68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bende şekersiz çilek aromalı sakıza başladım:) çagla tavsiye ederim. Ama tüm sakızlar gibi bu da acıktırıyor.

Çilek aromalı,tropikal meyveli,karpuzlu,naneli vs vs hepsini cigniyodum yeterince aciktiriyo baya ya :/ yoksa cok seviyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede sakız iyi ya... Acıktırıyor ama eritiyor midende ki leri:) ben yedim baklava... 2dilim falan ooooff...

Eritiyo olsaydi keske,bi deri bi kemik kalirdim :/

Gunluk menumm
Kahvalti:Valla tam bi bayram sabahi kahvaltisiydi,baya yedim zeytini,peyniri sosu,pidesi falan
Ara:1 kutu activia
Ögle:nohut ve 3-4 kasik pilav
Aksam:nohut ve 1 tabak pilav
(18.10 gibi yemek isim bitti,suyu da baya icmisimdir)
Spor:100 mekik,60 squat,1 saat eliptik bisiklet

Bunki menum
Sabah 1 yumurta 2 kasik yulaf 3 kasik yogur 1 meyve
Oglen salata yogurt
Aksam salata yogurt

1 hafta boyunca boyle yicem kizlar.proteini sabah alicam oglen aksam salata yogurt.pazartesiye kadar boyle bakalim pazartesi sonuc ne olucak su an 72 kiloyum ne yazikki ((((( Allah hepimize sabir ve irade versin.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese. Benim de bu sabah klasik bayram kahvaltısı oldu. Çok abartmadan özlediğim her şeyden yedim.Çok da mutlu oldum
Kilom sabit çıktı bu arada onu da bildireyim sizlere.Kilo veren arkadaşları kutluyorum. Birazdan listeyi yapacağım.Kilo bildirimi yapan arkadaşlar arasında

Kızlar liste bu şekilde. Pek kilo bildiren olmamış bayram sebebiyle sanırım.Bildirmeyen arkadaşlar sonradan bildirirken bu çizelgeden alıntı yaparsa sevinirim. Diğer türlü tüm mesajlarda kilo bildirimi arıyorum.

Üye Adı / Kilo/İlk Tartı Günü Kilosu / İkinci Kilo Bildirimi
hnd_ 68.6/ 68.1/ -0.5 /68.1/sabit
KarKralicesi 67 / 66/-1
askzor 68 /
duygunesil 67 / 66.8/-0.2
mutlukız 67 / 66/-1
kbr0804 65.4 /
hd_ 66 /
poine0 72.5/
papatyazeyno 100.8/99.3/ -1.5/ (bu hafta bildirim yapmayacak)
cagla97 65.2/ 64.6 /-0.6 (ilk bildirim)
pembebirbalon 56/
parksungrin 56/
SEHER25 68/
mervem94 65/
skyler2305 71/72 /+1 (ilk bildirim)

Son düzenleme:
Bu arada geçen haftada bildirim yapmayan, başlığa da menü vs. yazmayan ama listede adı bulunan arkadaşlar var onlar bu hafta da bildirim yapmadığından isimlerini listeden çıkarıyorum. Belli ki yazmayacaklar.

Şu an 11 kişi görünüyor bu liste. Ama aktif olarak paylaşımda bulunan 7-8 kişiyiz. İki hafta üst üste bildirim yapmayan ve başlığa da girmeyip menü paylaşmayan 3 arkadaşı çıkardım.

Üye Adı / Kilo / Hedef Kilo/

hnd_ 68 / 58
KarKralicesi 67 / 59
duygunesil 67 / 55
mutlukız 67 / 55
papatyazeyno 100.8/65
cagla97 65/ 58
pembebirbalon 56/51
parksungrin 56/49
SEHER25 68/55
mervem94 65/55
skyler2305 71/61

Eritiyo olsaydi keske,bi deri bi kemik kalirdim :/

Sakız ağızda çiğnediği içim mide kendisine yemek geldiğini düşünüp enzimlerini salgılıyormuş... Ama yemekte gelmeyince :) salgılardan enzimler midede ki yemekleri daha hızlı eritiyormuş:)

Herkezin bayramı mubarek olsun kızlar ben doğumdan sonki fazla kilomdan kurtulmak istiyorum benide aranıza alırmısınız galiba en kilolu benim :2: 68 kiloyla hamile kaldım 95 kiloyla doğum yaptım şuan78 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum fazla bişeyde yemiyorum bazen bebeğimle ikgilenmekten yemek yemeyi bile unutuyorum ama bir türlü veremedim kilolarımı tatlıya dayanamıyorum bazen yemek yerine tatlı yiyorum eşim tatlıyı çok seviyor banada getiriyor sana tatlı aldım diyor ben dietteyim diyorum tanıştığımızdan beri diettesin boşver diyor benim diet bozuluyor artık mümkün olduğunca yemiyorum artık eve tatlı çikolta almıyorum eski elbiserim olmuyor lütfen diet listesini burda paylaşın eğer işe yarıyorsa bende aynı listeyi uygulamak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben geldim internet bulup girdim paylaşımlarınızı okudum . Arkadaşlar ben sizlerden ayrılunca biraz dikkat edemedim offffff ya bizim burda baklavadan ziyede bayram kahkesi ( simidi) yapılır onada dayanamadım biraz ya yemekleride biraz kaçırdım kalıride hesaplayamadım. Arkadaslar bana kızın beni taşkayın. daha çok dikkat etmemi sağlayın .size şu anda söz veriyorum bu dakikadan itibaren eski dikkat ettiğim gibi yapıcam size söz veriyorum yemiycemmmmmm

Kizlar bayramda yedigimiz tatlilar sonra tirmalar uzak duruyoruz cikolata tuzagina baklava tuzağına sutlac tuzagina düşmedim bugun kendimi tebrik ediyorum

Ben normalde de tatli yemedigim icin kafam rahatt

Ne güzel keske bende yemesem hic .karatayi sevmem normalde ama kadin seker eroin gibi bagimlilik yapar diyodu ben gulmustum ne sacmaliyo diye diyet yaparken bazen diyorum kadin hakli sanki

Tebrik ederim skylercim. ben bugün dondurma tuzağına düştüm sonra da 7 km yürüyüş yaptım akşam.

Zeynocum naaaptın ama ya. Bak bildirim yapmıycam diye yiyosan boşuna heveslenme haftaya yine kilo vermeye uğraşırken yediklerin başına bela olacak. Geçen hafta sen ne güzel 1.5 kilo verdin canım lütfen toparlan ve söz ver. dozunda yiyeceksin. Sadece tadımlık.Lütfen yapma o kahkenin yarısı yağ yarısı un o gözle bak . Ve burası sana motivasyon sağladığından fırsat buldukça gir. Bol hareket etmeyi ve su içmeyi ihmal etme. Tam kızmak olmadı bu mesaj ama uyarı niteliğinde. Sevgiler. İyi bayramlar.

Merhaba. O kadar üzülme abartılcak bir kilon yok . Hedeflediğin kiloya inmende yol arkadaşı olabiliriz. Ama sabit bir listemiz yok 10 kişilik falan bir gurup olduğumuzdan herkesin farklı bir beslenme planı var. Aramıza katılırsan sana yardımcı olur bir liste hazırlamanı sağlarız istersen Yalnız bize katılacaksan ilk sayfada notlar var onlara bir göz atmalısın. Biz birbirimizin menülerine yorum yapmaya gayret ediyoruz , menülerimizi paylaşıyoruz , pazartesileri tartılıp kilo vermiş miyiz bakıyoruz.
Haaa bir de eşine kızdım şevkini kırdığı için , ona kulak asma. Ve zayıflayabileceğini göster
İyi bayramlar

Yatmadan günlük menümü yazayım.

Sabah yarım dilim çavdar ekmek yarım kaşarlı poğaça 2 zeytin ,domates, salatalık,1 porsiyon omlet

Ara Türk kahvesi 3 kare bitter

Ara 1 yeşil elma

Akşam 18:30da Marulla birlikte 6 tane çiğ köfte ve 1 sb ayran

Ara 19:30 da Çikolata Parçalı ve orman meyveli dondurma 2 top

Su 2.5 lt
Veeeeee sonunda yürüyüşRamazan bitsin spor yapıcaz dedim dedim ve bugün dediğimi yaptım. Gün boyu bayram ziyaretleri sürdü akşam eve gelince 7 km yürüdüm baya ter attım

Bunki menum
Sabah 1 yumurta 2 kasik yulaf 3 kasik yogur 1 meyve
Oglen salata yogurt
Aksam salata yogurt

Bu şekilde beslenirsen 72 den düşeceksin 70lere 6li rakamlara canım. Hiç kuşkun olmasın..Arada yumurta yerine başka protein yersin bıkarsan.Bol su tüketmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…