ayyy sonunda birinci olabildimmehay.......................64.5.......63.9.........600 gr vermiş
nazlibahar...............67.4.......66.8......... 600 gr gitmiş
ayse1......................80.........80..............stabil
babyforwe...............66.2.......65.7.......... 500 gr vermiş
bu haftanın 2 tane 1. si var mehay ve nazlıbahar
:92::92::111::111::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
ayyy sonunda birinci olabildimonuda paylastim iyimi neysesonuca bakmak lazim dimi :119: yuppiiii :))
Eneeeem aşgum bırıncimi olmuşuz gııııız bak galbimiz bu haftada ayrılmadıama bu hafta uzgunum ben tek 1. Olmak ıstıyorum ona gore yrn spora geccem en az 2 saat kardio
Oyyyy benimde ole ama 3 kilo gıttı henüz daha coook var o yuzden yılmamalıyom 1saattır spordayım 1 saat daha yapcam inşrekabet kızışıyoryaza az kalmışken bu yarışı sevdimmm bende varım 1. olmak isteyenlerin arasında ama haftalar ,lerledikçe kilo vermem azalıyor
hee birinci olmusuz canumun ici :)) ama haftaya bu kadar paylasimci olmam simdiden soyleyeyim hihihi :))Eneeeem aşgum bırıncimi olmuşuz gııııız bak galbimiz bu haftada ayrılmadıama bu hafta uzgunum ben tek 1. Olmak ıstıyorum ona gore yrn spora geccem en az 2 saat kardio
evet rekqbet kizisiyor kilolar gidiyor,en disli rakibim sensin bu arada hihihirekabet kızışıyoryaza az kalmışken bu yarışı sevdimmm bende varım 1. olmak isteyenlerin arasında ama haftalar ,lerledikçe kilo vermem azalıyor
evet nesfiti surekli yiyince tiksiniyor insan :/günaydın herkese bu arada
kahvaltım 1 yumurta sahanda sarısına bana bana yedim oh misss
1 dilim ekmekle
3 zeytin
1,2 çatal peynir
sanki dağları yemiş gibi hissediyorum haftasonu için güzel bir kkahvaltıydıişe aç gitmektense böyle minnak kahvaltıyla mutlu oldum
içim dışım neswtle nesfit oldu:26::18:
Oyyyy benimde ole ama 3 kilo gıttı henüz daha coook var o yuzden yılmamalıyom 1saattır spordayım 1 saat daha yapcam inş
Salıya gunumuz var inş hafıf atlatrm
yarinda misafirim var simit ve halka tatlisi yapicam birde kisir ama kisiri az yaparim simiti yarim kilodan yapar birazini arkadasin cocuklarina gonderirim..tatliyida biraz esime biraz arkadasin cocuklarina :)Aynen cnm ya katılıyorum sana
Aynen cnm benimde salıya kadar bozmasa m ne ıyı olur ah ama yrn pzar tehlıke gun :) hele kahvaltıya hıc dayanamıyorumselam kizlar aman nazar degmesin iki gundur diyetim mukemmel gidiyor :)
ogle :1 kruvasan
aksam:1 dilim ekmek,3-4 kasik taze fasulye ve bir izgara tavuk kanat
aralarda 2-3 kahve :)
Oh mis ya yenmez mi onlaryarinda misafirim var simit ve halka tatlisi yapicam birde kisir ama kisiri az yaparim simiti yarim kilodan yapar birazini arkadasin cocuklarina gonderirim..tatliyida biraz esime biraz arkadasin cocuklarina :)
bende kahvaltiya dayanamiyorum hicAynen cnm benimde salıya kadar bozmasa m ne ıyı olur ah ama yrn pzar tehlıke gun :) hele kahvaltıya hıc dayanamıyorum
Oh mis ya yenmez mi onlar
Salıda kv nın günü var benim yerım ben ama az az yıcem sbh nesfıt yıcem mesela oğlen mamalardan yerim aksam ustude spor yapar erıtıtmeye calışırım artık
misafirim vardi canim anca oturdum inan...Huhu kimseler ugramadımı bugun buralara hava cok gzl ee bide pazar olunca gezmeler gezmeler sanırım
Of ıyı etmişsin cnm onları ben bile gorunce yıyesım geldı :) tarıf yollasana banada :)selam kizlar nasilsiniz? misafirim vardi giremedim anca girdim ve sanirim bugun fazla kacirdim :/
sabah ogle ve aksam toplamda yediklerim 1.5 simit ,5-6 tulumba tatlisi,cay,kahve ve simdi 3 kofte yiycem ..bugun karman corman oldu yediklerim ama artanlari arkadasin cocuklarina gonderdigim icin yarin dadanacagim bisey kalmadi.yani yarin aynen devam
Benim gzldi bugunde cnm şimdi bi yesil elma yedim bitti resimleri gorunce aklıma geldi misafırın oldugubende kahvaltiya dayanamiyorum hictika basa yemek istiyorum ama artik kendimi ciddi ciddi frenlemeye basladim . :)
misafirim vardi canim anca oturdum inan...
Of ıyı etmişsin cnm onları ben bile gorunce yıyesım geldı :) tarıf yollasana banada :)
Benim gzldi bugunde cnm şimdi bi yesil elma yedim bitti resimleri gorunce aklıma geldi misafırın oldugu
Sbh:fırında patates 2 zeytin az domates ıkı dilim peynir azcık ekmegımıde bala bandırdım
Ara yrm portakal yrm elma
Oğlen bir kase kaldirikyumurtalı
Ara:3 kayısı 4 catal kuskus makarna
Aksamda:3zeytin ıkı dılım peynır ıkı lokma ekmek 2 catal makarna yıne
Yedıl cayımıda içtim biraz yurudum şimdide elmamı yedim
Ohhhhh offf be yazınca yaz yaz bitmedi cok mu degıl mi karar veremedım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?