...

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.878
248
Canım o kadar çok yanıyo ki... İçimdeki öfkeyi dindiremiyorum. Derdim babam arkadaşlar. Annem ve babam 25 yıllık evliler. İki gün önce ödev yapmak için bilgisayarın başına oturdum. Bir şey indirdim nereye kaydettiğimi anlayamayınca yüklemeler kısmına bakarken pdf dosyası şeklinde iki adet telefon faturası dökümü gördüm babama ait. Şeytan dürttü sanki açıp baktım. Bakmaz olaydım. Faturalar 2013 yılının şubat ayından mayıs ayının ortasına kadar. Bir numarayla istisnasız hergün mesajlaşmış. Mesajlaşma saatleri işe gittiği saatten gelene kadar sürüyor. Numarayı telefonuma kaydettim. Whatsapp tan bir kadın resmi çıktı beynimden vurulmuşa döndüm. 4 ay boyunca mesajlaşmış, diğer fatura dökümleri yok belki de hala görüşmeye devam ediyorlar. Dayanamadım anneme söyledim. Annem zaten hareketlerinden şüpheleniyormuş. Konuştuk annemle ne yapsak diye, kardeşimde biz konuşurken duydu. Babama hemen söylemeyecektik emin olacaktık önce ilişkileri devam ediyo mu diye.
Babam eve gelince lavaboya gittiğinde telefonuna baktım şifre koymuş, giremedim hiçbir yere. Sonra neyiniz var dedi hepinizin suratı asık bir şey yok dedik. Anneme ben ödev yapıcam anne uykum gelmesin sen de benim yanımda dur olur mu dedim, odaya gittik. O sıra da kardeşim babama dökümü gördüğümüzü söylemiş, seslerini duyunca odaya girdim. Kim o kadın dedim, bilmemezliğe yattı resmini gösterdim. Pişkince öylesine birisi dedi. Hala görüşüyo musun baba dedim, hayır dedi. Neden yaptın baba bunu bize dedim öyle olması gerekiyodu dedi. Annem tutulmuştu sanırım şoktan hiçbir şey diyemedi odadan ağlayarak çıktık. Sonra annem onunla konuşmaya gitti. Sen beni çok baskı altına aldın, ben mutlu değildim böyle bir şey yaptım ama 3-4 aylık bir şeydi biz sadece mesajlaştık zina yapmadık demiş. Dayanamadım ben kendimi tutamadım. Sana yazıklar olsun, sen sadece annemi değil hepimizi aldattın benim bu dünyada en güvendiğim insan sendin sana artık güvenmiyorum seni sevmiyorum artık dedim. İstersen beni babalıktan reddedebilirsin dedi, bunu derken de anneme dönüp sen de istersen boşa beni sonuna kadar arkandayım ben olsaydım seni boşardım dedi. Pişkinliğin bu kadarı pes.
Benim evlenmek istediğimi biliyor, ama bazı durumlardan dolayı 1 sene sonrasını söylüyordu. Git çağır onları gelip istesinler seni bu evde istemiyorum dedi. Ben de hiçbir yere gitmiyorum dedim. Sonra sinirlenip evden çıktı gitti. Evden çıktıktan bir saat sonra falan kadının resmi değişti, bir kız çocuğunun resmini koymuş. Meğer kadın da evliymiş ve çocuğu varmış. Eve gelince annem bağırmaya başladı, karım öğrendi diye haber mi verdin diye aramadım kimseyi numarasını çoktan sildim dedi ama ben onun hiçbir dediğine inanmıyorum artık. Annem yüksek tansiyon hastası fenalaştı geceyi hastanede geçirdik. Sabaha karşı döndük ben işe gittim.
Gündüz konuşmuşlar. Üzerime gelme, ben seni canımdan çok seviyorum boşluktaydım zaten depresyondayım bir hata yaptım hatamdan çoktan döndüm unut demiş. Annemin sosyal güvencesi yok ev hanımı. Kardeşim var üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Onu düşünmüş napar demiş, nereye giderim diye düşünmüş, kızım evlenicek ele karışıcak nereye sığışırım diye düşünmüş affetmiş babamı. Ben anneme gel gidelim ben sana bakarım gerekirse hiç evlenmem beni seninle kabul etmeyen etmesin katlanma bu adama zaten sürekli piskolojik şiddet altındasın ama yine de kararı sana bırakıyorum demiştim. Ama affetmiş kızlar
Şimdiyse ben öfke doluyum, babamdan nefret ediyorum. Yüzünü görmek istemiyorum. Ağır laflar da ettim ama söylediklerimden pişman değilim hem de hiç. Geçer mi bu tiksinme, nefret. Ben çok kötüyüm. Ne olur bana bir şeyler söyleyin içim çok acıyo ben kendimi aldatılmış hissediyorum

Edit: Adminlerim ne olur hemen taşımayın başlığımı, en çok bakılan yer burası bir müddet burda kalsın lütfen...

Son düzenleme:
snnemin bir sözü geldi aklıma derki 50 SİNDEN SONRA AZANI TENEŞİR PAKER yaa malesef erkekler böyle özellikle belirli bir yaştan sonra sanıyorum egoları eziliyor.kırabilecekleri her fındığı deniyorlar (hepsi demem yanlış oldu büyük kısmı) kendi egolarını tamir ederken uğruna canlarını verecekleri ailelerini kırıp geçiriyorlar.umarım doğrudur baban geçici bir süreç tir ve bitmiştir.
ben sadece sana şunu söylemek istedim anne babanın arasına çok girmişsin haksızsın demiyorum.ama yanan ateşe odunla gitmişsin.bir süre gözünüz üzerinde olsun ama tabi bunu başa kakarark ve ezerek yapmayın madem annen zaruriyette olsa affetmiş.sende biraz daha ılımlı olmaya çalış affedin denmez.ama kararı verecek olan yani annen vermiş.kızı olarak babana sitemini yaparsın tabiki ama bu evlattan çok eşe yapılmış bir yanlıştır. bunuda aklından çıkarma

şimdi beni yanlış anlamayın ama hatalısınız.
fevri hareket edilmiş bu olayda.
ben hep şunu söylerim aldatma olaylarıyla ilgili.
eğer çıkaracağınız rezaletten sonra boşanamayacaksanız(anneniz için söylüyorum)
bu rezaleti çıkarıp, sonra bi de bunu yalayıp yutan ezik kadın olmanın bir anlamı yok,
bu durumda yapılacak en iyi şey safa yatıp haberi olmayan kadını oynamaktır.
şimdi mesela anneniz öğrendi noldu?
boşanabilecek mi?siz varsınız, kardeşiniz var, anneniz ev hanımı..hiç sanmıyorum.
noldu?tansiyonu çıktığıyla kaldı, bunları hazmetmek zorunda kaldı,bi de babanızın tabiriyle "boşamadığı için" gurursuz olacak.

size gelince, bence annenzin biraz düşünüp kendini toplamasına zaman tanımalıydınız.
bu süreçte de kardeşinizi çekip konuşmalıydınız.
annenizin bu durumda bu kadar pasif kalması iyi olmamış.
sizin verdiğiniz tepkiyi vermesi gereken annenizdi.
bence sinirle fevri hareket etmişsiniz.
evlenecekmişsiniz, elin günün içine gireceksiniz, bu saatten sonra işler sizin için daha zor.

Ben kendime yapılmış gibi hissediyorum, annemin affetmesine kızıyorum bu his hiç geçmeyecek gibi.

Kardeşime tembih etmiştik sakın bir şey söyleme diye ama dinlememiş, yaşı küçük ona da ayrı kızgınım zaten. Uzun olmasın diye yazmadım ama annem de babama çok şey söyledi. Belki ben biraz geri de durabilirdim ama insan işin içinde olunca kendini tutamıyor. Annemin onu içten affettiğini sanmıyorum, mecbur hissttiğinden böyle davrandı. Zaten ona kararı verecek olan sensin demiştim. Böyle bir karar almış elimde yapacak bir şey kalmadı. Midem bulanıyor, o kadına bir şey yapmayın diye annemi tehdit ediyormuş. Kadın evli küçüçük kızı var. İkisi de iğrenç. Ben babamdan nefret ediyorum içim soğumayacak gibi, eve gitmek istemiyorum

çok üzüldüm, insanın "baba" sıfatı taşıyan adamdan böyle bi darbe yemesi ve annenin affetmiş olması üzücü. Ama keşke hemen annene anlatmak yerine babanla sen konuşsaydın, annene çok üzüldüm, çocuklarının gözü önünde böyle bir şey yaşamak çok zor olmalı, Rabbim yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm
Geçmez, babana her baktığında miden bulanacaktır
Annen affedebildiğine göre, erteleme artık evliliğini
En azından babanın yüzünü daha az görürsün

İstersen beni babalıktan reddedebilirsin ne demek ya.
Arsızlaşmış senin baban..
Allahım ıslah etsin ne diyim...

İnanın midem bulanıyor. Evliliği ben ertelemiyorum kendisi erteliyor bir sürü bahanesi var. Rızası olsun istiyordum evden gönlüm rahat çıkayım istiyordum. Şimdi gelip beni kimden istesinler ona baba sıfatı hiç yakışmıyor artık. Oysaki üzerimize titrerdi evlatlarım der başka bir şey demezdi. Çok üzgünüm. Annecigim saçını süpürge etti ona çok yazık.

Bazen köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerekir
Bu da o misal
Şu aşamada ertelemez, zaten o esna da çağır gelsinler demiş
Ama onlar varken bi densizlik yapar mı ?

Çaktırmadan bu formalite kısımları atlatmanda fayda var
'Babana bile güvenme' devrinde olduğumuzu sen daha iyi biliyorsun
Aile içi problemlerinizi karşı tarafa belli etmemekte fayda var, zaman ne gösterir bilinmez çünkü

Son düzenleme:
Keşke herkes baba olmasa ben bu ilişkilerinin bittigine inanmıyorum kadının kocasına haber verilmeli..
Ben de inanmıyorum annem hakaret etti kadına onu koruyan laflar etti. Sonraki konusmalarinda korumamış. Bir şey yaparsanız beni bulunduğum yerde çalıştırmazlar diyormuş. Tehdit ediyor hem de agliyormuş. Annem affettim derken adama soylemek neyi degistirirki. Ben söylemeyi çok isterdim.

Bende inanmıyorum bittiğine
Şıp diye kadın foto değişiyo
Bence annen affetse bile adam bilsin, o kadın da yaptıklarının bedelini ödesin

Allah yardimciniz olsun, sizin yapacaginiz pek bisi yok, anneniz affetmis sonucta, birazda cok cabuk affetmis neyse annenizin karari...
Siz kolay unutamassiniz hep aklinizda olacak heleki ilk zamanlar v onu gordukce...
Yanliz bence iliskileri daha devam ediyor, hala kadini korumaya ugrasmasi cok supheli..
Ben olsam kadinin ismini cismini nerde oturdugunu falan ögrenirdim, gerisine sonra karar verirdim...
Burda cogu kisi kadin sizi ilgilendirmez suclu babaniz falan diycekte, neden hep o kadinlarin yaptigi yanlarina kar kaliyor, onunda huzuru bozulsun, böyle islere kalkismadan düsüncek sonuclarini...

alınmayın ama biraz fevri davranmışsınız.
şu an devam edip etmediginden emin olmadıgınız birşeyi hemen annenize soylemissiniz, madem yuzgoz olacaktınız once babanızla konussaydınız daha iyi olurdu. fakat olan olmuş .
anneniz de hazırlıksız yakalanmıs, size gorucu geldiginde dagılmıs bir aile olmasın kardesiniz sınava kotu bir psikolojiyle girmesin diye fedakarlık yapmıs.
kardesiniz de su an yasanılan sorunun kendisinden kaynaklı oldugunu dusunuyordur, hata yapmıs ama anne kız daha dikkatli olup duymamasını saglamalıydınız, onun da uzerine cok gitmeyin o yuzden.

bence anneniz boyle bir fedakarlık yapıp susmayı sabretmeyi sectiyse buna saygı duyun, en azından kadının gururuna yediremedigi birseyi surekli siz hatırlatmayın.
her gun evde gerginlik olacagını dusunuyor her sabah babanızla bakıslarınızla kavga edecekseniz evliliginizi daha fazla geciktirmeden oradan uzaklasın. hem anneniz ve kardesiniz kafalarını dinleyecekleri bir kapıları daha olmus olur.
kardesiniz sınava girer sonrasında uni ye giderse anneniz de onunla beraber gider belki.

O an sinirle çağır gelsinler dedi çünkü soylediklerimi kaldıramadı. Bugün iki kez aradı beni bahanelerle bu gibiyim cok soğuk konuştum. Kredi borçları var benim maasimla ev geciniyor. Borc da 1 yıl sonra bitecek. Yüksek lisans yapiyorum okulun bitsin küçüksün diyordu. Şimdi babadan kalma bir arsasi var akrabalariyla müşterek o satılırsa kısa sürede anneme dedim ben daha durmam borcunu kapatsin ben evlenirim. Annem napicak bu adamla zaten asabi huysuzun teki bir de affetti şimdi ne olur sonları eziyet eder ona. Erkek arkadaşıma bahsetmedim nasıl bahsedeyim ki çok utanıyorum, evlilikten de soğudum ya o da yaparsa üstelik 6 yıllık ilişkim var

Herkes baba olmasın olmasın ki ne annelerin ne de evlatların canı yansın...Nasıl insanlar bunlar
nasıl bir mantıkları var

Berbat ediyorlar herşeyi,aile bireylerinin hepsinin psikolojisini bozuyorlar sonra yok ben babayım yok öyleyim yok böyleyim..

Öff içim şişti yine..

Emin değildim evet ama annemin zaten 2 haftadır şüpheleri vardı. Babam telefonunu yanından ayirmiyordu, biz dışarı çıkınca telefona sariliyordu evde kimse kalmismi diye kontrol ediyordu elimizde ispat yoktu. Bulamayinca bir sey unutmustuk. Sonra tesadüfen bu çıktı o yüzden anneme söyledim

Babamın psikolojik sorunları var isi gereği silahı da var en ufak bir şeyde silaha sarılıp annemi ölümle tehdit ediyor. Söyledikten sonra adam gelip onu bulduğunda ya birbirlerini vururlarsa. Kadının numarasini bilinmeyen numaralardan arattim ama kayıtlı değil. Kimdir nedir hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…