65’ten 50’ye kilo verme yolculuğum

Benim esim surekli evde.Gece calisiyodu simdi genelde evde.Hic yemek yeme huyu yoktu 3 haftadir diyetteyim adamin istahi acildiAma insan bi baslayinca o duruma gore de kendine bi beslenme duzeni olusturuyo ki biz gece film izlemeye bayiliriz dusun ne durumda oldugumu

Valla çok zor geç yatıyoruz insan bissuler yiyip içmek istiyor.
Dayanamıyor ki.
Ekmeği kaldırdım bu sefer canım çikolata sevdiğim poğaça ve sarma istiyor mesela.
Sarmayı sardım.
Komşu pankek gondermis. Ondan bir tane yedim.
E yarın yersem o sarmayı olmayacak... En iyis brokoliyls atlatmak...

Ben kendimi hicbiseyden kismiyorum
Nasilsa yeme saatlerimde yiyebilirim diye motive oluyorum
O an yemiyorum sabah kahvaltisinda nefsimi koreltecek kadar yiyorum
Bide mesela kilo yapan seyleri yavas yemeye dikkat ediyorum

Ben kendimi hicbiseyden kismiyorum
Nasilsa yeme saatlerimde yiyebilirim diye motive oluyorum
O an yemiyorum sabah kahvaltisinda nefsimi koreltecek kadar yiyorum
Bide mesela kilo yapan seyleri yavas yemeye dikkat ediyorum
O an yemiyorsun ama yemek vakitlerinde yiyosun güzelmiş. Bazı anlar öyle oluyor ki çoktan ağzıma atmış oluyorum

Merhabalar iyi geceler herkese
Vakit bulamadım giremedim.
Sabah
Yulaf ezmesi ile krep yaptım arasına kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim bi bardakta şekersiz çay içtim

Öğlen çok acikmadigim için 5 adet kuru uzum yedim 1 2 saat sonra yeşil çay içtim

Akşam
Kendi yaptığım tantuni yedim sadece 1.5 dürüm

Onun dışında 4 lt su
100 ip atlama
30 squat
30 dk tempolu yürüyüş

O an yemiyorsun ama yemek vakitlerinde yiyosun güzelmiş. Bazı anlar öyle oluyor ki çoktan ağzıma atmış oluyorum
Nefis bi anda korelecek bisey degil malesef.Surekli olan diyet guzel diyettir.Bu kilolari 1 gunde almadik.1 gunde de veremeyiz.Basaricaz insaAllah.Ilk hafta eksiyi gorunce zaten insan motive oluyo zamanla da mide kuculuyo istesen de yiyemiyosun

Canım menün iyi ama soğuk çay dışında. Soğuk çay koladan bile tatlı ve kalorisi çok fazla. Bence soğuk çay tüketmeyi bırakmalısın.
Sporun da çok iyi

Menün tantuni dışında iyi bence. Sporla tantuniyi de eritmiş. Gayet iyi gidiyorsun. İnşallah hep böyle devam eder

Merhaba kızlar
Benimle birlikte kilo vermek isteyenlerin bir tablosunu yapmak istiyorum. Pazartesi tartı günümüz olsun. Her pazartesi tartılıp kilomuzu bildirelim. Ben de tabloya kaydedeyim. Her gün yanlışlarımızı görmek veya arkadaşlarımıza örnek olması açısından menü ve sporlarımızı da paylaşalım diyorum. Ne dersiniz?
Katılmak isteyenler pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapsınlar. Ben de ona göre tabloyu oluşturayım.

Canım menün iyi ama soğuk çay dışında. Soğuk çay koladan bile tatlı ve kalorisi çok fazla. Bence soğuk çay tüketmeyi bırakmalısın.
Sporun da çok iyi
Haklısın canım ben asitli hiçbir içeceği tüketmiyorum asitsiz içeceklerle de pek aram yoktur. Eşim 40 yılda 1 menüye uysun diye onu almış. Hatta kızım bardağın içine domates attı aha içmekten kurtuldum derken eşim tekrar doldurdu ben de içmeden edemedim Bakalım bugün nasıl bir gelişme olacak merakla bekliyorum.

Nefis bi anda korelecek bisey degil malesef.Surekli olan diyet guzel diyettir.Bu kilolari 1 gunde almadik.1 gunde de veremeyiz.Basaricaz insaAllah.Ilk hafta eksiyi gorunce zaten insan motive oluyo zamanla da mide kuculuyo istesen de yiyemiyosun
Ay evet bende dört yüz gram. Verdikten sonra zorlandım yemekte

Günaydın canım
Benim evde tartı yok ( en kısa zamanda alacağım)
Kayınvalidenin ya da annemgilin oraya gittikçe tartılıyorum oda belli olmuyor tabi ne zaman gideceğim malum yasaklar vs.

Bende kendi tablomu yaptım neredeyse
Önceleri cuma yarışmalarına katılmıştım
Güzel kilo vermiştim
O mantıkla hem cuma hem pzt tartilip yazdım kendi not defterime iki hafta olacak
Alışma surecindeyim bende tartilip buraya da yazarım

Cok guzel de ben hergun tartilmamak icin saliya kadar tartilmamaya yemin ettim.Saliya kadar cikamam tartiya☹Tabi bu haftalik yemindi.

Bugunki menum
Kahvalti:
Cokelek sundurmesi
4 zeytin
Yarim dilim tam bugday ekmek

Ara:
Yarim yesil elma
1 trabzon hurmasi

Aksam:
Keskek
3 yemek kasigi yogurt
1 dilim tambugday ekmegi

Sivi olarak limonlu moringa cayi
Maydonoz suyu
Spor olarak gece yapcam insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…