• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

mehay.......................64.5.......63.9.........600 gr vermiş

nazlibahar...............67.4.......66.8......... 600 gr gitmiş

ayse1......................80.........80..............stabil

babyforwe...............66.2.......65.7.......... 500 gr vermiş

bu haftanın 2 tane 1. si var mehay ve nazlıbahar:52::52:

:65::65::65::66::66::66::69::71::71::71::92::92::111::111::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
mehay.......................64.5.......63.9.........600 gr vermiş

nazlibahar...............67.4.......66.8......... 600 gr gitmiş

ayse1......................80.........80..............stabil

babyforwe...............66.2.......65.7.......... 500 gr vermiş

bu haftanın 2 tane 1. si var mehay ve nazlıbahar:52::52:

:65::65::65::66::66::66::69::71::71::71::92::92::111::111::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
ayyy sonunda birinci olabildim:66:onuda paylastim iyimi :6::6: neysesonuca bakmak lazim dimi :119: yuppiiii :))

Son düzenleme:
Eneeeem aşgum bırıncimi olmuşuz gııııız bak galbimiz bu haftada ayrılmadı ;) ama bu hafta uzgunum ben tek 1. Olmak ıstıyorum ona gore yrn spora geccem en az 2 saat ;) kardio

Eneeeem aşgum bırıncimi olmuşuz gııııız bak galbimiz bu haftada ayrılmadı ;) ama bu hafta uzgunum ben tek 1. Olmak ıstıyorum ona gore yrn spora geccem en az 2 saat ;) kardio

rekabet kızışıyor:52::52::52::52:yaza az kalmışken bu yarışı sevdimmm bende varım 1. olmak isteyenlerin arasında:52::52::52:ama haftalar ,lerledikçe kilo vermem azalıyor:52::52::52:

günaydın herkese bu arada :16::16::16::16::16:

kahvaltım 1 yumurta sahanda sarısına bana bana yedim oh misss:4:
1 dilim ekmekle
3 zeytin
1,2 çatal peynir
sanki dağları yemiş gibi hissediyorum haftasonu için güzel bir kkahvaltıydı:52::52:işe aç gitmektense böyle minnak kahvaltıyla mutlu oldum:52::52::52:

içim dışım neswtle nesfit oldu:26::27::49::1::ssz::emir_bebek::18::37::38::39::15:

rekabet kızışıyor:52::52::52::52:yaza az kalmışken bu yarışı sevdimmm bende varım 1. olmak isteyenlerin arasında:52::52::52:ama haftalar ,lerledikçe kilo vermem azalıyor:52::52::52:
Oyyyy benimde ole ama 3 kilo gıttı henüz daha coook var o yuzden yılmamalıyom 1saattır spordayım 1 saat daha yapcam inş
Salıya gunumuz var inş hafıf atlatrm :(

selam kizlar sabah 2 dilim yumurtali ekmegin uzerine labne peynir surup yedim.4 zeytin ve cayla birlikte :))

hee birinci olmusuz canumun ici :)) ama haftaya bu kadar paylasimci olmam simdiden soyleyeyim hihihi :))
evet rekqbet kizisiyor kilolar gidiyor,en disli rakibim sensin bu arada hihihi ;))
günaydın herkese bu arada :16::16::16::16::16:

kahvaltım 1 yumurta sahanda sarısına bana bana yedim oh misss:4:
1 dilim ekmekle
3 zeytin
1,2 çatal peynir
sanki dağları yemiş gibi hissediyorum haftasonu için güzel bir kkahvaltıydı:52::52:işe aç gitmektense böyle minnak kahvaltıyla mutlu oldum:52::52::52:

içim dışım neswtle nesfit oldu:26::27::49::1::ssz::emir_bebek::18::37::38::39::15:
evet nesfiti surekli yiyince tiksiniyor insan :/

Oyyyy benimde ole ama 3 kilo gıttı henüz daha coook var o yuzden yılmamalıyom 1saattır spordayım 1 saat daha yapcam inş
Salıya gunumuz var inş hafıf atlatrm :(

canim gunler ve misafirlikler bozuyor ritmimizi bizim :( tam.iyi gidiyorum misafir geliyor yiyorum mecbur sonra devami geliyor verdiklerimi geri aliyorum birkac gunde :( benimde haftaya misafirim.gelicek sabirim sabah kellogs yerim bir kase misairlerle yersem aksamda yemem asla.birde kalanlardan az esime ogluma ayirip gerisini arkadasin cocuklarina gonderirim tamamdir ;))

selam kizlar aman nazar degmesin iki gundur diyetim mukemmel gidiyor :)
ogle :1 kruvasan
aksam:1 dilim ekmek,3-4 kasik taze fasulye ve bir izgara tavuk kanat
aralarda 2-3 kahve :)

selam kizlar aman nazar degmesin iki gundur diyetim mukemmel gidiyor :)
ogle :1 kruvasan
aksam:1 dilim ekmek,3-4 kasik taze fasulye ve bir izgara tavuk kanat
aralarda 2-3 kahve :)
Aynen cnm benimde salıya kadar bozmasa m ne ıyı olur ah ama yrn pzar tehlıke gun :) hele kahvaltıya hıc dayanamıyorum
yarinda misafirim var simit ve halka tatlisi yapicam birde kisir ama kisiri az yaparim simiti yarim kilodan yapar birazini arkadasin cocuklarina gonderirim..tatliyida biraz esime biraz arkadasin cocuklarina :)
Oh mis ya yenmez mi onlar :(
Salıda kv nın günü var benim yerım ben ama az az yıcem sbh nesfıt yıcem mesela oğlen mamalardan yerim aksam ustude spor yapar erıtıtmeye calışırım artık :(

Huhu kimseler ugramadımı bugun buralara hava cok gzl ee bide pazar olunca gezmeler gezmeler sanırım ;)

selam kizlar nasilsiniz? misafirim vardi giremedim anca girdim ve sanirim bugun fazla kacirdim :/
sabah ogle ve aksam toplamda yediklerim 1.5 simit ,5-6 tulumba tatlisi,cay,kahve ve simdi 3 kofte yiycem ..bugun karman corman oldu yediklerim ama artanlari arkadasin cocuklarina gonderdigim icin yarin dadanacagim bisey kalmadi.yani yarin aynen devam ;)

Aynen cnm benimde salıya kadar bozmasa m ne ıyı olur ah ama yrn pzar tehlıke gun :) hele kahvaltıya hıc dayanamıyorum

Oh mis ya yenmez mi onlar :(
Salıda kv nın günü var benim yerım ben ama az az yıcem sbh nesfıt yıcem mesela oğlen mamalardan yerim aksam ustude spor yapar erıtıtmeye calışırım artık :(
bende kahvaltiya dayanamiyorum hic :( tika basa yemek istiyorum ama artik kendimi ciddi ciddi frenlemeye basladim . :)
Huhu kimseler ugramadımı bugun buralara hava cok gzl ee bide pazar olunca gezmeler gezmeler sanırım ;)
misafirim vardi canim anca oturdum inan...

selam kizlar nasilsiniz? misafirim vardi giremedim anca girdim ve sanirim bugun fazla kacirdim :/
sabah ogle ve aksam toplamda yediklerim 1.5 simit ,5-6 tulumba tatlisi,cay,kahve ve simdi 3 kofte yiycem ..bugun karman corman oldu yediklerim ama artanlari arkadasin cocuklarina gonderdigim icin yarin dadanacagim bisey kalmadi.yani yarin aynen devam ;)
Of ıyı etmişsin cnm onları ben bile gorunce yıyesım geldı :) tarıf yollasana banada :)
bende kahvaltiya dayanamiyorum hic :( tika basa yemek istiyorum ama artik kendimi ciddi ciddi frenlemeye basladim . :)

misafirim vardi canim anca oturdum inan...
Benim gzldi bugunde cnm şimdi bi yesil elma yedim bitti resimleri gorunce aklıma geldi misafırın oldugu

Sbh:fırında patates 2 zeytin az domates ıkı dilim peynir azcık ekmegımıde bala bandırdım

Ara yrm portakal yrm elma

Oğlen bir kase kaldirik ;) yumurtalı

Ara:3 kayısı 4 catal kuskus makarna

Aksamda:3zeytin ıkı dılım peynır ıkı lokma ekmek 2 catal makarna yıne :(

Yedıl cayımıda içtim biraz yurudum şimdide elmamı yedim

Ohhhhh offf be yazınca yaz yaz bitmedi cok mu degıl mi karar veremedım ya :)

Of ıyı etmişsin cnm onları ben bile gorunce yıyesım geldı :) tarıf yollasana banada :)

Benim gzldi bugunde cnm şimdi bi yesil elma yedim bitti resimleri gorunce aklıma geldi misafırın oldugu

Sbh:fırında patates 2 zeytin az domates ıkı dilim peynir azcık ekmegımıde bala bandırdım

Ara yrm portakal yrm elma

Oğlen bir kase kaldirik ;) yumurtalı

Ara:3 kayısı 4 catal kuskus makarna

Aksamda:3zeytin ıkı dılım peynır ıkı lokma ekmek 2 catal makarna yıne :(

Yedıl cayımıda içtim biraz yurudum şimdide elmamı yedim

Ohhhhh offf be yazınca yaz yaz bitmedi cok mu degıl mi karar veremedım ya :)

benim yarin kellogs ve salata gunu olucak sanirim :) cunku simdi yarim simit kalmisti onuda yedim :)
oglen kaldirik yazmissinya kaldirik ne diycem ama sanirim daha oncede sordum yada her yazdiginda unutup soruyorum :) su an unuttugum gibi :)
bazen cok yemesek bile yazinca cok olabiliyor bunun sebebi miktar az ama cesidin cok olmasi :)
bu arada aksam yemek yapmadinmi niye kahvaltilik yedin?

Ymk var dı cnm ne bılım sıkıcı bi gündü ymk ymk istemedim :( yetti onlar sanırım
Kaldirik yeşil çiçeklerı mor olan bi ot haslanap kavuruyosun istersen içine yum . Kırabılırsın ole işte yeni cıkmaya basladı cok sewıyorum mısır unuylada kızrtabılıyosun ;) tavada cevırerek ole işte

Bu arada uyuyamıyorum. Yıne

Yrn dr. Gıtcem bende sanırım kellogs yıcem

Back