan
Ara:1 kutu activia
Ögle:nohut ve 3-4 kasik pilav
Aksam:nohut ve 1 tabak pilav
(18.10 gibi yemek isim bitti,suyu da baya icmisimdir)
Spor:100 mekik,60 squat,1 saat eliptik bisiklet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel keske bende yemesem hic .karatayi sevmem normalde ama kadin seker eroin gibi bagimlilik yapar diyodu ben gulmustum ne sacmaliyo diye diyet yaparken bazen diyorum kadin hakli sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çağla , sporunu çok beğendim yansın yağlaar. Yemeyi erken saatte kesmeni de beğendim. Ama bundan sonraki günler için tavsiyem akşam yemeğin en hafif öğün olmalı. Okurken öğlenle akşamın yerini değiştirmek istedim .
Zeynocum naaaptın ama ya. Bak bildirim yapmıycam diye yiyosan boşuna heveslenme haftaya yine kilo vermeye uğraşırken yediklerin başına bela olacak. Geçen hafta sen ne güzel 1.5 kilo verdin canım lütfen toparlan ve söz ver. dozunda yiyeceksin. Sadece tadımlık.Lütfen yapma o kahkenin yarısı yağ yarısı un o gözle bak. Ve burası sana motivasyon sağladığından fırsat buldukça gir. Bol hareket etmeyi ve su içmeyi ihmal etme. Tam kızmak olmadı bu mesaj ama uyarı niteliğinde. Sevgiler. İyi bayramlar.
Ve battı balık yan gider demiyorum evet kendimi tutamamış olabilirim ama şimdi tutuyorum zayıflamaya devam
Merhaba. O kadar üzülme abartılcak bir kilon yok . Hedeflediğin kiloya inmende yol arkadaşı olabiliriz. Ama sabit bir listemiz yok 10 kişilik falan bir gurup olduğumuzdan herkesin farklı bir beslenme planı var. Aramıza katılırsan sana yardımcı olur bir liste hazırlamanı sağlarız istersenYalnız bize katılacaksan ilk sayfada notlar var onlara bir göz atmalısın. Biz birbirimizin menülerine yorum yapmaya gayret ediyoruz , menülerimizi paylaşıyoruz , pazartesileri tartılıp kilo vermiş miyiz bakıyoruz.
Haaa bir de eşine kızdım şevkini kırdığı için , ona kulak asma. Ve zayıflayabileceğini göster
İyi bayramlar
Merhaba kızlar ben sizden ayrıyken biraz kaçırdım düşmanımız olan hamur işleriyle ortaklık sağladım biraz . Şimdi tekrar düşman ilan ediyorum
bu sabah kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım kase domates pişirmesi
Salatalık
5 minik dilim patates kızartması
Yoğurt
Size söz veriyorum öğle ve akşam daha az yiyicem yedikten sonra onlarıda paylaşırım
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim? Benim boyum 1.68 kilom 68 ve zayıflamak istiyorum. Bu zamana kadar hep denedim kendi kendime başaramadım. Bu sefer sizin de desteğinizle başarmak istiyorum. Buraya gün içinde yediklerimi ve sporumu yazarsam ya da sorularımı cevaplamak adına bana destek olur musunuz?