• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Hosgeldin caniiimm :)
Madem emziriyorsun o halde senin listelerin bizimkinden farkli saglikli beslenme programi olacak.ve yapabilirsen spor tabi ;)
hosbulduk caniim:)aslinda spor yapmam sart benim basen bolgem fazla bolgesel zayiflamam gerekiyo ama kucuk bebek ev isleri cocuklarin yemekleri falan hic vakit kalmiyo sabah erken kalkabilsem cok iyi olcak saat 1e geliyo ben hala kahvalti bile yapmadim sanirim hatayi orda yapiyorum cunku aksam 8den snra bisey yemem gazli icecek hamur isi tuketmem tabi arada kacamaklarim oluyo cok istahli biri degilimdir 64le hamile kaldim 76 dogum yaptim 3 ay icinde 64 oldum yine snra 66 2 senedir 64 66 arasindayi sabah erken kalkma ve sporla duzelir belki

selam kızlar misafir vardı ancak geldim.sabah listemde ne yazdıysam aynısına uyuyorum.ne eksik ne fazla

hosbulduk caniim:)aslinda spor yapmam sart benim basen bolgem fazla bolgesel zayiflamam gerekiyo ama kucuk bebek ev isleri cocuklarin yemekleri falan hic vakit kalmiyo sabah erken kalkabilsem cok iyi olcak saat 1e geliyo ben hala kahvalti bile yapmadim sanirim hatayi orda yapiyorum cunku aksam 8den snra bisey yemem gazli icecek hamur isi tuketmem tabi arada kacamaklarim oluyo cok istahli biri degilimdir 64le hamile kaldim 76 dogum yaptim 3 ay icinde 64 oldum yine snra 66 2 senedir 64 66 arasindayi sabah erken kalkma ve sporla duzelir belki
Ooo supersin biz senle ayniyiz hemen hemen :) bende 64 civari hamile kalip 77 ile dogum yaptim 3 ay sonra bende 63 falandim 6 ay sonrada 59-60 :)) aslinda isteyince guzel kilo veriyorum ama su pis bogazim durmuyorki?bir alip bir veriyorum..bu seferki hedefim verip asla almamak.aldigim an birikmesini beklemeden diyete baslamak.hele heleki asla 60 i gecmemek cunku ideal kilom bu...bu arada yas kacti canim? Birde boy? :)
Ara :1elma
Birazdan da mercımk çorbası bir dilim ekmek dusunuyorum

Evde hic meyve kalmadi ama 1 kilo limon var limonmu yesem arada acaba ? :))
Bende mercimek corbasi yiycem birazdan ;)

Aksama ne yiyorsunuz kizlar?menuler dusunuldumu? :))
Ben yumurtali ispanak ve yogurt ,bir dilimde ekmek dusunuyorum :))

Ooo supersin biz senle ayniyiz hemen hemen :) bende 64 civari hamile kalip 77 ile dogum yaptim 3 ay sonra bende 63 falandim 6 ay sonrada 59-60 :)) aslinda isteyince guzel kilo veriyorum ama su pis bogazim durmuyorki?bir alip bir veriyorum..bu seferki hedefim verip asla almamak.aldigim an birikmesini beklemeden diyete baslamak.hele heleki asla 60 i gecmemek cunku ideal kilom bu...bu arada yas kacti canim? Birde boy? :)

ya bızde de kalmamıstı dun annemer koden geldıler ya gecerken sut ve meyve bıraktılar :) bıde cıceklı kızımı :) buarada bızımkı 103cm 17.5kılo:) ordan elma yedım mercımek corbamda super olmus

selam kızlar misafir vardı ancak geldim.sabah listemde ne yazdıysam aynısına uyuyorum.ne eksik ne fazla

masallah ne gzl ya ıradelı olmak

Aksama ne yiyorsunuz kizlar?menuler dusunuldumu? :))
Ben yumurtali ispanak ve yogurt ,bir dilimde ekmek dusunuyorum :))

ben aksama et sote yapıyorum az ondan yogurt salata dusunuyorum

ben birazdan çıkıp yürüyüş yapcam hava güzel nede olsa burası izmir:)

burda da cok gzl ya bebıskoda uudu aslında oglumla cıksammı dıye dusunuyoum ama onunlada cıksam tempo yapamam evdeyım yanı :( şu tatıl bıtsın ya :) cocuklar okula ben sokaklara :)

Bende birazdan ogle yemegimi yicem kizlar.bugun gec saate kaldi biraz.

Menum belli Ama yaziyim.

3-4 kasik etli keskek
3 kasik yogurt

Aksama bi kase cirbayla gecistiricem.

Aklima geldi yaziyim dedim.nacizane tavsiyem aksamlari meyve yemeyin.aksamlari yenen meyve icerdigi meyve sekerinden dolayi yaga donusuyomus.adini unuttum bi beslenme uzmani soylemisti.

kizlar ben simdi 1 dilim ekmekle çorbami içip 3 mil leslie daha yapicam sabah 2 mil yapabildim...sizler ne alemdesiniz?:51:

59 60 super insallah bende oyle olurum:))boyum 157 yasimda 23 2 cocugum var bende ogluslara oglen meyva yedirirken 1 portakal yedim sabahlari kacda kalkiyosunuz ben cocuklarj uyuturken uyuyakaliyorum. gece uyuyamiyorum ee sabah gec kalkiyorum snra yine oglen uyuyorum falan

59 60 super insallah bende oyle olurum:))boyum 157 yasimda 23 2 cocugum var bende ogluslara oglen meyva yedirirken 1 portakal yedim sabahlari kacda kalkiyosunuz ben cocuklarj uyuturken uyuyakaliyorum. gece uyuyamiyorum ee sabah gec kalkiyorum snra yine oglen uyuyorum falan

64le hamile kalmisdin peki nasil 59 oldun bebisi emziriyomusun ben. emziriyorum 7 aylik

burda da cok gzl ya bebıskoda uudu aslında oglumla cıksammı dıye dusunuyoum ama onunlada cıksam tempo yapamam evdeyım yanı :( şu tatıl bıtsın ya :) cocuklar okula ben sokaklara :)
at valla kiz ,ama burayida ihmal etme sakin :34:
Bende birazdan ogle yemegimi yicem kizlar.bugun gec saate kaldi biraz.

Menum belli Ama yaziyim.

3-4 kasik etli keskek
3 kasik yogurt

Aksama bi kase cirbayla gecistiricem.
cok guzel canim ama az gelmezmi?doyarmisin yani?
Aklima geldi yaziyim dedim.nacizane tavsiyem aksamlari meyve yemeyin.aksamlari yenen meyve icerdigi meyve sekerinden dolayi yaga donusuyomus.adini unuttum bi beslenme uzmani soylemisti.
haklisin aslinda benimde en cok yaptigim hata bu aksamlari meyve yiyorum :26: hemde yatmaya yakin :17:

64le hamile kalmisdin peki nasil 59 oldun bebisi emziriyomusun ben. emziriyorum 7 aylik

canim soyle oldu aslinda ...ben hamile kalmadan 1-2 ay oncesine kadar 57-58 kiloydum sonra iki ay yedimde yedim surekli hergun tatli hergun hamur isi, abartisiz:17: bir baktim 64 olmusum 5-6 kilo almisim e o ayda hamile kalinca 64 le hamile kalmis oldum...ama ben ilk 4 ay hiçbisey yiyemiyordum surekli istifar ediyordum su bile içsem :2: çok zor gecti hamileligim ...58-59 a dustum sonra geri aldim tabi son aylardada yedimde yedim 77 ye kadar ciktim :40:
ama hamileligimin 9 ayi kusmakla gecti desem yalan olmaz , ilk 6 ay sabah aksam surekli 15 dk bir neredeyse, sonraki 3 ay sadece sabahlari:50: iste boyle canim...
emzirdim ilk 3-4 ay sonra mama takviyesi yaptim sutum kesildi canim ama emzirdim yinede az da olsa....

sabah 7.25 de kalkiyorum hergun hafta sonu hariç...hafta sonlarida en gec 9 oglum uyutmuyor cunku...:26:

at valla kiz ,ama burayida ihmal etme sakin :34:

cok guzel canim ama az gelmezmi?doyarmisin yani?

haklisin aslinda benimde en cok yaptigim hata bu aksamlari meyve yiyorum :26: hemde yatmaya yakin :17:

Keskek bugdayli ya canim tok tutuyo.ben salatalarimn icinede azcik haslanmis bugday koyuyorum karnim uzun sure acikmiyo tavsiye ederim.

Kesebilirsen aksam meyvelerini kes canim.

Keskek bugdayli ya canim tok tutuyo.ben salatalarimn icinede azcik haslanmis bugday koyuyorum karnim uzun sure acikmiyo tavsiye ederim.

Kesebilirsen aksam meyvelerini kes canim.

e mecbur kesicem artik, madem yaga donusuyor yaptigim sporlar bosa gitmesin bari:40:

Masallah sana.
Ben hergun 2 mile yapabiliyorum.

daha bugun basladim canim bakalim ,insallah bikmam...bikarsam zaten ilerde daha hizli yag yaktiran jimnastik ve fitness videolarim var onlara gecicem ..o cok ama cok yorucu ama feci terletip yag yaktiriyor :34:

Son düzenleme:
Back