• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

selam kizlar iki gundur hic keyfim yok diyetide bosladim ,geride almak istemiyorum ama ozellikle sabah kahvaltilarinda yemedigim sey kalmiyor :( demotive oldum sanirim acilen kendime gelmem lazim ...
Cnm sanırım haftasonları bu sekılde olunuyor bu hafta cmrtsı bende cocukların sınavı vardı onlarla ilgılenırken dıkkat edemedim :( sadece aksamları dıkkat ettım inş cok almamışızdır

ben sporsuz dıyet ypaamayacagımı anladım cmrtsı gıtmeyınce fire vermeye basladım sanırım :( acılen toparlanmalıyım

Cnm sanırım haftasonları bu sekılde olunuyor bu hafta cmrtsı bende cocukların sınavı vardı onlarla ilgılenırken dıkkat edemedim :( sadece aksamları dıkkat ettım inş cok almamışızdır

ben sporsuz dıyet ypaamayacagımı anladım cmrtsı gıtmeyınce fire vermeye basladım sanırım :( acılen toparlanmalıyım
sorma canim yaa sporsuz diyet zor..spor yapinca bosami spor yaptim onca saat diyip yemiyoruz..ben bu hafta sonu hele bugun baya sacmaladim tahin pekmeze dadandim dun aldigim kavonozlarin 3/2 si.bitti.bile dusun... :( kendime soz veriyorum yarin kendme gelicem...

sorma canim yaa sporsuz diyet zor..spor yapinca bosami spor yaptim onca saat diyip yemiyoruz..ben bu hafta sonu hele bugun baya sacmaladim tahin pekmeze dadandim dun aldigim kavonozlarin 3/2 si.bitti.bile dusun... :( kendime soz veriyorum yarin kendme gelicem...

hemen basla bencede bende dun cok olmasada kacırdım baya ablama gıtmıstım of oda dokturmus ye ye ye az azdı ama baya yedım sanırım hemen bugun kaldıgım yerden devam ettım aksama nesfıt yıcem ben yıne tartıya kustum yıyınce :)
ewet spor gercekten motıvasyon saglıyor

dun eşime dedımkı 5 kılo daha verdıgım zaman tamamdır dedım ilk defa ya boyle cok gzl odun daha verme napıcan o kadar zayıf olup demesın mı :))) cok hosuma gıttı ama vermelıyım 5 kılo daha ki aldıgım zaman dıyete baslayıncaya kadar bu hale gelırım zaten bol gıyınıyorum 5 kılo daha verırsem bu halde gorunuyorum :)

ay secım sonuclarını beklıyorum heyecanla ya

Gnydnlarrr
Gzl guneşli bir gun den slmlar
İnş gzl ,dıyet bır hafta olur ;)
Sbh:4zeyyin az ekmegın kenarından tost azcık bal

O tahin pekmez derdi bende de var :( bi başlayınca duramıyorum... ama iki gündür daha istikrarlıyım çok şükür.

sabah: 1.5 dilim ekmek, 6 zeytin :ssz: 2 dilim sucuk,1 tatli k.recel 1 tatli k.tereyag (amma saglam yemisim haa:27: ama hala acikmadim) birazdanda ogle yemegi yerine kellogs barre yerim 1 tane
aksamada izgara tavuk ,salata ,1 dilim ekmek :32::32:

Son düzenleme:
gel gel kacma sakinnn :))):16::16::52::52:
burdayım cnm bakıp bakıp cıkıyorum geliyorum falan cocukları banyo yaptıtdım ymk yefırdım camları silcem de mıymıylanıyorum işte

sabah: 1.5 dilim ekmek, 6 zeytin :ssz: 2 dilim sucuk,1 tatli k.recel 1 tatli k.tereyag (amma siki yemisim haa:27: ama hala acikmadim) birazdanda ogle yemegi yerine kellogs barre yerim 1 tane
aksamada izgara tavuk ,salata ,1 dilim ekmek :32::32:
Cok gzl menü olmuş

Oğle:1 dlm ekmek az karnıbahar yemeği yapmıştım birazda yogurt yedım şimdide yrm dilim kek attım sğzıma ;)

canim artik girmiyorsun.paylasimlardada bildirimlerdede yoksun ondan silinmissindir...sahi nerelerdesin sen? :)

oğlum uyanıkken de bazen giriyodum şimdi kesinlikle giremiyorum ,laptopu kurcalıyor ,uyuduğu zaman da az uyuyor ne yapacağımı şaşırıyorum ,çok az kalıyorum nette çıkıyorum sonra
neyse ozaman napalım ben kendi başıma takılayım :( size iyi zayıflamalar ...:43:

oğlum uyanıkken de bazen giriyodum şimdi kesinlikle giremiyorum ,laptopu kurcalıyor ,uyuduğu zaman da az uyuyor ne yapacağımı şaşırıyorum ,çok az kalıyorum nette çıkıyorum sonra
neyse ozaman napalım ben kendi başıma takılayım :( size iyi zayıflamalar ...:43:
canim anliyorum seni.kucuk cocukla hersey zor ama ben sana gelme demedimki niye boyle bisey dedinki simdi?surekli bulunmayip aktif olmayinca artik gelmiyor diye siliniyor bircok kisi.senin sahsinla alakasi yok biliyorsun.sen listede bulunmak istesigini fakat paylasimlara fazla katilamadigini belirtirsen ve her hafta cuma bildirim yaparsan babyforwe ekler senide listeye ;)

Bugün ben de yemedim nasıl mutlu mutlu dolaşıyorum bi görsen :)))

oh oh ne guzel :) insan birde hafif oluyorki sorma :))
neler yedin bugun?

Son düzenleme:
canim anliyorum seni.kucuk cocukla hersey zor ama ben sana gelme demedimki niye boyle bisey dedinki simdi?surekli bulunmayip aktif olmayinca artik gelmiyor diye siliniyor bircok kisi.senin sahsinla alakasi yok biliyorsun.sen listede bulunmak istesigini fakat paylasimlara fazla katilamadigini belirtirsen ve her hafta cuma bildirim yaparsan babyforwe ekler senide listeye ;)

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kahvemı ıctım ve spoa gıtmek ıcın haızrlık yapıyorum ,kızım uyanınca cıkıcaz bırlıkte onu babanneye ben salona bu aralar ayrı bi gaza geldım ınsallah bu ayıda bu sekılde bıtırırım 1ay cuma gunu doluyor ve ben hedefledıgım kıloya ulasmıs bulunuyorum tam zamanında :)
nısan ayında ıkıncı hedefım 62 kılo olmak inş.

selam kizlar nasilsiniz bugun? :) ben hemen yediklerimi yazayim...

sabah: 1 dilim sucuk,1 zeytin,1 kk peynir,1 dilim ekmek,1tatli k.recel,1 tatli k.tereyag
bisey dikkatinizi cektimi? :66:

ara: 1 kasik muhallebi

ogke:1 kellogs barre ve cay

aksama borek yapicam ondan iki dilim yerim :66:

:
hadi bakalim :66::66::66::66::66::66:

kahvemı ıctım ve spoa gıtmek ıcın haızrlık yapıyorum ,kızım uyanınca cıkıcaz bırlıkte onu babanneye ben salona bu aralar ayrı bi gaza geldım ınsallah bu ayıda bu sekılde bıtırırım 1ay cuma gunu doluyor ve ben hedefledıgım kıloya ulasmıs bulunuyorum tam zamanında :)
nısan ayında ıkıncı hedefım 62 kılo olmak inş.

ohh ne guzel birak minnosukaynanana git spora zayiflamaya :)) kiskaniyorum sen bak haa :66::16:

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz bugun? :) ben hemen yediklerimi yazayim...

sabah: 1 dilim sucuk,1 zeytin,1 kk peynir,1 dilim ekmek,1tatli k.recel,1 tatli k.tereyag
bisey dikkatinizi cektimi? :66:

ara: 1 kasik muhallebi

ogke:1 kellogs barre ve cay

aksama borek yapicam ondan iki dilim yerim :66:

ewet dıkkatımı cektı hersey 1 li aksam boregı nıye 2 onuda 1le kocamn bı dılım yap 1 olsun oda :))))
ya bende sütlü bi tatlı yapmak ıstıyorum karar veremedım yrn yaparım ya da gece eve gelınce artık

hadi bakalim :66::66::66::66::66::66:

ohh ne guzel birak minnosukaynanana git spora zayiflamaya :)) kiskaniyorum sen bak haa :66::16:

hihihihi kız kaynana da benden heveslı bı gorsen kendıne nası dıkkat edıyo bı ara bendemı gıtsem plates yapsam dedı medı sustu gorumce de annemde gıtsın falan dedı ama sonuc cıkmadı sagolsun bakıyo ama hakkını yemeyelım hatta bu hafta bı suru ısım var sureklı ona bırakcak gıbıyım cumartesı oturmam var 2aydır gorusmedıgım arkadaslarımla o gunde bırakıp gıtsemmı dıye dusunuyorum :) olmazsa kendı annemı cagırcam napim az da ben dınleneyım kafa dagıtayım dımı ama :))

düzene gırmıs gıbı cnm yemekler nasıl gıdıyor ?
benım cok gzl ya bu sbh gzl bı sonuc gordum bakalım cumaya 64 ü gormek ıstıyorum ya

Back