62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

azcıksa sorun yok bende şimdi bi ısırık çokonat yedim.bi ısırık vallaa

Ya ölçüyü kacırmadıktan sonra yemdliyz yıyebılırız dıye dusunuyorum çünkü istedıgımz kıloya oçınınce kesın yıcez o zmndz bunye alışkn olmayınca gerı kllay alıyoruz
Bi tesellimi oldu ne

tabiki hayır ama herkes gibi tv den ve netten takip ediyorum.evet şuan diyetteyim
Sana denemistim zerasebaya demistim ben ama :)
Ya ahmet kerem yıne beni maffettı ewde malzme yok dedıysemde anlamıyo ya aş eriyo oglum pasta yaptırdı bana soğumasını beklıyor inş yemem yoksa gunum bosa gıdecek
Yazik kiizz cani istiyor ne yapsin?iyiki yapmissin annesi :)
Eccük yedim cnm ya cok cnm cekmişti dayanamadım ya ilk defa yaptım bide onu tadını merak ettım

Ne yaptin kiz? :)

Mehay ım delikli kek dıye bişey çıkmış ondan yaptım sbh olsada yesem bi gzl dıye beklıyom walla :)

Mehay ım delikli kek dıye bişey çıkmış ondan yaptım sbh olsada yesem bi gzl dıye beklıyom walla :)
Hee o delikkere muhallebi konuluyor biliyorum.bende yapicam bir gun amamisafir gelince yoksa tutamam kendimi cok yerim :)
selamlaaaaar

beni de alın bu gruba kızlar :))

Gel canim gel hosgeldin :) anlat bakalim neler yapiyorsun ?hangi diyeti uyguluyorsun?yas ,boy,kilon kac? :)

Hee o delikkere muhallebi konuluyor biliyorum.bende yapicam bir gun amamisafir gelince yoksa tutamam kendimi cok yerim :)

Gel canim gel hosgeldin :) anlat bakalim neler yapiyorsun ?hangi diyeti uyguluyorsun?yas ,boy,kilon kac? :)

hoşbuldukkk :)

her gün menü paylaşımı yapılıyor mu kızlar?

ben sağlıklı beslenme tarzı diyet yapıyorum ama genelde protein ağırlıklı

25 yaşındayım boyum 1,60 kilomu şu an bilmiyorum tartım yok :/

Gunaydin herkse.

Lesli 2 mile yaptim az oncee icim bi rahat ki

Birazdanda kahvalti yapicam.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah tartıldığımda kilom yine aynıydı moralim çok bozuk ama inat ettim.pes etmek yok.bakalım kim daha inatçı,bugünlük listem ise;
sabah :1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi (2 tahıl +1 süt)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :3 köfte,yoğurt (1 tahıl +1 et +1 süt)
ikindi :1 elma (1 meyve)
akşam :2 kepçe çorba (2 tahıl)
gece :1 bardak süt (1 süt)

5 tahıl +1 et +3 süt +3 meyve
bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam

sabah 2 mil yaptım:)

Guzel menu yapmissin.hergun kilo kaybi olmayabilir.dusmesin hic motivasynun.

Hosgeldin.
Yaziyoruz ne yedik ne ictik ne spor yaptik.cumada tartilma gunumuz.

Oh masallah kızlar size sporlar yapılmış bende sizden heveslenıyırum yaparım birazdan bende
Sbh: 4 zeytın bir biber bir dlm ekmek
Ve bir dılım pasta :)

Aynen cnm ya bide bılıyomusun benim oğlum pastasız durmaz surekli yaparım eskıden yapar yemezdım şimdi dayanamıyorum.

benim kızlar da istiyor önceden de ben yerdim şimdi ben hiç yemiyorum çünkü bir yersem sonrası gelir aslında yeme düzenimde değişti canım hiç öyle şeyler istemiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…