• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

saydığımız zaman kalori hesabına gerek kalmıyor zaten sayarak yediklerin fazla bir kalori tutmuyor.çocuklar biri 4,5 biri 2,5 yaşında olduğunda spor yapamıyorum.evde yapsam onlarda başlıyor yapmaya tabi hep beraber olduğunda ev yerinden oynuyor:)o yüzden yapamıyorum:(
Ya benimkiler bi yapıyo iki yapıyo sonra bıkıyo onlar tv izliyo ben spor :)

bende ıkı gundur bacaklarımı kaldırıp karn kaslarımı calıstırıyorum gobek bolgesındekı yag oranını gorunce aklım basma gledı yazz gelmeden vermek lazım bu kıloları dha da yerlesmeden ama canım hamur işi istıyor bennım
aksam yemegm bugun bır dılım ekmek 4zeytın 4dılım peynır ve komsum pırasa kadırık tava yapmıs az da ondan yedım ama ama ama ben dıymadııııııımmmm

Hoşgeldin cnm aramıza
Maşallh ne gzl kılo vermişşin ole ne kadar zmnda verdın ?

Kabul etmemmi canim hosgeldin :)
Masallah ne kadar cok kilo vermissin.kac ayda verdin kilolarini?neler yaptin?nasil beslendim?

Kesinlikle katiliyorum ;)
eylulden beri diyetteyim.ama 15 kiloyu ilk 2 ayda verdim.sonrası korumayla geçti.şimdide 1 kilo daha verip başladım tekrar.

ben ara oğun yapmayarak 6dan sonra yemeyerek ve hergun leslie sansone 2 mile yaparak verdim.

hadi birlikte kalanıda verelim noluuuur:17:

34 yaşıda 2 kız çocuk annesiyim.evlenmeden 55 kiloydum.90 kiloyla diyete başladım,şuan 81,600 gr :( ben arada biraz kaçırdım oda kızım rahatsızlandığın da çok yemedim ama tam yapamamıştım.şuan hiç değiştirmeden yapıyorum.annemde yapıyor.annem diyetisyene gidiyordu baktı orada kilo falan veriyor şimdi oda benim gibi sayarak yapıyor.bende herkese tavsiye ederim.
ben kalori sayımı işini sevmedim daha doğrusu yapamadım.

kızlar bu leslie step gibi bir şey mi ben internette gördün ona benziyordu.1 mil 2 mil onu nasıl hesaplıyorsunuz?

kızlar bu leslie step gibi bir şey mi ben internette gördün ona benziyordu.1 mil 2 mil onu nasıl hesaplıyorsunuz?

Yuruyus ve egzersiz karisimi bisey canim.
Yotube da zaten istedigin milin videosu var.mesela 2 mile lik video yarim saatlik o videoda yaziyo zaten kac milde oldugunu.hermil 15 dk yaklasik.senin hesaplamana gerek kalmiyo yani.

Kızlar yasadıgımız yerlerıde yazalim belli mi olur belki komsuyuz haberımız yok ;) ben düzce
Bana komsu olaniniz yoktur ona eminim bak,olsa kesin bilirdim cunku :))
(fransa)
eylulden beri diyetteyim.ama 15 kiloyu ilk 2 ayda verdim.sonrası korumayla geçti.şimdide 1 kilo daha verip başladım tekrar.

ben ara oğun yapmayarak 6dan sonra yemeyerek ve hergun leslie sansone 2 mile yaparak verdim.

hadi birlikte kalanıda verelim noluuuur:17:
Harikasin canim yaa :)) ilk basladiginda kac kiloyduda 2 ayda 15 kilo verebilme basarisi gosterdin peki?
Birde su anki kilon ,yasin ve boyunu ogrenebilirmiyim?
Hosgeldin bu arada? ;)
sende benim gibi leslicimisin:1:
Eveeett :)
kızlar canımı ıstettınız smdı he kalkıp bende 1-2 mıl yapayım bari
Ahh canim caninmi cekti? Bilsem ben yapar sana gonderirdim sen yorulma diye heheheh :))

bende artik kilo vermem lazim diyenlerdenim 23 yasindayim 2 cocugum var kucugu 7 aylik 157 boyunda 66 kiloyum hamilelik kilolarim gitti aslinda ama ben 60 olmak istiyorum 6 kilo fazlam var unutmadan bu arada oglusumuda emziriyoru

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah :2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydanoz,5 zeytin (2 tahıl+1 et+1 yağ)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :2 kepçe çorba,ton balıklı salata (2 tahıl+1 et)
ikindi :1 kivi (1 meyve)
akşam :kereviz salatası,1 dilim ekmek (1 tahıl+1 süt)

5 tahıl+2 et+1 süt+3 meyve+1 yağ

Selaaamm: 2 dilim ekmek,6 zeytin ve 1 kk peynirle kahvaltimi yaptim geldim :))
Birazdanda 3 mil leslie mi yapicam...

Back