Ay bende bgn kv nın gunundeydım ama süper ölçülüydüm
ohhh masallah arkadasıma benim
Hadi bakalım korksun kılolar bizde.n
Gzl bi gün olmuş cnm
Bilmemki telafı işinden hiç anlamıyorum ben
Bende 1 saat plates 1 saat kardio yaptım geldım yesıl çayımıda içtim oh gınumde gzl gecti bu hafta istedıgım rakamıda gorucem inş cumaya
Ayın 1 nde spora ve dıyete baslamıştım bakalım 1ayda ne kadar verdim
Dün kızkardesimleydik oooo abla super kılo vermişsin dedi acayıp gaza geldim
kizlaaaarrr bugun bomba gibiyim istahsiz,dinamik ,kipir kipir, mutlu ohh beee dunya varmiss hayat guzel yasamak guzel hepsi için sonsuz sukurler olsun bizi yaradan rabbime
sabah kellogs k yedim simdi kayvemi içtimbirazdan 2 mil yurumeyi dusunuyorum leslie ablamla
aaaaa oldumu simdi? :/bugün kahvaltım türk kahvesi
aslinda her zaman guzelde degerini bilemiyoruz canim :)hayat böyle zamanlar güzel:119::119:
Cok gzl bir rakamla gune uyandım kızlar inş bıyle bozmadan hazırana kadar dıyorum
Sbh kahvaltısına hiç sınır getıremıyorum ben hele börek varsa :)))
Sbh:ceyrek yumurtalı ekmek
5 zeytin
4 sigara buyukluğunde kıymalı patatesli boreği bala banarak yedim bugunkü ekmek sınırım tukendi maalesef
Oğlen cok olmassda yuruyus yapayım biraz dıye dusunuyorum
Gorusmek uzere hoşçakalın
Bu arada 1.lik kesin benimbide dün regl oldum ya
oh masallahaynen canım onca çeşit pasta börekten 2 çeşit yedim
Bende birazdan dusunuyorumbugün kahvaltım türk kahvesi
65 leri gordüm ya şükür buna cnmaaaaa oldumu simdi? :/
aslinda her zaman guzelde degerini bilemiyoruz canim :)
hmm kacla uyandin kacla hadi soyle
Oğlumla yapboz yaparken zamanın farkına varmamışız aksam yemegını gecıktrmişim nesfıt yıyorum şimdi o yuzden
Eee bizde ole anne taş yerse taş yenir :))))oburleridemi nesfit yiycek ? :))
Selam kızlar
kaç gündür istediğim gibi gitmeyen nur topu gibi bir diyetim var ,moral sıfır
napsam napsam dedim şöyle bir hedef koydum 7 mayıs ,1,5 ay var bakalım kaç kilo gidecek sağlıklı olarak 4 kilo versem yeter
bugün baştan başlıyorum
kilo 56 şuan hadi bakalım ...
günaydıngününüz güzel geçsin
Tşk cnm darısı bu hafta sizlere olur demek isterdim ama kimseye wermeyi dusunmuyorum acıkcası
Takma kafana hayat o kadar kısaki üzülmeye degmiyor
Kpss yi en iyi ben bilirim cnm öğretmenim 2002 mezunuyum yıl 2014. Ayrıntıya gırmek bile beni germeye yetıyor uzulmemeyı oğrendim ama
Dediğin gibi cnm herkesın serdı kendıne
Su saatte geldin belkide sınavın nasıl gectı bakalım ?
Ama cok duzensiz beslenmişsin bıde sınava gıttın
of asgum naptın ssen bole
Mmmmöm bende kv de ger yaptıgında yıyorum[/QUOTE
sınavım iyi geçti ama aynı başarıyı hayatımda gösteremiyorumdün gece 2 buçuğa kadar yatakta döndüm durdum ve bugün öğlen 1'di uyandığımda. Bu tembellikle gidersem ne kilo verebilirim ne kaliteli bi hayatım olur uyku bozukluğu mahvetti beni, önerebileceğiniz bi şey var mı? Süt ve bitki çayları bi işe yaramıyo
sınavım iyi geçti ama aynı başarıyı hayatımda gösteremiyorumdün gece 2 buçuğa kadar yatakta döndüm durdum ve bugün öğlen 1'di uyandığımda. Bu tembellikle gidersem ne kilo verebilirim ne kaliteli bi hayatım olur uyku bozukluğu mahvetti beni, önerebileceğiniz bi şey var mı? Süt ve bitki çayları bi işe yaramıyo
ayyyy aminnnn inş .hepımızınGünümüz bol hareketli, az yemekli ve tatlı krizi olmadan çooook güzel geçsin :)
Cnm ya ewlımıydın bekar mı biliyorum ama arkadas ortamına takıl bekarsan degısık ektıvıtelere katıl dıyebklırımTşk cnm darısı bu hafta sizlere olur demek isterdim ama kimseye wermeyi dusunmuyorum acıkcası
Takma kafana hayat o kadar kısaki üzülmeye degmiyor
Kpss yi en iyi ben bilirim cnm öğretmenim 2002 mezunuyum yıl 2014. Ayrıntıya gırmek bile beni germeye yetıyor uzulmemeyı oğrendim ama
Dediğin gibi cnm herkesın serdı kendıne
Su saatte geldin belkide sınavın nasıl gectı bakalım ?
Ama cok duzensiz beslenmişsin bıde sınava gıttın
of asgum naptın ssen bole
Mmmmöm bende kv de ger yaptıgında yıyorum[/QUOTE
sınavım iyi geçti ama aynı başarıyı hayatımda gösteremiyorumdün gece 2 buçuğa kadar yatakta döndüm durdum ve bugün öğlen 1'di uyandığımda. Bu tembellikle gidersem ne kilo verebilirim ne kaliteli bi hayatım olur uyku bozukluğu mahvetti beni, önerebileceğiniz bi şey var mı? Süt ve bitki çayları bi işe yaramıyo ewli olsan 1 e kadar uyuman zor da
Ohhh mis mis afıyet olsun asgumaselam kizlar sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kasik menemen,1 tatli k. labne peyniri, 3 zeytin ve 1 cay k recel yedim
oglen: 4/3 simit
aksam: sadece yarim tavuk but ve patlican salatasi yiycem
Yrn tartı günü 2 saattır kardıyo calısıyorum ben bir saatte platesım var yrn 1. Benim bu arada gzl godıyor dıyetım cunkum
Günümüz bol hareketli, az yemekli ve tatlı krizi olmadan çooook güzel geçsin :)
ayyyy aminnnn inş .hepımızın
Cnm ya ewlımıydın bekar mı biliyorum ama arkadas ortamına takıl bekarsan degısık ektıvıtelere katıl dıyebklırımewli olsan 1 e kadar uyuman zor da
Ohhh mis mis afıyet olsun asguma
Yrn tartı günü 2 saattır kardıyo calısıyorum ben bir saatte platesım var yrn 1. Benim bu arada gzl godıyor dıyetım cunkum
müzmin bekarım benevet biraz kafamı boşaltırsam ve yorulursam yattığım gibi uyurum sanırım...
bugün yediklerim
12:00 de
1 omlet
2 kk peynir
1 dilim burgu peynir
1 dilim jambon namet
ohh miiissss gibi işe giderken son anda aç karnımı nestle nesfit ile doyurmak istemeyip böyle şahane bir kahvaltı yaptım
sonrada 1 kupa 2 şekerli açık çay içtim akşama ne olur bilmiyorum ama sanırım ilk maaşımla eşime iskerder ısmarlayacağım sanırımçoook üzgünüm yarın ilk defa tartıda artı çıkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?