Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gunde iyi gitmis canim boyun kac?Slm kızlar bende 5gündür diyet yapıyorum 68le başladm 66ile devam ediyorum bugün sabah kahvaltımda
1dilim kızarmış ekmek
Azıcık biber kızartması
Yarım haşlanmış yumurta
1kakaolu süt içtim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlarrr ben de diyet yapıyorum :) 76.5 ile başladım geçen hafta perşembe 74.800 idim bu hafta perşembe yine tartılacağımm hedeff şimdilik 70 sonra ise 65 ..
Kahvaltıda bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve haşlanmış yuumurta yedim + su :)
Yarım saat öncede 3 tane yulaflı bisküvi yedim ve nescafe içtim .. ( Tatlı ve çikolaya isteğimi nescafe ile geçiştiriyorum diyete hiç bi zararı olmuyo )
5 gunde iyi gitmis canim boyun kac?
Nescafeyi sutlu ve sekerlimi iciyorsun?
öğlen yarım döner yarım künefe bir ayran
akşamada pırasa yiyeyim de dengelesin bariiiii
Kiz sen ne yaptiiiinnn? :) bir kunefe 460 kaloriymis biliyormusun? Umarim sabah cok yememissindir...öğlen yarım döner yarım künefe bir ayran
akşamada pırasa yiyeyim de dengelesin bariiiii
Heheheh valla bende isterem :)) aslinda benimde pek konusmaya hakkim yok gerci bu hafta berbatti drminde bore yedim ogle yemegi niyetine 2 dilim offf :/yarim doner kunefe ne guzel diyet boyle bende bu diyetten istiyorum:))
sabah yani smdi azicik yumurtayla bi dilim ekmek aksamada karnibahar ikindi gibi corba icerim arada da firsat bulursam bi yesil cay
selam herkeze nasılsınız ben iyiyim diyetim son hızla devam ediyor sabahları genelde nestle nesfit yiyorum yoğurt yada sütle ölen 1 tosst ve ayram işte oluyorum en masum atıştırma tost akşamda ne varsa evde azcık :44: yeme şeklim değişmedi yani 2 kutu nesfit aldım bitmiyor cumartesi annemlerdeyim yandım neyse pazar geri dönüyoruz pazartesi durmadan yola devam
Ben 14:00 da uyandım yine o yüzden sadece 3 yemek kaşığı patates salatası , bi kaç lokma yarımdan daha da az kepek ekmeği ve mercimek çorbası yedim sadece .. Şuandada ara olarak yarım portakal yedim :)
Eyy masallah :) sabaha karsimi yattin ne yaptin?hayatta o kadar uyuyamam basim sepet gibi olur agrilar girer :)
kızlar ben kalori sayımı yapmaya çalışıyorum böylece herşeyden yiyorum sabahtan beri taş çatlasın 700 kalori almışım akşama da 300-400 arası aldım mı yeter
Kiz sen ne yaptiiiinnn? :) bir kunefe 460 kaloriymis biliyormusun? Umarim sabah cok yememissindir...
Heheheh valla bende isterem :)) aslinda benimde pek konusmaya hakkim yok gerci bu hafta berbatti drminde bore yedim ogle yemegi niyetine 2 dilim offf :/
eeee kilocuklardan haber ver ne alemdeler ? :))
Evet senin ideal kilon boyuna gore 65 ...bende 1.70 im benimde ideal kilom aslinda 60 ama ben bebek dusundugum icin 57 ye inmek istiyorum...tabi bu ilk hedefim sonrada olabilirsem evlendigim kilom olan 55 kiloya dussem super olur :))Hahah Ben uyuyorum ya nebilyim alışkınım öğlen 4 de uyandığım bile olmştur o kdr geç de yatmadım 2 falandı saat uyuduğumda :)
Birşey diycem madem diyet yerindeyiz kilom çok mu aşırı bilemedim 65'e inmem lazm ama .. 175 boyundayım en son 74.800'düm işte yarın tartılma günüm çok mu fazlam var sizce ?
Sizin boy kaç ? Kiloyu gördümde 57 baya iyi hedef .
Gecen cuma kactinki canim?66.1 i gördüm bu sabah ama 65 liler bu hafta zor gibi duruyor cumaya bakalım ne olucak ama eminim 66.1 den fazla olur
Evet senin ideal kilon boyuna gore 65 ...bende 1.70 im benimde ideal kilom aslinda 60 ama ben bebek dusundugum icin 57 ye inmek istiyorum...tabi bu ilk hedefim sonrada olabilirsem evlendigim kilom olan 55 kiloya dussem super olur :))
Gecen cuma kactinki canim?