selamlar öncelikle geç gördüm kusura bakma.Mrb gazete alma imkanim yok burda.acaba burda benimle de paylasir misin
Ilk kilon kacti cabaevet günlük menü bu sabah yedim şimdi öğle yemeğimi de yiyorum çilek kinoa ve tarçın sabah tartıda 67 yi gördüm diğer günler bilgilendiricem.kinoa bulgur gibi birşey protein açısından oldukça zengin kuş yemine benziyor. tadı çok gelmiyor zaten ama sabah kahvaltıdan sonra bağırsaklarım çalışmaya başladı hissediyorum. ve daha dinç oldum sanki ya da psikolojik sabah ağır kahvaltılar beni daha çok hantallaştırıyor buna karar verdim.
yarın ki menü de bir detoks günü gibi yayınlıyorum şimdi. aralarda da yeşil çayımı ihmal etmiyorum tabiki de suyumu da:)
2 sene önce temmuzda nişan olurken 58 kiloydum. ve o zamanda zayıflamaya çalışıyordum yani ideal değildi benim için ve vücudum sporsuzdu. 2 ay önce diyetisyene gideyim dediğimde 66 kiloydum. ama aşırı kansızlık çıktı kan ilacı kullanmaya başladım iştahımı felaket açtı ama ucuz atlattım. bugün sabah 67 kilo gördüm tartıda. bu diyete başladım ve tam harfiyen yaptım bir saat de yürüyüşümü yaptım biraz önce tartıldım 66,6 kg geldim yarın sabahı dört gözle bekliyorum. yarın ki menü baya zorlayıcı bugünki gibi ama kararlıyım. 10 gün içinde 8 kilo veremesemde 60ı görmek istiyorum!Ilk kilon kacti caba