Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin öncelikle teşekkür ederim. bu menü tamamen diyetisyenimin verdiği menü. sanırım bunlar 1450 cal ediyor. bu akşam da bir menü yayınlayacağm yarın için. bunlarla beslenerek direk yağ yakılıyor hızlı diyetler sadece su kaybı ve ödem kaybı oluyor. ben ilk hafta sonra gittiğimde 400 gr yağ yakmıştım.selamlar hayırlı olsun topigin ve diyetinde basarılar dilerim. ben de bi kac haftadır diyet arayısındayım ama henüz bulamamıstım senin diyetin ilgimi cekti. benim vermem gereken 5-6 kilom var 2 ay kadar bi sürede. sence seninle birlikte uygulasam basarılı olabilir miyim ? bi de 1450 kalorilik diyet sanırım yaptıgın ama ügunlerine bakınca sanki daha azmıs gibi geldi sabah kalhvaltın fln az mesela tabi bana göre yarım tostla doyar mıyım acaba offf cok pis bogazım sanırım :) bu arada spor yapıyo musun ?
spor biraz daha girecek hayatıma şu an tam anlamıyla yapıyorum diyememselamlar hayırlı olsun topigin ve diyetinde basarılar dilerim. ben de bi kac haftadır diyet arayısındayım ama henüz bulamamıstım senin diyetin ilgimi cekti. benim vermem gereken 5-6 kilom var 2 ay kadar bi sürede. sence seninle birlikte uygulasam basarılı olabilir miyim ? bi de 1450 kalorilik diyet sanırım yaptıgın ama ügunlerine bakınca sanki daha azmıs gibi geldi sabah kalhvaltın fln az mesela tabi bana göre yarım tostla doyar mıyım acaba offf cok pis bogazım sanırım :) bu arada spor yapıyo musun ?
ilk hasta için gayet basarılı bi sonuc gercekten. ben de uygulıcam o zaman karar verdim simdi cok tesekkurler. sporla destekliyo musun? bi de mesela ben cok ac kalınca gözüm dönüyo resmen böyle kolayda ne varsa saldırıyorum sana da oluyo mu oyle seyler oluyosa nası önledin. ben de 5-6 kilo dedim ama azamı tabi yani bi 8 kilo fln versem süper olur.hoşgeldin öncelikle teşekkür ederim. bu menü tamamen diyetisyenimin verdiği menü. sanırım bunlar 1450 cal ediyor. bu akşam da bir menü yayınlayacağm yarın için. bunlarla beslenerek direk yağ yakılıyor hızlı diyetler sadece su kaybı ve ödem kaybı oluyor. ben ilk hafta sonra gittiğimde 400 gr yağ yakmıştım.
görmemişim cvbını :)spor biraz daha girecek hayatıma şu an tam anlamıyla yapıyorum diyemem
O şekilde açlık ve tatlı krizlerine hurma çok iyi geliyor o an çikolata yemiş gibi oluyorsun ama hurmada kalorili aklında olsunilk hasta için gayet basarılı bi sonuc gercekten. ben de uygulıcam o zaman karar verdim simdi cok tesekkurler. sporla destekliyo musun? bi de mesela ben cok ac kalınca gözüm dönüyo resmen böyle kolayda ne varsa saldırıyorum sana da oluyo mu oyle seyler oluyosa nası önledin. ben de 5-6 kilo dedim ama azamı tabi yani bi 8 kilo fln versem süper olur.