66 kilodan 50 kiloya yolculuk

uzun bir aradan sonra yeniden kendime geldim ve posta gazetesinde şeyda çoşkunun 10 günde 8 kilo diyetine başlama kararı aldım. dün başladı listeleri fakat ben bugün haberdar olduğum için gazeteleri temin ettim ve yarın başlıyorum 2 gün arkadan takip edicem ve aksatmadan deneyeceğim. yarın başlıyor...
akşam menü ve yapılacakları paylaşıcam. takip edenlere ayrıntıları açıklayacağım ama bugünden itibaren gazeteyi alın derim ve deneyimlerimizi paylaşalım hergün kilo bildirimi ile yaptıklarımı yazacağım:)
zayıf günler bizimdir. en azından şimdi ipleri elimzie alalım ki yaz tatilini bayramdan sonra hakkıyla yaşayalım derim :)

Mrb gazete alma imkanim yok burda.acaba burda benimle de paylasir misin
selamlar öncelikle geç gördüm kusura bakma.
yarın ki menü kinoalı detoks günü kinoa çok pahalı bir tahıl ben aldım bugün tam kalıbına göre yapmak için migroslarda var ama yoksa bence alternatif esmer bulgur da olabilir o da duru markasının var.
kahvaltı-öğle-akşam aynı
3 yemek kaşığı kinoa (haşlanmış)
7 adet küp küp doğranmış çilek
üzerine tarçın
bu detoks günü olduğu için bu kadar yeniliyor dediğim gibi bulgur da olabilir yerine.
2,5 lt su ve açık havada 1 saat yürüyüş

Kolay gelsin insallh hedefledigin kiloya ulasirsin kinoayi duymustm ama hic almadim tadi nasil?
Birde 10 gunde 8 kilo baya iddiali geldi.ben bi 8 kilo verdim iki ayda.tekrar kendimi oyle sikamiyorm sorunum bu.siksam bi 5-6 daha versem onu istiyorm da bakalim.simdilik menun bu kadar mi?

evet günlük menü bu sabah yedim şimdi öğle yemeğimi de yiyorum çilek kinoa ve tarçın sabah tartıda 67 yi gördüm diğer günler bilgilendiricem.kinoa bulgur gibi birşey protein açısından oldukça zengin kuş yemine benziyor. tadı çok gelmiyor zaten ama sabah kahvaltıdan sonra bağırsaklarım çalışmaya başladı hissediyorum. ve daha dinç oldum sanki ya da psikolojik sabah ağır kahvaltılar beni daha çok hantallaştırıyor buna karar verdim.
yarın ki menü de bir detoks günü gibi yayınlıyorum şimdi. aralarda da yeşil çayımı ihmal etmiyorum tabiki de suyumu da:)

evet günlük menü bu sabah yedim şimdi öğle yemeğimi de yiyorum çilek kinoa ve tarçın sabah tartıda 67 yi gördüm diğer günler bilgilendiricem.kinoa bulgur gibi birşey protein açısından oldukça zengin kuş yemine benziyor. tadı çok gelmiyor zaten ama sabah kahvaltıdan sonra bağırsaklarım çalışmaya başladı hissediyorum. ve daha dinç oldum sanki ya da psikolojik sabah ağır kahvaltılar beni daha çok hantallaştırıyor buna karar verdim.
yarın ki menü de bir detoks günü gibi yayınlıyorum şimdi. aralarda da yeşil çayımı ihmal etmiyorum tabiki de suyumu da:)

2. gün menüsü
sabah
1 haşlanmış yumurta (yağsız tuzsuz)
1 greyfut
ara öğün
kan grubuna göre belirlenen kuruyemişler
öğlen
1 adet haşlanmış yumurta(yağsız tuzsuz)
1 greyfurt
ara
kan grubuna göre belirlenen kuruyemişler
akşam
1 adet katı yumurta
1 greyfurt
ara
kan grubuna göre kuruyemiş

not: A grubu: 24 adet tuzsuz kabuklu yer fıstığı
B grubu: 12 adet ceviz
AB grubu: 12 adetceviz veya 24 yer fıstığı
0 grubu: 12 adet ceviz

3 öğün aynı şeyi yemek ne kadar zor allah bana bu iki gün yardım etsin ama artık haziran ayına üstümdeki fazla kiloların yarısını vermiş olarak girmek istiyorum. bu sabah 67 çıktım. ama bu son 67 görüşüm olacak eminim bugnü atlatırsam yarın yumurta greyfurt daha sevimli gelebilir :)

suyumun içinde devamlı limon dilimleri bulundurdum bugün. yarında suyuma karanfil koymayı planlıyorum bi başkka günde yeşil elma ve başka bir gün de tarçınla renklendiricem. su içmeyi sevmem gerekiyor. az su içiyorum cildim kupkuru

Ilk kilon kacti caba

Ilk kilon kacti caba
2 sene önce temmuzda nişan olurken 58 kiloydum. ve o zamanda zayıflamaya çalışıyordum yani ideal değildi benim için ve vücudum sporsuzdu. 2 ay önce diyetisyene gideyim dediğimde 66 kiloydum. ama aşırı kansızlık çıktı kan ilacı kullanmaya başladım iştahımı felaket açtı ama ucuz atlattım. bugün sabah 67 kilo gördüm tartıda. bu diyete başladım ve tam harfiyen yaptım bir saat de yürüyüşümü yaptım biraz önce tartıldım 66,6 kg geldim yarın sabahı dört gözle bekliyorum. yarın ki menü baya zorlayıcı bugünki gibi ama kararlıyım. 10 gün içinde 8 kilo veremesemde 60ı görmek istiyorum!

Şeyda çoşkun diyeti ile ikinci gün!
greyfurt ve yumurta günü zorlayıcı ve yorucu bir gün daha ama bugğn sabah tartıda -1200 gram görünce havalara uçtum :)
şeyda çoşkun diyeti ile;
1.gün: 67 kg
2.gün: 65,8 kg

bugün ki menümün en güzel yanı arada yenen cevizler yoksa açlıktan yerlerde sürünücem başım hafif ağrıyor ama bu zor günü atlattım mı yarın rahatım yarınki menü daha canlı :)

3. gün menüm
kahvaltı
120 gram kültür mantarını 4 e bölüp yağsız tavada suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
öğlen
fırınlanmış tuzsuz ve yağsız 120 gram somon
akşam
120 gram tavada pişirilmiş somon

zor menü ama birikmiş yağları eritmeye yönelik protein deposu :)

2.günün sonunda 64,7 yi görmek süper bir duygu. bakalım bugünki günden sonra yarın tartı ne söyleyecek:)
1.gün: 67 kg
2.gün: 65,8 kg
3.gün: 64,7 kg

4. gün 64,1 ile uyandım düne kadar herşey mükemmeldi ama detoks günü yani dün midem o kadar rahatsızlandı ki bütün detoks suyunu istifra ettim. ve dün akşamla bugün diyete eşimin baskısıyla ara verdim. bu sabah 64,4 ile uyandım sanırım yarında değerim en düşük böyle olur ama etkili bi diyet ben sadece bir gün önce balıktan tiksindim niyeyse tekrar devam edeceğim tabi biraz değişim yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…