yoğurt kürünü diyetisyen vermedi ben bu sitede araştırdım. diyetisyen ara öğün olarak yoğurt verdi bende onu limon ve pul biber kürüne çevirdim 15 gün boyunca yapınca göbek bölgesindeki yağlarda azalma oluyormuş cumartesi diyetistene gideceğim ve ordaki makinada yağ ölçümü yapılıyor ve yağın nereden gittiği ölçülüyor bu yoğurt küründen sonra göbekten ne kadar yağ gitti söyleyebilirim.Takipteyim bende
yogurt kuru hakkinda bilgi verir misn canm diyetisyen soyledi degil mi
wasa ne bide
Valla ben heryerden kilo aliyorm ozellikle bi yerde toplanmiyo ama hizli kilo verdigimi dusunuyorm bi ayda 6 kilo kadar verdim yaptigim diyet seninkine cok benzer hatta aralarda kacamakta yaptim sehirdisina gitmistik bi hafta kadar hamburger falan yedim hep arada da misafr gelince yedimfaydasını gördün mü?
aslında ben şu basen eriten çayları denemek istiyorum. basen fena bende
Valla ben heryerden kilo aliyorm ozellikle bi yerde toplanmiyo ama hizli kilo verdigimi dusunuyorm bi ayda 6 kilo kadar verdim yaptigim diyet seninkine cok benzer hatta aralarda kacamakta yaptim sehirdisina gitmistik bi hafta kadar hamburger falan yedim hep arada da misafr gelince yedim
basen eritenler neler bide kayisi cayi ozellikle ne ise yariyo[/QUOTEbi sürü bitki çayı içtim fakat kayısılı kadar etkili olmadı gece detoksu gibi oluyor gece içiyorum sabah wc sonrası hiç bir ödemim kalmıyor karın şişliğim iniyor.
basen eritme çayı olarak diğer forumlarda yer alıyor. bir kaç bitki karışımından oluşuyor daha denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.
çok teşekkürlerrr:)hayırlı uğurlu olsun topiğin canımmmmmm
Canm yeni girebildm buraya.ben kahvaltilari gec yapiyorm malesef sabahlari bisey yemek istemiyo canim.benim kahvaltim klasik hergun aynibende hızlı kilo verebiliyorum fakat diyete çok odaklanamadık ben ara kaçamaklar yaptım mı diyete tam anlamıyla dönemiyorum ya hep ya hiç şeklinde aslında çok doğru bir düşünce değil. bozmak gibi düşünmemek lazım. tabiki de kaçamaklar olucak ama önemli olan akşam menüsünde eksilterek günü toparlamak. yarınki menümde bana eşlik et istersen gün içinde ne durumda olduğumuzu yazalım birbirimize. eğer yulaf ezmen yoksa bir ilk sayfalarda yazdığım kahvaltı örneğine bakabilirsin
Beyaz peyniri tercih etmeni öneririm çünkü diyetisyen tulum krem ve kaşar peyniri vermiyorCanm yeni girebildm buraya.ben kahvaltilari gec yapiyorm malesef sabahlari bisey yemek istemiyo canim.benim kahvaltim klasik hergun ayni
1 haslanmis yumurta
bir dilim herhangi turde peynir
varsa maydanoz domates salatalik
bazen birkac zeytin de ekliyorm
genelde kahvaltim boyle.
Krem ve kasar yemiyorm ama tulum hellim keci peyniri yiyorm ama az miktarda.genede simdiye kadar kilo vermeme engel olmadiBeyaz peyniri tercih etmeni öneririm çünkü diyetisyen tulum krem ve kaşar peyniri vermiyor