Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim..
Menun harika bu arada
Evet canim bu gunluk bir ogunluk oyle oldu :) aksama balik ve domates yiycem sadece..oglene karar vermedim daha. )
Kizlar unutmayin yarin kilo bildirim gunu
Hmm anladim canim.Kahvaltiyi doyurucu yaptigimdan ogle aksam hafif yesemde durabiliyrum.
Himm balik harika.hem hafif hemde lezzeti,guzel secim
Unutmak mumkunmu.buyuk gun yarin
Ama daha 3 gun.oldu baslayali canim yaa ne kadar erken pes ettin? (
canım benim 3 gün değil tam 3 ay oldu başlayalı başladığımda 90 kiloydum şimdi ise? onu yarın yazıcam:)
Tamam canim sen oyle yaparsinAma daha 3 gun.oldu baslayali canim yaa ne kadar erken pes ettin? (
canım benim 3 gün değil tam 3 ay oldu başlayalı başladığımda 90 kiloydum şimdi ise? onu yarın yazıcam:)
Tabiki kabul ederiz canim benim,birbirimize destek olmak.icin burdayiz :) hergun duzenli sekilde menulerimi paylasirim diyorsan yarin sabah 12 den.once tartilip kilonu yaz senide listeye eklerimeger kabul ederseniz bende katilmak istiyorum araniza,
adim busra 26 yasidayim evliyim cocugum yok,
6 ay once 68 kiloya kadar dustum ama herkes gibi biraz guzel sozleri duyunca kendime guvenim gelince hemen biraktim ama hedefim minimum 60 di. kendimi toparlamamam icin birilerinin bana dogru yanlis demesi takip etmesi gerekiyor. bunu sizden rica etsem cokmu sey istemis olurum bilmiyorum ama istiyorum. sabahki kilom 71.00 di ssimdiden tesekkur ederim hepinize...
Tabiki kabul ederiz canim benim,birbirimize destek olmak.icin burdayiz :) hergun duzenli sekilde menulerimi paylasirim diyorsan yarin sabah 12 den.once tartilip kilonu yaz senide listeye eklerim
başlama tarihim:03,02,2014 81,600 gr.
şimdiki kilom :07,02,2014 81,200 gr.
Gunaydin herkese.
3.02.2014:69
7.02.2014:68,5
Malum gunde geldi,insallah tatli krizine girmeden atlatirim.:18: