62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Baslangic kacti canim?bu hafta cokmu kilo verdin ?

Hosgeldiniz aramiza kizlar.cumadan cumaya ogleden sonrqya kadar kilo bildirimlerimiz var haberiniz olsun listeye girmek.isterseniz :))

selam
bugün az kahvaltı,akşamda ızgara balık salata yedim ama akşama kadar başka bişi yemediğim için balık ta olsa yemeği fazla kaçırdım

Misafirlikte biraz abarttim sanirim bugun
aksama bisey yemiycem ama zaten.oglendese yememistim.sabahta 1 kase.kellogs k yemistim.
Arkadasta 4 kucuk krep ( kucuk tatli tabahi boyunda)
ve kisir yedim ...

selam
sabah pastırmalı kahvaltı
ara yeşil çay kahve
akşam bir tabak domatesli makarna
kahve
şimdide yoğurt yicem ve açım :)

selam herkese artı 1 kilo ile geri döndüm izmirden pişman değilim 1 günde iner o 1 kilo

tşk.ler babyfor artık ben de bu sitedeyim yediklerimi yazayım

sabah: 2 dilim çavdar ekm.
bir dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
yarım domates
yarım salatalık
yeşil çay

araögün1:
bir s.bardağı süt
2 adet ceviz içi

öğle :
7 yemek kaşığı sebze yemeği ıspanak
bir çay bardağı yoğurt
1.5 dilim çavdar ekmeği

ayrıca ağzıma zeytin attım bir tane

yediğim liste kendi kafamdan değil kontrollü diyet listesi

Slm kızlar iki günde iki kişinin doğumgünü vardı ve bn çok abarttm ya telafi edecm bugün evde olamadığımdan
sabh bi tost çay
öğle salata sebze çorba 2 köfte yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ben de size katılabilir miyim?
geçen sene başlamıştım diyete ama bazı sebeplerden devam edememiştim.
şimdi kilo aralığınız bana uyuyor 72-73 arasındayım 60 olsam yeter gerçekten artık çk rahatsızım fotoğraflarımı, çekilen videoları görünce üzülüyorum. kilolu olmak istemiyorum.benim de 1 çocuğum var boyum da 165.
lütfen birbirimize destekle aşalım bu sorunu ömür boyu sürecek bir beslenme düzeni olsun..
okuyamadım geçmişi ama acaba kaçar kg verdiniz? bir de belli bir listeye bağlı kalarak değil zorla gibi değil de kendiliğinden dikkat ederek diyet gibi de değil ömür boyu sürecek bir düzen otutturalım..
hergün yediğniz içtiğinizi paylaşıyor musunuz nasıl yapıyoruz? tartıldığınız gün var mı?

hoşgeldin aramıza canım

ben de öğle yemeğinden önce karar verdim size katılmaya öğle yemeği ile başladım sağlıklı beslenmeye.:) benim porsiyon ölçülerim sulu yemekler için 1 kase daha katı yemekler için tatlı kabağı olcak. şimdilik öyle karar verdim böylece kaşık saymaktan kurtulurum.

öğle yemeğinden önce ara: 1 avuç içi fıstık
öğle: 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 tatlı tabağına(6-7 adet yaprak sarma), 1/2 dilim ekmek, 1 br ayran

Selam kizlar sabah 1 kase kellogs k
ogle kahve ve 1 kremali biskuvi
aksamda kozlenmis patlican salatasi ,3 zeytin,1 kk peynir ve 2 dilim ekmek yedim

selam herkese artı 1 kilo ile geri döndüm izmirden pişman değilim 1 günde iner o 1 kilo
nasilda mutlusun sen oyle :) nerdeyse kilo aldigina sevinmissin diycem :) amaa 1 kilo hemen.gider haklisin dert etmemekle yeterki gerisi gelmesin burda durmayi bil

Gayet guzel bir baslabgic hosgeldin canim :)

Su dogum gunu ve misafirlikler mahvediyor bizi aslinda

Hosgeldin canim yas kacti? Vericez insallah birlikte malum yaz geliyor hepimiz bir an once zayiflamak istiyoruz :)

alıştı bünye artık durmayı biliyor ve bu haftayı geçen haftaya göre eksik kilo ile tamamlamayı düşünüyorumcuma beni bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…