66 kilodan 50 kiloya yolculuk

bugün ben tüm gün dikkat ettim ama akşam yemeğini patates salatası olarak yaptım yapmasaydım iyiydi ama bu saatten sonra bir şey yemeyip yeşil çay ile günü sonlandırırsam yarın eksileri görürüm

selamlar hayırlı olsun topigin ve diyetinde basarılar dilerim. ben de bi kac haftadır diyet arayısındayım ama henüz bulamamıstım senin diyetin ilgimi cekti. benim vermem gereken 5-6 kilom var 2 ay kadar bi sürede. sence seninle birlikte uygulasam basarılı olabilir miyim ? bi de 1450 kalorilik diyet sanırım yaptıgın ama ügunlerine bakınca sanki daha azmıs gibi geldi sabah kalhvaltın fln az mesela tabi bana göre yarım tostla doyar mıyım acaba offf cok pis bogazım sanırım :) bu arada spor yapıyo musun ?

selamlar hayırlı olsun topigin ve diyetinde basarılar dilerim. ben de bi kac haftadır diyet arayısındayım ama henüz bulamamıstım senin diyetin ilgimi cekti. benim vermem gereken 5-6 kilom var 2 ay kadar bi sürede. sence seninle birlikte uygulasam basarılı olabilir miyim ? bi de 1450 kalorilik diyet sanırım yaptıgın ama ügunlerine bakınca sanki daha azmıs gibi geldi sabah kalhvaltın fln az mesela tabi bana göre yarım tostla doyar mıyım acaba offf cok pis bogazım sanırım :) bu arada spor yapıyo musun ?
hoşgeldin öncelikle teşekkür ederim. bu menü tamamen diyetisyenimin verdiği menü. sanırım bunlar 1450 cal ediyor. bu akşam da bir menü yayınlayacağm yarın için. bunlarla beslenerek direk yağ yakılıyor hızlı diyetler sadece su kaybı ve ödem kaybı oluyor. ben ilk hafta sonra gittiğimde 400 gr yağ yakmıştım.

ablam 2 aylık hamile ve size bomba gibi bir listeyle geliyorum. doktoruna danışmış çok kilo almadan bir hamilelik geçirmek istiyorum diye doktoru da ona hamilelerin beslenmesi için bir liste vermiş. bu ünlülerin hamile kalıp az kilo ile hamileliği bitirmesi için hazırlanmış bir liste. ben sadece paylaşacağım hamile arkadaşlarım siz yine de doktorlarınıza danışmadan uygulamayın derim.
birazdan yayınlıyorum

sabah (kahvaltı yerine geçebilir, ama bunları tüketince kahvaltı da almanız gereken kalori ve vitamini almış oluyorsunuz)
bir bardak su
3 fındık
3 badem
3 ceviz
(fındık ve badem çiğ olacak kavrulmamış)
ara öğün
1 elma
süt ve nesfit
öğlen
sebze yemeği
yoğurt
ara öğün
meyve
akşam
et,balık,tavuk (birini tercih ediyoruz)
salata veya yoğurt
bol su ve vitaminler (sanırım hamilelikte verilenler, omega)

spor biraz daha girecek hayatıma şu an tam anlamıyla yapıyorum diyemem

hoşgeldin öncelikle teşekkür ederim. bu menü tamamen diyetisyenimin verdiği menü. sanırım bunlar 1450 cal ediyor. bu akşam da bir menü yayınlayacağm yarın için. bunlarla beslenerek direk yağ yakılıyor hızlı diyetler sadece su kaybı ve ödem kaybı oluyor. ben ilk hafta sonra gittiğimde 400 gr yağ yakmıştım.
ilk hasta için gayet basarılı bi sonuc gercekten. ben de uygulıcam o zaman karar verdim simdi cok tesekkurler. sporla destekliyo musun? bi de mesela ben cok ac kalınca gözüm dönüyo resmen böyle kolayda ne varsa saldırıyorum sana da oluyo mu oyle seyler oluyosa nası önledin. ben de 5-6 kilo dedim ama azamı tabi yani bi 8 kilo fln versem süper olur.

ilk hasta için gayet basarılı bi sonuc gercekten. ben de uygulıcam o zaman karar verdim simdi cok tesekkurler. sporla destekliyo musun? bi de mesela ben cok ac kalınca gözüm dönüyo resmen böyle kolayda ne varsa saldırıyorum sana da oluyo mu oyle seyler oluyosa nası önledin. ben de 5-6 kilo dedim ama azamı tabi yani bi 8 kilo fln versem süper olur.
O şekilde açlık ve tatlı krizlerine hurma çok iyi geliyor o an çikolata yemiş gibi oluyorsun ama hurmada kalorili aklında olsun

Ben kendimi kapattim tatliya abur cubura
1 senedir falan kilo vermem lazim diye dusunuyodm ama uygulamaya gelince olmuyodu sonra bi sabah karar verdim nasi olduysa ocak ayi sonu falandi artik 70 i gormustm tartida dehsete dusmustum bianda karar verdim ve basladim haa tabi arada kacirmadim mi oldu tabi ama diger ogunleri hep dengelemeye calistm tatli krizim olmadi esime tatli yapiyorm ama tadina bile bakmadigim oluyo bende kendime sasiriyorm ama karar vermekle alakali eskiden bende dayanamazdim suan ilk basladigima gore yaklasik 6-7 kilo verdim 1,5 ay oluyo.diyeti de internetten okuyarak birlestirerek kendimce yorumladim ama masanitsa nin diyetine cok benzer.belli seylere dikkat edince aslinda kendiliginden gidiyo kilolar.mesela ekmek secimi ve miktari tatli seker hamurisi kizartma bunlari cikarmak gerekiyo onlara dikkat ediyorm ama gerisini cokta kasmiyorm yani herseyi light ve yagsiz yemiyorm kendimce yorumladim umarim kilolar kalici olur

11 mart çarşamba menümüz
kahvaltı
kızarmış ekmek(tam buğday ekmeği üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı kekik peynir koyup fırına veriyoruz)
yeşil çay
ara öğün
4 çilek
200 ml süt
öğlen
haşlanmış brokoli (kahvaltıda zeytinyağı kullandığım için burda üzerine yağ koymuyorum)
yoğurt
ara öğün
2 kuru kayısı
2 ceviz
akşam
ızgara tavuk
yeşil salata (limonlu sirkeli)
ara öğün
yoğurt kürü

ben menümü hazırladım kızlar yarın tam anlamıyla uymayı planlıyorum. yarın akşam anneme gidicem ama giderken hemen tavukçuya uğrayıp 2 kanat 1 but alıcam. benim gibi yapın ben hep sayıyla alıyorum. annemde onları ızgarada yapıcam. annem her ne pişirmiş olursa olsun :)

elimden geldiğince devam edicem misafirim olduğunda hazırlayamazsam diğer menülerden yola çıkarak devam edebilirsiniz. belli şeyler oturucak zaten. malzemeler size kalmış. evde tavuk olmaz ızgara yaparsınız. eti hergüne koymam lazım benim açımdan demir eksikliğim olduğu için diyetisyenim öyle uygun gördü. kahvaltıda peynir yemezseniz yumurta ekleyebilirsiniz

evett... iradesizlik... her şey elimizin altındayken bilgiler, imkanlar, yiyecekelr. yanlış olanları seçmek.
bugün diyetime bir şey daha ekliyorum. 5ten sonra oruç gibi ağzıma bir şey koymayacağım. yarın sabah aç uyanmanın mutluluğunu yaşayacağım.

12 mart perşembe
kahvaltı
3 yk kaşığı yulaf ezmesi
yoğurt
2 kuru kayısı
yeşil çay
ara öğün
1 yeşil elma
200 ml süt
öğlen
buharda pişmiş kabak
naneli yoğurt
ara öğün
2 wasa
1 kudüs hurması
akşam
tavuk göğüslü yeşil salata
ayran
ara öğün
yoğurt kürü

diyetten uzaklaşmış olmam zayıflamak istemiyorum anlamına gelmiyor. hemen toparlama moduna girmezsem gayet de yaza böyle giricem yine kimsenin yanında denize giremiycem yine bir elbise giyip çıkamıycam insan içine artık vücuduma bunu yapmayacağım.

Akşam öğünüm
6 yemek kaşığı esmer bulgur pilavı
3 yemek kaşığı yoğurt

17 mart 2015
Kahvaltı
3 yk kaşığı yulaf ezmesi
2 yemek kaşığı yoğurt
tarçın
2 kuru kayısı

Ara öğün
3 çilek
200 ml süt