- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Bir de beni düşünün yemeden icmeden kesildim. Benim için baba değil ki artık o annem nelerini sineye çekti onun ailesine senelerdir kutlanıyor onların hakaretlerine her şeyine. Ezdirirken kendi de eziyet eden biri. Çok canım yaniyo nasil hafifleyecek bu ayaraHerkes baba olmasın olmasın ki ne annelerin ne de evlatların canı yansın...Nasıl insanlar bunlar
nasıl bir mantıkları var
Berbat ediyorlar herşeyi,aile bireylerinin hepsinin psikolojisini bozuyorlar sonra yok ben babayım yok öyleyim yok böyleyim..
Öff içim şişti yine..
Emin değildim evet ama annemin zaten 2 haftadır şüpheleri vardı. Babam telefonunu yanından ayirmiyordu, biz dışarı çıkınca telefona sariliyordu evde kimse kalmismi diye kontrol ediyordu elimizde ispat yoktu. Bulamayinca bir sey unutmustuk. Sonra tesadüfen bu çıktı o yüzden anneme söyledim
Devam edebilirlermi bilmiyorum çünkü kadda evliymis. Dün gece konusamadik bu aksam konuşacağım tekrar. Annem hic bir yere sigamam ben oğlum sınava girecek ekonomik özgürlüğüm yok diye duruyorum sen nasıl evleneceksin ben bosanirsam diyor. Ben sana bakarim gidelim de dedim. Bir de babamin psikolojik sorunları olduğundan ya kendini öldürürse diyor hala onu düşünüyor. Of cok zor.madem daha onceden bu durumu seziyor ve kanıt arıyormus...
ispat var artık annenizle tekrar konusun bence.
anneniz 1yıl sonra bosanmak istese belki nafaka babanız bir sekilde konuyu kapatıp bosandıktan sonra o kadınla devam edecek.
gecici bir sure icin mi devam etmeyi dusunuyor anneniz yoksa tumden mi kabul etti her seyi konusun,
duruma gore bosuna sabretmesin,
kardesiniz de gerekirse 1yıl daha hazırlanır ama en azından ailece kafanız rahat olur.
Babamın psikolojik sorunları var isi gereği silahı da var en ufak bir şeyde silaha sarılıp annemi ölümle tehdit ediyor. Söyledikten sonra adam gelip onu bulduğunda ya birbirlerini vururlarsa. Kadının numarasini bilinmeyen numaralardan arattim ama kayıtlı değil. Kimdir nedir hic bilmiyorum.
Kardeşim erkek. O da şokta ona da üzülüyorum. Babamdan igreniyorumDiğer kardeşinizde kız sanırım , çok zor bir durum annenizin durumunuda söylemişsiniz ne denir bilemiyorum .
Haklı olabilirsiniz ama insan yaşayınca sağlıklı düşünemiyor. Ben o gece öfkemi kustum ve bir daha bir şey konuşmadım. Anneme de hiçbir şey söylemiyorum. Ben söylemesem annem zaten öğrenecekmiş. Annemin bir arkadaşı bugün annemi aramış ve boşanıp boşanmadıklarını sormuş, ve bir kadınla gördüğünü söylemiş. Benim konu açma amacım annemi nasıl boşanmaya ikna edebilirim şeklinde değil kendi iç sesimi nasıl durdurabilirim diyeydi ben buna çare arıyorum annemin kararına saygım var.Konuyu yeterince karıştırmışsınız, boşanma şansı olmayan annenizi yeterince zor bir duruma sokmuşsunuz. Olayların önünü arkasını bilmiyorsunuz, ne yaşandığı ile ilgili fikriniz de yok artık üstelemeyin, kadını huzursuz edipte intikam alacağım diye, ailenizi olmadık bir duruma sokabilirsiniz.
Sessiz kalın ve anneniz ile babanızın arasından çekilin, çocukların yaşları kaç olursa olsun bu konulara müdahil olmalarını doğru bulmuyorum. Annenizi ne kadar zor bir duruma soktuğunuzun farkında mısınız ? Sizce anneniz bilmiyor muydu bunu ? Belli ki kadıncağız boşanma cesaretini görmüyor kendisinde ve bunu çocuklarına itiraf etmesi de çok zor, aldatan bir adamın acısı daha zor ve siz hala olayları zorlamaktasınız, yapmayın. Hayat her zaman göründüğü gibi değildir, her ilişkinin dinamiği farklı, babanızın babalık vasfı ile kocalık vasfını birbirine karıştırmayın. Yazdıklarım size sert gelebilir ancak doğru budur bence, babanızın kocalık vazifesi anneniz ile arasındaki bir durum, babanız hata yapmıştır evet ancak konunun muhatabı siz değilsiniz şu aşamada. Yüreğinize zor geliyorsa, babanıza mesafe koyabilirsiniz ancak evlenmek niyetindeyseniz sakın çevrenizde bu konuyu dillendirmeyin, kimsenin eline koz vermeyin. Aile içi huzursuzluklar zordur ancak ebeveyne baskı ile bunu çözemezsiniz. Şimdi babanıza bir rahatlık verdiniz, anneniz onu boşamadıkça bu azabı çekecek, babanız artık bildiğini yapmaktan geri kalmadığı gibi bir de annenizin gözüne sokacak yaptıklarını, Allah yardımcınız olsun
Allah sizin de yardımcınız olsun, Allah böylelerini ıslah etsin elden bir şey gelmiyor.Acinizi icimde hissediyorum. Ayni yollardan gectim, geciyoruz kardeslerimle.. Kendini aldatilmis hissetmek ve anneye merhamet etmek ne demek, insanin ici bi anda nasil çürür biliyorum.
Ben de size ailemden bahsedeyim belki beterin beteri vardir lafina binaen bi nebze rahatlarsiniz.
İnsan bazi kotu seylere bile ozenebiliyomus, bunu gordum..
Biz babama yakaladigimizdan bahsetsek ve bagirsak.. o evde dayak yerdik. Babam bize sizin babaniz gibi bitti diye aciklama yapacak oyle mi? Annemi dover bana da elinde ne varsa firlatirdi.. Yapti da ustelik. İhtimaller ustune konusmuyorum. Yaninda calistirdigi kizi evde gormek istemedigimiz icin hepimize nefret kustu, anneme vuracakken baba nolur dedim ramazandi orucluyuz vurma nolur dedim hirsini alamayinca bana atti kumandayi...
Babam flortoz bi adam.. Artik anneme hicbir seyden bahsetmiyorum. Kardeslerime de.. Gorduklerim bende sakli.. Onlara da aci yuklemek istemiyorum.
Neyse daha fazla anlatmayayim..
Allah annenizin ve sizin yardimciniz olsun..
Bizi de konuşturmuyor babam benim konuşmam önemli değil anneme konuşmaya devam edersen seni boşarım diyor yeminler ediyor boşanırmış huzur istiyormuş.Mutlu değilmiş annemle ama yuvasını bozmak istemiyormuş. Annemin arkadaşı aramış bugün başka kadınla gördüğünü söylemiş. Annem de babamı aramış kavga etmişler, bizim iş yerinde bir ortamımız var ben hala onun bulunduğu ortamda çay içiyorum diyormuş. Allahım kusucam az önce annemi aradı iyi konuşmaya çalışıyo, zavalı annem.Acinizi icimde hissediyorum. Ayni yollardan gectim, geciyoruz kardeslerimle.. Kendini aldatilmis hissetmek ve anneye merhamet etmek ne demek, insanin ici bi anda nasil çürür biliyorum.
Ben de size ailemden bahsedeyim belki beterin beteri vardir lafina binaen bi nebze rahatlarsiniz.
İnsan bazi kotu seylere bile ozenebiliyomus, bunu gordum..
Biz babama yakaladigimizdan bahsetsek ve bagirsak.. o evde dayak yerdik. Babam bize sizin babaniz gibi bitti diye aciklama yapacak oyle mi? Annemi dover bana da elinde ne varsa firlatirdi.. Yapti da ustelik. İhtimaller ustune konusmuyorum. Yaninda calistirdigi kizi evde gormek istemedigimiz icin hepimize nefret kustu, anneme vuracakken baba nolur dedim ramazandi orucluyuz vurma nolur dedim hirsini alamayinca bana atti kumandayi...
Babam flortoz bi adam.. Artik anneme hicbir seyden bahsetmiyorum. Kardeslerime de.. Gorduklerim bende sakli.. Onlara da aci yuklemek istemiyorum.
Neyse daha fazla anlatmayayim..
Allah annenizin ve sizin yardimciniz olsun..
Kadının kim olduğunu bilmiyorum bile, bulsam kocasına söylesem sanırım babam beni öldürür.Kadının kocasını,bul
Biz ona karşı hep pasif olduk. Laf söylettirmez azıcık bir şey söyle ağzına geleni söyler, dövmeye kalkar. Ben bu zamana kadar babamı alıp karşıma konuşamadım hiç dinlemez çünkü. Eve gelir selam verir odasına gider yatar. Yatmıyorsa da bağırır çağırır bu hep böyle. Bir derdimiz olsa çözmeye uğraşır, para vermekse verir ama bu kadar işte.Aldatilan kadinlar genelde affediyor, annenin affetmesi de cok normal geldi bana. Evet affetmek cok yanlis ama niyeyse affediyorlar ben de anlamadim.
annene destek ol, babana karsi ezdirme.
Evet bize karşı bir şey yok. Ben zaten sadece o gece konuştum daha da bir şey demedim. Ama bak başkaları da görmüş bizi de rezil ediyor ben evlenmeyi düşünüyorum bana da yazık değil mi. Beni geçiyorum anneme yazık değil mi? Laf söylemiyorum dediğim gibi sadece bir kez konuştum. Ben onu affedebilir miyim yüzüne bakınca midem bulanıyor geçer mi bu?Canim yine de kari koca arasina girilmez derler. Aldatma ese karsi bir hatadir. Gidip baska evlatlari parka goturmuyor sonucta, size kari bise yok.
Anneniz de sevmiyor bu adami bence, cunku sevse dayanamazdi ortaligi yikardi
Bizi de konuşturmuyor babam benim konuşmam önemli değil anneme konuşmaya devam edersen seni boşarım diyor yeminler ediyor boşanırmış huzur istiyormuş.Mutlu değilmiş annemle ama yuvasını bozmak istemiyormuş. Annemin arkadaşı aramış bugün başka kadınla gördüğünü söylemiş. Annem de babamı aramış kavga etmişler, bizim iş yerinde bir ortamımız var ben hala onun bulunduğu ortamda çay içiyorum diyormuş. Allahım kusucam az önce annemi aradı iyi konuşmaya çalışıyo, zavalı annem. Bu yazıyı size yazmıştım yanlış alıntılamışım kusura bakmayın.Yazdıklarni okuyunca pes dedim yani yaşadıklarımın aynısı cnm bizim ewde de daha yeni böyle sorunlar yaşandı babamn bi kadnla konustgndan supheleniyordum bn sonra bu kadin utanmadan istediği zaman babami ario caldirip kapatıyordu yeter dedim ewde sorun olmssn die susuyordm annemde suphelenmeye başlayınca annmle konustk bn kadının numarisni aldm gizliden babamn telefonundan falan kadının iki hatti war birisini tahminim sadece babam icin kullanıyor kadın ewli çünkü. Arıyoruz ve kesinlikle açmıyor telefonu babamdan arayinca acio sesimizi duyunca kapatiyor. Neyse iste babam ilk inkar etti sonra mecbur itiraf etti bide hakliymis gibi ewi terk edecek oldu bizde git dedik sonra amcamlar falan geldi bu gitmedi kaldi ertesi gun annm telini karıştırmak icin alip mutfaga gitmis buda fark edince bağırıp vurmya kalkti bende araya girdim bana sn kimsin dedi bana vuracak oldu ilk defa karsilik verdim gomlegini yirttm uzerime gelince karnina tekme attim bana defol git bu ewden dedi bende sen gideceksn dedim yasindan basindan utan dedim abim war bide onlada kawga ettiler bizimkindnde silah var bi tarafi zora gelince eline silah alio abimde elinden silahi almk icin karşılık verdi babamin kafasi yarildi 6 dikis atildi falan olaylardan sonra annmle babamn arasi iyi su an bn konuşmuyorum babamla abimde konusmuo bizi silmiş sanki her boku biz yemisiz gibi . Annmde guvenmiio artk düşüne düşüne hasta oldu bi daha konusursa bi hatasını görünce ayrilcm dio ama bakalim bn hc guvenmiyorum bu adama. Kadininda resmini buldk cebinde annemdn resmi istio kadini bulup zarar vercz die bnde bi an once evlenip bu ewden gitmk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?