Üyeler | 19.01.2021 | 26.01.2020 | 02.02.2020 | 09.02.2021 | 16.02.2021 | 23.02.2021 | 02.03.2021 | 09.03.2021 |
merve4416 | 64.3 | 63.6 | 64.7 | 63.6 | 63.8 | |||
hayatyasamayadeger | 62.2 | 62.8 | 62.4 | 62.4 | 61.1 |
Çok memnun olurum. Birlikte ilerlemek motivasyon açısından çok iyi oluyor. Her gün mutlaka menülerimizi sporlarımızı yazalım. İnşallah hedeflerimize en kısa sürede ulaşırız.Merhaba, bende seninle bu yolda ilerlemek isterim çünkü böyle bi motivasyona ihtiyacım var vermek için. Sırf bu yuzden üye oldum çünkü genelde buradaki zayıflama hikayelerini vs okuyordum.:) Boyum 1.65 kilo en son 88 idi 2 haftadır sadece 3 kilo verebildim. Doğumdan sonra kaldı bu kilolar hedefim 65. Inşallah veririz.
Cuma yarışma gruplarındaydım. Onun çok etkisi oldu. Karatay diyeti uyguladım ve spor yaptım. Ama motivasyon açısından grubun çok faydası oldu. 5-6 ay gibi bir sürede verdim. Şimdi de Karatay uygulayıp spor yapacağım.Ayy bu çok iyi oldu bak teşekkürler
Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. O yüzden ona gore kıyafetim çok var en çokta onları giyememek uzuyor beni :/ :)
72 ile başlayıp nasıl 53 e kadar düşmüştünüz biraz bahseder misiniz? :)
MerhabaBen de size katılmak isterim
Tabiki katılmanızı çok isterim. Ama katılan arkadaşlar menü ve sporlarını da paylaşırsa daha etkili olur motivasyon açısından.Ben 3 haftadir aralikli oruc yapiyorum arada da normal oruc.2 kilo 800 gram verdim 66 ya dustum.Sunu anladim ki insan nefsini terbiye etmeli.Yeme aliskanliklarini degistirmeli.Bos bos oturdugum zamanlara yaniyorum.Ama hic bisey yapmamis olmaktansa bi yerlerden baslamak iyiymisBen de katilabilirim isterseniz.
Cok tsk ederim.Hemen takibe aliyorumTabiki katılmanızı çok isterim. Ama katılan arkadaşlar menü ve sporlarını da paylaşırsa daha etkili olur motivasyon açısından.
Basarilar dilerimYarından başlıyorum ben
Güncel kilom 65.2 idi en son. Hedefim 55 :))Basarilar dilerim
Guncel kilonuz ve hedefiniz nedir?
Ya da ne yapmayi dusunuyosunuz?
Ben de bu sali 65i gormeyi hedefliyorumGüncel kilom 65.2 idi en son. Hedefim 55 :))
Ben yarından diyete baslayıp gün içinde sürekli zumba yapmayı düşünüyorum
Aclik saatlerinde ne yapiyosunuz ven bazen cok acikiyorum.Gecici bi durum mu acaba yoksa reglim yakin ondan mi?Kendimi halsiz hissediyorum.Sabah
2 yumurta
3 4 marul
4 dilim peynir
Öğlen
Sade türk kahvesi
7 adet badem
Akşam
Yoğurtlu yulaf ve tahilli kahve
Çok az da spagetti bi kase kadar bile değil dayanamadım da
Onun dışında 3.5 lt su
30 dk leslie
Afiyet olsun canım. Evet spagetti olmamış. Ama kahvaltı ve akşam yemeğini az yendiğinden olabilirler. Doymadığımızda kaçamak yapıyoruz malesef. Sporun da çok iyi. Yavaş yavaş sporumuzu arttırırız. Ben de hasta olduğum için çok yapamıyorumSabah
2 yumurta
3 4 marul
4 dilim peynir
Öğlen
Sade türk kahvesi
7 adet badem
Akşam
Yoğurtlu yulaf ve tahilli kahve
Çok az da spagetti bi kase kadar bile değil dayanamadım da
Onun dışında 3.5 lt su
30 dk leslie
Bende genelde acıkıyorum bence normal bi durumAclik saatlerinde ne yapiyosunuz ven bazen cok acikiyorum.Gecici bi durum mu acaba yoksa reglim yakin ondan mi?Kendimi halsiz hissediyorum.
Sanırsam öyle :/ Altın süt içtim(tarcın,zerdeçal,zencefil,karabiber karisimi) 1 2 saat once şimdi yatacam hepinize iyi geceler ❤ yarın görüşmek üzereAfiyet olsun canım. Evet spagetti olmamış. Ama kahvaltı ve akşam yemeğini az yendiğinden olabilirler. Doymadığımızda kaçamak yapıyoruz malesef. Sporun da çok iyi. Yavaş yavaş sporumuzu arttırırız. Ben de hasta olduğum için çok yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?