Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende leslie başlıyorum bugün biraz önce yürüyüşten geldim ama olsun 1 mille başlıyayım inşallah faydalı olur.nede olsa benim kilom hepinizinkinden fazla
cok az degıl mi ben hayatta duramm dursamda dıyetten sonra yıyecrgım için geri alma ıhtımalim artıyor o yuzden bana cok az geldi cnmBende birazdan ogle yemegimi yicem kizlar.bugun gec saate kaldi biraz.
Menum belli Ama yaziyim.
3-4 kasik etli keskek
3 kasik yogurt
Aksama bi kase cirbayla gecistiricem.
Ewet eeet bende bılıyorum bunu ama ben yıyorumAklima geldi yaziyim dedim.nacizane tavsiyem aksamlari meyve yemeyin.aksamlari yenen meyve icerdigi meyve sekerinden dolayi yaga donusuyomus.adini unuttum bi beslenme uzmani soylemisti.
Bende aksam yemegımı yedım 1 mil dusunuyorum bakalımkizlar ben simdi 1 dilim ekmekle çorbami içip 3 mil leslie daha yapicam sabah 2 mil yapabildim...sizler ne alemdesiniz?
Ben 8 de kalkıyorum haftaiçi haftasonu 9 pazar 10 u buluyor :)sabah 7.25 de kalkiyorum hergun hafta sonu hariç...hafta sonlarida en gec 9 oglum uyutmuyor cunku...:26:
Ahhh ahhhhe mecbur kesicem artik, madem yaga donusuyor yaptigim sporlar bosa gitmesin bari
Hergun bende inş yapabılırım 1 milde olsa sımdılık yeni basladık henu ZMasallah sana.
Ben hergun 2 mile yapabiliyorum.
Bende işte o yuzden 1 mil yapıyorumdaha bugun basladim canim bakalim ,insallah bikmam...bikarsam zaten ilerde daha hizli yag yaktiran jimnastik ve fitness videolarim var onlara gecicem ..o cok ama cok yorucu ama feci terletip yag yaktiriyor
Yaaa gercekten mi ama biz ılk baslarken hep bole oluyo ben verıyorum sen alıyorsun sonra sen bi gaza basıyon hooop ama vucudun senın yıne dıyet psıkolojısı dıye almaya baslıyor sanırım he ?nazlisim bu arada rekor kirdim 66 olmusum ben yaa bu sabah tartildim :26::26: acilen vermem lazim
Olur olurrrr bal gıbı olurkızlar bende leslie başlıyorum bugün biraz önce yürüyüşten geldim ama olsun 1 mille başlıyayım inşallah faydalı olur.nede olsa benim kilom hepinizinkinden fazla
İlk basta bende ole demiştim sonra cozuyo insan :)20 dakika yaptım gerçekten çok keyifli bir türkçe olsa
İki çatal pilav bolca salata az da haslamış kırmızı et
Ekmek yerine pılavı tercıh ettım
He bu arada cocuklar beni zorla markete yolladılar ıkındı arasında bi tane cino yedım bugunluk tatlımız buydu :)
sabah 72.9 çıktım tartıda
aslında öğlen karar verdim diyet yapmaya
sabah 3 yumurta yedim 2 dilim ekmek
öğlen bişey yemedim
baya temizlik yaptım
saat 4 gibi 1 portakal yedim
1 kase kabuklu fıstık
şimdi bi kase yoğurt çorbası içtim
eşim gelince bezelye yemeği ayran salata yicem 1 dilim ekmekle
şimdiye kadar 1 litre su içtim
canım ya senin bu yediklerini dr.ayça kaya duymasın valla 3 yumurta 3 ete eş değer hele o bir kase fıstığı hiç söylemiyorum bile
Hosgeldin canim,yine yeniden birlikteyiz desene :) en son kac kiloydun sen 66 mi?selam canm ben geldim
en son 6 kilo vermiştim ve hepsini geri aldım
şimdiki amacım önce midemi küçültmek belli bi diyet listem yok yediğimi içtiğimi yazıcam inş
Sorma canim dun bir bugun iki,diyet psikolojisi gercekten, baslarda hemen kilo almaya basliyorum sonrada zor veriyorum.bu.iki senedir boyle nedense eyy gidi eski gunler (cok az degıl mi ben hayatta duramm dursamda dıyetten sonra yıyecrgım için geri alma ıhtımalim artıyor o yuzden bana cok az geldi cnm
Ewet eeet bende bılıyorum bunu ama ben yıyorum
Bende aksam yemegımı yedım 1 mil dusunuyorum bakalım
Ben 8 de kalkıyorum haftaiçi haftasonu 9 pazar 10 u buluyor :)
Ahhh ahhhh
Hergun bende inş yapabılırım 1 milde olsa sımdılık yeni basladık henu Z
Bende işte o yuzden 1 mil yapıyorum
Yaaa gercekten mi ama biz ılk baslarken hep bole oluyo ben verıyorum sen alıyorsun sonra sen bi gaza basıyon hooop ama vucudun senın yıne dıyet psıkolojısı dıye almaya baslıyor sanırım he ?
Olur olurrrr bal gıbı olur
İlk basta bende ole demiştim sonra cozuyo insan :)
Evet canim cok keyifli gercekten.evet insan baslarda keske turkce oksaydi diyor ama sonra alisiyor20 dakika yaptım gerçekten çok keyifli bir türkçe olsa
ayça kayayı tanımıorum canan karatay isterseniz 5 yumurta yiyin diyor terayğında
ben herşeyi deli gibi kısıp diyet yaptım 6 kilo verdim kendimi çok şartladım kıstım sonrada diyeti bırakınca herşeye saldırdım resmen büyük özlemdi geri aldım hepsini
sen diyet yapıomusun ayşe
Tanisiyormusunuz? :)
Ya bende farkındayım ama cok gzl bi pilawdı dayanamadımaslında pilav yerine ekmeği tercih etsen daha sağlıklı olurdu senin için hemde akşamları kesinlikle pilav makarna yememek gerekiyor.valla ben demiyorum ayça kaya diyor ben onun yalancısıyım
akşam yemeklerinden kısmak verdiriyo bana canım yoksa veremem kendimi biliyorum.cok az degıl mi ben hayatta duramm dursamda dıyetten sonra yıyecrgım için geri alma ıhtımalim artıyor o yuzden bana cok az geldi cnm