• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

selam
sabah bir haşlanmış yumurtalı kahvaltı ama az yedim
öğleden sonra arkadaşa gittim orda da az yedim
şimdi de açım ama sadece bir kase yoğurt yicem çünkü hamurişi yedim bugün sonuçta ...
mekği ihmal ettim bu aralar :(

günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamadım rahatsızlıklarım vardı.ama artık geldim.kilo bildirimim ise malesef aynı 80 kilodayım :43: ama üzerine de almadım ama artık daha fazla dikkat edicem.

Son düzenleme:
selam kizlar kilo bildirimimi yapayim hemen.gecen hafta 64.5 bu hafta 63.9 yani bu hafta cok sukur 600 gr verebilmisim :))
bu arada sabah: 1 kellogs barre ,yarim kruvasan yedim simdide kahve iciyorum.menuler ve miktarlari azaltma karari aldim artik.cunku bir gun bile azaltmamin hemen farkettigini faydasi oldugunu gordum :))

günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamadım rahatsızlıklarım vardı.ama artık geldim.kilo bildirimim ise malesef aynı 80 kilodayım :43: ama üzerine de almadım ama artık daha fazla dikkat edicem.

gecmis olsun canim almamissinya bu da bisey ;) hosgeldin yeniden :)

selam arkadaşlar:52: 2 ,3 gündür giremiyorum foruma:41: şifremi unuttum mail de gelmiyor:41: bende yeni bir hesp almaya kaar verdim babyforwe eski nickim
yeni babyforwe2 olarak hesap aldım tekrar napıyım böyle devam edeceğiz:6:

bu arada listeyi akşam düzeleyeceğim:52::52:

geçen haftaki kilom........66,2 kilo
bu haftaki kilom.............65,7 kilo
fark..............................0,5 kilo:52::52::52::52::52::52:

canim bu arada listeye eklerken yanlislik yapmaman icin bir bildirim. daha yapicam :)
benim ilk nickim mehaydi sonra 1 ay once falan selisle degistirdim.ama nasil olduysa ilk nickim geri gelmis sen yine listeye mehay nickiyle ekle beni olurmu? ;)

tamam canım inş akşama unutmam listeyi yaparken ama unutursam da düzeltiriz olsun:9:

selam kizlar pglende 2 dilim ekmek ,6 zeytin,1 dilim sucuk,20 gr labne peyniri ve bir tatli k bal ile bir cay k. recel yedim..cesit cok ama miktarlar az :)
aksma sadece kellogs k ve elma yiycem simdi ;)

tamam canım inş akşama unutmam listeyi yaparken ama unutursam da düzeltiriz olsun:9:
tamam canim cok sagol :)
selam arkadaşlar:52: 2 ,3 gündür giremiyorum foruma:41: şifremi unuttum mail de gelmiyor:41: bende yeni bir hesp almaya kaar verdim babyforwe eski nickim
yeni babyforwe2 olarak hesap aldım tekrar napıyım böyle devam edeceğiz:6:

bu arada listeyi akşam düzeleyeceğim:52::52:

geçen haftaki kilom........66,2 kilo
bu haftaki kilom.............65,7 kilo
fark..............................0,5 kilo:52::52::52::52::52::52:

bu haftada guzel kilo vermossin canim tebrik ederim :)
yalniz forum baya karismis sanirim eski nickler geri geliyor,unutulan sifreler icin mail gelmiyor falan :/

merhaba arkadaşlar :16: ben de geldim aranıza grubunuza baktım çoookkkk hoşşş:9: tam benlik ben de sizinle varııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm artık eminim sizinle zayıflayacağım en son 65.5 kiloydum şuan ne kadar bilimiyorummmmmmmmmmmmm ama kilo bildirimimi yarın yaparım size :16:

Back