• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Cok gzl bir rakamla gune uyandım kızlar inş bıyle bozmadan hazırana kadar dıyorum

Sbh kahvaltısına hiç sınır getıremıyorum ben hele börek varsa :)))
Sbh:ceyrek yumurtalı ekmek
5 zeytin
4 sigara buyukluğunde kıymalı patatesli boreği bala banarak yedim bugunkü ekmek sınırım tukendi maalesef

Oğlen cok olmassda yuruyus yapayım biraz dıye dusunuyorum

Gorusmek uzere hoşçakalın ;)
Bu arada 1.lik kesin benim ;) bide dün regl oldum ya

Ay bende bgn kv nın gunundeydım ama süper ölçülüydüm ;)
ohhh masallah arkadasıma benim

Hadi bakalım korksun kılolar bizde.n

Gzl bi gün olmuş cnm
Bilmemki telafı işinden hiç anlamıyorum ben :(

Bende 1 saat plates 1 saat kardio yaptım geldım yesıl çayımıda içtim oh gınumde gzl gecti bu hafta istedıgım rakamıda gorucem inş cumaya

Ayın 1 nde spora ve dıyete baslamıştım bakalım 1ayda ne kadar verdim

Dün kızkardesimleydik oooo abla super kılo vermişsin dedi acayıp gaza geldim ;)

aynen canım onca çeşit pasta börekten 2 çeşit yedim
:21:

kizlaaaarrr bugun bomba gibiyim istahsiz,dinamik ,kipir kipir, mutlu ohh beee dunya varmiss hayat guzel yasamak guzel hepsi için sonsuz sukurler olsun bizi yaradan rabbime :40::40:
sabah kellogs k yedim simdi kayvemi içtim :27: birazdan 2 mil yurumeyi dusunuyorum leslie ablamla :32::52::24:

hayat böyle zamanlar güzel:52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::64::66::66::62::62::62::119::119:

bugün kahvaltım türk kahvesi:7:
aaaaa oldumu simdi? :/
hayat böyle zamanlar güzel:52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::64::66::66::62::62::62::119::119:
aslinda her zaman guzelde degerini bilemiyoruz canim :) :66:
Cok gzl bir rakamla gune uyandım kızlar inş bıyle bozmadan hazırana kadar dıyorum

Sbh kahvaltısına hiç sınır getıremıyorum ben hele börek varsa :)))
Sbh:ceyrek yumurtalı ekmek
5 zeytin
4 sigara buyukluğunde kıymalı patatesli boreği bala banarak yedim bugunkü ekmek sınırım tukendi maalesef

Oğlen cok olmassda yuruyus yapayım biraz dıye dusunuyorum

Gorusmek uzere hoşçakalın ;)
Bu arada 1.lik kesin benim ;) bide dün regl oldum ya

hmm kacla uyandin kacla hadi soyle :66::66:

bende bugun ekmek stogumu fazlasiyla tukettim..
sabah: 3 dilim yumurtali ekmek,2 zeytin,1 tatli.k.labne peyniri
ogle : 1 ispanakli-peynirli (karisik) gozleme
aksamada sadece 1 tabak mercimek corbasi olacak sanirim..
yarin bana yine ekmek olmayacak galiba :)

Oğlumla yapboz yaparken zamanın farkına varmamışız aksam yemegını gecıktrmişim nesfıt yıyorum şimdi o yuzden

Selam kızlar
kaç gündür istediğim gibi gitmeyen nur topu gibi bir diyetim var ,moral sıfır
napsam napsam dedim şöyle bir hedef koydum 7 mayıs ,1,5 ay var bakalım kaç kilo gidecek sağlıklı olarak 4 kilo versem yeter
bugün baştan başlıyorum
kilo 56 şuan hadi bakalım ...

Güzel hedef koymuşsun tatlım. Olmayacak şey değil. Biraz kuralcı olur biraz da fazla hareket edersen 1 buçuk ayda 4 kilodan fazla kilo verebilirsin. Kolay gelsin.

Tşk cnm darısı bu hafta sizlere olur demek isterdim ama kimseye wermeyi dusunmuyorum acıkcası ;)
Takma kafana hayat o kadar kısaki üzülmeye degmiyor :(

;)

Kpss yi en iyi ben bilirim cnm öğretmenim 2002 mezunuyum yıl 2014. Ayrıntıya gırmek bile beni germeye yetıyor uzulmemeyı oğrendim ama

Dediğin gibi cnm herkesın serdı kendıne

Su saatte geldin belkide sınavın nasıl gectı bakalım ?
Ama cok duzensiz beslenmişsin bıde sınava gıttın :(
of asgum naptın ssen bole

Mmmmöm bende kv de ger yaptıgında yıyorum ;)[/QUOTE

sınavım iyi geçti ama aynı başarıyı hayatımda gösteremiyorum :( dün gece 2 buçuğa kadar yatakta döndüm durdum ve bugün öğlen 1'di uyandığımda. Bu tembellikle gidersem ne kilo verebilirim ne kaliteli bi hayatım olur :( uyku bozukluğu mahvetti beni, önerebileceğiniz bi şey var mı? Süt ve bitki çayları bi işe yaramıyo :(

selam kizlar sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kasik menemen,1 tatli k. labne peyniri, 3 zeytin ve 1 cay k recel yedim
oglen: 4/3 simit :17:
aksam: sadece yarim tavuk but ve patlican salatasi yiycem :34:

sınavım iyi geçti ama aynı başarıyı hayatımda gösteremiyorum :( dün gece 2 buçuğa kadar yatakta döndüm durdum ve bugün öğlen 1'di uyandığımda. Bu tembellikle gidersem ne kilo verebilirim ne kaliteli bi hayatım olur :( uyku bozukluğu mahvetti beni, önerebileceğiniz bi şey var mı? Süt ve bitki çayları bi işe yaramıyo :(

niye uyuyamiyorsunki canim?kafana biseyler takiyor olabilirmisin acaba?:31: yada çok yorgun oluncada uyuyamaz insan:50:

Son düzenleme:
Günümüz bol hareketli, az yemekli ve tatlı krizi olmadan çooook güzel geçsin :)
ayyyy aminnnn inş .hepımızın

Tşk cnm darısı bu hafta sizlere olur demek isterdim ama kimseye wermeyi dusunmuyorum acıkcası ;)
Takma kafana hayat o kadar kısaki üzülmeye degmiyor :(

;)

Kpss yi en iyi ben bilirim cnm öğretmenim 2002 mezunuyum yıl 2014. Ayrıntıya gırmek bile beni germeye yetıyor uzulmemeyı oğrendim ama

Dediğin gibi cnm herkesın serdı kendıne

Su saatte geldin belkide sınavın nasıl gectı bakalım ?
Ama cok duzensiz beslenmişsin bıde sınava gıttın :(
of asgum naptın ssen bole

Mmmmöm bende kv de ger yaptıgında yıyorum ;)[/QUOTE

Cnm ya ewlımıydın bekar mı biliyorum ama arkadas ortamına takıl bekarsan degısık ektıvıtelere katıl dıyebklırım ;) ewli olsan 1 e kadar uyuman zor da ;)
selam kizlar sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kasik menemen,1 tatli k. labne peyniri, 3 zeytin ve 1 cay k recel yedim
oglen: 4/3 simit :17:
aksam: sadece yarim tavuk but ve patlican salatasi yiycem :34:
Ohhh mis mis afıyet olsun asguma

Yrn tartı günü 2 saattır kardıyo calısıyorum ben bir saatte platesım var yrn 1. Benim bu arada gzl godıyor dıyetım cunkum

Günümüz bol hareketli, az yemekli ve tatlı krizi olmadan çooook güzel geçsin :)

:9::9::9::9::9::9:

bugün yediklerim

12:00 de
1 omlet
2 kk peynir
1 dilim burgu peynir
1 dilim jambon namet

ohh miiissss gibi işe giderken son anda aç karnımı nestle nesfit ile doyurmak istemeyip böyle şahane bir kahvaltı yaptım:52:

sonrada 1 kupa 2 şekerli açık çay içtim akşama ne olur bilmiyorum ama sanırım ilk maaşımla eşime iskerder ısmarlayacağım sanırım:53::52::53::52:çoook üzgünüm yarın ilk defa tartıda artı çıkabilirim :50::52:

ayyyy aminnnn inş .hepımızın

Cnm ya ewlımıydın bekar mı biliyorum ama arkadas ortamına takıl bekarsan degısık ektıvıtelere katıl dıyebklırım ;) ewli olsan 1 e kadar uyuman zor da ;)

Ohhh mis mis afıyet olsun asguma

Yrn tartı günü 2 saattır kardıyo calısıyorum ben bir saatte platesım var yrn 1. Benim bu arada gzl godıyor dıyetım cunkum

müzmin bekarım ben :1: evet biraz kafamı boşaltırsam ve yorulursam yattığım gibi uyurum sanırım...

:9::9::9::9::9::9:

bugün yediklerim

12:00 de
1 omlet
2 kk peynir
1 dilim burgu peynir
1 dilim jambon namet

ohh miiissss gibi işe giderken son anda aç karnımı nestle nesfit ile doyurmak istemeyip böyle şahane bir kahvaltı yaptım:52:

sonrada 1 kupa 2 şekerli açık çay içtim akşama ne olur bilmiyorum ama sanırım ilk maaşımla eşime iskerder ısmarlayacağım sanırım:53::52::53::52:çoook üzgünüm yarın ilk defa tartıda artı çıkabilirim :50::52:

güzel bi gün geçirmişsin. ben de bayağı savsakladım ama yarın görücez bakalım... :44:

Back