Baslangic kacti canim?bu hafta cokmu kilo verdin ?Slm kızlar şuan çok ama çok mutluyumm. Sabah 2 buğday ekmeği 1 kaşığı reçel 1kk peynir yedim yaklaşık 3saattir evde temizlik yapıyorum birde egzersiz yaptım vee şuan 64.2 kiloyummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son iki yıldır kilo vermek isteye n ben üstüne bi de kilo aldım. Yani once eski kiloma sonrada hedef kiloma inmek istiyorum.
Şu an 65 kiloyum , boyum 167
Ulaşmak istediğim kilo 53 ilk hedefim 59
2 gün önce diyete başladım . Kk.ya yeni üye oldum ve ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum. Bir önceki seferimde daha kolay yapmıştım diyeti. Ama şimdi zor geliyor bu yüzden kaydoldum zaten. Psikolojik destek için. Çok fazla araştırma yaptığım için bu konuda bilgim var tek sorunum bogazimi tutamamam ve iki gün önce jm ripped in 30 a başladım. Eğer devam edebilirsem çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Çünkü gerçekten zorluyor. Gün içinde ara ara spor yapıyorum. Umarım kilo veririz hep birlikte
Hosgeldiniz aramiza kizlar.cumadan cumaya ogleden sonrqya kadar kilo bildirimlerimiz var haberiniz olsun listeye girmek.isterseniz :))Herkese iyi akşamlarr
Bende aranıza katılmak istiyorum müsaade ederseniz
Daha evvel bu forumlar sayesınde motıve olmuş ve çok güzel kilo vermiştim.
1 aydır diyet yapıyorum ve 5 kilo verdim
Vermeye devam ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum
Boy:161
Yaş 32
Kilo 65
selam
bugün az kahvaltı,akşamda ızgara balık salata yedim ama akşama kadar başka bişi yemediğim için balık ta olsa yemeği fazla kaçırdım
selam herkese artı 1 kilo ile geri döndüm izmirdenpişman değilim 1 günde iner o 1 kilo
Ne kadar pozitifsin sen öyle :)
tşk.ler babyfor artık ben de bu sitedeyim yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekm.
bir dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
yarım domates
yarım salatalık
yeşil çay
araögün1:
bir s.bardağı süt
2 adet ceviz içi
öğle :
7 yemek kaşığı sebze yemeği ıspanak
bir çay bardağı yoğurt
1.5 dilim çavdar ekmeği
ayrıca ağzıma zeytin attım bir tane
yediğim liste kendi kafamdan değil kontrollü diyet listesi
nasilda mutlusun sen oyle :) nerdeyse kilo aldigina sevinmissin diycem :) amaa 1 kilo hemen.gider haklisin dert etmemekle yeterki gerisi gelmesin burda durmayi bilselam herkese artı 1 kilo ile geri döndüm izmirdenpişman değilim 1 günde iner o 1 kilo
Gayet guzel bir baslabgic hosgeldin canim :)tşk.ler babyfor artık ben de bu sitedeyim yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekm.
bir dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
yarım domates
yarım salatalık
yeşil çay
araögün1:
bir s.bardağı süt
2 adet ceviz içi
öğle :
7 yemek kaşığı sebze yemeği ıspanak
bir çay bardağı yoğurt
1.5 dilim çavdar ekmeği
ayrıca ağzıma zeytin attım bir tane
yediğim liste kendi kafamdan değil kontrollü diyet listesi
Slm kızlar iki günde iki kişinin doğumgünü vardı ve bn çok abarttm ya telafi edecmgayet guzel bir bugün evde olamadığımdan
sabh bi tost çay
öğle salata sebze çorba 2 köfte yed
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin canim yas kacti? Vericez insallah birlikte malum yaz geliyor hepimiz bir an once zayiflamak istiyoruz :)merhaba ben de size katılabilir miyim?
geçen sene başlamıştım diyete ama bazı sebeplerden devam edememiştim.
şimdi kilo aralığınız bana uyuyor 72-73 arasındayım 60 olsam yeter gerçekten artık çk rahatsızım fotoğraflarımı, çekilen videoları görünce üzülüyorum. kilolu olmak istemiyorum.benim de 1 çocuğum var boyum da 165.
lütfen birbirimize destekle aşalım bu sorunu ömür boyu sürecek bir beslenme düzeni olsun..
okuyamadım geçmişi ama acaba kaçar kg verdiniz? bir de belli bir listeye bağlı kalarak değil zorla gibi değil de kendiliğinden dikkat ederek diyet gibi de değil ömür boyu sürecek bir düzen otutturalım..
hergün yediğniz içtiğinizi paylaşıyor musunuz nasıl yapıyoruz? tartıldığınız gün var mı?
nasilda mutlusun sen oyle :) nerdeyse kilo aldigina sevinmissin diycem :) amaa 1 kilo hemen.gider haklisin dert etmemekle yeterki gerisi gelmesin burda durmayi bil
Gayet guzel bir baslabgic hosgeldin canim :)
Su dogum gunu ve misafirlikler mahvediyor bizi aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?