• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Amin canim..
Menun harika bu arada ;)

Evet canim bu gunluk bir ogunluk oyle oldu :) aksama balik ve domates yiycem sadece..oglene karar vermedim daha. ;))

Kahvaltiyi doyurucu yaptigimdan ogle aksam hafif yesemde durabiliyrum.

Himm balik harika.hem hafif hemde lezzeti,guzel secim:46:

Kizlar yarin kilo bildirimi yaparken pazartesi diyete baslarken kac kilo geldiginizide ( oglen 12 den once olmak kaydiyla) yazin .bu sekilde yazanlari listeye ekliycem ;)

Son düzenleme:
eger kabul ederseniz bende katilmak istiyorum araniza,
adim busra 26 yasidayim evliyim cocugum yok,
6 ay once 68 kiloya kadar dustum ama herkes gibi biraz guzel sozleri duyunca kendime guvenim gelince hemen biraktim ama hedefim minimum 60 di. kendimi toparlamamam icin birilerinin bana dogru yanlis demesi takip etmesi gerekiyor. bunu sizden rica etsem cokmu sey istemis olurum bilmiyorum ama istiyorum. sabahki kilom 71.00 di ssimdiden tesekkur ederim hepinize...

Ama daha 3 gun.oldu baslayali canim yaa :( ne kadar erken pes ettin? :((

canım benim 3 gün değil tam 3 ay oldu başlayalı başladığımda 90 kiloydum şimdi ise? onu yarın yazıcam:)
Tamam canim sen oyle yaparsin ;)
eger kabul ederseniz bende katilmak istiyorum araniza,
adim busra 26 yasidayim evliyim cocugum yok,
6 ay once 68 kiloya kadar dustum ama herkes gibi biraz guzel sozleri duyunca kendime guvenim gelince hemen biraktim ama hedefim minimum 60 di. kendimi toparlamamam icin birilerinin bana dogru yanlis demesi takip etmesi gerekiyor. bunu sizden rica etsem cokmu sey istemis olurum bilmiyorum ama istiyorum. sabahki kilom 71.00 di ssimdiden tesekkur ederim hepinize...
Tabiki kabul ederiz canim benim,birbirimize destek olmak.icin burdayiz :) hergun duzenli sekilde menulerimi paylasirim diyorsan yarin sabah 12 den.once tartilip kilonu yaz senide listeye eklerim ;)

Tabiki kabul ederiz canim benim,birbirimize destek olmak.icin burdayiz :) hergun duzenli sekilde menulerimi paylasirim diyorsan yarin sabah 12 den.once tartilip kilonu yaz senide listeye eklerim ;)[/QUOTE]

tesekkur ederim yarindan itibaren menulerimi ve kilomu yazmaya baslarim ins.

Tabiki kabul ederiz canim benim,birbirimize destek olmak.icin burdayiz :) hergun duzenli sekilde menulerimi paylasirim diyorsan yarin sabah 12 den.once tartilip kilonu yaz senide listeye eklerim ;)

tesekkur ederim yarindan itibaren menulerimi ve kilomu yazmaya baslarim ins.[/QUOTE]

Tamam canim ;)

öğle yemeğimi şimdi yiyorum.menümü yaziyim:

4 kaşık bulgur pilavı
1 büyük tabak salata(limonlu ve bol sirkeli)

bu sabah ve öğlen yemekten önce 2 mil leslie yaptım.yemekten sonrada kızlarla yürüyüşe çıktık,bugünlük yeter herhelde:)

akşam yemeğimi yaziyim kızlar:

yarım simit
1 tabak salata

oğle ve akşam yemeği arasında 2 fincan meyve çayı ve 1 litre su içitim karnım davul oldu.

bugünüde kaçamaksız bitiriyoruz inşallah:nazar:

Selam kizlar...
Ogle kavrulmus kiyma uzerine sarmisakli yogurt doktum harika oldu,2 dilimde ekmek
Aksamdadedigim gibi balik ve 1 dilimde ekmek
Ogle 3 mil leslie yaptim ve 100 yarim mekik cektim...

Gunaydin herkese.
3.02.2014:69
7.02.2014:68,5
Malum gunde geldi,insallah tatli krizine girmeden atlatirim.:18:

Selam kizlar ilik suya limonlu suyumu sıkıp icicem ve 3 mil leslieyle gune basliycam...
Esim kalkincada onla kahvalti yapicam,kahvaltim 1 tost olucak ;)
Bu arada ilk bildirimi ben yapayim kilom 64.4 :))

Pazartesi gunu 66 ile baslamistim ilk 5 gun olarak gayet iyi degilmi? :))

başlama tarihim:03,02,2014 81,600 gr.
şimdiki kilom :07,02,2014 81,200 gr.

Gunaydin herkese.
3.02.2014:69
7.02.2014:68,5
Malum gunde geldi,insallah tatli krizine girmeden atlatirim.:18:

Kizlar ilk bildirimi yaptigimi saniyordum 3. musum meger :))
Masallah erkenden girip yazmissiniz ;)

Ahh su tatli krizleri ben normal zamanda bile giriyorum Allah sana kolaylik versin nod cum...

Back