merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve diyete başladım aranıza katılmak istiyorum
hosgeldin
bende sabah 3 dilim yumurtali ekmek yarim dilim peynir yedim aksamada karnabahar yemegi tabi ekmeksiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve diyete başladım aranıza katılmak istiyorum
Gunaydın kızlardrrrrr
Sen naptın cnm gorusmeyeli senın dıyet nasıl ?
günaydın arkadaşlar uzun zamandır buraya yazamadım rahatsızlıklarım vardı.ama artık geldim.kilo bildirimim ise malesef aynı 80 kilodayım ama üzerine de almadım ama artık daha fazla dikkat edicem.
canim bu arada listeye eklerken yanlislik yapmaman icin bir bildirim. daha yapicam :)
canim bu arada listeye eklerken yanlislik yapmaman icin bir bildirim. daha yapicam :)
benim ilk nickim mehaydi sonra 1 ay once falan selisle degistirdim.ama nasil olduysa ilk nickim geri gelmis sen yine listeye mehay nickiyle ekle beni olurmu?
tamam canim cok sagol :)tamam canım inş akşama unutmam listeyi yaparken ama unutursam da düzeltiriz olsun
selam arkadaşlar 2 ,3 gündür giremiyorum foruma şifremi unuttum mail de gelmiyor bende yeni bir hesp almaya kaar verdim babyforwe eski nickim
yeni babyforwe2 olarak hesap aldım tekrar napıyım böyle devam edeceğiz
bu arada listeyi akşam düzeleyeceğim
geçen haftaki kilom........66,2 kilo
bu haftaki kilom.............65,7 kilo
fark..............................0,5 kilo
tamam canim cok sagol :)
bu haftada guzel kilo vermossin canim tebrik ederim :)
yalniz forum baya karismis sanirim eski nickler geri geliyor,unutulan sifreler icin mail gelmiyor falan :/