- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Oruc tuttugum zaman artiyo sanirim.Bakalim yarin nasil olacak?Cocuk insana zaman vermiyokiBende genelde acıkıyorum bence normal bi durumama tabiki regl yakın olduğu içinde olabilir
Çocuk olunca zor oluyor. Ama elinden geldiğince yapmaya çalış bence. Benim kilo almamın en önemli sebebi hareketsizlikSanırsam öyle :/ Altın süt içtim(tarcın,zerdeçal,zencefil,karabiber karisimi) 1 2 saat once şimdi yatacam hepinize iyi geceler ❤ yarın görüşmek üzereha bu arada çocuk olunca leslie bile zor zoruna yapıyorum durmuyor uyudukça yapmaya çalışıyorum benim kızında uykusu doğduğundan beri aynı çok az uyur gündüzleri yani leslie dışında egzersiz yapmaya da özen gosteriyorum program yüklemiştim bitane onu yapıyorum ama her zaman değil işte
Tabi hoşgeldin aramıza Gizem.Günlük olarak menülerini ve sporlarını paylaşırsan birbirimize yardımcı oluruz.Merhaba ben de 65 kiloyum, ben de 50 kiloya düşmek istiyorum :) Sizinle birlikte ilerlemek isterim. İsmim Gizem
Tamamdır gün sonunda paylaşmaya çalılcağım. Leslie ile başlamayı düşünüyorum. Zumba da ekleyebilirim. Haftada 2 gün oruç şeklinde tamamlamak istiyorum. Bakalım başarabilecek miyim merakla bekliyorumTabi hoşgeldin aramıza Gizem.Günlük olarak menülerini ve sporlarını paylaşırsan birbirimize yardımcı oluruz.
Ben orucu su sekilde yapiyorumYa evet oruç demişken bende günler kısa iken oruç tutmayı düşünüyorum borcum var ama iste aksine kilo alir miyim diye de korkuyorum yani aslında bi çorba salata yesem iftarda dengelerim diye düşünüyorum sahurda aynı kahvaltı şeklinde iftardan sahura kadar 3 lt su icsem aynı şekil spor devam olsa vereblr miyim acaba
Sadece bigun sabretMerhaba Ben de aranıza katılmak istiyoum.67 kiloyum hedefim 58 kilo olmak.Ekmeksiz doyamayanlar familyasındanım. Bir de gece acıkma ,çay ve kahvenin yanına mutlaka atıştırmalık arayanlardanım. Bu konular ile ilgili önerilerinize açığım.
Keske bir gün ille olsaSadece bigun sabret
Ertesi gun kolay gecer.Insan atistirmalik yaptigi saati ariyo ama alisinca bi daha bunye alisiyo
Ekmegi bende cok tuketiyodum
Yavas yavas azalt
Kucuk lokmalarla tuket ekmegi zamanla az yedigini farkedersin
Sabahlari ekmek yerine ceviz cok iyi gidiyo
Ayni yollardan geldik.Aksamlari yemek yiyemedigim icin kendimi boslukta hissediyodumKeske bir gün ille olsaCok yavaş yavaş azaltmam lazım.Bır de benimki sanırım duygusal yeme .Canım sıkılınca gözüm ne yediğimi görmüyor.
Darısı başıma yaptıklarımı yediklerimi günlük olarak paylaşıcam inşallah .Topic için çok teşekkürler bu aradaAyni yollardan geldik.Aksamlari yemek yiyemedigim icin kendimi boslukta hissediyodum
Yeni yeni alisiyorum ama tartiyi eksi gormek ekmek yemekten daha guzel
Ben kurmadim grubu ama kuran arkadasimiza tsk ederim ben de.Darısı başıma yaptıklarımı yediklerimi günlük olarak paylaşıcam inşallah .Topic için çok teşekkürler bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?