66 kilodan 50 kiloya yolculuk

Akşam aslında et protein tüketmem gerekiyor fakat yarın akşam yemeğe misafirim var çok şükğr ki kalabalık olacaklar o yüzden masada bana yer yok yani onlarla oturup yiyemiycem hizmet edicem. onlara hazırladığım menüde bana uygun tek şey çorba ve salata olacak aslında mercimek çorbası da çok uygun değil çünkü yarın tereyağlı yapacağım

2 gündür su içmedim adam akıllı ve hemen vücudum ödem yapıyor. su önemlli! aslında her gün 2,5 lt suyumuzu içsek olmayacak bu kilolar

selamlar, yoğun bir hafta ve haftasonu ardından diyete tam gaz dönüldü sabah geç kalktığım için kahvaltı ve ara öğünü atlamış oldum şimdide öğle yemeğimi erkene çektim. tam buğday makarna ve yoğurt tüketeceğim. yanında salata da güzel olur fakat uğraşmak istemedim galiba:)

10 Mart 2015 SALI GÜNÜ
Kahvaltı
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 2 kuru kayısı
Ara Öğün
  • 4 adet çilek
  • 1 subardağı yoğurt veya ayran veya yoğurt
Öğle
  • 5 yemek kaşığı kabak yemeği
  • 6 yemek kaşığı bulgur pilavı
  • yarım su bardağı yoğurt veya ayran
Ara Öğün
  • 1 paket peynirli wasa
Akşam
  • somon ızgara
  • yeşil salata (limonlu ve sirkeli az biraz da kekik)
Ara Öğün
  • yoğurt,limon,pul biber kürü

Takipteyim bende
yogurt kuru hakkinda bilgi verir misn canm diyetisyen soyledi degil mi
wasa ne bide

Takipteyim bende
yogurt kuru hakkinda bilgi verir misn canm diyetisyen soyledi degil mi
wasa ne bide
yoğurt kürünü diyetisyen vermedi ben bu sitede araştırdım. diyetisyen ara öğün olarak yoğurt verdi bende onu limon ve pul biber kürüne çevirdim 15 gün boyunca yapınca göbek bölgesindeki yağlarda azalma oluyormuş cumartesi diyetistene gideceğim ve ordaki makinada yağ ölçümü yapılıyor ve yağın nereden gittiği ölçülüyor bu yoğurt küründen sonra göbekten ne kadar yağ gitti söyleyebilirim.
wasa, diyet kraker gibi bişey nette biraz araştırabilirsin burdan reklam gibi olur şimdi. doğru olmaz. ben onun kepeksiz olanını kullanıyorum kepek kansızlık yapıyor çünkü

Bende 5 tane bitkiyi karistirip iciyorum
yesilcay
funda
biberiye
mate
kekik otu

faydasını gördün mü?
aslında ben şu basen eriten çayları denemek istiyorum. basen fena bende

faydasını gördün mü?
aslında ben şu basen eriten çayları denemek istiyorum. basen fena bende
Valla ben heryerden kilo aliyorm ozellikle bi yerde toplanmiyo ama hizli kilo verdigimi dusunuyorm bi ayda 6 kilo kadar verdim yaptigim diyet seninkine cok benzer hatta aralarda kacamakta yaptim sehirdisina gitmistik bi hafta kadar hamburger falan yedim hep arada da misafr gelince yedim
basen eritenler neler bide kayisi cayi ozellikle ne ise yariyo

bende hızlı kilo verebiliyorum fakat diyete çok odaklanamadık ben ara kaçamaklar yaptım mı diyete tam anlamıyla dönemiyorum ya hep ya hiç şeklinde aslında çok doğru bir düşünce değil. bozmak gibi düşünmemek lazım. tabiki de kaçamaklar olucak ama önemli olan akşam menüsünde eksilterek günü toparlamak. yarınki menümde bana eşlik et istersen gün içinde ne durumda olduğumuzu yazalım birbirimize. eğer yulaf ezmen yoksa bir ilk sayfalarda yazdığım kahvaltı örneğine bakabilirsin

bi sürü bitki çayı içtim fakat kayısılı kadar etkili olmadı gece detoksu gibi oluyor gece içiyorum sabah wc sonrası hiç bir ödemim kalmıyor karın şişliğim iniyor.
basen eritme çayı olarak diğer forumlarda yer alıyor. bir kaç bitki karışımından oluşuyor daha denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.

sabah kalkar kalkmaz tartıldıktan sonra 1 lt su içinn ben bir kaç gündür yapıyorum. resmen bağırsak temizliği yapıyor

Canm yeni girebildm buraya.ben kahvaltilari gec yapiyorm malesef sabahlari bisey yemek istemiyo canim.benim kahvaltim klasik hergun ayni
1 haslanmis yumurta
bir dilim herhangi turde peynir
varsa maydanoz domates salatalik
bazen birkac zeytin de ekliyorm
genelde kahvaltim boyle.

Beyaz peyniri tercih etmeni öneririm çünkü diyetisyen tulum krem ve kaşar peyniri vermiyor

Beyaz peyniri tercih etmeni öneririm çünkü diyetisyen tulum krem ve kaşar peyniri vermiyor
Krem ve kasar yemiyorm ama tulum hellim keci peyniri yiyorm ama az miktarda.genede simdiye kadar kilo vermeme engel olmadi
yalniz aksam baya yedim tarhana corbasi firinda tavuk kanat patates ve yesillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…