68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Çağla , sporunu çok beğendim yansın yağlaar. Yemeyi erken saatte kesmeni de beğendim. Ama bundan sonraki günler için tavsiyem akşam yemeğin en hafif öğün olmalı. Okurken öğlenle akşamın yerini değiştirmek istedim .

Birşey söyleyeceğim ama Karatay'ın da çok umurundaydı senin sevip sevmemen...:)) Kadın koskoca 70 yaşın üzerinde profesör olmuş,ABD'de ihtisas yapmış çok geleneksel büyümüş, tüm yayınları takip eden harika, çok değerli bir hanımefendi. Doğal yaşamdan yana, doğal beslenmeden yana, ne makyaj yapar, ne saçını boyar, ne kanserojen petrol türevlerini kullanır...Senin sevebilmen için uğraşmaz yani....Ne demek sevmem yahu :)) Kimseye zararı dokunmadı aksine o kadar faydalı oldu ki Türk KADINLARININ BİLİNÇSİZ BESLENMESİNE....Yani senin gibi iki sevmeyen varsa bil ki milyonlar ona dua ediyor ve seviyor...Çok sığ bir düşünce sizdeki...Sevmiyorum diyorsun ama sayfasına yorum atmaktan geri kalmıyorsun...En azından yaşına hürmet etmen gerekirdi bir de bugün bayram iken...

Dün yazmamistim menümüü
Dünkü menüm:
Sabah:1 dilim kepekli ekmek,1 parca cavdar ekmegine surulmus kahvaltilik sos,1 yumurta ,1 krem peynir,çay
Öğle:160 gr diyet ton balıgı,domates,salatalık,soğan
Akşam:1,5 tabak barbunya,1kutu activia

Spor:65 squat,100 mekik,ripped in 30,20 dk da ek egzersiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisin tabi,zaten bu benim normalde yedigim tarzda bi menu degil,pilav falan yemem normalde :)

Sevgili kittykat Karataya olan saygina karşı bende sana saygi duyuyorum ama insan olarak bir tepkim yok ben yonetimini fikirlerini begenmiyorum ve uygulamiyorum bu benim secimim sen de buna saygi duymalisin. Eger biraz arastirirsan diyetisyen ve doktor cevrelerinin buyuk bir kısmının Karatay ekolüne karşı olduklarını duyarsin tipki dukan diyetine karşı olduklari gibi.benimde karatayin sistemi hakkinda tartistigim bilgi aldigim farkli diyetisyenler oldu ve savunduklari argumanlar bana mantikli geldi.her bilimadaminin her dedigi dogru olacak diye birsey yok hepsinin dogrulari olduğu gibi yanlislari olabilir olmayabilir. Benim annem mesela Karatay la zayifladi o da duaci senin gibi.sonuc olarak yorumum karatayin kendine degil sistemine buda benim fikrim :)

Günaydın kizlar bugunki menum
Sabah yumurta haslama domates salatalik
Oglen salata yogurt
Aksam salata yogurt tavuk

Dun 45 dakika spor yaptim 3 tur hizli yurudum sonra 1 tur kostum ardindan voleybol antreman hareketlerimle devam ettim :) ben pazartesiyi merakla bekliyorum

Kizlar ben mesaj alintilama yapamiyorum sirayla okuyorum cevap yaziyorum

Sevgili hande beni tebrik etmişsin cok tesekkur ederim canim bende seni tebrik ederim 7 km yurumussun supersin
KiLar bu sayfada hep boyu uzun kilosu azcik fazla olan kizlar var insallah vericez beraber ozledigimin fizige sahip olucaz ☺

Ya ben tatile gidicem o yuzden bugun tekrar tartildim,65.2 ciktim

Günaydın 2 gündür yazamadim misafirlii filan derken evdede kalmadim annem evde olmadığı için akrabalarimiz bana yetim muamelesi yapıyor herkes evinde kalmamı istiyor haliyle nete giremedim. Iştahım kesildi hiç bişey yiyemiyorum ve bişeyde uygulayamiyorum napcam bilmiyorum ya daha sonradan çok yemekten korkuyorum

Hande niye böyle oldu bilmiyorum kendimi tutamadım ya çok pişmanım çok niye yedimki sanki canım geliccekti o yediklerimşe bir daha sizden ayrılmıycam telfona internet alıp artık her an sizinleyim yoksa bu tatilden kilo alarak dönücem galiba tekrar kilo almak istemiyorum kendimi nasıl tutabilirim bana yol göster canım. oruçluyken daha kolay oluyodu dikkat etmesi yaaa . Offf o fff offff

Merhaba kızlar ben sizden ayrıyken biraz kaçırdım düşmanımız olan hamur işleriyle ortaklık sağladım biraz . Şimdi tekrar düşman ilan ediyorum

bu sabah kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım kase domates pişirmesi
Salatalık
5 minik dilim patates kızartması
Yoğurt

Size söz veriyorum öğle ve akşam daha az yiyicem yedikten sonra onlarıda paylaşırım

Yeni katılan arkadaşkar hepiniz hoş geldiniz baya kalabalıklaştık bu bizim için daha iyi hep beraber yağlarımızdan hayatımızı kabusa çeviren kilolarımızdan kurtulalım . Bu arada dikkat etmediğimiz anda eski yağlar tekrar geliyo arkadaşlar . Ben biraz kendimi kaybettim beni kendime getirin . Bu arda Kızlar sizin evlerde bayram yemekleri yapılıpta kendinizi nasıl tutuyorsunuz banada söyleyin ya nolur bendw sizin metotları uyguluyayım

Ve battı balık yan gider demiyorum evet kendimi tutamamış olabilirim ama şimdi tutuyorum zayıflamaya devam

Ve battı balık yan gider demiyorum evet kendimi tutamamış olabilirim ama şimdi tutuyorum zayıflamaya devam

Canim ben yemiyor değilim (gerçi bi kaç gündür hiç yiyemiyorum) ama bu son 3 günün dışında kendimi hiç bişeyden mahrum etmiyorum ama tadimlik yani öyle çok yemiyorum herşeyden sınırlı yiyorum buda bana yetiyo aslında psikolojik bir şey bu kendini sınırlamayi frenlemeyi bilmen lazım

Merhaba ilk sayfadaki menülere baktım hepside çok iyi menüler ilginiz için teşekkür ederim diete bugünden başlıcam inşallah bende menülerimi buraya yazarım size katılırm eşime kulak asmıcam tatlıları kendi yesin herkeze bol şanslar

bol şanşlar patates kızartması azda olsa ağır olmazmı canım

Kizlarrr kizlarr....
O kadar moralim bozuk ki... cok kilo aldim..bayramda her goren kilomda bahsetti.sinirlendm eve gelip daha cok yedim simitler pogacalar :-(
Dun dukana kararli bi bicimde basladim.lutfen birbirimize moral verelim.kilo verme guncellemelerini de paylasalimmm..birakmak istemiyorummmm kendimiii...

Sinem1923 haftada bir diyetisyenler serbest gun yaptiriyorlar o cok kacirdigin gunu serbest gun farzet canim zararin neresinden donersen kardir baya uzulmussun zaten uzuluyo olman bile biseyleri degistrmek istediğini gösteriyor yapabilirsin yapabiliriz canim sana inaniyorum ben :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilir miyim? Benim boyum 1.68 kilom 68 ve zayıflamak istiyorum. Bu zamana kadar hep denedim kendi kendime başaramadım. Bu sefer sizin de desteğinizle başarmak istiyorum. Buraya gün içinde yediklerimi ve sporumu yazarsam ya da sorularımı cevaplamak adına bana destek olur musunuz?

Destek oluruz elbette. Bugunden başla yedigini sporunu yazmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…