Kiz bu neeee? Acikmadinmi sonraa? :))
Slm gecen hafta68 bugun malum gun ve 67
Canim ben kaliri listesinden tek tek aramak yerine kalori sepetine uye oldum ordan bakiyorum ve hesapliyorum.orasi zaten hedefledigin kiloyu hedefledigin zamana kadar verebilmen icin gunde kac kalori alman gerektigini otomatik soyluyor... :)
Bu arada uzuldum aramizdan ayrilmana ama hayirlisi olsun senin icin cnm.kendine iyi bak..
Geen hafta kactin?selaam kilom 64,9
Sen bilirsin canim nasil istersencok tesekkurler canim yine yazarim kilo bildirimlerine firsat buldukca katilirim ben sadece yazamadigim zamanlarda huzursuz oluyorum sanki eksik bisey yapmisim gibi boyke zaman buldukca yazarim artik
Ooo super.nasil beslendin ne yedin ictin.peki? Birde boyun kac?Slm kizlar bnde diyete başlayalı tam bir hafta oldu 68 dim şuan 65imm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geen hafta kactin?
Sen bilirsin canim nasil istersen
Ooo super.nasil beslendin ne yedin ictin.peki? Birde boyun kac?
[/QUOTE]
...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat...........7 mart
seLis..........................................64..............63.8..............64.5.............63.8...... 700 gr vermiş
nazlibahar................67.5.............67.3..................................................66.9........... 400 gr vermiş
ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............
babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6..........66.8....... 800 gr vermiş
aykaar......................66...............64.6..............
canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 .......... 55.6
krizantem...............................................................................................68
dtcf......................................................................................63.2......61.1 2100 gr vermiş
bu haftanın 1.si dtcf olmuş gibi duruyor
tüüüm kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyor veee yılmamalarını öneriyorum.
bu sefer olacak.
Selam kizlar diyete kaldigim yerden aldigim kilolarla geri dondum artik...
Ôncelikle kendimi tanitayim 31 yasinda 1 cocuk annesi 1.70 boyunda ve bu sabah itibariyle 66 kiloya ulasmis bir bayanim
ama olsun uzulmek ,yilmak,kendimi salmak yok...eskiden istedigimde 6 kiloyu 1 ayda verirdim yine eskisi gibi azimli olup bu kilolardan 3 ayda kurtulucam insallah....hedefim 57 civari ,yani verilecek 9 kilom var...
diyet+aksam 6 sonrasi yememe ve sporla icabina bakicam evelAllah... Bu hafta sonu alisverise çikip gerekli seyleri alinca ayça kaya diyetine basliycam kizlar...cumartesiye kadar bildigim sekilde beslenicem...
simdi kimler bu zorlu, sabir gerektiren ve sonunda güzel sonuçlarla bizi mutlu edecek olan yolda benimle yuruyecek gorebilirmiyim???
ben de kilo vermek istiyorum şu anki kilom:65
hedef:53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?