- 23 Kasım 2019
- 147
- 115
- 33
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AyrıcaSabah
Bir yumurta iki üç çatal peynir
Üç marul
İki lokma pekmez yedim.
Ara öğüne 3 dilim mandalina üç kaşık nar
Bir fincan türk kahvesi.
Akşam da yoğurtlu lahana sarması yedim.
Beş altı kestane
Bir kahve yaptım.
Sporun süper. Ekmeği kizartadak yiyince kalorisi azaliyormus öyle denesenBugün eskiye göre daha ıyıydim.
Sabah :Çeyrek kıymalı pide menemen ,Öglen yulaf ile süt Akşam kuru fasülye kepek ekmeği 1 portakal .Çayın yanına probis yerdim mutlaka ama bugün yemedim.15 dakika egzersiz 5000 adım yaptım.Bugün için motivasyonum buraya yazacak olmamdı.
Sporu daha da arttırmak istiyorum.Mesela 10 bin adım.Pandemiden korkmasam spor salonuna gidicem.Kızarmış ekmek daha az yedirir.Ama tabii sabah kızartıp üzerine tereyağ sürmedikçe:)Sporun süper. Ekmeği kizartadak yiyince kalorisi azaliyormus öyle denesen
Aynen bende çok istersem oyle yapicamSporu daha da arttırmak istiyorum.Mesela 10 bin adım.Pandemiden korkmasam spor salonuna gidicem.Kızarmış ekmek daha az yedirir.Ama tabii sabah kızartıp üzerine tereyağ sürmedikçe:)
Menün iyi canım ama kestanenin kalorisi fazla diye biliyorum. Sporla kestaneyi eritmişsin iyi olmuş.Sabah
Bir yumurta iki üç çatal peynir
Üç marul
İki lokma pekmez yedim.
Ara öğüne 3 dilim mandalina üç kaşık nar
Bir fincan türk kahvesi.
Akşam da yoğurtlu lahana sarması yedim.
Beş altı kestane
Bir kahve yaptım.
Çok düzensiz ve az buldum ben ...13 Aralık menüm
Sabah: Haşlanmış yarım yumurta, 1 orta boy muz, 2 adet mandalina
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 kase yoğurt
Sıvı olarak: 2 lt su, zeytin yaprağı çayı, Türk kahvesi, soda
Spor olarak sadece 2 bin adım.
Bugün rahatsızdım o yüzden spor yapamadım. Menüm de olmamış gibi
Toparlayacağım inşallah
Ay asıl bombayı yemedimmuzlu çikolata yaptı eşim. Yemedim... Büyük bir irade benim için..Menün iyi canım ama kestanenin kalorisi fazla diye biliyorum. Sporla kestaneyi eritmişsin iyi olmuş.
Menün iyi canım. Meyveyi sabah tüketmeni tavsiye ederim. Probis yememen çok iyi olmuş. Sporun da çok iyi.Bugün eskiye göre daha ıyıydim.
Sabah :Çeyrek kıymalı pide menemen ,Öglen yulaf ile süt Akşam kuru fasülye kepek ekmeği 1 portakal .Çayın yanına probis yerdim mutlaka ama bugün yemedim.15 dakika egzersiz 5000 adım yaptım.Bugün için motivasyonum buraya yazacak olmamdı.
Canım hiç bir şey istemedi yiyemedim. Bugünlük böyle olduÇok düzensiz ve az buldum ben ...
Hastasın biraz daha dikkat et bence beslenmeye
Benim çocuk büyük ama ne program yapacağımı çok kestiremiyorumAynen bende çok istersem oyle yapicam
Spor konusunda benimde eksiğim var çocuktan yapamıyorum..
Çok teşekkür ederim daha iyi olucak inşallahMenün iyi canım. Meyveyi sabah tüketmeni tavsiye ederim. Probis yememen çok iyi olmuş. Sporun da çok iyi.
Spor yapamasanda kalorisi az olmuş canım inşallah iyileşirsinnCanım hiç bir şey istemedi yiyemedim. Bugünlük böyle oldu
Harikasın canım. Bu süreçte nefsimize engel olmamız çok önemli. Kaçamaklar kaçamakları getiriyor. Bir bakıyoruz hiç yol katedememişiz. Kaçamak yapmamak çok önemli.Ay asıl bombayı yemedimmuzlu çikolata yaptı eşim. Yemedim... Büyük bir irade benim için..
Cardio var Leslie var hızlı yağ eriten egzersizlerde güzelBenim çocuk büyük ama ne program yapacağımı çok kestiremiyorum
Bildiğin etkili göbek ve kalca egzersizleri var mıCardio var Leslie var hızlı yağ eriten egzersizlerde güzel
En azından hareket olsun
Valla canım yapabiliyorsan Chloe thing abs yaz o baya etkili ama ben çok zorlandım ama karın felaket yndiBildiğin etkili göbek ve kalca egzersizleri var mı
Nesi kotuki menunun13 Aralık menüm
Sabah: Haşlanmış yarım yumurta, 1 orta boy muz, 2 adet mandalina
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 kase yoğurt
Sıvı olarak: 2 lt su, zeytin yaprağı çayı, Türk kahvesi, soda
Spor olarak sadece 2 bin adım.
Bugün rahatsızdım o yüzden spor yapamadım. Menüm de olmamış gibi
Toparlayacağım inşallah