Bende şekersiz çilek aromalı sakıza başladım:) çagla tavsiye ederim. Ama tüm sakızlar gibi bu da acıktırıyor.
Bendede sakız iyi ya... Acıktırıyor ama eritiyor midende ki leri:)ben yedim baklava... 2dilim falan ooooff...
Eritiyo olsaydi keske,bi deri bi kemik kalirdim :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bayramda yedigimiz tatlilar sonra tirmalar uzak duruyoruz cikolata tuzagina baklava tuzağına sutlac tuzagina düşmedim bugun kendimi tebrik ediyorum
Merhaba arkadaşlar ben geldim internet bulup girdim paylaşımlarınızı okudum . Arkadaşlar ben sizlerden ayrılunca biraz dikkat edemedim offffff ya bizim burda baklavadan ziyede bayram kahkesi ( simidi) yapılır onada dayanamadım biraz ya yemekleride biraz kaçırdım kalıride hesaplayamadım. Arkadaslar bana kızın beni taşkayın. daha çok dikkat etmemi sağlayın .size şu anda söz veriyorum bu dakikadan itibaren eski dikkat ettiğim gibi yapıcam size söz veriyorum yemiycemmmmmm
Herkezin bayramı mubarek olsun kızlar ben doğumdan sonki fazla kilomdan kurtulmak istiyorum benide aranıza alırmısınız galiba en kilolu benim :2: 68 kiloyla hamile kaldım 95 kiloyla doğum yaptım şuan78 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum fazla bişeyde yemiyorum bazen bebeğimle ikgilenmekten yemek yemeyi bile unutuyorum ama bir türlü veremedim kilolarımı tatlıya dayanamıyorumbazen yemek yerine tatlı yiyorum eşim tatlıyı çok seviyor banada getiriyor sana tatlı aldım diyor ben dietteyim diyorum tanıştığımızdan beri diettesin boşver diyor benim diet bozuluyor artık mümkün olduğunca yemiyorum artık eve tatlı çikolta almıyorum eski elbiserim olmuyor lütfen diet listesini burda paylaşın eğer işe yarıyorsa bende aynı listeyi uygulamak istiyorum
Bunki menum
Sabah 1 yumurta 2 kasik yulaf 3 kasik yogur 1 meyve
Oglen salata yogurt
Aksam salata yogurt