62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Bu hafta katılamadım oldukça kötü zamanlar geçiriyorum. Böyle zamanlarda insanlar mazoşist oluyo biraz malum :) stresten deli gibi yiyip sonra öfkemden 15 kilometre yürüdüm. O yüzden kilom hala stabil. Ama burada biraz daha aktif olup hem oyalanıcam hem de diyetime daha fazla ihanet etmicem...
Ayrıca tebrikler kızlar, müthişsiniz :)

saol canim :) hosgeldin tekrardan.peki neden kotu zamanlar geciriyorsun?

hepimizin hatında oluyor böyle çalkalanmalar merak etme canım
önemli olan bu çalkalanmalardan sonra hayata karşı dimdik durabilmektir kilonun stabil olması bile senin gücünün yerinde olduğunu gösterir o yüzden ne olursa olsun yılmak yok

iyi akşamlar herkese ben yine babyforwe ile devam edeceğim maile atmışlar şifremi

Teşekkürler tatlım. Canım kpss maratonu beni çok hırpalıyo. Üstüne en yakınım dediğim, yediğim içtiğimin ayrı gitmediği insanlardan öyle okkalı bi kazık yedim ki sindiremiyorum. Büyükannem ameliyat olmuştu, ona bakıyodum 3 aydır. Ama evini çok özledi ve geri döndü. Onun gidişi de beni dibini göremediğim bi yalnızlığa sürükledi. Annem ve babam da balıkesirdeler, henüz dönmediler. Hiç bi yere sığamıyorum. Nefes alamıyomuşum gibi geliyo. Etrafımdaki tüm dostlarım çil yavrusu gibi dağıldı. Arayıp da "mahvoluyorum, bi kahve içelim havam değişsin." diyebileceğim kimse yok etrafımda. Uzun yürüyüşlerimin sebebi de bu. Kendi reformumu yapmaya çalışıyorum...

ben geldim artık bu hesabım kapanmadıkça burdayım

Teşekkür ederim canım. İnsanların o kadar derdi, kederi yanında benimki tabi devede kulak kalır. Ama herkesin derdi kendine ağır :) fakat bana o kadar güç veriyosunuz ki farkında olarak veya olmayarak. Çok teşekkür ederim. Sizlere minnettarım.

Kızlar sabah 7'de bir bardak ılık süt içtim ve geri yattım. Öğlen 12'de kalkıp elim kadar ekmek ve biraz peynir yedim. Öğlen yemeğini 2'de yemeyi düşünüyorum. Şimdi kalça-basen bölgem için egzersiz yapıp duşa giricem. Akşam 6'da sınavım var. Eve dönüşüm 9 buçuğu bulucak ve akşam yemeği kaynayacak sanırım

selam kizlar baya uzgunum su anda :26: sabah kellogs k ile gune baslamistim
oglende 1.5 dilim ekmek,3 zeytin ,1 tatli k.labne peyniri, 1 cay k. recel yemistim aksamada salata vardi planimda ama daha aksam olmadan demin arkadasim 1 tabak lahana sarmasi getirmis ne zamandir canim istiyordu 4 tane yedim sonra bir tane daha bir tane daha derken hepsini bitirdim...kimbilir kac kalori aldim aksamada kellogs yerim yine heralde

ahh canim çok iyi bilirim yalnizligi Allah yardimcin olsun...ama etrafinda sana kazik atmak için firsat bekleyen dost sandigin karaktersiz ,kisiliksiz varliklar olacagina yalniz ol daha iyi,huzurlu olursun en azindan kirilmazsin

lahana sarması mı bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmanneme özel olarak yaptırmıştım son gittiğimde bol bol yemiştim

ahh canim çok iyi bilirim yalnizligi Allah yardimcin olsun...ama etrafinda sana kazik atmak için firsat bekleyen dost sandigin karaktersiz ,kisiliksiz varliklar olacagina yalniz ol daha iyi,huzurlu olursun en azindan kirilmazsin

Kesinlikle haklısın canım benim. Artık daha güvendeyim.

Tşk cnm darısı bu hafta sizlere olur demek isterdim ama kimseye wermeyi dusunmuyorum acıkcası
Takma kafana hayat o kadar kısaki üzülmeye degmiyor
ben geldim artık bu hesabım kapanmadıkça burdayım

Kpss yi en iyi ben bilirim cnm öğretmenim 2002 mezunuyum yıl 2014. Ayrıntıya gırmek bile beni germeye yetıyor uzulmemeyı oğrendim ama
Dediğin gibi cnm herkesın serdı kendıne
Su saatte geldin belkide sınavın nasıl gectı bakalım ?
Ama cok duzensiz beslenmişsin bıde sınava gıttın
of asgum naptın ssen bole

lahana sarması mı bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmanneme özel olarak yaptırmıştım son gittiğimde bol bol yemiştim
Mmmmöm bende kv de ger yaptıgında yıyorum

herkeze günaydınlarrr kalkalı 3.5 saat olmuş bugün misafirliğe gidiyoruz kayınvalidemlerle ev gezmelerinden nefret ediyorum gitmsem de olurdu ama neyse artık gidelim bu seferlik

of yaa bende bayiliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Kesinlikle haklısın canım benim. Artık daha güvendeyim.
kesinlikle canim ,huzur herseyden onemli
hiç sorma canum yaaaa ama bugun daha dikkatliyim birinciligi paylasmam bu hafta senle
herkeze günaydınlarrr kalkalı 3.5 saat olmuş bugün misafirliğe gidiyoruz kayınvalidemlerle ev gezmelerinden nefret ediyorum gitmsem de olurdu ama neyse artık gidelim bu seferlik

bende hem seviyorum hem sevmiyorum, diyetteyken sevmiyorum dogal olarak hihihihi

kizlaaaarrr bugun bomba gibiyim istahsiz,dinamik ,kipir kipir, mutlu ohh beee dunya varmiss hayat guzel yasamak guzel hepsi için sonsuz sukurler olsun bizi yaradan rabbime
sabah kellogs k yedim simdi kayvemi içtim birazdan 2 mil yurumeyi dusunuyorum leslie ablamla

2 milden vazgectim kizlar ben simdi suyumuda aldim 3 mil lesliyle spora geri basliyorum bu arada bol bol su içmeye basladim eskisi gibi vede ekmegi baya azalttim bundan sonra guzel sonuclar alacagimi dusunuyorum... dunu saymazsak bu haftada superdim diyebiliriz
basliyoruuuuuummm

Son düzenleme:
3 mil yuruyusumu yaptim geldim siz hala yokmusunuuuzz?? nerdesiniz milleeeettt bu arada ogle yemegi yerine 1 kellogs barre yedim ve simdi bir cay içiyorum aksamada eimle oturup azar azar yiycem ve gunu su sekilde kapatmis olucam:

sabah: 1 kase kellogs k sutle

ogle :1 kellogs barre ve cay

aksam 1 tabak mercimek çorbasi,yarim tabak firinda kofteli patates ve 2 kasik pilav (yada 1 dilim ekmek)

dikkat ederseniz bugun hic ekmek yemedim , sizce bbugun yediklerimle dunu telafi etmis oluyormuyum???:44::44:

Ay bende bgn kv nın gunundeydım ama süper ölçülüydüm
ohhh masallah arkadasıma benim

Hadi bakalım korksun kılolar bizde.n

Gzl bi gün olmuş cnm
Bilmemki telafı işinden hiç anlamıyorum ben

Bende 1 saat plates 1 saat kardio yaptım geldım yesıl çayımıda içtim oh gınumde gzl gecti bu hafta istedıgım rakamıda gorucem inş cumaya

Ayın 1 nde spora ve dıyete baslamıştım bakalım 1ayda ne kadar verdim

Dün kızkardesimleydik oooo abla super kılo vermişsin dedi acayıp gaza geldim

Selam kızlar
kaç gündür istediğim gibi gitmeyen nur topu gibi bir diyetim var ,moral sıfır
napsam napsam dedim şöyle bir hedef koydum 7 mayıs ,1,5 ay var bakalım kaç kilo gidecek sağlıklı olarak 4 kilo versem yeter
bugün baştan başlıyorum
kilo 56 şuan hadi bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…