Evet yavas olsun devamli olsun.Benim 62.8 600 gram almisim.Sok diyetin ve reglinin etkisi sanirim.Canimi sıkmıcam.Bu hafta sporla beraber yurutucem insaAllahİlk kilo bildirimini ben yapayım. 63.6
Az verdim sebebini biliyorum. Spordan dolayı. Önceden haftada yaklaşık 1 kilo veriyordum. Ama artık benim için önemli olan kilonun gitmesi
Hiç canını sıkmaya gerek yok canım. Ben de bugün yavaştan spora başlayacağım. Durmak yok yola devamEvet yavas olsun devamli olsun.Benim 62.8 600 gram almisim.Sok diyetin ve reglinin etkisi sanirim.Canimi sıkmıcam.Bu hafta sporla beraber yurutucem insaAllah
Vazgecmemek en onemlisiHiç canını sıkmaya gerek yok canım. Ben de bugün yavaştan spora başlayacağım. Durmak yok yola devam
Beslenme aliskanliklarini duzeltmekKızlaaaaarrrvermem gereken sadece 3-4 kilom var ama bir türlü kendimi tutup veremiyorum lütfen fikirler verin bana
Ekmegi tam bugdayherşeyden yemek ne mesela? Ekmek falan yada kahvaltıda hiç patates kızartması yemiyomusun
Çook zooorrEkmegi tam bugday
Kizartma yiceksem cok az ve yavas yavas
Kacamak fazla kactiysa ertesi gun telafi
Yada cok yediysem yada cok istedigim biseyi yediysem saat 3 gibi yiyorum baskada yemiyorum
Gece yemek yemuyorum
Onceligim onu birakmak oldu ilk zamanlar cok aciktim ama zamanla gecti
Eskiden bende oyle diyodum da simdi yanlis dusunuyomusum diyorumÇook zooorr
Eşim yerken benimde canım istiyorEskiden bende oyle diyodum da simdi yanlis dusunuyomusum diyorum
Acliktan olecek degilimya diyorum
Hem de bu karantina donemleri tam zamani bence kilo vermenin
Benim esim hic yemezdi.Ben diyete baslayali adamin bogazi acildi.Yediklerini bi gorsen.Eşim yerken benimde canım istiyor
Benm eşimde çok yiyor ve hiç kilo almıyor bu dahada sinirimi bozuyorBenim esim hic yemezdi.Ben diyete baslayali adamin bogazi acildi.Yediklerini bi gorsen.
O zaman hic elleme.3 4 kilo cok durmaz.sporla halletBenm eşimde çok yiyor ve hiç kilo almıyor bu dahada sinirimi bozuyoro nutella yerken ben nasıl kendimi tutabilirimmm aslında çok değil 3-4 kilo gitse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?