• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Selaaamm: 2 dilim ekmek,6 zeytin ve 1 kk peynirle kahvaltimi yaptim geldim :))
Birazdanda 3 mil leslie mi yapicam...

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah :2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydanoz,5 zeytin (2 tahıl+1 et+1 yağ)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :2 kepçe çorba,ton balıklı salata (2 tahıl+1 et)
ikindi :1 kivi (1 meyve)
akşam :kereviz salatası,1 dilim ekmek (1 tahıl+1 süt)

5 tahıl+2 et+1 süt+3 meyve+1 yağ

Cok guzel canim ...peki her sabah hazirladigin bu listeye harfiyen uyabiliyormusun hep?

bende artik kilo vermem lazim diyenlerdenim 23 yasindayim 2 cocugum var kucugu 7 aylik 157 boyunda 66 kiloyum hamilelik kilolarim gitti aslinda ama ben 60 olmak istiyorum 6 kilo fazlam var unutmadan bu arada oglusumuda emziriyoru

Hosgeldin caniiimm :)
Madem emziriyorsun o halde senin listelerin bizimkinden farkli saglikli beslenme programi olacak.ve yapabilirsen spor tabi ;)

Bir tost vardı peynirli 5 tane de zeytin ;) cocuklardan kalan tartımda bgn baya gzl di ;) tartı gununu cuma yapalımmı uygun mu sizlere de kızlar az ewı toparlayımda bende biraz lesli yapayım cnm hazır isterken hani

Bir tost vardı peynirli 5 tane de zeytin ;) cocuklardan kalan tartımda bgn baya gzl di ;) tartı gununu cuma yapalımmı uygun mu sizlere de kızlar az ewı toparlayımda bende biraz lesli yapayım cnm hazır isterken hani

olur canim bana uyar bildirim gununun cuma olmasi :34: bende 5 dk sonra basliyorum lesliye son bir isim kaldi onuda yapayimda:ssz:

Bana komsu olaniniz yoktur ona eminim bak,olsa kesin bilirdim cunku :))
(fransa)

Harikasin canim yaa :)) ilk basladiginda kac kiloyduda 2 ayda 15 kilo verebilme basarisi gosterdin peki?
Birde su anki kilon ,yasin ve boyunu ogrenebilirmiyim?
Hosgeldin bu arada? ;)
h :))

İlk basladigimda 85 tim canim.

Arada yazdim ama tekrar yaziyim.
27 yasindayim.1.62 boyum evliyim bi oglum var.

Ve sabah tartildim.68.5 gordum:)

Hosbulduk tekrar.
İstanbuldayim n.

Bende kahvaltimi yaziyim kizlar.

1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim kasar peynir(ince hazir dilimlerden)
2 kasik lor
Boool sekersiz acik cay

1 litrede su sabahtan beri.

Bende 1 saat sobra falan baslicam lesli 2 mile yapmaya.

bende artik kilo vermem lazim diyenlerdenim 23 yasindayim 2 cocugum var kucugu 7 aylik 157 boyunda 66 kiloyum hamilelik kilolarim gitti aslinda ama ben 60 olmak istiyorum 6 kilo fazlam var unutmadan bu arada oglusumuda emziriyoru

Hosgeldin:16:

Emziriyosan ve azcikta dikkat edersen yediklerine 6 kiloda ucup gider.

İlk basladigimda 85 tim canim.

Arada yazdim ama tekrar yaziyim.
27 yasindayim.1.62 boyum evliyim bi oglum var.

Ve sabah tartildim.68.5 gordum:)

Hosbulduk tekrar.
İstanbuldayim n.

ooo masallah canim super kilo vermissin:46::46::46: hadi bakalim kalanini beraber veririz insallah en geç 4-5 aya:32:

Ben de geldim.61.4 kg 160 boyunda 1 çocuk annesiyim.doğumdan önce 32 kg aldım sonra hepsini verdim.sigarayı bıraktım 7 kg aldım hedefim 10 kg vermek.:44:

Ben de geldim.61.4 kg 160 boyunda 1 çocuk annesiyim.doğumdan önce 32 kg aldım sonra hepsini verdim.sigarayı bıraktım 7 kg aldım hedefim 10 kg vermek.:44:

hosgeldin caniimm:3::38: hamileyken baya almissin canim ne yaptin oyle? nasil basardin kiz?:1: hadi bakalim hep beraber 5 li rakamlari gorucez burda insallah...

Bende kaciyorum.yarim litrelik bardak termosuma bitki cayimi yaptim onu icicem sonrada gelsin leslie.gorusuruz:16:

VALLA BENDE ANLAMADIM NASIL ALDIĞIMI ACAYİP AŞERMEM OLDU :1: SONRA GAZA GELDİM 8 AYDA K FLEKS EVDE SÜREKLİ HAREKET YAPARAK VE KENDİME HİÇ KIYAFET ALMADAN CEZALANDIRARAK VERDİM.AMA BU SİGARA KİLOSU HİÇBİRSEYE BENZEMİYOR İNŞALLAH HEP BERABER VERECEĞİZ.AKUPUNKTURA BAŞLADIM AMA ŞİMDİLİK FAYDASINI GÖRMEDİM HADİ KIZLAR ESKİSİ GİBİ :emir_bebek:ÇITIR ÇITIR OLMAYA GELDİM

ben simdi basliyorum:8::8::66::66::66::66: sonrada kahvemi içer :68::68: oglumu okuldan almaya giderim :51::51:

oh bıde o zmn yurucen tabi ne gzl benımkıler evdeler yuruyus yok bana evde ne yaparsam o artık şu eşimi bı ıkna edebılsemde sabah namazından sonra yurusek ne gzl olcak şu yaglardan kurtulup tekrar tartılmam lazım :) ayyyy

hosgeldın cnm sankı boyun ve kılon orantılı gıbı geldı bana bak ne gzl sonucta sıgaraı bırakmıssın

hosgeldin caniimm:3::38: hamileyken baya almissin canim ne yaptin oyle? nasil basardin kiz?:1: hadi bakalim hep beraber 5 li rakamlari gorucez burda insallah...

5li rakammı ayyyyy nerdeeeee ben enson 24yasında gormustum 5li rakamları 10yıl once yanı :)

eveeeettt en gec... benim planim 3 aya kurtulmak bakicaz artik...spora cok yuklenicem bu sefer:66::66::66:

bende spor dusunuyorum yoksa zor sanırsam
hadi bakalim ben spora gidiyorummm:52:

ohhh ne gzl benım net bgun cok yavas sureklı takıldı 1mıl anca yaptım sınır oldum bıraktım ya ındırmem lazım benım

Bende kaciyorum.yarim litrelik bardak termosuma bitki cayimi yaptim onu icicem sonrada gelsin leslie.gorusuruz:16:
oooohhh hadı bakalım cumaya sonucları alalım o zmn ;)

Back