65’ten 50’ye kilo verme yolculuğum

Çocuk olunca zor oluyor. Ama elinden geldiğince yapmaya çalış bence. Benim kilo almamın en önemli sebebi hareketsizlik

Tabi hoşgeldin aramıza Gizem.Günlük olarak menülerini ve sporlarını paylaşırsan birbirimize yardımcı oluruz.
Tamamdır gün sonunda paylaşmaya çalılcağım. Leslie ile başlamayı düşünüyorum. Zumba da ekleyebilirim. Haftada 2 gün oruç şeklinde tamamlamak istiyorum. Bakalım başarabilecek miyim merakla bekliyorum

Ya evet oruç demişken bende günler kısa iken oruç tutmayı düşünüyorum borcum var ama iste aksine kilo alir miyim diye de korkuyorum yani aslında bi çorba salata yesem iftarda dengelerim diye düşünüyorum sahurda aynı kahvaltı şeklinde iftardan sahura kadar 3 lt su icsem aynı şekil spor devam olsa vereblr miyim acaba

Evet benim de borçlarım var ama bir yandan da çok yoğun çalışıyorum. Öğretmenim 6 saat canlı dersim ve bunların haricinde de 5 tane özel ders öğrencim var. Bütün gün konuşuyorum. Oruç tutarken en çok ağzımın kuruması beni zorlayacak gibi görünüyor. Ama oruç tutmazsa da hem borçların duruyor hem de onca ikramı yemek zorunda kalıyorum. Bakalım ne yapacağım

12 Aralık menüm
Sabah: 1 porsiyon Menemen, biraz peynir, 5 adet zeytin, 3 dilim pastırma, 1 avuç ceviz

Akşam: 1 kase domates çorbası, 3 adet içliköfte, 1 kase yoğurt

Sıvı olarak: 2.5 lt su, Türk kahvesi, soda, yeşil çay ve zeytin yaprağı çayı

Spor: 15 dk eliptik ve 6500 adım

Sabah
Cokelek sundurmedi
3 zeytin
Biraz ekmek

Arada bir trabzon hurmasi

Aksam
Barbunyali corba
Marullu cigkofte
Sivi olarak moringa cayi gojy berry cayi su

Ben orucu su sekilde yapiyorum
Mesela bugun oruc degilsem aksam yedigimle tutuyorum
Ertesi gun iftarda yiyorum
Diger gunde tutacaksam
Yatmaya cok yakin olmayan bi zamanda bi kase yogurt yiyorum

Merhaba Ben de aranıza katılmak istiyoum.67 kiloyum hedefim 58 kilo olmak. Ekmeksiz doyamayanlar familyasındanım. Bir de gece acıkma ,çay ve kahvenin yanına mutlaka atıştırmalık arayanlardanım. Bu konular ile ilgili önerilerinize açığım.

12 Aralık:
Üç günde bir tartılacağım bugün sabah aç 64.5
Sabah: sebzeli omlet, 1 silgi kadar peynir, elim kadar ekmek ve şekersiz çay.
Akşam: 2.5 adet lahmacun (aylardır yapmıyordum tava boy ev yapımı yemiş oldum). 1kase mercimek çorbası, salata ve soğuk çay.

Şimdi uyuyuncaya kadar sadece 1-2 bardak çay ve bol su içerek kapanış yapmayı planlıyorum.

Spor:45 dk Leslie+ 100'er setlerden 300 ip atlama.

Sadece bigun sabret
Ertesi gun kolay gecer.Insan atistirmalik yaptigi saati ariyo ama alisinca bi daha bunye alisiyo
Ekmegi bende cok tuketiyodum
Yavas yavas azalt
Kucuk lokmalarla tuket ekmegi zamanla az yedigini farkedersin
Sabahlari ekmek yerine ceviz cok iyi gidiyo

Keske bir gün ille olsa Cok yavaş yavaş azaltmam lazım.Bır de benimki sanırım duygusal yeme .Canım sıkılınca gözüm ne yediğimi görmüyor.

Keske bir gün ille olsa Cok yavaş yavaş azaltmam lazım.Bır de benimki sanırım duygusal yeme .Canım sıkılınca gözüm ne yediğimi görmüyor.
Ayni yollardan geldik.Aksamlari yemek yiyemedigim icin kendimi boslukta hissediyodum
Yeni yeni alisiyorum ama tartiyi eksi gormek ekmek yemekten daha guzel

Merhaba hanımlar benimde iki yaşında oğlum var.
Kpss çalışırken sürekli evde olunca kilo aldım.
Şuan 66 kiloym.
Eşim geç geldiği için yemek aksiyordu.
Kilo aldım yemeği gec saate bıraktığımdan

Min. 56 ya düşmek istiyorum.
Akşam çay
Gündüzleeri kahve tatlı olmadan geciremiyordum. Eşim olunca poğaça falan tüketiyordm.
Ama azaltmaya çalışıyorum diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…