- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Benim esim surekli evde.Gece calisiyodu simdi genelde evde.Hic yemek yeme huyu yoktu 3 haftadir diyetteyim adamin istahi acildiMerhaba hanımlar benimde iki yaşında oğlum var.
Kpss çalışırken sürekli evde olunca kilo aldım.
Şuan 66 kiloym.
Eşim geç geldiği için yemek aksiyordu.
Kilo aldım yemeği gec saate bıraktığımdan
Min. 56 ya düşmek istiyorum.
Akşam çay
Gündüzleeri kahve tatlı olmadan geciremiyordum. Eşim olunca poğaça falan tüketiyordm.
Ama azaltmaya çalışıyorum diyelim
Benim esim surekli evde.Gece calisiyodu simdi genelde evde.Hic yemek yeme huyu yoktu 3 haftadir diyetteyim adamin istahi acildiAma insan bi baslayinca o duruma gore de kendine bi beslenme duzeni olusturuyo ki biz gece film izlemeye bayiliriz dusun ne durumda oldugumu
Ben kendimi hicbiseyden kismiyorumValla çok zor geç yatıyoruz insan bissuler yiyip içmek istiyor.
Dayanamıyor ki.
Ekmeği kaldırdım bu sefer canım çikolata sevdiğim poğaça ve sarma istiyor mesela.
Sarmayı sardım.
Komşu pankek gondermis. Ondan bir tane yedim.
E yarın yersem o sarmayı olmayacak... En iyis brokoliyls atlatmak...
O an yemiyorsun ama yemek vakitlerinde yiyosun güzelmiş. Bazı anlar öyle oluyor ki çoktan ağzıma atmış oluyorumBen kendimi hicbiseyden kismiyorum
Nasilsa yeme saatlerimde yiyebilirim diye motive oluyorum
O an yemiyorum sabah kahvaltisinda nefsimi koreltecek kadar yiyorum
Bide mesela kilo yapan seyleri yavas yemeye dikkat ediyorum
Nefis bi anda korelecek bisey degil malesef.Surekli olan diyet guzel diyettir.Bu kilolari 1 gunde almadik.1 gunde de veremeyiz.Basaricaz insaAllah.Ilk hafta eksiyi gorunce zaten insan motive oluyo zamanla da mide kuculuyo istesen de yiyemiyosunO an yemiyorsun ama yemek vakitlerinde yiyosun güzelmiş. Bazı anlar öyle oluyor ki çoktan ağzıma atmış oluyorum
Menün çok güzel afiyet olsun. Umarım ekmek beyaz ekmek değildirSabah
Cokelek sundurmedi
3 zeytin
Biraz ekmek
Arada bir trabzon hurmasi
Aksam
Barbunyali corba
Marullu cigkofte
Sivi olarak moringa cayi gojy berry cayi su
Canım menün iyi ama soğuk çay dışında. Soğuk çay koladan bile tatlı ve kalorisi çok fazla. Bence soğuk çay tüketmeyi bırakmalısın.12 Aralık:
Üç günde bir tartılacağım bugün sabah aç 64.5
Sabah: sebzeli omlet, 1 silgi kadar peynir, elim kadar ekmek ve şekersiz çay.
Akşam: 2.5 adet lahmacun (aylardır yapmıyordum tava boy ev yapımı yemiş oldum). 1kase mercimek çorbası, salata ve soğuk çay.
Şimdi uyuyuncaya kadar sadece 1-2 bardak çay ve bol su içerek kapanış yapmayı planlıyorum.
Spor:45 dk Leslie+ 100'er setlerden 300 ip atlama.
Menün tantuni dışında iyi bence. Sporla tantuniyi de eritmiş. Gayet iyi gidiyorsun. İnşallah hep böyle devam ederMerhabalar iyi geceler herkese
Vakit bulamadım giremedim.
Sabah
Yulaf ezmesi ile krep yaptım arasına kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim
Öğlen çok acikmadigim için 5 adet kuru uzum yedim 1 2 saat sonra yeşil çay içtim
Akşam
Kendi yaptığım tantuni yedimsadece 1.5 dürüm
Onun dışında 4 lt su
100 ip atlama
30 squat
30 dk tempolu yürüyüş
Normalde tam bugdayMenün çok güzel afiyet olsun. Umarım ekmek beyaz ekmek değildir
Haklısın canım ben asitli hiçbir içeceği tüketmiyorum asitsiz içeceklerle de pek aram yoktur. Eşim 40 yılda 1 menüye uysun diye onu almış. Hatta kızım bardağın içine domates attı aha içmekten kurtuldum derken eşim tekrar doldurdu ben de içmeden edemedimCanım menün iyi ama soğuk çay dışında. Soğuk çay koladan bile tatlı ve kalorisi çok fazla. Bence soğuk çay tüketmeyi bırakmalısın.
Sporun da çok iyi
Ay evet bende dört yüz gram. Verdikten sonra zorlandım yemekteNefis bi anda korelecek bisey degil malesef.Surekli olan diyet guzel diyettir.Bu kilolari 1 gunde almadik.1 gunde de veremeyiz.Basaricaz insaAllah.Ilk hafta eksiyi gorunce zaten insan motive oluyo zamanla da mide kuculuyo istesen de yiyemiyosun
Ne guzel.Ben canim bisey cekince zayif olmak yemeklerden daha guzel diye motive ediyorum kendimiAy evet bende dört yüz gram. Verdikten sonra zorlandım yemekte
Gunaydin Olmaz insaAllahGünaydın kızlar
Kaçamaksız bir gün olsun :)
Günaydın canımMerhaba kızlar
Benimle birlikte kilo vermek isteyenlerin bir tablosunu yapmak istiyorum. Pazartesi tartı günümüz olsun. Her pazartesi tartılıp kilomuzu bildirelim. Ben de tabloya kaydedeyim. Her gün yanlışlarımızı görmek veya arkadaşlarımıza örnek olması açısından menü ve sporlarımızı da paylaşalım diyorum. Ne dersiniz?
Katılmak isteyenler pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapsınlar. Ben de ona göre tabloyu oluşturayım.
Bende kendi tablomu yaptım neredeyseMerhaba kızlar
Benimle birlikte kilo vermek isteyenlerin bir tablosunu yapmak istiyorum. Pazartesi tartı günümüz olsun. Her pazartesi tartılıp kilomuzu bildirelim. Ben de tabloya kaydedeyim. Her gün yanlışlarımızı görmek veya arkadaşlarımıza örnek olması açısından menü ve sporlarımızı da paylaşalım diyorum. Ne dersiniz?
Katılmak isteyenler pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapsınlar. Ben de ona göre tabloyu oluşturayım.
Cok guzel de ben hergun tartilmamak icin saliya kadar tartilmamaya yemin ettim.Saliya kadar cikamam tartiya☹Tabi bu haftalik yemindi.Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?